2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
hoşgeldin şekerim...
Allah tamamına erdirsin inşallah..

Hazırlıklar ne alemde neler yapıyorsun son 2-3 ay kala

Amin cnm.

Hazırlıklar daha başlamadı gibi. Gelinliklere bakıyorum.

Salon işi tamam eşyalar farklı şehirde olduğumuz için ev tutulacağı zaman alınacak.

Daha çokkk iş var çokkk ama ben hala düğün moduna giremedim

ayy gerçekten çok geçmiş olsun tatlım...
eğer gerçekten hala kanama filan oluyorsa bi doktora göster tatlım bilemezsin iyileşme süresini uzatmış olursun kuzum

Sağol canım yok iyi şimdi kanamıyo

evde kesin vardır deneyeyim canım sağol

çok geçmiş olsun tatlım...nazar demiştir

sağol canımvalla nazarmı kazamı neye uğradım bilemedim

inş tatlım sizde
bizde bohça olayına girmedik gereksiz bencede

Ewet cnm öyle düşündüm bende sadece nişanlıma yapıcam yeter bakalım tam da karar vermedim ama hayırlısı artık

kazenden hala cvp gelmedi....bizi cidden umursamıyor galiba artık ya da izinde falan

canım çok geçmiş olsun, kaza işte olacağı varmış. bu zamanlar dikkatli olmak gerek. su falan sürme, hiç bepanten yada madecassol sürersen iyileşince izde kalmaz.
bir an önce geçecek inşallah

benim halılar ondan kuzum ve antibakteriyel

yaşasın antibakteriyel kardeşliği............

yaşasın antibakteriyel

kızlar yaa aranızda evlenenler var bilirler nikah başvurusu için neler yapmak gerekiyor bide 1 günde bitirebilirmiyiz biz bu işleri

canım biz önce belediyeye gittik ilk başvuru için beraber gidiliyor. sonra bize bir kağıt verdi.evlilik izin sağlık raporumu ne yazıyordu üstünde.onunla birlikte önce belediyenin gösterdiği verem savaş dispanserinde film çektirdik sonra yine belediyenim gösterdiği yerde kanımızı verdik. her ikiside öğlen 3,5 da çıktı. ama gün almaya yetişemedik mesai bitti belediyede.ertesi gün nişanlım gitti gün aldı ve başka gün yokmuş , sonraki gün evlendik

canım biz yapıcaz,çünkü nişanda yapmadık

kayınvalideye bluz yemeni seccade pike takımı, havlu,lif, falan koycaz kayınpedere ve kaynımlara gömlek lif çorap falan koycaz, eltilerede havlu yemeni lif ve bluz koycaz

çeyiz alınmaya gelinmeden önce on dk da halıcıya uğradık yatak odasının halılarını aldık
benim yatak odam beyaz kulpları falan gümüş onun için halıyıda beyaz gümüş alıp mobilyaya uydurdum ki her renk örtü serebileyim
ama resmini bulamadım zaten haftaya ev yerleşecek resimleri çeker koyarım bütün evin

canım biz yapıcaz,çünkü nişanda yapmadık

kayınvalideye bluz yemeni seccade pike takımı, havlu,lif, falan koycaz kayınpedere ve kaynımlara gömlek lif çorap falan koycaz, eltilerede havlu yemeni lif ve bluz koycaz

Offf

Bende sadece nişanlım için düşünüyordum ama sen böyle yazınca bende koymam lazım ya en azından birer havlu, lif gömlek vs..

Son düzenleme:
yaşasın antibakteriyel kardeşliği............

demekki herkesin antibakteriyell

ihmal etme ama canım hiçte olmazsa pansuman için sağlık ocağına olsa git kuzum

kazenden hala cvp gelmedi....bizi cidden umursamıyor galiba artık ya da izinde falan

eee yani tatil zamanı
kazen beyy duyy sesimiziiii:99::99::99::98::98:

yaşasın yaşasınnn heyooo

c

canım öncelikle hoşgeldin aramıza
bizde koyacağız ama öle ağır değil..kayınvelideme ve kardeşlerine..birer kıyafet. çamaşır, havlu, çorap koyucaz..kayınvalideme ayriyeten bir şal, pike takımı koyacağız canım evlendikten sonra el öpmeye giderken annem bunları bohçalayacak bende götürcem

bende öle yapayım artık cnm içime sinsin sonradan pişman olmayım keşke yapsaydım die.

