• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kuzummmmm hoşgeldinnnnn nasıslınnn:3::3::3::3:
olmadı bak ama şimdi unutmak olurmu hiç:20::20::20:

aaaaaa nasıl unutursunn kuzumm:20::20::20: yoğunluktan heladee:19::19:
aaaayyyy ne güzell olmuşşşş:16::16::16: aya eğlenceliymiş anlaşılann:16::16::16:
evet kuzum yaa değişikti güzeldi...sabah servisi kaçırdım uyanamadım...gece o kadar tepinirsem olacağı buydu :9::9::9:

açı-lınnnn mıhtarınız geldi:72::72:
siz benim hakkımda nasıl dedikodu yaparsınız bakam:1:
kadro süper olmuş valla
:1:

Muhtarım kadro süper gerçektende :9::9:
mastakvimim gelmiş.....:3::3::3:

bu 2. unutuşum 1. eşim yanımdaydı bişi demedi ama şimdiii:18::18::18::18::18:
nerde o topik bende bi bakayımm:1::1::1::1:
kokoş adı geçti heraldee:1::1::1::1:

ben sevmedim o topiği kuzum

kastamonu canım:34:

evet benim benim dün pakizem ben burdan ayrılmıyorum hep mesaideyim diye beni muhtar seçti bende kabul ettim:1:

saygıdeğer baş azam ve azam:72:

nasılsınız bugün inşallah
:1::1:

olsun kuzum bişey olmaz. ben kalkar kalkmaz takıyorum yüzklerimi unutmamak için.
gece çıkarıyorum yoksa parmaklarım şişiyor benim:17:

çünkü sen buraya aitsin:1::1:

olsun gene bişey demez insanlık hali canım napalım :34:
haklısın canım ben bu topiğe aitim :)) arada da oyun odalarına giriyorum zor şeyler sorup çıkıyorum ama genelde geceleri öyle oluyor. Sonra sabaha kadar uyuyamıyorum kulaklarım çınlıyor...:9:
albüm paylaşılmış gene şıp diye kaldırılmış onu yakaladım,artık kimseye demiyorum albüm albüm diye..

sağol bacım,ben de seni seviyorum:)
o da iyiymiş o zmn bak,şunu aldık bunu aldık laflarını duymaktansa,uzun vadeli olacak şekilde kira toplamak sanırım daha karlı olcak:) hem bi de birşey istemeyen,tok gözlü gelin olcan,seni gidi:)
kayınvaliden ne şanslı,senin gibi çatlak bi gelini olduğu için:)))
diğer topiğe baktım,kimse takmamış kıs seni,oradi kokoş hatunların hepsi hamiş galiba,sen nişanlıyım diyince,"iyi anladık,geç kenara'' muamelesi görmüşsün,halbuki içindeki canavardan haberleri yok:) "pehheyy,biz neler yaptık,kazen geldi gitti deli ettik adamı kaç kez,forum kurallarını altüst ettik " filan de,daha etkili olur:))

öf hiç havam yok bugün ya,ne sıkıcı geçiyor günler..
evimle ilgilenmek isterdim şu an..
ne şanslısın kıs pakize,akşam perdeler gelirse foto çek,sonra albüm yap ben varken,sonra 30 sn içinde imha olsun o albüm,albümünü şıp diye kaldıranlara gösterme:)))

evet yavrum taktik uyguluyorum bizzat onların gelininin ağzı var dili yok hesabı :9:
Zaten sana sözüm var perdeler konusunda bugün marka model kod numarası öğrencem ama dikilmedi daha ölçü almaya gelicekler 25 haziranda bitmiş halini görmek kısmet olur sanırım.. zaten senin düğün de haziran 30 du yanlış hatırlamıyorsam bebeğim:10:
Dediğin doğru birdaha başka topiklere uğrarsam senin taktiği uygulayacağım balım benimm...
Şanslıyım çok şükür her konuda ufak tefek aksilikler çıkıyor bazen sinirden deliriyorum ama geçicek sıkıntılar için ailemi üzmeye hakkım yok diye düşünüyorum...
Şaka bir yana nişanlımı ailesini çok seviyorum.. Herkes iyi olsun diye uğraşıyor çok şükür:nazar:
bu arada albüm yapıcam çeyizim serilsin mobilyalarım gelsin çekip 1 hafta yayınlayacağım:9:
ohh ohh u muhabbet ne beni unutmuş kimse hatırlamıyo küstüm hepinizeee:2::2::2:
Cilt yavruummm ben seni görmedim hoşgeldin bebeğim nasılsın bakalım

ben sağ kol, mastakvimim sol kol olsunnnnnn :9::9::9: yoğunluktan tırlattım azıcık galibaaa:52::52::52:

amannnn boşverr birazda eğlenmek lazımmmm:32::32::32::21::21::21::21::8::8::8::8:

bunlardagecer : muhtar
baş azam : good_heart
azam : pakize
baş azam sağ kolu : isyan
baş azam sol kolu : masatakvimi

