- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #4.281
Hep böyle oluyor eskiden bir kumaşçıda muhasebede çalışıyordum
eli ayağıyım resmen 500 tl + yol parasına çalışıyordum.ssk gene yok.
Zam istiyorum yok ssk istiyorum yok. Benden sonra gelen kızı benden gizli 800 tl maaşla başlatıyor+yol+ssk yaptığını öğreniyorum :85: şimdi arada yazlarına gidiyorum. Benim yerimde çalışan kıza 850+yol+ssk veriyormuş.. Hay ben ne diyim sana be adam beni mi enayi yerine koyuyordun o zaman.. Artık nefret ettim insanlardan hiç biri iyi niyetli değil. Sürekli duygu sömürüsü hiç biri kazandığı parayı hesap etmiyor hep yok diyor. Ellerinden gelse kazndığımız üç krş parayı bile vermeyecek o kadar çok duygu sömürüsü yapıyorlar. ödeyeceği ssk parasını ama çerez niyetine yiyorlar ben ise tamamen allaha özüm doğru allah rızası için kul hakkına girmemek için işimi düzgün yapmaya çalışıyorum ama nanköler nefret ediyorum :85: Hakkımı bile arayamıyorum. Bu zayıflık beni bitiriyor :85:
Hep böyle oluyor eskiden bir kumaşçıda muhasebede çalışıyordum
eli ayağıyım resmen 500 tl + yol parasına çalışıyordum.ssk gene yok.
Zam istiyorum yok ssk istiyorum yok. Benden sonra gelen kızı benden gizli 800 tl maaşla başlatıyor+yol+ssk yaptığını öğreniyorum :85: şimdi arada yazlarına gidiyorum. Benim yerimde çalışan kıza 850+yol+ssk veriyormuş.. Hay ben ne diyim sana be adam beni mi enayi yerine koyuyordun o zaman.. Artık nefret ettim insanlardan hiç biri iyi niyetli değil. Sürekli duygu sömürüsü hiç biri kazandığı parayı hesap etmiyor hep yok diyor. Ellerinden gelse kazndığımız üç krş parayı bile vermeyecek o kadar çok duygu sömürüsü yapıyorlar. ödeyeceği ssk parasını ama çerez niyetine yiyorlar ben ise tamamen allaha özüm doğru allah rızası için kul hakkına girmemek için işimi düzgün yapmaya çalışıyorum ama nanköler nefret ediyorum :85: Hakkımı bile arayamıyorum. Bu zayıflık beni bitiriyor :85:
canım sen haklısın bu konuda.
baban saçma düşünmüş gerçektende.
abiyle yengenin babası bir mi canım.
babanda işi inada bindirmiş.böyle zamanlarda uyuzluk çıkaran oluyo mutlaka.
neyse tatlım umarım en kısa zamanda yoluna girer herşey yaa
yuvamıza çekildiğimiz zamanı hayal ettiğimde mutluolamıyorum çünkü hayal edemiyorum artık.çok yoruldum yaaaa o kadar bıktım usandımki olan ufak şeuylerden.sanki yan yana gelincede mutsuz olcakmışız gibii geliyo.zamana bıraktım hayırlısı(
Benim anneminde içi hiiç rahat etmiyoEsracım benim kayın validemde aynı seninkisi gibi komutsuz çalışmıyor.
Nişanlımın ailesi de ne geldiler ne aradılar. bende bakalım söylemeden yapıyolar mı diye hiç bi şey demedim ama yapmıyolarmış. sonra nişanlıma dedim ailenin gelmesi gerekiyodu diye. o da dedi nie bayramda söylemedin. bende annen biliyodur herhalde dedim ama yorum gelmedi. Annemler artık alınmaya başladısonra annem düğünü ya nisanda yapın ya da kasımda demeye başladı. kardeşimin sınavlarına geliyomuş ders çalışamıyomuş yaa sabır dedim yaa biz inş. düğünü 2 haziran düşünüyoruz inş. bakalım hayırlıısı olsun diyelim yakındır ama tarih netleşir
slm kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr müthiş bir hafta sonu geçirdim sonunda pazar akşamı istemeye geldiler o kadar mutluyumki o kadar güzel geçtiki herşey harikaydı çok mutluyum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?