• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Selam kizlar. Benim dügünüm de 2012 de olacak. Henüz tam tarih belli degil ama büyük olasilikla

1 Temmuz 2012

de dügünümüz olacak insaAllah. Listeye beni de eklerseniz sevinirim. :)

benimde düğün seneye yaza .şuan mayıs için sözyapalım eylülde nişan yapalım diyorlarve hergün konu bu ama karar veremiyorum söz gereklimi yoksa direk eylülde nişan yapsak sürekısa olacak ya gelin modunda çok beklemek yorarmı diye korkuyorum :) biz aileleri kasım 2010da tanıştırdık aynı şehirde deiliz ancak telefonla görüşüyorlar bakalım mayıs için karşı taraf çok istiyor ben karar veremedim sen tecrübeliymisin nezamndır sözlüsün zor oluyormu

benimde düğün seneye yaza .şuan mayıs için sözyapalım eylülde nişan yapalım diyorlarve hergün konu bu ama karar veremiyorum söz gereklimi yoksa direk eylülde nişan yapsak sürekısa olacak ya gelin modunda çok beklemek yorarmı diye korkuyorum :) biz aileleri kasım 2010da tanıştırdık aynı şehirde deiliz ancak telefonla görüşüyorlar bakalım mayıs için karşı taraf çok istiyor ben karar veremedim sen tecrübeliymisin nezamndır sözlüsün zor oluyormu

Gecen sene yaz zamanlarinda biz tanistik ve söz taktik. Uzaktan akraba oldugumuz icin 'tanistik' kelimesi biraz gereksiz aslinda ama 'duygusal anlamda' yakinlastik diyeyim. Söz kendi aramizda yaptik. Seni cok iyi anliyorum - bizde de nisan yüzünden her gün biseyler konusuluyor ister istemez stres yapiyorum kendime bende. Ben üstelik türkiyede yasamiyorum.

En dogrusunu yine siz bilirsiniz ama bence sadece nisan yapmanizda yeterli olacaktir. Sonucta arada uzun bi zaman yok degilmi bir iki ay icinde hem söz hem nisan telasina gerek varmi sence? Tabi eger diyorsan ben hem söz hem nisan istiyorum o zaman durum farkli. :)

Bizim nisanimiz evde olacak birde. InsaAllah güzel olur.

evet işte bende tek nişan istiyorum erkek arkadaşım tek erkek çocuk ve annesi benide aradı kızım bir oğlum var hepsi olsun istiyorum falan diye bende bişe diyememdim ama banada fazla geliyor sonuçta ben nişanıda evde yapcam sözde evde olacak ikisi arasında sadece bohça olayları olmayacak sözde 3ay sonra bohça falan hazırlanmış olacak karar vermesi zor işler ama plan yapmakla asla olmuyor sürekli fikirler değişiyor güzel telaşlar tabi

Sen kayinvalidenle direk muhattab olma bu konuyla ilgili damat beyle konussan belki daha mantikli olabilir. Cünkü o kendi annesini daha kolay ikna edebilir bundan eminim. Tabi ki tatli telaslar bunlar insaAllah hersey gönlünce olur. Ama dedigine kesinlikle katiliyorum plan yapmakla olmuyor. Bizde o kadar cok fikirler yürüttük söyle olsun böyle olsun diye ve hala her gün baska biseyler konusuluyor :)

Allah sabir versin bizlere. Benim simdi cikmam gerek görüsürüz.

selam kızlar benim düğünüme az kaldı ama birazcık size takılayım dedim
eee hazırlıklar başladı mı bakalım:)

selam kızlar benim düğünüme az kaldı ama birazcık size takılayım dedim
eee hazırlıklar başladı mı bakalım:)

selam hoşgeldin:) oo ben çok rahatımhatta mayısta sözegelelim diyorlar daha karar bile vermedim hergün düşünüyorumdiyorum n eara karar verip ne ara hazrılıkyapcam bilemiyorum biraz rahatım sanırım sen nişanlımısın?

canım hemen söz yapmamanızı tavsiye ederim
yüzük takılınca, işler ciddiye binince, aileller arasında ufak beklentiler başlıyor ve insanın zaman zaman canı sıkılıyo
böyle bişey olmayacağına eminsen söz yapın tabiki iyice gelin moduna girersin, heyecan olur :9:

selam hoşgeldin:) oo ben çok rahatımhatta mayısta sözegelelim diyorlar daha karar bile vermedim hergün düşünüyorumdiyorum n eara karar verip ne ara hazrılıkyapcam bilemiyorum biraz rahatım sanırım sen nişanlımısın?

ewet canım nişanlıyım
biz söz yaptıktan uzun süre sonra nişan yaptık
şimdiki aklım olsaydı söz yapmazdım diyorum :97:

ne kadar oldu nişan yapalı bide söz nişan arası kaç ay oldu .. bizim yaşadığımız şehirler farklı onlarda kaynaşma amaçlı gelelim diye düşünüor sanırım kasımda tanıştılar bize geldiler mayısta isteme olsun söz yapalım diyorlar eylülde nişan yapalım yazada düğün diyorlar

ne kadar oldu nişan yapalı bide söz nişan arası kaç ay oldu .. bizim yaşadığımız şehirler farklı onlarda kaynaşma amaçlı gelelim diye düşünüor sanırım kasımda tanıştılar bize geldiler mayısta isteme olsun söz yapalım diyorlar eylülde nişan yapalım yazada düğün diyorlar

bizi hiç sorma :27:
2009 mayısta sözlendik, 2010 eylülde nişanlandık
2011 eylülde evleniyoz inş
çok uzadı bazı sebeplerden ötürü
uzatmak hiiiçççç iyi bişey değil
illa söz olsun diyolarsa yapıverin mayısta
yetiştirirsin merak etme, söz için pek bişeye ihtiyacın olmayacak nasılsa

canım tekrar gelirim bu tpiğe inş
şuan çıkma gerekiyo
kendine iyi bak
hakkında hayırlısı olsun :54:

evet sizin bayağı uzun olmuş ama olsun sona yaklaşmışsın ne güzel sabretmek güzeldir derler hayırlısıyla hayal ettiğinden daha güzel düğünün olsun inşallah.. düşünüyorum da mayıs ve seneye haziran düğün olsa çok uzun değil normal nişanlılık süreci gibi gelio aklıma yatıyor söz olayı bakalım annemin ve babamın fikrine çok ihtiyacım var onlarda önce kısa olsun şimdi gerek yok 5 6 ay kala nişan yaparız sonra hemen düğün dediler ama şimdide sözde olabilirdiye sıcak bakıyorlar bakalım bugün müstakbel kayınvalidem arayacakmış annemi ne konuşacaklar merak ediyorum:)

günaydın şeker

cumartesi gittin mi eminönüne :) alt üst ettin mi her yeri

Gittim canım, altıüst ne kelime resmen dağııttım:1:
Çok kalabalıktıı görmedim böyle izliham hava güzel olunca herkes soluğu orda almış belliki, gitmeyi düşünen varsa hafta içi gitsin ben bi daha cumartesi gitmem
Eksiklerimin hepsini aldım kızlarr sizin için mendilde baktım özellikle ama öyle bi adet herkeste olmadığında satmıyolar doğal olarak
Kapı süslerinede baktım sizin için 15-20 arası güzel güzell şeylerr varrr:66:

süpersin valla :) ben hiç evden çıkamadım sadece nişanlığımı kiraladığım yere uğradım.
gece 3 e kadar gözüme uyku girmedi kararsızlıktan.. ben ne yapcam nasıl karar vericem ya :(

Back