:1::1::1::1::1::1::1::9::9::9::9:
kadro nasıl kuzummmm:16::16::16::16:

kızlarrr iyimisiniz yahuuuu :1::1:

anaaaa size dün akşamki kına gecesini anlatmayı unuttum :52::52:
kına başlangıcın 10 tane kız falan ellerinde tefler ile gelini çıkardılar sahneye..tüm salonu şarkı söyerek gelini gezdirdiler..
sonra oynanırken '' çiçekçi kız'' şarkısı çalmaya başladı 4-5 tane çiçekçi kız gibi giyinen kızlar çıktı..ellerinde sepetler ve içinde güller..msahnede oynayanlara güller verip saçlarına taktılar :32::32:
kına yakılırkende bütün kızlara böyle tülden eşarp gibi şeyler dağıtıldı rengarenk güzeldi yanii anlayacğınız :32::32:

aaa ilginç olmuşş
bende renkli şallardan aldım
20 tane

açı-lınnnn mıhtarınız geldi:72::72:
siz benim hakkımda nasıl dedikodu yaparsınız bakam:1:
kadro süper olmuş valla
:1:

aha mıhtarda geldi:1::1::1:

ciltim hoşgeldin canım, görmedikki biz seni yazdınmı bişeyler gözümüzden kaçmıştır :17: affola:17:

ooooo kınaya baka kınaya süper olmuş isyanım organizasyon , böyle şeylere bayılıyorum yaa bütçen iyi olacak yapacaksın süper:16:

sen aldınmı bakım güllerden:34:

almazmıyımmmm...taktım saçıma oynadım...bir sonraki gelin ben olduğum için o eşarp gibi olan tüllerden bana kırmızı verildi..sadece gelin kızlar ikimize kırmızı vardır...sonrada onu koluma bağladılar..lamba gibi buradyım diyordum sahnede :9::9::9:
ama kına yakılırken ilk kez bu kadar kötü oldum...annem, halam ağladılar..onlarla göz göze gelmemek için çabaladım :14::14:kendi kınamda nasıl dayancam bilmiyorum :14::14:

Cilt yavruummm ben seni görmedim hoşgeldin bebeğim nasılsın bakalım[/QUOTE]

valla işlerim yoğun kuzucum resmen koşturmaktan yoruldum sabah uyandığımda gözlerim yanıyoo yorgunluktan akşamda perdeyi hallettik yawww cumartesi geleeck kendi mükelefime yaptırdım büütn evi:1:

kızlar hafta sonu eşyalarım geliyo moıbilyalarımmmm mutluyuummmm:1::1::1::1::1::1: sizlerşi çok özledim işlerim çok yoğpunnnnnnn yaawww sizlerle olmak istyorumm

evet kuzum yaa değişikti güzeldi...sabah servisi kaçırdım uyanamadım...gece o kadar tepinirsem olacağı buydu :9::9::9:

Muhtarım kadro süper gerçektende :9::9:
mastakvimim gelmiş.....:3::3::3:

:21::21::21: döktünmü kurtlarını kuzumm:1::1::1:

kızlarrr iyimisiniz yahuuuu :1::1:

aaa ilginç olmuşş
bende renkli şallardan aldım
20 tane

aha mıhtarda geldi:1::1::1:

hoşgeldin balımmm evet muhtarımız varr :72::72::16::16::16:

ciltim hoşgeldin canım, görmedikki biz seni yazdınmı bişeyler gözümüzden kaçmıştır :17: affola:17:

yazmadım ama yoktum kimse nerde citl dememişşşş küstüm :19::19::19::19::19:

kuzumm sabahtan herkes yoğundu daha yeni yeni toparlanıyoruzz zaten azöncede herkesin işi vardı burda bir ben birde vardı :34::34::34:

bu topikte küsmekkkk yokkkkkk :20::20::20: kimse unutulmaz kuzucummmm:8::8::8:

:46::46::46::46: aynen öylee küzmek y:46:ok unutmakta yok:kkk:

Cilt yavruummm ben seni görmedim hoşgeldin bebeğim nasılsın bakalım

valla işlerim yoğun kuzucum resmen koşturmaktan yoruldum sabah uyandığımda gözlerim yanıyoo yorgunluktan akşamda perdeyi hallettik yawww cumartesi geleeck kendi mükelefime yaptırdım büütn evi:1:

:8::8::8::8: ohhh ne güzellll :9::9:

az işim var kızlar döncem 5 dakikaya

bekliyoruz kuzumm:16::16::16:

kızlar hafta sonu eşyalarım geliyo moıbilyalarımmmm mutluyuummmm:1::1::1::1::1::1: sizlerşi çok özledim işlerim çok yoğpunnnnnnn yaawww sizlerle olmak istyorumm

:21::21::21: döktünmü kurtlarını kuzumm:1::1::1:

hoşgeldin balımmm evet muhtarımız varr :72::72::16::16::16:

düğün bi olsaydı ya evimde olmak istyorumm

tek özlenmeyim benim heralde çünkü kendimi özletmiyorum:1::1::1::1::1::1::9::9::9::9: hergün sabah 8:00 akşam 18:00 buradayım
ama olsun siz yine benide özleyin kuzucuklarımm:1::1::1::16::16::16::16:

Back