- Konu Sahibi bal_bocegi
- #4.521
Günaydın kızLarr...
Hafta sonum hem iyi hem de kötüydü :S NişanLım bize geLdi ama kaLmadı maLeseff..maçı oLduğu için arkadasLarı geLdi aLdı sinir oLdummm...Pazar günü de güya düğün saLonu bakmaya gidicektik..Saat 2 gibi nişanLıma gittim tam cıkıcaz abisi yengesi yegenı fLn geLdi..uzun zmndır gorusemıoduk ayıp oLmasın die bırakıp cıkamadık...
Bu yüzden düğün saLonu işi bu pazara kaLdı...Diğer hafta pazar günü ayın 9'u da bnm doğum günümm...
Ekim 9'dan snra istediğiniz bi gün geLebiLirim ama ondan önce maLesef katıLamıorum![]()
olsun gene şükret ben 2 haftadır nişanlımı göremiyorum..bizde gidemedik salon bakmaya fln...bu hafta sonu da çalışıcakmış gibi geliyor bana..aynen bende Merve bu pazar buluşalım dedim ama Merve köye gidiceği için demiştim..neyse Merve gidip gelsinde bari ondan sonra buluşalım en iyisi hem belki herkes salonunu ayarlamış biraz daha rahatlamış olur...
Oyy kıyamam hep öLe oLuo yaa biri geLdiğinde misafir geLio mutLaka...
Bi de anLamadım esmam 9'u oLmuo mu kim saLon tutmuş başka düğün mü var akrabaLarınızdan :S
Evet İzmitte babamın amcasının torunu var o tutmuş istanbuldan.. ayrıca giresunda da yapacaklar düğün..ilk giresunda yaparlar..Onların nişanı olalı çok olmuştu biz kasımda fln yaparlar sanıyorduk hiç aklımıza gelmedi..onlarda gidip şak die tutunca bizde kaldık bööööle