- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #4.221
Selamm benim nişanım 10 eylül düğün için ise ekim kasım 2012 diyoruz çok mu var ne :2::2:
slm kızlar..... nasılsınız bakalım... nasıl gıdıyo hazırlıklar falan.... ben uzun suredır krızdeyım hıc bısı alamaıyorum ceyıze. nısanada 3 ay var yavas yavas kıyafet bakmaya baslıcaz allahın ıznıyle...
hadi kolay gelsin tatlımm..şu avatarı kaldır artık istersen yaa..hep nişanı atıcam die tutturduğun günü hatırlatıyor bana mutlu bir avatar koyy şöylee :)
esmaaammmmm çok begendim canım aldıklarını güle güle kullan tavayı zaten gegtenmiştim biliyosuyn inşallah bende alabilirim
selam kızlaar..
bikaç gündr yokum çünkü istifamı verdim sonunda..öğlene kadar yatıp,öğleden sonra çarşı pazar gezdm iki gün :))
şimdi yine iş bakmaya başlıcam..bu arada biizim tarih nisana alınacak galibaa:82:
Canım hoşgeldinnn, topikk ilk açıldığı zamanlarr geliyodun sonraa kayboldunn. Ama sonunda işi resmiyetee dökmenizee sevindimm balım hayırlısı olsunn, heycann dorukktadır sende şimdii 2012 eylül gelinisin ne güzelll sen düğünee hazırlık yaparkenn biz burda akşama ne yemek yapsamm konulaırnı konuşuruz inş.. şu zaman geçsin artıkkk suu gibiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?