• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
BEN Bİ TANE SALON BEEĞNDİM AMA 3 BİN LİRA İSTİYOR
BÜTÜN AYRINTILARI SİTESİNDE YAZIYOR
gRANS SALON PARİS TAM BANA GÖRE

Salon çok güzelmiş esmam, beyaz yuvarlak masalı salon harika görünüyor renkten renge giriyor süper :52:
3 bin çok mu geldi sana, hangi hizmetleri dahil bu fiyata? Bizde 3 bin diye konuştuk oda tanıdık vasıtasıyla yoksa daha çok istiyorlar :44: ve bu kadar çarpıcı bi görünümü yok açıkçası, he terası var bizimkinin orasıda dahil istersek orda da yapabilirmişiz ama iki kata birden yayamayız davetleileri alt salonda olcak büyük ihtimal, zaten nasıl dolacak o masalar bilmiyorum.. :59:

evet bitanem nikah tarihi de uyarsa 9 haziran oLucak inş.. FiyatLarı 2500-3000 arasında değişio..
ALternatif buLduğunuz yerLer oLursa payLaşırsanız sevinirim kızLar

2500 - 3000 o dediğin semtlerde iyi gibi geliyo bana yoksa biz mi kazıklancaz yaa biri bana açıklasınn.. :58:

Salon çok güzelmiş esmam, beyaz yuvarlak masalı salon harika görünüyor renkten renge giriyor süper :52:
3 bin çok mu geldi sana, hangi hizmetleri dahil bu fiyata? Bizde 3 bin diye konuştuk oda tanıdık vasıtasıyla yoksa daha çok istiyorlar :44: ve bu kadar çarpıcı bi görünümü yok açıkçası, he terası var bizimkinin orasıda dahil istersek orda da yapabilirmişiz ama iki kata birden yayamayız davetleileri alt salonda olcak büyük ihtimal, zaten nasıl dolacak o masalar bilmiyorum.. :59:

2500 - 3000 o dediğin semtlerde iyi gibi geliyo bana yoksa biz mi kazıklancaz yaa biri bana açıklasınn.. :58:

Cnm bnm dediğim semtLerde daha pahaLı yerLer de vardı ama bu gösterdiğim yerLerden daha şık ve kaLiteLiydi..Ben 20 tane fLn yere fiyat sordum...geneL oLarak ortaLama 2000'den başLıo fiyatLar 7500'e kdr çıkıo...
Eğer uygun bi yer arıosanız 3000 vericeğiniz en fazLa para OLmaLı bence biLemedim :/

Benim osmanbeydeki (3.paylaştıgım fotolar) baktıgım yer 2.700 TL..

Buna :
GeLin saçı
Pasta
Kurabiye
İçecekLer
Müzik
Video kamera
20 adet aiLe fotoğrafı dahiL dedi konuştugum adam...

pasta menüsü
Düğün pastası
Kuru pasta (Tatlı, tuzlu, susamlı)
Pepsi, Yedigün
Nikah masası
Piyanist şantör ve DJ
Bay-Bayan sanatçı
Eğlencemiz, aralıksız program sonuna kadar devam edecektir
10x2=20 adet 15x21 ebadında dijital aile fotoğraf çekimi
180 dakika video çekimi
Kapıda kolonya ve badem şekeri
Orkestra ve garson bahşişi kesinlikle yasaktır
Servislerimiz kişibaşı ve sınırsızdır

isterseniz yemekli de yapıolar
bütün resimlerine baktınız mı?

açık konuşayım kızlar
hepiniz sır gibisiniz ben kimseyi yemiyorum
nerde oturduğunuzu bilmediğimi için size salon fln tavsiye edemiyorum
şimdi siz edirnede oturuyosanız size gidip tuzladaki salon gösterilmez
o yüzden yardımcı olamayacağım
bizim semtte 1750e bile salon var ama nasıl bir salon istediğinize bağlı tabi
öğretmen evi var çok güzel

Buna :
GeLin saçı
Pasta
Kurabiye
İçecekLer
Müzik
Video kamera

:22:gelin saçını sakın kimseye bırakma kendin ayarla..git hatta prova yaptır sakın ama sakın riske atma

