- 19 Aralık 2009
- 736
- 0
- 316
- Konu Sahibi bal_bocegi
- #4.341
Günaydın kızlarr
Selin yok iki gündür, nişan heycanı iyice sardı heralde
Selin yok iki gündür, nişan heycanı iyice sardı heralde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlarr
Selin yok iki gündür, nişan heycanı iyice sardı heralde![]()
günaydın kızlarrrrrrr
lilacım bence birinci yemek takımı.
pınarrr hoşgeldin canımmm nası olsu kızz 2012![]()
Günaydın kızlar
Daha düne kadar 2013 geliniydim
Artık 2012 geliniyim:123:
Bende geldim sohbetinize![]()
günaydın kızlarrrrrrr
lilacım bence birinci yemek takımı.
pınarrr hoşgeldin canımmm nası olsu kızz 2012![]()
Günaydınn hoşgeLdinnn =)
Çok sevindimmm hayırLısı oLsun canım =)
ayyy pnarcım nası sevindim anlatamam çok mutlu oldum 1 haftada öne alınsa mutlu oluyoruz valla hayırlı olsun artıkın![]()
Lila bencede 1. takım güzel, ben alırkene yoktu bunlar![]()
pınar arkadaşım hoşgeldiinçok iyi olmuş ya sevindim gözünüz aydın, biz daha 2012 yi çeke çeke getiremedik
![]()
aah ah inşllah, uzadıkça ailelerin arasında kalıyoruz hayırlısıyla geçsin günler bian önce..
ben seni hadırladım, nisan mayıs haziran istenecekler topiğinden :) Beni istemeye gelmişlerdi vermemişti ailem moralim bozuktu, sende düzelir inşallah seninde hazırlıklarını görürüz burda demiştin, burdayıım bak :80:![]()
selam kızlar..napıosnz görüşmeyeli... aramıza yeni katılan gelincik hoşgeldin :)) mervecm sen nasılsn düzeldimi nişanlının ailesile durumlar
Günaydın kızlar
Daha düne kadar 2013 geliniydim
Artık 2012 geliniyim:123:
Bende geldim sohbetinize![]()
kızlar selam ne zamandır gıremıyordum ama geldım ıste.... hemen gelısmelerden bahsedeyım bız mutfak dolabı, banyo dolab ,kombı dolabı, portmanto, iç kapılar ve çelik kapımızın siparişini vermıstık. gecen gun mutfak evye mızı aldık ve goturelım dedık. adam cogu sıparısmızın oldugunu söledı baktık gercekten portmantom banyo dolabım ve iç oda kapılarım cok gusel olmustu bayıldım. resımmlerıde var ama pek net olmadı acele cekınce. sonra mutfak dolapları yukarda dedı cıktık ve ne gorelım bızım dedıgımız renklerden cok alakasız bısı olmus. bız murdum beyaz demıstık hatta beyazı desenlıydı. adam abanoz beyaz yapmıs sımdı tekrar kapaklar degısıcek onları beklıyoruz pazartesıden ıtıbaren yavas yavas montaj baslıcak yerlesınce hersey resmını sızlerle de paylasırım ...
ayy canım ne güzel artık yerleşmeye başlayacak eşyalarınız
olsun değiştirsin onun hatası
güle güle kullanın diyeyim şimdiden
tesekkur ederım cnm ..... dugunumuze 9.5 ay kaldı bakalım allahın ıznıyle evın ısı bı tamemen bıtsın beyaz esyaları falan alırız yavas yavas