• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Günaydın kızLarr...

Hafta sonum hem iyi hem de kötüydü :S NişanLım bize geLdi ama kaLmadı maLeseff..maçı oLduğu için arkadasLarı geLdi aLdı sinir oLdummm...Pazar günü de güya düğün saLonu bakmaya gidicektik..Saat 2 gibi nişanLıma gittim tam cıkıcaz abisi yengesi yegenı fLn geLdi..uzun zmndır gorusemıoduk ayıp oLmasın die bırakıp cıkamadık...
Bu yüzden düğün saLonu işi bu pazara kaLdı...Diğer hafta pazar günü ayın 9'u da bnm doğum günümm...
Ekim 9'dan snra istediğiniz bi gün geLebiLirim ama ondan önce maLesef katıLamıorum :43:

olsun gene şükret ben 2 haftadır nişanlımı göremiyorum..bizde gidemedik salon bakmaya fln...bu hafta sonu da çalışıcakmış gibi geliyor bana..aynen bende Merve bu pazar buluşalım dedim ama Merve köye gidiceği için demiştim..neyse Merve gidip gelsinde bari ondan sonra buluşalım en iyisi hem belki herkes salonunu ayarlamış biraz daha rahatlamış olur...

Oyy kıyamam hep öLe oLuo yaa biri geLdiğinde misafir geLio mutLaka...
Bi de anLamadım esmam 9'u oLmuo mu kim saLon tutmuş başka düğün mü var akrabaLarınızdan :S

Evet İzmitte babamın amcasının torunu var o tutmuş istanbuldan.. ayrıca giresunda da yapacaklar düğün..ilk giresunda yaparlar..Onların nişanı olalı çok olmuştu biz kasımda fln yaparlar sanıyorduk hiç aklımıza gelmedi..onlarda gidip şak die tutunca bizde kaldık bööööle :53:

esracım canım evet biz esmayla telefon mesaj face sürekli görüşüyoruz sadece yüzyüze gelemedik o da en kısa zamanla gerçekleşir inşallah.

madem funda gelemiyo bende zaten haftaya orduya gideceğim için bu hafta görüşelim demiştim ama öyleyse 2-3 hafta sonraya ayarlayalım madem fıstıklar.

Evet kızLar hem saLon işlerini de haLLetmiş oLursak rahat rahat otururuz =)

Ya şimdi de geLinLiğe taktım ben..beLki daha erken ama netten bakiim dedim...işte uzun boyLuLara şu , kısaLara şu , vücut tipine göre fLn ne yakışır onLara baktım akLım karıştı..Benim boyum cok uzun oLmadıgı ıcın yüksek beLLi cok kabarık oLmayan geLinLikLeri tercıh etmem gerekirmiş...Pronoviasın sitesinde bir iki tane buLdum ama cok mu sade bunLar karar veremedım...
$gel2.webp$gel1.webp$gel3.webp

Bir de benım yengem stiList moda evi var..2 tane Kuzenimin düğününde o dikti geLinLikLerini..bi tanesini faceden buLdum..bende daha ucuza geLsin die ona diktircem büyük ihtimaLLe...Bu hafta içi gidip konuşucam fiyat modeL fLn...
Eğer cidden piyasaya göre daha makuL oLursa isteyene de yardımcı oLurum akLınızda oLsun...

$230702_1903631785248_1075330741_32189933_7357799_n.webp

Ya şimdi de geLinLiğe taktım ben..beLki daha erken ama netten bakiim dedim...işte uzun boyLuLara şu , kısaLara şu , vücut tipine göre fLn ne yakışır onLara baktım akLım karıştı..Benim boyum cok uzun oLmadıgı ıcın yüksek beLLi cok kabarık oLmayan geLinLikLeri tercıh etmem gerekirmiş...Pronoviasın sitesinde bir iki tane buLdum ama cok mu sade bunLar karar veremedım...
Eki Görüntüle 263254 Eki Görüntüle 263253 Eki Görüntüle 263255

Bir de benım yengem stiList moda evi var..2 tane Kuzenimin düğününde o dikti geLinLikLerini..bi tanesini faceden buLdum..bende daha ucuza geLsin die ona diktircem büyük ihtimaLLe...Bu hafta içi gidip konuşucam fiyat modeL fLn...
Eğer cidden piyasaya göre daha makuL oLursa isteyene de yardımcı oLurum akLınızda oLsun...