Cnm bnm dediğim semtLerde daha pahaLı yerLer de vardı ama bu gösterdiğim yerLerden daha şık ve kaLiteLiydi..Ben 20 tane fLn yere fiyat sordum...geneL oLarak ortaLama 2000'den başLıo fiyatLar 7500'e kdr çıkıo...
Eğer uygun bi yer arıosanız 3000 vericeğiniz en fazLa para OLmaLı bence biLemedim :/

bence 3000 TL bile çok

pasta menüsü
Düğün pastası
Pepsi, Yedigün
Nikah masası
Piyanist şantör ve DJ
Bay-Bayan sanatçı
180 dakika video çekimi

açık konuşayım kızlar

Kız ne sırı ne yemesi :D Ben 4.Levent'te oturuyorum nişanLım da esenLer'de..bizim oradaki ve esenLerdekı dugun saLonLarnın hiçbirini begenmedim ve zaten ıkımızın de ortak noktası oLsun die beLirLedik...O yüzden osmanbey-mecidiyeköy-levent-şişli buralarda bakıoruz...Bütçemiz kısıtLı dediğim gibi ama şık bi yer oLsun istiyorum =(

Buna :
GeLin saçı
Pasta
Kurabiye
İçecekLer
Müzik
Video kamera

pasta menüsü
Düğün pastası
Pepsi, Yedigün
Nikah masası
Piyanist şantör ve DJ
Bay-Bayan sanatçı
180 dakika video çekimi

açık konuşayım kızlar

Güldürdün kız beni esma, yemessin tabi ne saklıcam düşünemedim :9: Ben esenlerde oturuyorum ama düğünümüz beykozda olacak ordan tutucaz, o fiyattan aşşağı olmaz diyolar ama şu aile fotolarından filan daha çok istemem lazım sizinkileri duyduktan sonra..
Bizimde konuştuğumuz,
yaşpasta kuru pasta galete pepsi ve çerez servisi var
çocuklar için palyaço odası varmış
gelin saçı (kullanmıcam işime yaramıyo)
gelin arabası
stüdyo fotolarında indirim (kullanmıcam sanırım bana uzak kalıyo uymuyo)
gelin arabasından inerken başlayıp düğün bitimine tekrar arabaya binene kadar video çekimi
orkestra
bayan sanatçı
kolonya
mum toplu iğne ( bunları da yazmışlar sanki bişey :P )
15 gelin damat foto
5 erden 10 tane aile foto
böyle işte.. Nette resimleri yok galiba bulamadım, bulursam eklerim..

:22:gelin saçını sakın kimseye bırakma kendin ayarla..git hatta prova yaptır sakın ama sakın riske atma

Yok canım öyLe şey yapar mıyım sadece neLer dahiL oLdugunu beLirtmek için yazdım...
Benim en cok önem verdiğim şey ben saç-makyaj provası yaptırmadan hayatta gitmem düğünde..

Kız ne sırı ne yemesi :D Ben 4.Levent'te oturuyorum nişanLım da esenLer'de..bizim oradaki ve esenLerdekı dugun saLonLarnın hiçbirini begenmedim ve zaten ıkımızın de ortak noktası oLsun die beLirLedik...O yüzden osmanbey-mecidiyeköy-levent-şişli buralarda bakıoruz...Bütçemiz kısıtLı dediğim gibi ama şık bi yer oLsun istiyorum =(

Enişteyle aynı semtliymişiz kız :) bak esma saolsun ortak nokta çıktı :1:
Burda benimde beğendiğim salon yok, bizim aile salonumuz seymen vardı bi zamanlar özlliği yoktu ama büyüktü ve uygun fiyat yapıyordu kapandı, şimdilerde Can ı kullanıyorlar yakınlar ama sevmiyorum orayı, bi kervan var en eli yüzü düzgün galiba :1: Mecidiye düşünmekle iyi etmişsiniz o bakıma..

Enişteyle aynı semtliymişiz kız :) bak esma saolsun ortak nokta çıktı :1:
Burda benimde beğendiğim salon yok, bizim aile salonumuz seymen vardı bi zamanlar özlliği yoktu ama büyüktü ve uygun fiyat yapıyordu kapandı, şimdilerde Can ı kullanıyorlar yakınlar ama sevmiyorum orayı, bi kervan var en eli yüzü düzgün galiba :1: Mecidiye düşünmekle iyi etmişsiniz o bakıma..

