• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
ay canım erkencikten başladımışsınız ne güzel bizim isteme geçen pazar oldu haftayada sözümüz var eylülde düğün düşünüyoruz bizimde yaklaşık bi seneden başladı düşmeye

yaa benim de isteme ve nisan merasimime az kaldi :18: 1 ekimde, ikisi ayni anda olucak ama napicami bilmiyorum kizlar, su istemede napilir bana bi akil verin. ben nerde oturcam mesela? icerde, yanlarinda mi?? ay bi heyecan basiyo beni oof..

yaa benim de isteme ve nisan merasimime az kaldi :18: 1 ekimde, ikisi ayni anda olucak ama napicami bilmiyorum kizlar, su istemede napilir bana bi akil verin. ben nerde oturcam mesela? icerde, yanlarinda mi?? ay bi heyecan basiyo beni oof..

canım bizim adetlere göre ilk geldiklerinde çıkmayacaksın sadece kahve vermek için çıkacaksın sonra yine piyasada olmayacaksın verildikten sonra erkek arkadaşınla el öpeceksin ilk önce kadınlardan başlanır en son erkekler çay ve tabak servisinde arada içeri geçip oturursun ama ben heyecandan öldüm öldüm dirildim çay servisi yapılmaya başlandığında rahatladım ben

canım bizim adetlere göre ilk geldiklerinde çıkmayacaksın sadece kahve vermek için çıkacaksın sonra yine piyasada olmayacaksın verildikten sonra erkek arkadaşınla el öpeceksin ilk önce kadınlardan başlanır en son erkekler çay ve tabak servisinde arada içeri geçip oturursun ama ben heyecandan öldüm öldüm dirildim çay servisi yapılmaya başlandığında rahatladım ben

canim sagol yorumun icin :) bizim bi de isteme-soz-nisan ayni gun olucak, farkli sehirlerde oldugumuz icin, bi gunde halletmek istedik. gunduz 2-3 gibi gelecekler, isteme fasli olacak, evde yuzuk takilacak. saat 7 gibi evden cikicaz, kuafore falan gidicez, 9`da eglence basliyo aksam. o yuzden benimki pek normal bi isteme de olmiycak :)) isler iyice karisti anliycaniz :)

canim sagol yorumun icin :) bizim bi de isteme-soz-nisan ayni gun olucak, farkli sehirlerde oldugumuz icin, bi gunde halletmek istedik. gunduz 2-3 gibi gelecekler, isteme fasli olacak, evde yuzuk takilacak. saat 7 gibi evden cikicaz, kuafore falan gidicez, 9`da eglence basliyo aksam. o yuzden benimki pek normal bi isteme de olmiycak :)) isler iyice karisti anliycaniz :)

ohh canım canın çıkacak yani koşturmaktan inşallah herşey istediğiniz gibi olur bol bol göbek at o anın tadını çıkart şimdiden allah tamamına erdirsin diyeyim

ohh canım canın çıkacak yani koşturmaktan inşallah herşey istediğiniz gibi olur bol bol göbek at o anın tadını çıkart şimdiden allah tamamına erdirsin diyeyim

sorma canim :)) biraz kosturmali olacak ama olsun, hicbir aksilik cikmasin da... hayatim boyunca hatirlayacagim, cok eglenceli bi gece olmasini istiyorum, insallah allah gonlume gore verir :))

guzel dileklerin icin de cok tesekkur ederim, hepimiz icin amin diyorum :)

Kızlar salon mekanı ayarlanırken ya kızın evinin semtinde olur ya da erkeğin alakasız bi yer gidip tutmayın sakın
Hele düğünü gündüz yapıcaksanız sakın ha sakınnn
Bi bakın kimin akrabası daha çoksa onun tarafında yapın
Şimdi gidip eişn dostun yakın olmadığı bir yerden tutmazsanız bi de araba kaldırmassanız nasıl olcak 500 kişi davet ediceksiniz 250 kişi gelcek nie salon u zak ee yolu bulamadık ee araba kalmadık o bişe değil takıdan zarar ediceksiniz falan filan 3-5 saat milleti eğlendiriceksiniz die çok para dökmeyin kenarınıza ayırın aYıK oLun

ben öyle düsünmüyorum. 500 kisiden 250si geliyorsa sirf yol uzun diye gelmiyorlarsa zaten gelmesinler. takacaklari sanki ne? benim hayatimda olacak en önemli sey..en güzel gün...milletin nereye nasil gelecegini mi düsünecegiz? bak bana...istedigim yeri tutmayi birak bakmaya bile götürmediler. kendi semtlerinden tuttular salon

Günaayyydııınnnn...

Bende varımm :64::64: 3 Haziran 2012 :69:

Merhaba canım, ooh tarih bile belli hayırlı olsunn.. :nazar:

ben öyle düsünmüyorum. 500 kisiden 250si geliyorsa sirf yol uzun diye gelmiyorlarsa zaten gelmesinler. takacaklari sanki ne? benim hayatimda olacak en önemli sey..en güzel gün...milletin nereye nasil gelecegini mi düsünecegiz? bak bana...istedigim yeri tutmayi birak bakmaya bile götürmediler. kendi semtlerinden tuttular salon

