- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.610
- 448
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #26.401
evet kuzum yaa değişikti güzeldi...sabah servisi kaçırdım uyanamadım...gece o kadar tepinirsem olacağı buydukuzummmmm hoşgeldinnnnn nasıslınnn
olmadı bak ama şimdi unutmak olurmu hiç
aaaaaa nasıl unutursunn kuzummyoğunluktan heladee
aaaayyyy ne güzell olmuşşşşaya eğlenceliymiş anlaşılann
açı-lınnnn mıhtarınız geldi
siz benim hakkımda nasıl dedikodu yaparsınız bakam
kadro süper olmuş valla
bu 2. unutuşum 1. eşim yanımdaydı bişi demedi ama şimdiii:18::18::18::18::18:
nerde o topik bende bi bakayımm
kokoş adı geçti heraldee
kastamonu canım
evet benim benim dün pakizem ben burdan ayrılmıyorum hep mesaideyim diye beni muhtar seçti bende kabul ettim
saygıdeğer baş azam ve azam
nasılsınız bugün inşallah
haklısın canım ben bu topiğe aitim :)) arada da oyun odalarına giriyorum zor şeyler sorup çıkıyorum ama genelde geceleri öyle oluyor. Sonra sabaha kadar uyuyamıyorum kulaklarım çınlıyor...
olsun kuzum bişey olmaz. ben kalkar kalkmaz takıyorum yüzklerimi unutmamak için.
gece çıkarıyorum yoksa parmaklarım şişiyor benim
çünkü sen buraya aitsin
olsun gene bişey demez insanlık hali canım napalım
albüm paylaşılmış gene şıp diye kaldırılmış onu yakaladım,artık kimseye demiyorum albüm albüm diye..
sağol bacım,ben de seni seviyorum:)
o da iyiymiş o zmn bak,şunu aldık bunu aldık laflarını duymaktansa,uzun vadeli olacak şekilde kira toplamak sanırım daha karlı olcak:) hem bi de birşey istemeyen,tok gözlü gelin olcan,seni gidi:)
kayınvaliden ne şanslı,senin gibi çatlak bi gelini olduğu için:)))
diğer topiğe baktım,kimse takmamış kıs seni,oradi kokoş hatunların hepsi hamiş galiba,sen nişanlıyım diyince,"iyi anladık,geç kenara'' muamelesi görmüşsün,halbuki içindeki canavardan haberleri yok:) "pehheyy,biz neler yaptık,kazen geldi gitti deli ettik adamı kaç kez,forum kurallarını altüst ettik " filan de,daha etkili olur:))
öf hiç havam yok bugün ya,ne sıkıcı geçiyor günler..
evimle ilgilenmek isterdim şu an..
ne şanslısın kıs pakize,akşam perdeler gelirse foto çek,sonra albüm yap ben varken,sonra 30 sn içinde imha olsun o albüm,albümünü şıp diye kaldıranlara gösterme:)))
Cilt yavruummm ben seni görmedim hoşgeldin bebeğim nasılsın bakalımohh ohh u muhabbet ne beni unutmuş kimse hatırlamıyo küstüm hepinizeee:2::2::2:
ben sağ kol, mastakvimim sol kol olsunnnnnnyoğunluktan tırlattım azıcık galibaaa
amannnn boşverr birazda eğlenmek lazımmmm
bunlardagecer : muhtar
baş azam : good_heart
azam : pakize
baş azam sağ kolu : isyan
baş azam sol kolu : masatakvimi
kadro nasıl kuzummmm
anaaaa size dün akşamki kına gecesini anlatmayı unuttum
kına başlangıcın 10 tane kız falan ellerinde tefler ile gelini çıkardılar sahneye..tüm salonu şarkı söyerek gelini gezdirdiler..
sonra oynanırken '' çiçekçi kız'' şarkısı çalmaya başladı 4-5 tane çiçekçi kız gibi giyinen kızlar çıktı..ellerinde sepetler ve içinde güller..msahnede oynayanlara güller verip saçlarına taktılar
kına yakılırkende bütün kızlara böyle tülden eşarp gibi şeyler dağıtıldı rengarenk güzeldi yanii anlayacğınız
kadro süper olmuş valla
kadro süper olmuş valla
ciltim hoşgeldin canım, görmedikki biz seni yazdınmı bişeyler gözümüzden kaçmıştıraffola
ooooo kınaya baka kınaya süper olmuş isyanım organizasyon , böyle şeylere bayılıyorum yaa bütçen iyi olacak yapacaksın süper
sen aldınmı bakım güllerden
ciltim hoşgeldin canım, görmedikki biz seni yazdınmı bişeyler gözümüzden kaçmıştıraffola
yazmadım ama yoktum kimse nerde citl dememişşşş küstüm
bu topikte küsmekkkk yokkkkkkkimse unutulmaz kuzucummmm
küsermiyim bebegim şaka şaka koşuşturmaca yaa yorgunumm
küsermiyim bebegim şaka şaka koşuşturmaca yaa yorgunumm
bende çok yorgunummmmm
evet kuzum yaa değişikti güzeldi...sabah servisi kaçırdım uyanamadım...gece o kadar tepinirsem olacağı buydu
Muhtarım kadro süper gerçektende
mastakvimim gelmiş.....
kızlarrr iyimisiniz yahuuuu
aaa ilginç olmuşş
bende renkli şallardan aldım
20 tane
aha mıhtarda geldi
kuzumm sabahtan herkes yoğundu daha yeni yeni toparlanıyoruzz zaten azöncede herkesin işi vardı burda bir ben birde vardı
döktünmü kurtlarını kuzumm
hoşgeldin balımmm evet muhtarımız varr
kuzumm sabahtan herkes yoğundu daha yeni yeni toparlanıyoruzz zaten azöncede herkesin işi vardı burda bir ben birde vardı
düğün bi olsaydı ya evimde olmak istyorumm
ben hala yoğunum ama serdim işleri....
arar kuzum...daha erkennn akşama çoookk vakit varrrheyyyyyy yavru kuşlar napıyosunuz bakalım....
şu perdeci olacak adam hala aramadı yaaa....
aynen öylee küzmek y ok unutmakta yok
Cilt yavruummm ben seni görmedim hoşgeldin bebeğim nasılsın bakalım
valla işlerim yoğun kuzucum resmen koşturmaktan yoruldum sabah uyandığımda gözlerim yanıyoo yorgunluktan akşamda perdeyi hallettik yawww cumartesi geleeck kendi mükelefime yaptırdım büütn evi
az işim var kızlar döncem 5 dakikaya
kızlar hafta sonu eşyalarım geliyo moıbilyalarımmmm mutluyuummmmsizlerşi çok özledim işlerim çok yoğpunnnnnnn yaawww sizlerle olmak istyorumm
düğün bi olsaydı ya evimde olmak istyorumm
tek özlenmeyim benim heralde çünkü kendimi özletmiyorumhergün sabah 8:00 akşam 18:00 buradayım
ama olsun siz yine benide özleyin kuzucuklarımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?