Aaaa evet canımm ortak noktamız var artık :))
EsenLerde oLursa zaten erkek tarafının bızım akrabaLar ıcın otobus tutması gerekki bizim hem anne hem baba tarafı kaLabaLık o yüzden bi saLon parası daha çıkar :90:
Açıkçası akrabaLarın dışında benim oyuncu çevrem ve nişanLımın arkadaş çevresi , çaLıştıgımız kişiLer de geLiceği için basit bi düğün saLonu oLsun istemıorum =((

bu arada bahçelievler olimpik düğün salonu yazın google :) bunu yeni buldum

Bakıyım, derhall...... :)

Aaaa evet canımm ortak noktamız var artık :))
EsenLerde oLursa zaten erkek tarafının bızım akrabaLar ıcın otobus tutması gerekki bizim hem anne hem baba tarafı kaLabaLık o yüzden bi saLon parası daha çıkar :90:
Açıkçası akrabaLarın dışında benim oyuncu çevrem ve nişanLımın arkadaş çevresi , çaLıştıgımız kişiLer de geLiceği için basit bi düğün saLonu oLsun istemıorum =((

Bizimde otobüs tutulcak, paralarla salon ve masrafı çıkarsak öpüp başıma koycam :50: biz taraf kalabalıktır ama uzak diye herkes gitmek istemicek ama yinede otobüs tutulması lazım..
bu tarafta mı olsa düğün dedim nişanlıma olmaz dedi, hem bu defa ordan otobüs lazım, yani iki ucu ..... çomak diye bi laf varya işte ondan :27: en iyisi şu salonla bidaha konuşmak yaa battık biz valla :43:

Kızlar salon mekanı ayarlanırken ya kızın evinin semtinde olur ya da erkeğin alakasız bi yer gidip tutmayın sakın
Hele düğünü gündüz yapıcaksanız sakın ha sakınnn
Bi bakın kimin akrabası daha çoksa onun tarafında yapın
Şimdi gidip eişn dostun yakın olmadığı bir yerden tutmazsanız bi de araba kaldırmassanız nasıl olcak 500 kişi davet ediceksiniz 250 kişi gelcek nie salon u zak ee yolu bulamadık ee araba kalmadık o bişe değil takıdan zarar ediceksiniz falan filan 3-5 saat milleti eğlendiriceksiniz die çok para dökmeyin kenarınıza ayırın aYıK oLun

Geldi msjın, ne dolusu ilk msj senden aldım :)
Haklısında bizde çok düşündük olmuyo başka, onunda arkadaşları, esnaf filan gelip takı takıp gitcek insanlar bu tarafta olsa gelemicekler, bizim akrabalar daha kalabalıktır ama öncelik onun semti olması gerekiyo gibi görünüyo, dün onunda tartışmasını yaptık zaten küçümsüyorum gibi anladı ne alakaysa.. Kınaya herkesi çağırıcam, düğüne gelemicek olanlar takılarını şuan takabilirler diye birde anons yaptırırım bizim yırtık amcaoğluna diye düşündüm bende :37: yine bişeyler çıkar heralde :1:

Kızlar salon mekanı ayarlanırken ya kızın evinin semtinde olur ya da erkeğin alakasız bi yer gidip tutmayın sakın
Hele düğünü gündüz yapıcaksanız sakın ha sakınnn
Bi bakın kimin akrabası daha çoksa onun tarafında yapın
Şimdi gidip eişn dostun yakın olmadığı bir yerden tutmazsanız bi de araba kaldırmassanız nasıl olcak 500 kişi davet ediceksiniz 250 kişi gelcek nie salon u zak ee yolu bulamadık ee araba kalmadık o bişe değil takıdan zarar ediceksiniz falan filan 3-5 saat milleti eğlendiriceksiniz die çok para dökmeyin kenarınıza ayırın aYıK oLun

Bana attıysan özeL maiL geLmedi cnm :/
NişanLımın tarafa da bizim tarafa da yakın oLsun diye ortada yerLere bakıorum cnm..o dediğim semtLer iki tarafa da yakın =)

Back