• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Bu arada Mutfak tkmım İpekçe Home dan Organze kumaş üzerine fransız güpürü çok beğenerek aldım.280 Liraya ama biraz fazla sadeydi. sizin görmenizide çok isterdim ama resimlerini bir türlü bulamıyorum yaa :50:

selincim bi salgın mıdır nedir anlamadım ailede herk3es geçirdi sıra bana geldi :2:

esmaaammmm :69: çok sevindim canım benim güle güle kullan çok merak ettim at en kısa zamanda kıss

günaydın arkadaşlarr,
herkes yoğun anlaşılan, çalışkan gelinler biziii :1:
kolay gelsiinn herkesee.. :54:

Günaydın canlarr ben bugün acıkk yoğunummm:30:
Esmam gülee gülee kullan aldıklarını inş. canım benimmmm
nişanım allahın izniylee haftayaaa kıslarrrrrr :66::66:

Günaydın Canlarımmm eee o kadar tatil yaptık tabi işler yoğun ister istemezzz
inş. mervem resimlerini bulsam atacapım da bulamıyorum ya :(

.webphangisi pike hangisi nevresim karıştırıyorum ama gene de desenlerini paylaşıyım$n1.webp$60038908.webp$p1.webp$n1.webp$60038908.webp$p1.webp

iki kere yüklemişim :) bi tanesininde desenini bulamadım ya..pooff bi de o dediğim tencere tkmını aldım

Son düzenleme:
slm kızlar..... nasılsınız bakalım... nasıl gıdıyo hazırlıklar falan.... ben uzun suredır krızdeyım hıc bısı alamaıyorum ceyıze. nısanada 3 ay var yavas yavas kıyafet bakmaya baslıcaz allahın ıznıyle...

Selamm benim nişanım 10 eylül düğün için ise ekim kasım 2012 diyoruz çok mu var ne :2::2:

Merak etme hemen geçer zaman nasıl geçtiğini anlamazsın bile

slm kızlar..... nasılsınız bakalım... nasıl gıdıyo hazırlıklar falan.... ben uzun suredır krızdeyım hıc bısı alamaıyorum ceyıze. nısanada 3 ay var yavas yavas kıyafet bakmaya baslıcaz allahın ıznıyle...

hadi kolay gelsin tatlımm..şu avatarı kaldır artık istersen yaa..hep nişanı atıcam die tutturduğun günü hatırlatıyor bana mutlu bir avatar koyy şöylee :)

hadi kolay gelsin tatlımm..şu avatarı kaldır artık istersen yaa..hep nişanı atıcam die tutturduğun günü hatırlatıyor bana mutlu bir avatar koyy şöylee :)[/QUOTE]

tmm tmm degıstırıyorum sımcık hemen :)))

selam kızlaar..

bikaç gündr yokum çünkü istifamı verdim sonunda..öğlene kadar yatıp,öğleden sonra çarşı pazar gezdm iki gün :))
şimdi yine iş bakmaya başlıcam..bu arada biizim tarih nisana alınacak galibaa:82:

hadi kolay gelsin tatlımm..şu avatarı kaldır artık istersen yaa..hep nişanı atıcam die tutturduğun günü hatırlatıyor bana mutlu bir avatar koyy şöylee :)

tmm tmm degıstırıyorum sımcık hemen :)))[/QUOTE]

heh böyle daha güzel olmuş aşk doluuu :)

esmaaammmmm çok begendim canım aldıklarını güle güle kullan tavayı zaten gegtenmiştim biliyosuyn inşallah bende alabilirim :69:

tşk ederim mervem inş. memnun kalırım aldıklarımdan özellikle tencere tkmı ve mutfak tkmından

selam kızlaar..

bikaç gündr yokum çünkü istifamı verdim sonunda..öğlene kadar yatıp,öğleden sonra çarşı pazar gezdm iki gün :))
şimdi yine iş bakmaya başlıcam..bu arada biizim tarih nisana alınacak galibaa:82:

hayırdır işi neden bıraktın?
Rahat değil miydin?Gene de hayırlısı olsun diyelim..

