- Konu Sahibi bal_bocegi
- #4.301
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mervem birbirinizi biraz zaman verin bence ..birbirinizi ne kadar sevip sevmediğinizi tartıp ölçün biçin istemeseydi sözdü nişandı bayramdı derken biraz fazla yıprandınız..zamanla her şey yoluna gircektir.siz biraz uzak olduğunuz için biraz kopuksunuz. Nişanlın yanına gelse bak her şey nasıl giriyor yoluna
Kırmızı papatya Rabbim tamamına erdirsin inş. hayırlı olsun..Mutluluklar canım..Nişan ne zamana..
Esra ben yoğun ve yorgunum sen nasılsın??
Bana gelince ;
Düğün tarihini 2 haziran olarak kararlaştırmış bulunmaktayız. Biz nişanlımla kararı verdik ailesi de onayladı. Sadece benim ailemle görüşmede kaldı iş. Dün akşam nişanlım bizdeydi bütün çeyiz kolilerini ona kaldırdıp en alta tencere tkmını koydurttum her zamanki gibi mızmızlandı :)) her şeyin hayırlısı inş. diyorum..ufak tefek şeyleri kafamıza takmayalım kızlar daha zor ve meşakkatli bi yol bekliyor bizi..güçlü olmaya çalışaşım..hımm bir de tupperware araştıyorum bu bitane varmış kıvırcığını fln içine yıkayıp koyuyormuşsun 1 hafta hiç bozulmadan kalıyormuş. bizde pazara çıkma kültürü olduğu için bende almak istiyorum bu konuda bilgisi olan kullanan var mı acaba?
Ben asLında kır düğünü istiyodum fakat fiyatLarı duyunca vazgeçtim zaten ev ve araba da aLacağımız için (ALLAH nasip ederse) düğüne baya bi kısıtLı bütçemiz kaLıo =) Bnm aiLem ztn düğün die tutturduLar ki bende istemıorum değiL hanii =))) Bu yüzden hem şık bi yer oLsun hem ucuz hem de merkezi bi yer oLsun diyerek araştırmaLara başLadım..3 yer arasında kaLdım ve fikirLerinizi istiioorumm..
bende iyiyim çok şükür, düğün tarihi meselelerine nişanlımla tartıştık biraz limoniyiz ama küs değiliz düzelir heralde
Sizinkilerle düğün tarihini görüşmeyebüyükler mi gelecek, siz mi söylüceksiniz? Hayırlı olsun şimdiden canım..
Merhaba lilaa, düğün salonlarından 1 le 3 ü beğendim ben, bizim tutcağımız salonda lilalı bişey![]()
slm kızlar
pinklove nişan belli değilde haftaya cuma sözüm var
yok ya vazgeçtim, 1 e kırmızı yakışmış masalara ama duvarın reknleri tavanın alçaklığı filan içini boğuyo insanın sanki, hem pistide 3 ten daha küçük gibi.. 3 ün pisti yeter kız esma senin çok mu oynayasın var ne![]()
1 den se 2 daha ferahmış, ama ağırlıklı olarak 3 diyorum :111:
Tşk ederim yorumLarınız için =)
1.saLon dediğiniz gibi topLantı davet gibi organizasyonLarın yapıLdıgı bi yer pek düğün saLonu havası yok ama masa giydirmeLeri ve düzeni hoşuma gitmişti..
2.saLon cok ferah acaip geniş ama o da renk bakımından ofsayt beLki istediğimiz gibi süsLeme ve giydirme yaparLar biLemıorum..
3.saLon 800 kişiLik resimLerde küçük görünüo ama adamın anLattıgına göre genişmiş gidip bakmak Lazım..
Benim de içime sinen 3 oLdu..nişanLımLa gidip bakıcaz artıkk =)
Şu sıralar konuşulsa iyi olur zaten yılbaşından hemen sonra düğün yerini fln tutmamız lazım.Gerçi daha 1sene var ama stres oluyorum.Tencere seti,ütü ve 2 adet nevresim takımından başka bişey yok.Bir de annemin yaptığı danteller var.
düğün tarihi için bence siz nişanlının abisi ile babana bırakın Esra bende iyiyim borc içinde yüzüyorum gene depresifim şu aralarNişanlımın ailesi cumartesi akşamı gelecekler biz tarih belirledik ama biz 2 haziran düşündük sizin içinde müsaitse salon bakmaya başlıcaz dicekler. sonra bizde nişanlımla salon bakmaya başlıcaz işte öle
ouwww çok tatlı telaşlar söz günüme dönmek yeniden yaşamak isterdim tadını çıkar bu günlerin
çok oynayasım yokta ne bilim birazcık ufak gibi geldi gözüme
hadi hayırlısı o zaman bi de fiyatlarını yazsana lilam ya aşağı yukarı bilgimiz olsun. bizde bakmaya başlıcaz 9 haziran dimi seninki?
BEN Bİ TANE SALON BEEĞNDİM AMA 3 BİN LİRA İSTİYOR
BÜTÜN AYRINTILARI SİTESİNDE YAZIYOR
gRANS SALON PARİS TAM BANA GÖRE