2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
c.tesi günü çeyizime bir kaç parça eşya aldım şkerlik frça tepsi fln
kolilerimi bir açtımm..oo ben 3-5 alırken baya bir birikmiş hiç bir şey için erken demeyin alın eşyalarınızı
benimde ıvır zıvırım çok var.stajerlikte başlamıştım almaya.iyikide almışım.
cicishler şimdi anneler günü yaklaşıyor bizim bu kaynana gillere hedaye almamız gerekiyor mu?

ayy bu konuyu bende bilmiyorum.ben haziranda nişanlanıyorum.henüz kaynanam değil.ama almam lazım mı :26:

selam,,
kapı süsleri epey ucuzmuşl yaw tamma ozaman bende 7 mayıs c.tesi gidicem kına malzemeleri için ona da bakarım aradan çıkar

slm gonzales hanımm

evet uygunmuş fiyatları hakikaten
söz nişan yastıkları da 20-30 arasındaydı duyrulur :)

içime kurt düştü laaa :) bilemedim şimdi aman alalım hediye almadı annesi gibi görmedi demesinler ben normalde kendi anneme de almam da

anama almadım sağa da alamam diyemem yani :)

içime kurt düştü laaa :) bilemedim şimdi aman alalım hediye almadı annesi gibi görmedi demesinler ben normalde kendi anneme de almam da

anama almadım sağa da alamam diyemem yani :)

bide benim şöyle bi avantajım var.biz uzağız.12 saatlik mesafe var.hediyeyi al kargoya ver bilmem ne.hediye beklemez benimki benden.ararım kutlarım sevinir.:76:

şka bir yana gerçekten çok manalı bir hediye olmuş nişan söz zamanında olan yapılan iyi kötü hiç bir şey unutulmuyor.. tecrübeyle sabit :)

şka bir yana gerçekten çok manalı bir hediye olmuş nişan söz zamanında olan yapılan iyi kötü hiç bir şey unutulmuyor.. tecrübeyle sabit :)

kesinlikle canım asla unutulmaz o arkadaşım "ECE" ve bana nişan günümde çiçek yollamıştı üzerinden 1 yıl geçti hala kurutulmuş şekilde duruyor. evime götürücem kısmetse

bende nişanlıgımı parlement mavi istiyorum

ne güzel canım güzel bi seçim olur ben zevkle giydim

merve sen tesettürlü isen açık renkler tercih et.
ben açık tenli olduğum halde cesaret edemedim
canım tesettürlüyüm ama esmer değilim.mavi tonlarına hastayım.herhangi bi tonunu,özellikle petrol,parlemetn mavi giymek istiyorum ya
benim nişanım salonda olacak gelirseniz mutlaka beklerim çok da memnun olurum :)))

nerde oturuyon kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…