Gelecek olan zaten gelir diyesi geliyo insanın ama öyle olmuyo malesef, çoluğu çocuğu olan var uzak diye gözü kesmiyo, normalde takısını takıp gidecek olanlar var düğüne ayıracak çok vakitleri olmayanlar, bütün bunlar biraraya gelince gerçekten baya farkediyo, bahaneleride var yer uzaktı gelemedik. Böyle bahane uydurcak olan zaten gelmesin ama takı meselesi maddiyatı kısıtlı olanların atlayabileceği bişey değil. Takı takmak sırf orda göstermelik değil aslında veren herşekilde gönderir ama milletten utanıp takanlarda az değil bence :) Yani milletin nasıl geleceğini düşünmek lazım :44: Senin istediğin yer ters kalıyordu belki gelen olmaz diye gerek görmediler, sen zaten çok bişey anlamıcaksın düğünden hemen bitecek, bişey anlıcağın yanı takılar :1:

ay canım erkencikten başladımışsınız ne güzel bizim isteme geçen pazar oldu haftayada sözümüz var eylülde düğün düşünüyoruz bizimde yaklaşık bi seneden başladı düşmeye

erken degıl canım ya ev ınssat halındeydı anca yavas yavas ıcını yapıyoruz sımdılık

tanya biraz kızgın herhalde esracım

Sana tamamıyla katılıyorum Esra tamda anlattığın gibi her şey
gelinlerin biraz uysal olması lazım benim nişanlımda kendi semtinden tutacak tabi ki tutsun benim misafirlerimi getirsinde isterse almanyada yapsın düğünü kendi bilir. Eskiden düğün salonu die bi şey yokmuş kızlar erkek tarafı kapısının önünde yaparlarmış düğünü bu yüzden şimdilerde erkek tarafına bırakılır salon seçimi ( fikir alışverişi tabi ki olacak ama erkek tarafına pek karışmak doğru değil bu konuda böyle şeyler iiçnde nişanlılarınızı üzmeyin onca borcun altına giriyolar neler çekiyolar biraz da siz anlayışlı olun bence

Evt sonuçta düğün masraflarını erkek karşılıyosa, mekanın nerde olacağına karar verme hakkınada sahipler. Bu haktan vazgeçecek iseler bile kendi rızalarıyla vazgeçerler ancak.
Hem ben nişanlıma karı köylü dedirmem elaleme :1: :37:

yaa kızlar şu pati patilere bakın gördünüz mü bunlarıı, çok güzeelllerr.. :69: :69:
Ben örebilirmiyim bunlarda acabaaaa :44:

$patii (1).webp$patii.webp$patipatii.webp$patipatii (2).webp$patipatii (1).webp

alıntıdır..

aman hiç özenme bunlara tatlım

hiç giymiyor bile insan şimdi düğüne çok varya neye saracağımızı şaşırıyoruz bizde he :)
bu arada ehliyete yazıldım kızlar 22 ekimde sınavlarım var :)

Ben giyerim patik normalde, kışın ayağım üşüyünce heryerim üşüyo sanki :)
var benimde 30 çift kadar ama bunlar tatlıymış, ablama gösterimde anlatsın bana, elişim yok şuan zaten bişey başlamayı düşünüyodum..
Ehliyet kursunda hayırlı olsun şeker, sınavı geçmesi bişey değilde şoförlüğü geçmesi dert :1:

Günaydın Canlar

araba daha önce 1 kere sürdüm ama ilk deneyim için çok iyi dedi nişanlım her ne kadar ehliyet alıyo olmamı istemesede
beni çalıştıracak direksiyon için üstelik ben kendime güveniyorum kullanabilir mişim gibi geliyor..

Aranızda kullanan var mı yaa? nasıl bir duygu kontrollü olmak için neler yapmam gerek

Günaydın kızLar =)
HayırLı oLsun pinkiimmmm :90:

Ben de size katıLıyorum düğün erkek tarafına aitse saLon seçimini onLar yapar tabii ki fikrimizi aLırLar ama karışmak doğru oLmaz...Kınada da biz istediğimiz yerde yaparıss ohh =))))
Ama bnm nişanLım ve kayınvaLidem saLon seçme oLayını bize bıraktıgı için bende ne onLarın orda ne bizim orda ortada merkezi bi yerde oLsun die istedim onLarda kabuL etti =)

Günaydın Canlar

araba daha önce 1 kere sürdüm ama ilk deneyim için çok iyi dedi nişanlım her ne kadar ehliyet alıyo olmamı istemesede
beni çalıştıracak direksiyon için üstelik ben kendime güveniyorum kullanabilir mişim gibi geliyor..

Aranızda kullanan var mı yaa? nasıl bir duygu kontrollü olmak için neler yapmam gerek

Bende ehLiyete yazıLmayı cok istiyorum ama bir türLü vakit ayıramıorum =(
Sakin ve dikkatLi oLman gerek canım araba kuLLanırken..
Ya öyLe arkadasLarım var ki erkekLerden daha usta araba kuLLanıoLar coK imreniyorum =))
Ama ben cok sinirLi oLurum trafıkte yaa hep kavga ederım güvenemıorum kendime :D

motor 85 trafik 90 ikyardım 95 tarzından notlarla geçtim..:32::32:ehliyet dediğiniz için atladım hemen
yarında dierksiyon sınavım va:50::50::50:

kızlaaar bu 3. soruşum cvp alamıyorum şubatta askerim gelcek nisan ayında nişanımız olcak..apustos sonu eylül bası için salon ve nikah günü bulmakta zorlanırmıyıs:59::59::59:

Günaydın Canlar

canım benm ilk sürdüğüm araba porche di yazılışı doruysa eğer:9::9::9:
inan kendimi sanki 40 yıllık şöför gibi psikolojiye soktum ve herşey yolunda gitti :nazar:
stres olmazsa herşey çok iyi olu:21::21::21:

Back