• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Evett bendee istiyorumm merveee, şuan bütün telaşlarımız zaten evlenmek sonuç içinn ama gerçeğii zaten evlendikten sonraa oluyooo o anları yaşamak nasıl olcakk felann...
Güzel yemek yaparım ama her gün hergünn bıkarmıyım acepp
Misafirr ağırlamakk
arkadaşların bize gelmesiii onlarlaa evimizde vakitt geçirmekkk oyyy yaaaaaa:78:

ay ben sıkılmam yaaaaaa.
zaten nişanlımda pek yemek secmiyomuş bende seçmem.bi yemeği 2 gün yerin nolcakki :1: ama evimizde arkadaslarımızı agırlamak geçnlerle oturmak muhammet etmek ayyy çok güzel bunlar yaaaaaa

ay ben sıkılmam yaaaaaa.
zaten nişanlımda pek yemek secmiyomuş bende seçmem.bi yemeği 2 gün yerin nolcakki :1: ama evimizde arkadaslarımızı agırlamak geçnlerle oturmak muhammet etmek ayyy çok güzel bunlar yaaaaaa

Bende misafir ağırlamayı severim helekii arkadaşlarımsaaa oyy oyy hiçç yorulmadan yaparım herbişeyiii:48:
Aldığımm çeyizlerimii kullancammmm cicilerimmlee yemek yapcamm oyyyyy birr an öncee gelsinn şu günnnnn

beni ora hiçççççç akadşım yok hiç :5: adece teyzesnin 1 kızı var orda ysıyo o da kızla sürekli telden netten görüşüyoruz sürekli mesajlaşıyoruz.
artık kocişim beni eli arkdslarının eslryle falan tanıştırır :69:

Hayırlı olsun cnmm :16:

En güzelini düşünmüşsün eşyan felan varsa neden alasın, dediğin gibi evin olunca alırsın en güzelini şimdi alsan belki gittiğin eve uymıycakk felann.

Nişan hazırlığında bişi yok zatenn elbise ayakkabıı, fotocuyu ayarla davetiyee hepsi buuu
Bohça işi sıkıntııı o çk yoruyoo insannııı:77:

tesekkur ederim canimm :))

ben fotocu bile ayarlamadim, benim kendi profesyonel fotograf makinem var, onu vericem kardesimin ya da bi arkadasimin eline :)) benim isteme-soz bi arada olcak, aksam da 50 kisilik bi yemek-eglence organizasyonu, nisan dedigim o yani. yoksa oyle dugun salonu falan kiralamadim.

gecen sene ve bu sene evlenen arkadaslarimdan gordum ben de o bohca olayini, dedim ki bununla ugrasilmaz :)

peki bi sey sorcam size, o gun biz damada taki takmali miyiz?

Aleyküm selamm, Allah tamamına erdirsin :nazar: Varsa ne diye telaş etceksin ki en güzelini yapıyosun, kendi evine göre güzel güzel döşersin ilerde.. Bende kiracı olucam diye fazla kalabalık eşya istemiyorum ama eve girince boşboş kalırsa diye de korkuyorum, bakalım nasıl bi evimiz olucak.. :97:

tesekkur ederim canim, Allah hepimizin muradini versin.

evin icine girdikten sonra yavas yavas alirsin eksik gorduklerini, hepsini bi anda almaya gerek yok ki, en onemli olanlari alsan yeter ilk basta.

cok heyecanli seyler bunlar :)) gelinlik, mekan vs hakkinda konusmaya basladigimiz gunler geldiginde daha heyecanli olucak :))

beni ora hiçççççç akadşım yok hiç :5: adece teyzesnin 1 kızı var orda ysıyo o da kızla sürekli telden netten görüşüyoruz sürekli mesajlaşıyoruz.
artık kocişim beni eli arkdslarının eslryle falan tanıştırır :69:

Bulursun cnmm arkadaşş, illaki nişanlının çevresi vardırr tanışırr, kaynaşırsınızzz:39:
Sen evlenince çalışcanmı merveee

tesekkur ederim canimm :))

ben fotocu bile ayarlamadim, benim kendi profesyonel fotograf makinem var, onu vericem kardesimin ya da bi arkadasimin eline :)) benim isteme-soz bi arada olcak, aksam da 50 kisilik bi yemek-eglence organizasyonu, nisan dedigim o yani. yoksa oyle dugun salonu falan kiralamadim.

gecen sene ve bu sene evlenen arkadaslarimdan gordum ben de o bohca olayini, dedim ki bununla ugrasilmaz :)

peki bi sey sorcam size, o gun biz damada taki takmali miyiz?

Hmm bende salonda yada başka biyerde büyük bişi yapcan sandımm, cnm bohça yoksa nişanda evdeyseehiç bişi yok zaten rahatsınn o zaman kıyafetini hazırlaa yeterrr, saçına karar ver bide. Bende sözde frofosyenel mak. vardıı onlarr çekim yaptırmıştım bide kameraa çekimide yaptıkkk tekrar tekrar izliyoruzz çok güzel oluyoo :82:

Canım takı olayı nişan yani takılması lazım bence ama nişanlına sorr takı olayı olcakmı diyee takı takıcakmısınız felan gibisinden onlar takıyosa sizinde damada ufak bişiler takmanız hoş olurr