Yediğin içtiğinn senin olsun çarşı da pazar da neler var onu anlatt bende çok severim çarşı pazar gezmeyi.. ama param olmayınca alamayınca darlanıyorum

memnun değildm o yuzden.walla ne ararsan var hangi birini anlatym :) işi bıraktgm için bnde pek bişey alamadm bikaç havluyla yetındm :))

Son düzenleme:
Kıslarr giremiyorum pekk napıyosunuzz bakimmmmm, hazırlıklarlaa uğraşıyorummm beni soracak olursaa:1:
son bir haftamm kaldıııı artık heycanlanmayaa başladımm kıpırr kıpırımmmm bir an öncee kendimi pistee atıpp oynamakk istiyorummmm :64::64::64::64:

Bohçalarımm bitti şükürr son 1 parçacık bişeyi saymazsakk onu hafta sonu halledicemmm,
dünde bohçamaa cicilerr aldımm artıkk gelsin istiyorummm :69:
nişanlığım bitti onuda hafta sonu alcam, alyanslarımız hazır, bohça hazırr, davetiyeler dağıtılıyorrr, resim yerim hazır randevü alınacak, saçıma karar verdim aksesuarlarım hazırr, araba havlularım hazır, böylee sıraladıkçaa halaa bu benim nişanımmı diyesim geliyorrrr :78::78:

Kıslarr sizi seviyorummmm banaa duaa edinnnnn:16::16:

slm kızlar uzun aradan sonra tekrar geldim girememiştim listeden silinmişim yaaa :5:

pazar günü istemeye geliyorlar sizden gerideyim galiba düğünümüz kısmetse 1 eylül aramızda kararlaştırdık nişanı tam kesin söyleyemicem aileler istemeyi bir atlatsın bakalım söylerim tekrar

alınacak şeylerim mutfak anlamında baya aldım büyük ve küçük şeylerimi
yatak odası bölümü olarak nevresimde baya aldım havlu kenarım hatrı sayılır oranda var hala yapılıyor çünkü aslında pek şeyim kalmadı

Canım hoşgeldinnn, topikk ilk açıldığı zamanlarr geliyodun sonraa kayboldunn. Ama sonunda işi resmiyetee dökmenizee sevindimm balım hayırlısı olsunn, heycann dorukktadır sende şimdii 2012 eylül gelinisin ne güzelll sen düğünee hazırlık yaparkenn biz burda akşama ne yemek yapsamm konulaırnı konuşuruz inş.. şu zaman geçsin artıkkk suu gibiiiii:52:

Canım hoşgeldinnn, topikk ilk açıldığı zamanlarr geliyodun sonraa kayboldunn. Ama sonunda işi resmiyetee dökmenizee sevindimm balım hayırlısı olsunn, heycann dorukktadır sende şimdii 2012 eylül gelinisin ne güzelll sen düğünee hazırlık yaparkenn biz burda akşama ne yemek yapsamm konulaırnı konuşuruz inş.. şu zaman geçsin artıkkk suu gibiiiii:52:

hoşbulduk canım heyecan tavan yaptı yaa herşeyin hayırlısı canım

sizden tüyolar alacağım yaşasıııınnnnnnnnnn siz erken evlenin erken

Böcüğümm çok güzel geçer inş. Nişanın gönlüne göre olur inş..Artık herkez döndü tatilden kalabalık olur inş.Kendim hazırlanırken zamanı hatılradım inş. inş. her şey gönlüne göre olur..Merveyi kapıp geliyim mi nişanına :)

Mervem sana da topiğin hayırlı olsun..şimdik bakıp tek tek inceliyorum hemende bir yorum yapıyorumm tatlım :)

Back