Şimdi bohça için sandık gibi bişi yaptırıcam mobilyacıya. Değişik bişi. hatta kk da görmüştüm

alemsin kız pakize

gerçekten bizi umursamıyor galiba, gına getirdik valla

Offf

Bende sadece nişanlım için düşünüyordum ama sen böyle yazınca bende koymam lazım ya en azından birer havlu, lif gömlek vs..

canım bizimkiler öyle anlaştı,anlaşmaya bağlı yani illaki yapılmaz zorunda değil ama kullanabileceği şeyler koy hani yaptık mı yaptık gibi olmasın.

kıs kafam karıştı şimdi heee
:44:ben nişanda sadece nişanlıma yaptım o yüzden şimdi ailesine yapıcaz.

[/QUOTE]
canım bizimkiler öyle anlaştı,anlaşmaya bağlı yani illaki yapılmaz zorunda değil ama kullanabileceği şeyler koy hani yaptık mı yaptık gibi olmasın.

[/QUOTE]

Bizim hiç bohça işi olmadı cnm. İlkkez olacak söz oldu bizim nişan olmadı.

O yüzden istiyorum düğün öncesi böyle bişi.

Son düzenleme:

çok merak ediyorum bende evinizi evimi
bende 15 güne kadar koyarım fotolarımı

COK GECMIS OLSUN CANIM NAZAR DEGMIS SANA
allah beterınden saklasın keske doktora gıtseydın canım

suanda yok ama ev bakarken bızdede oluyor
bısıler alma esnasında yanı
tatlım tekrardan geçmiş olsun inşş geçer kuzum

kalplerarsı bak benim halım bu kuzum koltuğum kırmızı bu halıyı aldım
bunu cok begendım mutfagıma dusunebılırımm
kac aaldın kac metre kare markası ne
Benimde düğümüm Ekimde.

2012 gelini olarak aranıza katıldım
hosgeldınn sendee

hıc halı kullanmayı dusunmuyormusun?
ben pek etkılenmem ama nısanlım etkılenıyor benım

evli olmak garip biraz daha çok bi şey anlayamadım ama güzel heyecanlı aşk dolu
bide sizi artık hayatının merkezi yapan biri var sorumluluklarınız var ona karşı
kayınvalıdenlemı yasıyorsun sehkerr?
bızdede bohca olmadı bızde bohca yapıcaz el öpmeye gıttıgımızde verecegız bızde davet sofrası olur duvak sofrasıda denır orada vermek ıcın ama karsı taraftan ıstemıcez bız kendımız alıcaz yapıcaz eyvallahımız yok degıl
kımse bırsey demıyor

kızlar yaa aranızda evlenenler var bilirler nikah başvurusu için neler yapmak gerekiyor bide 1 günde bitirebilirmiyiz biz bu işleri
bende daha basvurmadımmm
yatak odasının dolapları ne kadar kac metre ?
bırd ebende beyaz ıstıyorum baslıgı su kocaman olan yatak odasımı sedef yatak odası dıye gorsellerde cıkıyor
[

Faklı şehire gelin giden varmı?

Ben Ant. nişanlım İSt. o yüzden kına gecesi nasıl olmalı karar veremedim.

Kına da gelinlik giyicem ki burda olanlar da gelinlikle görsün die. Herkes İst. gelemez çünkü.

Böyle durum olan var mı?

canlarım ben ne nişanlıma yaptım nede akrabalarına sadece alınması gerekenleri aldım eşime :13:

[/QUOTE]

Bizim hiç bohça işi olmadı cnm. İlkkez olacak söz oldu bizim nişan olmadı.

O yüzden istiyorum düğün öncesi böyle bişi.[/QUOTE]

bızde soyle kayınvalıdeye
nevresım veya p ıke takımı ya kalıtelı bısey yada yaptırırsın kendın
seccade basortu
havlu
bı kat gıyecek veya gecelık
kayınoederede aynı sekılde cocuklarada oyle
dıger akrabalara
bır basortu cetık corap ve takke veya havlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…