2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Oyy sağolunn canlarım yaaa bakalım nasıl olcakk, kimler olcak nasıl geçicekkk şu sıraa hep bunlarıı düşünüyorummmm
Mervem resim anlık koyabilirim yada elbisemii felan eklerim belki burda paylaşıyolarr çok rahatsız oluyorumm, çeyiz topiğimde bilee yaptılarrrr o yüzden silmek zorunda kalmıştımm

Bende geliyoomm çeyiz topiklerinizeeee hanii bakemm neler aldınızzzzz :82:

esmam kap beni kap

selincim olsun kız hepimizin topikte oldugu bi zaman atarsın inşallah.
geell geeelll bohçacı geldi hanımmmm çeyizlerime akıpda yorum yapmayanın tek taşının taşi düşsün

günaydın kızlarrr...böcüğüm hayırdır aşk dolu gördüm seni bu sabah pozitif bir enerji saçıyorsun maşallahh

günaydın kızlar nasılsınız heyecanım tavan yaptı iyice yaaa pazar günü isteme olacak ya bugün sevdiceğimle tektaş bakacağız kaynanam takacakmış istemede bilezikle birlikte aşkım 2 sene önce tektaş almıştı ama kaynanamda illa alacakmış çok heyecanlıyım yaaaa

01.09.2012 böcüğüm tarih inşallah

Ekledim cnm da üzülmee dahaa erkenn bunu düşünmen içinn çünküü daha 2012 gelinlerii çok çıkarr herkess bizim gibi 1 sene beklemiyoo yanii

Günaydın kızlaarr,
Selincim 10 dan geri saymaya başlamışsın uff çok heycanlı gerçekten yaa, ben daha şimdiden düğünümü düşündükçe kalbim yerinden zıplıyo

Gerçekten biz acaba erken mi başladık beklemeye ya, ondan mı geçmiyo zaman, daha kış gelecekte bahar gelecek te oof of

Ne kışlarr ne baharlarrr geçicekk off offfff ama bi yandanda diyorumkii yapılacak alınacak okadar çok şey varkiii borçsuz evlenmek için az bilee süreee diyorumm

Öyle herşeyi yoluna koyalımda evlenelim diye baktıkça biz geçer tabi
Neyse inşallah o ilk tatlı zamanlarımızda fazla sıkıntı çekmeyiz de tadını çıkarırız, o zaman beklediğimize değer

kızlar alacaklarımızı düşünürsek eksikler hiç bir zaman bitmez ama zamanı iyi geçirmek lazım değerini bilelim çünkü geriye baktığımızda nasıl geçmiş zaman diyeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…