Eki Görüntüle 263266

böyle şeyleri çok takma bence hayalindeki gelinliğin peşinden git Funda..zaten sana güzel olmucak şeyi üstünde hayal edemezsin :)

böyle şeyleri çok takma bence hayalindeki gelinliğin peşinden git Funda..zaten sana güzel olmucak şeyi üstünde hayal edemezsin :)

İşin kötü tarafı hayaLimde bi GelinLik yok nası bişey oLucagına karar veremıorum=)) ve ben acaip takıntıLıyımm...şişman göstermesin boyumu kısa gostermesinn normaLde giydiğim kıyafetLerde biLe bunu takarım kiii geLinLiği düşünemıorummm:53:

kızlar nısanıma 2 ay olmasına ragmen nısanlıgımı aldım hıc aklımdan gecırdıgım gıbı olmadı. ne rengı ne modelı ne sadelıgıhıc dusundugum gıbı degıl ama kıyafetı gıyınce sozlumun gozlerının ıcındekı bakıs ve ıcten cok gusel oldu cok yakıstı demesı herseye yettı ve aldım. o begendı ya benı öle gerısı muhım degıl dedım. ıyı mı oldu kotu mu bılmem ama aldım ıste :))) modelıde buldum eklıyorum sımdı

Son düzenleme:
bende baktım siteye 0650 modeline bittim ama giysem hiç güzel durmaz üstümde..nişanlın beğendiyse gerisini boşver
tatlım inş. nişanın güzel geçerse kıyafet fln filan hikaye her şey çok güzel olur inş. :)

Fundacım sana resim göstermek istiyorum ama arkadaşımın resimleri onun resimlerini burda paylaşmak istemiyorum çünkü silinmiyor çok büyük sıkıntı oluyor..nasıl yapsak..iş yeri outlook yazsana faceden msj olarak hemen atayım bak fikir olsun..ben çok beğendim resmen hayran kaldım :) ama nişanlım olsun gelinlik olsun..onlara süs olarak en çok gülen gözler yakışıyor... :)

Huuu huuuuu kısslarr ben geldimmmmmmmm:66::66:
Nabıyonuzzz bakemmmmmm
Artıkkk nişanlıı bi kızımmmmmmm :65:
Nişanımm allaha şükürlerr olsunn mükemmel geçtii iyiki yapmışım dedim, bi aksilik kaza belaa yaşamadımm, düğün tadında oldu herkeste öyle dedi nasıl nişan yaptınız düğün gibi oldu diyeee çok mutluyumm darısı düğüne inş..
Elbisem saçım aksesuarlarım, herşeyimi önce ben çok beğendim çok içime sindi herkesin beğenmeside ayrı bi hoşluk kattı.
Bohçalarımm çok çok beğenildii herkess hayranlıklarını iletti,
Kısacası kızlarrçok yoruldum çok koşturdum vee karşılığını aldım allahıma şükürler olsun 10 gündür evdeydim sıkı dinlendim bugün iş başı yaptımm tatlı bii yoğunluk varr, sizleri çok özledim hep topikte neler oluyo diyee aklıma geldinizz umarım iyisinizdirrr, geçmişi okuyamam sanırım ama kısa kısaa naptınızz bakemm anlatınnnn :23:

esracım canım evet biz esmayla telefon mesaj face sürekli görüşüyoruz sadece yüzyüze gelemedik o da en kısa zamanla gerçekleşir inşallah.

madem funda gelemiyo bende zaten haftaya orduya gideceğim için bu hafta görüşelim demiştim ama öyleyse 2-3 hafta sonraya ayarlayalım madem fıstıklar.

tmm şekerler, ayarlarız o zamana inşllah..

Eki Görüntüle 263254 Eki Görüntüle 263253 Eki Görüntüle 263255

Eki Görüntüle 263266

Bizde dün kuzene gelinlik baktık, bende kendime baktım bu arada çok cafcaflı modeller vardı yaa hiç beğenmedim, ama bunlarda baya sadeymiş. Kiralık fiyatları 700-1600 arası dedi, satın alma +250, özel dikim daha pahalı. Bu iş baya zor kızlar bence şimdiden araştırmaya başlamak lazım.

kızlar nısanıma 2 ay olmasına ragmen nısanlıgımı aldım hıc aklımdan gecırdıgım gıbı olmadı. ne rengı ne modelı ne sadelıgıhıc dusundugum gıbı degıl ama kıyafetı gıyınce sozlumun gozlerının ıcındekı bakıs ve ıcten cok gusel oldu cok yakıstı demesı herseye yettı ve aldım. o begendı ya benı öle gerısı muhım degıl dedım. ıyı mı oldu kotu mu bılmem ama aldım ıste :))) modelıde buldum eklıyorum sımdı

Çok güzelmiş, düşündüğün model belki bunun kadar yakışmazdı, iyi etmişsin çook mutlu bi gün olsun inşllah canım..

