2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kuzummmmm hoşgeldinnnnn nasıslınnn
olmadı bak ama şimdi unutmak olurmu hiç

aaaaaa nasıl unutursunn kuzumm yoğunluktan heladee
aaaayyyy ne güzell olmuşşşş aya eğlenceliymiş anlaşılann
evet kuzum yaa değişikti güzeldi...sabah servisi kaçırdım uyanamadım...gece o kadar tepinirsem olacağı buydu

açı-lınnnn mıhtarınız geldi
siz benim hakkımda nasıl dedikodu yaparsınız bakam
kadro süper olmuş valla

Muhtarım kadro süper gerçektende
mastakvimim gelmiş.....

bu 2. unutuşum 1. eşim yanımdaydı bişi demedi ama şimdiii:18::18::18::18::18:
nerde o topik bende bi bakayımm
kokoş adı geçti heraldee

ben sevmedim o topiği kuzum

kastamonu canım

evet benim benim dün pakizem ben burdan ayrılmıyorum hep mesaideyim diye beni muhtar seçti bende kabul ettim

saygıdeğer baş azam ve azam

nasılsınız bugün inşallah

haklısın canım ben bu topiğe aitim :)) arada da oyun odalarına giriyorum zor şeyler sorup çıkıyorum ama genelde geceleri öyle oluyor. Sonra sabaha kadar uyuyamıyorum kulaklarım çınlıyor...

evet yavrum taktik uyguluyorum bizzat onların gelininin ağzı var dili yok hesabı
Zaten sana sözüm var perdeler konusunda bugün marka model kod numarası öğrencem ama dikilmedi daha ölçü almaya gelicekler 25 haziranda bitmiş halini görmek kısmet olur sanırım.. zaten senin düğün de haziran 30 du yanlış hatırlamıyorsam bebeğim
Dediğin doğru birdaha başka topiklere uğrarsam senin taktiği uygulayacağım balım benimm...
Şanslıyım çok şükür her konuda ufak tefek aksilikler çıkıyor bazen sinirden deliriyorum ama geçicek sıkıntılar için ailemi üzmeye hakkım yok diye düşünüyorum...
Şaka bir yana nişanlımı ailesini çok seviyorum.. Herkes iyi olsun diye uğraşıyor çok şükür
bu arada albüm yapıcam çeyizim serilsin mobilyalarım gelsin çekip 1 hafta yayınlayacağım
ohh ohh u muhabbet ne beni unutmuş kimse hatırlamıyo küstüm hepinizeee:2::2::2:
Cilt yavruummm ben seni görmedim hoşgeldin bebeğim nasılsın bakalım

ben sağ kol, mastakvimim sol kol olsunnnnnn yoğunluktan tırlattım azıcık galibaaa

amannnn boşverr birazda eğlenmek lazımmmm

bunlardagecer : muhtar
baş azam : good_heart
azam : pakize
baş azam sağ kolu : isyan
baş azam sol kolu : masatakvimi

kadro nasıl kuzummmm

kızlarrr iyimisiniz yahuuuu

aaa ilginç olmuşş
bende renkli şallardan aldım
20 tane

açı-lınnnn mıhtarınız geldi
siz benim hakkımda nasıl dedikodu yaparsınız bakam
kadro süper olmuş valla

aha mıhtarda geldi

almazmıyımmmm...taktım saçıma oynadım...bir sonraki gelin ben olduğum için o eşarp gibi olan tüllerden bana kırmızı verildi..sadece gelin kızlar ikimize kırmızı vardır...sonrada onu koluma bağladılar..lamba gibi buradyım diyordum sahnede
ama kına yakılırken ilk kez bu kadar kötü oldum...annem, halam ağladılar..onlarla göz göze gelmemek için çabaladım kendi kınamda nasıl dayancam bilmiyorum

Cilt yavruummm ben seni görmedim hoşgeldin bebeğim nasılsın bakalım[/QUOTE]

valla işlerim yoğun kuzucum resmen koşturmaktan yoruldum sabah uyandığımda gözlerim yanıyoo yorgunluktan akşamda perdeyi hallettik yawww cumartesi geleeck kendi mükelefime yaptırdım büütn evi

kızlar hafta sonu eşyalarım geliyo moıbilyalarımmmm mutluyuummmm sizlerşi çok özledim işlerim çok yoğpunnnnnnn yaawww sizlerle olmak istyorumm

evet kuzum yaa değişikti güzeldi...sabah servisi kaçırdım uyanamadım...gece o kadar tepinirsem olacağı buydu

Muhtarım kadro süper gerçektende
mastakvimim gelmiş.....

döktünmü kurtlarını kuzumm

kızlarrr iyimisiniz yahuuuu

aaa ilginç olmuşş
bende renkli şallardan aldım
20 tane

aha mıhtarda geldi

hoşgeldin balımmm evet muhtarımız varr

ohhh ne güzellll

az işim var kızlar döncem 5 dakikaya

bekliyoruz kuzumm

kızlar hafta sonu eşyalarım geliyo moıbilyalarımmmm mutluyuummmm sizlerşi çok özledim işlerim çok yoğpunnnnnnn yaawww sizlerle olmak istyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…