- Konu Sahibi bal_bocegi
-
benimde ıvır zıvırım çok var.stajerlikte başlamıştım almaya.iyikide almışım.c.tesi günü çeyizime bir kaç parça eşya aldım şkerlik frça tepsi fln
kolilerimi bir açtımm..oo ben 3-5 alırken baya bir birikmiş hiç bir şey için erken demeyin alın eşyalarınızı
cicishler şimdi anneler günü yaklaşıyor bizim bu kaynana gillere hedaye almamız gerekiyor mu?
bende 7 mayısta gidicem kızselam,,
kapı süsleri epey ucuzmuşl yaw tamma ozaman bende 7 mayıs c.tesi gidicem kına malzemeleri için ona da bakarım aradan çıkar
delüüü bende haziranda nişanlanıyorumm.. :) unuttun mu :)
slm gonzales hanımm
evet uygunmuş fiyatları hakikaten
söz nişan yastıkları da 20-30 arasındaydı duyrulur :)
benim nişan yastığımı kk'dan arkadaşım yaptı. hala duruyor evimdede inşallah başköşede duracak
içime kurt düştü laaa :) bilemedim şimdi aman alalım hediye almadı annesi gibi görmedi demesinler ben normalde kendi anneme de almam da
anama almadım sağa da alamam diyemem yani :)
benim nişan yastığımı kk'dan arkadaşım yaptı. hala duruyor evimdede inşallah başköşede duracak
öyle mi ayyy ne güzel
keşke benim yastığımı da KK dan arkadaşım yapsa :)))
dimi gonzales bacı
şka bir yana gerçekten çok manalı bir hediye olmuş nişan söz zamanında olan yapılan iyi kötü hiç bir şey unutulmuyor.. tecrübeyle sabit :)
bende nişanlıgımı parlement mavi istiyorum
benim nişanım salonda olacak gelirseniz mutlaka beklerim çok da memnun olurum :)))
canım tesettürlüyüm ama esmer değilim.mavi tonlarına hastayım.herhangi bi tonunu,özellikle petrol,parlemetn mavi giymek istiyorum yamerve sen tesettürlü isen açık renkler tercih et.
ben açık tenli olduğum halde cesaret edemedim
benim nişanım salonda olacak gelirseniz mutlaka beklerim çok da memnun olurum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?