Merveem bu aradaa tatill işi belli olduuu cumartesii ve pazartesii yarım günn vee mesaiii olcakkk
Bayramdan sonra gelme yokk pazartesi iş başııı :66::66::66:

selincim daha belli deil ya nişanlımın calıstıgı yerin patronu demişki al getir çalışsın burda demiş.
iyi bi yer küçük bi iş yeri deil baya baya orta halli bi şirket yani.
bana baglı birazda.3-5 ay evde takılırım sonra girerim diyorum.araba almak istiyoruz.
sonra bebekde olur sonrası ev hayatı diyorum.ama ilk 3 yıl çalışırım sanırım:31:

selincim daha belli deil ya nişanlımın calıstıgı yerin patronu demişki al getir çalışsın burda demiş.
iyi bi yer küçük bi iş yeri deil baya baya orta halli bi şirket yani.
bana baglı birazda.3-5 ay evde takılırım sonra girerim diyorum.araba almak istiyoruz.
sonra bebekde olur sonrası ev hayatı diyorum.ama ilk 3 yıl çalışırım sanırım:31:

Bende buna benzer düşünüyorumm ilk 2 ay felan biraz evin tadını çıkarayım diyerum sonra başlarım, 1-2 sene çalışırım sonra bebiş bakarım bi senee sonrası allah kerimmm:78:

kredi çekip şöle 10-15 binlik bi araba alıp borcunu ödeyip bebek yapmak istiyoruz bakalım artıkın.e altınlarımda olcak arabada alırsak genç yaşta çok iyi birikimimiz olmuş olur.
hee işimden memnun olursam dogumdan sonra tabiki dewam ederim.
ordaki ortamı görmeden bişi diyemicem.ama ocuk dogurupda baskasına baktırmak istemiyorum.ben bebişimle vakit geçiremiceksem bakamicaksam niye dogurimki.
tabi allah maddi sıkıntı vermesin.
o ayrı bişey.mecburda kalabilirim allah korusun o zamn böle düşünemem

kızlar yatak odası alanlarınız tercihini bazadan yana mı kullanıyor?
benim hoşuma gitmiyordu baza ama herkes de baza al diyor ne yapacağımı bilemedim.

kredi çekip şöle 10-15 binlik bi araba alıp borcunu ödeyip bebek yapmak istiyoruz bakalım artıkın.e altınlarımda olcak arabada alırsak genç yaşta çok iyi birikimimiz olmuş olur.
hee işimden memnun olursam dogumdan sonra tabiki dewam ederim.
ordaki ortamı görmeden bişi diyemicem.ama ocuk dogurupda baskasına baktırmak istemiyorum.ben bebişimle vakit geçiremiceksem bakamicaksam niye dogurimki.
tabi allah maddi sıkıntı vermesin.
o ayrı bişey.mecburda kalabilirim allah korusun o zamn böle düşünemem

Evet tabi böyle düşünüyoruzda o günkü durumlar ne gösterirse uyarız onaa. Maddi sıkıntı çekersek evde oturmak istemem bende. Bende aynı fikirdeyim bebek olana kadar biraz rahatlayalım sonra bebeğime kendim bakmak istiyorum bir müddet inş.

kızlar yatak odası alanlarınız tercihini bazadan yana mı kullanıyor?
benim hoşuma gitmiyordu baza ama herkes de baza al diyor ne yapacağımı bilemedim.

Canım artık eskisi gibi değil çok hoş modern bazalar var.
Ben kesinliklee baza istiyorumm yoksa nereye koycam okadar yorganı battaniyeyeii.
En sevmediğim şeyy gardrobun üstünen konan yatak yorgan hurçları çirkin bir görüntüü:18:

Canım artık eskisi gibi değil çok hoş modern bazalar var.
Ben kesinliklee baza istiyorumm yoksa nereye koycam okadar yorganı battaniyeyeii.
En sevmediğim şeyy gardrobun üstünen konan yatak yorgan hurçları çirkin bir görüntüü:18:

evetttt çokk çirkin bi görüntü.valla benim yazmalar lifler ooffff oofff patikler kesinlikle yatak odamın çekmecelerini onlarla işgal etmicam.sandıga ince çeyizleri koyarım.bi odam olcak fazladan orada yatakları yorganları,falan koyarım.elektrik süpürgesi ütü masası çamaşırlık falan ıvır zıvır odsı bebek olana kadar.sonrası allah kerim.bazamın altınada fazla nevresimleri battaniyeleri sardırılmış takımları koycam artık ayyy şimdiden nereye sıgcak o kadar şey diyorum valla :52:

evetttt çokk çirkin bi görüntü.valla benim yazmalar lifler ooffff oofff patikler kesinlikle yatak odamın çekmecelerini onlarla işgal etmicam.sandıga ince çeyizleri koyarım.bi odam olcak fazladan orada yatakları yorganları,falan koyarım.elektrik süpürgesi ütü masası çamaşırlık falan ıvır zıvır odsı bebek olana kadar.sonrası allah kerim.bazamın altınada fazla nevresimleri battaniyeleri sardırılmış takımları koycam artık ayyy şimdiden nereye sıgcak o kadar şey diyorum valla :52:

Ay evet yaa şuu çeyizlerrr çok yerr tutuyoo hepsi ıvırr zıvırr hele o sardırılmışşş pikelerr felannn bayağıdaa yer tutuyo onlarr pofff, benimde bir odam boş olcak orayı giysi odası yapmayı düşünüyorum sadece garpropp koycamm bidee şu sandık gibi olann koltuklarr oluyooo onlardan

Ay evet yaa şuu çeyizlerrr çok yerr tutuyoo hepsi ıvırr zıvırr hele o sardırılmışşş pikelerr felannn bayağıdaa yer tutuyo onlarr pofff, benimde bir odam boş olcak orayı giysi odası yapmayı düşünüyorum sadece garpropp koycamm bidee şu sandık gibi olann koltuklarr oluyooo onlardan

seninde kendi evin sanırım dimi selincim:69:

Bende çok merak ediyorum kızcağızz hergünn giriyoduuu ama nişandan sonraa hiçç gelmediiii inş. kötü bişilerr yokturr, gelirr diye ümid ediyorum:59:

Back