2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Evt de diyelim artık vaay be geçmicek sanıyoduk nasılda geçmiş zaman diyelim artık yaniiii

Ohh ohh ne güzell gizemimmmm belkii daha erkenn de olurrr hadii hayırlıısıı gülümmm

Ohh ohh ne güzell gizemimmmm belkii daha erkenn de olurrr hadii hayırlıısıı gülümmm

saol tatlım..inşallah hangi tarıhte hayırlı olcaksa o tarıhte olur ben nısan pek istemıorum aslında hava yagmurlu olur falan dıye..inşallah havanın çook güzel oldugu bi günde olur düğünlerimiz

Son düzenleme:
Bizden ilk sen mi evlencen kız, hadi hayırlısı
bizim 22 yada 29 nisan olcak gibi görünüyor hala, benim için uygundur

bilmııorum ya inşallah benden once evlenen bikaç kişi olur

olur olur, o zamanlar gelsinde dökülür herkes heycanını nereye atıcağını bilemez..
hafta sonu salon bakıcaz bizde nişanlımla sorayım doluluk nasıl, daha sonra kuzeninin nişanı var oraya gitcez boy göstercez birlikte ayyyy

niyeyse benimde hoşuma gidiyor şu boy göstermek nişan düğün vs. bi şey olsa da bizde göstersek ayol :)

Günaydın şekerlerr
Birlikteyken mutlu oluyoruz ya, e mutlulukta paylaştıkça artarmış herkes görsün istiyoruz galiba :93: bi yandan da kıskananlar çatlasın gibi oluyo birde yakıştırıp güzel sözler söylensin istiyoruz
Tabi Allah nazarlardan da saklasınnn..

bize şöylüyorlar çok yakışmışsınız maşallah
evlenecek çiftler birbirlerine çok benzermiş sizde benziyorsunuz diyorlar
hatta çocuk sever gibi "Ay ayselll şunlara bak ne tatlılar" diyenler var :) aman da aman gel kuçu kuçu
kardeş gibi duruyosunuz diyenler var :) bende kızıyorum o zaman nişanlıma azcık timcikleşek yaa herkez bizi kardeş sanıyor diyorum :) o da timciklicem ben seni az kaldı diyor

biz dışarıda 10 yıllık evli ama hala birbirini gıcıklaşarak seven 2 çift gibiyiz.
dışarıda sürekli dır dır edip durur nişanlım..bende ona şikayetlenip dır dır ederim..ömrümü yedi çocuk
yanlızken daha uysalız daha uyumluyuz sakiniz..bazen çok eğlenceli vakitler geçiriyoruz..tavla da hep beni yeniyor..
Canım sevgilim benimmm..

timciklicem ben seni az kaldı he evt çok tatlı görünüyonz bencede amanda aman..
Biz didişmiyoruz pek öyle, başkalarının yanında sakin uyumluyuz, başbaşayken zaten
bizide benzetiyolar yakıştırıyolar ama çokta toplum önüne çıkmadık daha öyle, bu hafta olcak bakalım biraz iltifatlar gelsin gelsin..

Günaydın kızlar
Moralim çok bozuk. Uyuz oluyorum bu iş yerlerine ya..İlla ağzımla söylemem mi gerekiyor ki..Buraya mart ayında başladım..Hala skk yok...Ben burda gerçekten çok çalıştığıma ve işe yaradığıma inanıyorum.Senelerdir çalışıyorum Hiç bi yer ssk mı yapmıyor ben mi safım..Ya da gerçekten hiç kimsenin mi yapılmıyor. Burda rahatım..Ama gerçekten çok çalışıyorum..aldığım paranın hakkını fazlası ile veriyorum..burdaki herkezde biliyor ve söylüyor bunu..Girdiğim her yerden insanlar benden memnun çok seviyorlar iş düzenimi çalışkan bir kız olmamı ama bir türlü ssk yapmıyolar ya..16 yaşımdan beri çalışıyorum toplasan 1 sene ssk ödenmemiştir. Benim için ne kadar büyük bir kayıp kendi halime oturup ağlayasım var tam 7 senedir ssk olmadan çalışıyorum :85:

Günaydıın
Söyle tabiki esma, ben bundan önceki iş yerinde defalarca söyledim söyledim yinede yapmadılar, işim iyidi rahattım ama bu sebepten dolayı 6 ay çalıştım çıktım.. Buraya girdiğim aydan itibaren ssk yapıldı, 3 seneyi geçti, 7 yıl çok fazla bi kayıp olmuş sana ( ama söyle sıkıştır bence, zaten yapacak gibi görünmüyolar sen söylemessen hiç yapmazlar..

Bu arada bizde dün salonumuzu beğendik, 12 mayısa tarih aldık
daha tam onaylamadık ufak tefek sorunlar var babam nisan sonu olsun dedi ama bizde nişanlımın abisi yurt dışından o zaman gelebileceği için mayıs istiyoruz, ikna edicez inşallah..

Kızlarr günaydınnn hayırlıı haftalarrrr
çok az kaldıı çokkkkkkk azzzzz
Tatlı bir yorgunluk var üzerimdee bohçalarımı süsledikk çok güzel oldularr fotocuyu ayarladımm herşeyy hazırr artıkk büyük günüü bekliyoruzzz

Esmamm bencee baştan konuş böyle şeylerii 15 gün içinde yapılmadımıı çık iştenn yazık günahh boşaa çalışıyosun gibi bişey oluyo cnmm ssk senin yarınlarınaa yatırımm bencee birazz kesin konuşş senin faydana herşey balımm

bu ssk yüzünden hep 8 ay 5 ay çalıştım çıktım
hiç bir yerde senelerdir çalışmadım.
Ben söylemek istemiyorum.
çünkü benim mantığıma göre işçisini elinde tutmak isteyen patron çıkmasın diye.
Her istediğini yapar. Açık gözlü ve uyanık çalışkan eleman bulmak çok zor çünkü
ben hep aynı mantıkla hareket ediyorum. Konuşmuyorum çünkü konuşamıyorum isteyemiyorum utanıyorum ben. Ilk girerken sayılı ssklı var boşluk olursa yaparız bakarız fln dedi. Benimde paraya çok ihtiyacım olduğu için kabul etmiştim ama resmen sallamıyo beni adam. Aşağıdaki işlerin yaptı beni hala sallıyor. Neden ben yaaa neden ben? :85:

Hep böyle oluyor eskiden bir kumaşçıda muhasebede çalışıyordum
eli ayağıyım resmen 500 tl + yol parasına çalışıyordum.ssk gene yok.
Zam istiyorum yok ssk istiyorum yok. Benden sonra gelen kızı benden gizli 800 tl maaşla başlatıyor+yol+ssk yaptığını öğreniyorum :85: şimdi arada yazlarına gidiyorum. Benim yerimde çalışan kıza 850+yol+ssk veriyormuş.. Hay ben ne diyim sana be adam beni mi enayi yerine koyuyordun o zaman.. Artık nefret ettim insanlardan hiç biri iyi niyetli değil. Sürekli duygu sömürüsü hiç biri kazandığı parayı hesap etmiyor hep yok diyor. Ellerinden gelse kazndığımız üç krş parayı bile vermeyecek o kadar çok duygu sömürüsü yapıyorlar. ödeyeceği ssk parasını ama çerez niyetine yiyorlar ben ise tamamen allaha özüm doğru allah rızası için kul hakkına girmemek için işimi düzgün yapmaya çalışıyorum ama nanköler nefret ediyorum :85: Hakkımı bile arayamıyorum. Bu zayıflık beni bitiriyor :85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…