Huuu huuuuu kısslarr ben geldimmmmmmmm:66::66:
Nabıyonuzzz bakemmmmmm
Artıkkk nişanlıı bi kızımmmmmmm :65:
Nişanımm allaha şükürlerr olsunn mükemmel geçtii iyiki yapmışım dedim, bi aksilik kaza belaa yaşamadımm, düğün tadında oldu herkeste öyle dedi nasıl nişan yaptınız düğün gibi oldu diyeee çok mutluyumm darısı düğüne inş..
Elbisem saçım aksesuarlarım, herşeyimi önce ben çok beğendim çok içime sindi herkesin beğenmeside ayrı bi hoşluk kattı.
Bohçalarımm çok çok beğenildii herkess hayranlıklarını iletti,
Kısacası kızlarrçok yoruldum çok koşturdum vee karşılığını aldım allahıma şükürler olsun 10 gündür evdeydim sıkı dinlendim bugün iş başı yaptımm tatlı bii yoğunluk varr, sizleri çok özledim hep topikte neler oluyo diyee aklıma geldinizz umarım iyisinizdirrr, geçmişi okuyamam sanırım ama kısa kısaa naptınızz bakemm anlatınnnn :23:

Hoşgeldiiin, düğün salonu ayarlıyoruz buluşma planları yapıyoruz gelinlik bakıyoruz koş gel yetiş :52:
Güzel geçmesine çok sevindim selincim, böyle anlat anlat merak ettir bizi ama bi resim gösterme kızcam bak :47:
Benim düğün salonum tutuldu, 19 Mayıs olacak düğün tarihim.. :69:

Çok güzelmiş, düşündüğün model belki bunun kadar yakışmazdı, iyi etmişsin çook mutlu bi gün olsun inşllah canım..

cok tesekkur ederım cnm... nasıl rahatlıyorum sızler böle dedıkce anlatamam...allah hepınızın gonlune gore versın

Hoşgeldiiin, düğün salonu ayarlıyoruz buluşma planları yapıyoruz gelinlik bakıyoruz koş gel yetiş :52:
Güzel geçmesine çok sevindim selincim, böyle anlat anlat merak ettir bizi ama bi resim gösterme kızcam bak :47:
Benim düğün salonum tutuldu, 19 Mayıs olacak düğün tarihim.. :69:

oOOO gelinlikler bakılmaya başlanmışşş ne güzell ne güzellll,
aslında bende şuan çok heycanlıyımm artık nişandı bohçaydıı bittii düğünee ramak kaldıı, beyaz eşya baktık haftaya alıcaz inş. çeyizzz alışverişim başladııı daha uzun zaman var ama heycanlanıyorumm :))

19 mayıss gençlik bayramında süperrr cnm hadi hayırlısıı benden 1 ay öncee gitcennn

@cgdm16 nişanLığın çok güzeL cnmmm rengi de cok tatLıı güLe güLee giyersin inş..

@böcüğümmmm yaa nereLerdesinn kıss nişanLanan kayboLuo vaLLa :D :D Resim istiyoruuuzzzz resiiiiiiiiiiim!!! =)
Bu arada biz saLon teLaşına girdik düğün için...Biii deee buLuşma ayarLiicass aramızdaaa inşş =)

@esmaaamm faceden msj attım bakkkk

@cgdm16 nişanLığın çok güzeL cnmmm rengi de cok tatLıı güLe güLee giyersin inş..

@böcüğümmmm yaa nereLerdesinn kıss nişanLanan kayboLuo vaLLa :D :D Resim istiyoruuuzzzz resiiiiiiiiiiim!!! =)
Bu arada biz saLon teLaşına girdik düğün için...Biii deee buLuşma ayarLiicass aramızdaaa inşş =)

kaybolmadımm kıss izinliydim iş başı yaptım geldimmm :))))
Resim işini bilmiyorum cnm şuan yok ama evdeki pcden girebilirsim profile koyabilirim.
Buluşmaa mıı ayarlıycanızz kim kim buluşuyonuss bakemmm:82:

cok tesekkur ederım cnm :)))

kaybolmadımm kıss izinliydim iş başı yaptım geldimmm :))))
Resim işini bilmiyorum cnm şuan yok ama evdeki pcden girebilirsim profile koyabilirim.
Buluşmaa mıı ayarlıycanızz kim kim buluşuyonuss bakemmm:82:

Valla kim geLirse =)) esmayLa ve merveyLe konusuorum günü fLn ayarLamak için..2 hafta snraya attık herkes musait oLsun die bakaLımmm =)

Back