• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
her yerin adeti farklı bizde sadece damatlığı alınıyor çoğu yerdede öyle diye biliyorum canım

Bizde kına gecesinde damat damatlığını giyer şekerim :34::34::34: ama seninki iyi fikir bence güzel olmuş :34::34:

Annemde öyle dedi bana
nişanda giydiğini giymesi lazım dedi
Ama içim rahat etmedi
ne bileyim zaten öyle bi kombinasyonu damat bohçası için alcaktım
en azından kınada giymiş olur yaa
Ben hem istemem damatlığı Kınada giymesini
o düğüne özel olmalı diye düşünüyorum

arkadaşlar gelinliğin altına büstiyer mi giyceksiniz nor mal sütyen mi ben büstiyer de aldım ama rahat edemem diye korkuyorum
ne dersiniz????
gıymıcek tabıkıde :D ayakkabıdan gozukuyor hos olmuyor
Kızlar bu arada birşey soracağım
Kına gecesinde eşlerimize biz mi alıyoruz giyecekelri takım elbiseyi
nişanlıma aldım ben Kiğiliden gömlek dğeiştirmeye gitmiştik
gri slim-fit ceket ve koyu lacivert pantolon beyaz gömlek aldım
hem bu kombinasyonu başka zamanda kullanır diye böyle düşündüm
yaz sıcak zaten ceketi giriş için kullanıcak sadece

evet kız tarafı alıyor sekerımm guzel bı kombın olmus bence cok guzel ceket gıymıyolar genelde zaten

shker sen neden seyahat etceksın ?

:1::1::1::1::1::1:
Cancazımmmmmm resimlerim yokki bende gelsin hemen albüm yapacam:16::16::16::16::16::16:

evlenen gelinlerden resim, mesim yokkkkkkk...göremedik gelinlikli hallerini :20::20::20:

bekliyoruz resimleri hatunlar:16:
çok hızlısınız ömür böyü mutluluklar diliyorum tatlım :16:
Balayından ün döndük evdeyim şimdi koçiş işte :1: Otel sorunu aşıldı hemn ertesi gun baska bi otele yerleştık :1::1:
Hala hastayım çok kötü oldum grip geçiriyorum şimdide :2::2::2:
Konu neden değişiyor tatlım bi şeymi oldu yine geçmişi okurken oralara gelmedim daha :17:

sağol canım baya hızlı oldu valla, dikkat et kendine evlilik dokunmuş sana:1:
Canım konumuz üye olmayanlara açık ya kadınlar hamamına taşımıştı kazen, sadece orada üye olmayanlar göremiyor. Ama diğer kızlarda konularını oraya taşımak isteyince problem olmuş, konumuzu eski yere taşıdı
:31: bizde dışarıdan kimsenin görmesini istemiyoruz o yüzden kadınlar hamamına farklı bir başlık açalım hem herkesi ilgilendiren bir başlık olsun dedik.:34:

evet devamlı seyahat edicez biraz zor olcak ama yapcak bi şey yok :34:

merhabalar herkese umarım herşey yolundadır hepinizde oo şekercimde balayından dönmüş hoşgeldin :) bu arada arkadaşlar size birşey danışacam oturma odamın halısına bir türlü karar veremiyorum dün bu halıyı beğendik aldık Eki Görüntüle 441850 sonra annemlere gösterdim hiç beğenmediler 2 model buldum şu ikisiEki Görüntüle 441851 Eki Görüntüle 441853 sizce napmalıyım oturma odamda kırmızı 2 tane çekyat var şunun kırmızısıEki Görüntüle 441854 bana fikir verin halıcıyı aradım direk değişmek istiyom dedim sonra yine kararsızllığa kağıldım :d

canım ilk halı güzel bence diğerlerini ele.

bu akşam babamın kuzeninin kızı evleniyor...ohhhh uzun zamandır oynamamıştım güzel bir döktürcemmmmmm :32::32::32::32::32:

ohh ohh döktür kuzum bizim yerimizede :8:

kalplerarası bak kuzum...senin koltuk takımına bence bunlar daha uygun...shaggy modeller...:46::46:

Eki Görüntüle 441861 Eki Görüntüle 441862 Eki Görüntüle 441863 Eki Görüntüle 441864

kalplerasi canım bunlar daha güzel gibi geldi banada . Hem arasında açık renk var evi boğmaz:34:

kınada giyceklerini biz aldık tatlım adetmi bilmiyorum ama aldık herşeyini :34:

gıymıcek tabıkıde :D ayakkabıdan gozukuyor hos olmuyor

evet kız tarafı alıyor sekerımm guzel bı kombın olmus bence cok guzel ceket gıymıyolar genelde zaten

shker sen neden seyahat etceksın ?

Evet bende öyle düşündüm
bir sürü takım elbisesi var
Daha sonra bu kombinasyonu kullanabilir hem
aldığımız ceket güzel bi jean ve rugan ayakkabılarla filan çok tarz olur
Aşığımmmm kocişime yaaa:16::16::16::16::16::16:

yok kıs alınmıyorum tabi:34:

yaz kuzum yaaaaz biz beğeniriz hepsini:16:

:54::54:

eylül ; o ev neden bozuldu bızımde oyle bır evımız vardı perşembe aksam kıralık dendı cuma gunune kıraya vermekten vazgecmıs ev sahıbı yarım ev ama camı fılan takılı dolapları takılı degıldı
bence bızım cocugumuz var dıye ıstemedıler gıbıme gelıyor

canım bizimki bambaşka nedenler,yazamıyorum buraya,emlakçının dolandırıcı karakterli çıkması gibi birşey diyeyim..
Halbuki ne hayaller kurduk,eşyaları tekrar eve uygun şekilde bakmaya başladık,herkesle sevincimizi paylaştık filan..buraya vakitsizlikten yazamamıştım.neyse vardır bir hayır,şükrediyorum..

kalplerarası bak kuzum...senin koltuk takımına bence bunlar daha uygun...shaggy modeller...:46::46:

Eki Görüntüle 441861 Eki Görüntüle 441862 Eki Görüntüle 441863 Eki Görüntüle 441864

kalplerasi,senin halılardan en güzeli taşlı olan ama o da değişik geldi,takımına pek uygun değil..anne-babana ne bakıyorsun onların zevki farklı,evi-eşyaları sen kullanıcan.isyan'ın paylaştıklarını beğendim ve daha uygun bence..

bu arada kızlar shagylerin temizliği zormuş diye duymuştum ama..ne dersiniz?
hee bi de kalplerasi taze taze halı baktığın için bilirsin normal halılarla shagyler arasındaki fiyat farkı ne?

canım sen kazamı geçirdin benim haberim yok. çok geçmiş olsun.
evet şimdi hatırldım ben yazmıştım ona ama sonradan yanlış gördüm sandım cvp vermediği için :26::26::26:
inşş iyidir bi sorun yoktur:18::18:
May_everything

Geçmiş olsun kuzucummmm
Ne oldu yaa hayırdır??

good_heart canım ben sana yazdım anlattım ama sen görmedin daha doğrusu eylülden başkası görmedi

evli bayann hayırlı uğurlu çok mutlu mesut olun ben
bugun iptalim batık 20 lik dişimi çektirdim allah yardımcım
olsun çok zor bir operasyon geçirdim

çok geçmiş olsun canım

çok hızlısınız ömür böyü mutluluklar diliyorum tatlım :16:
balayından ün döndük evdeyim şimdi koçiş işte :1: otel sorunu aşıldı hemn ertesi gun baska bi otele yerleştık :1::1:
hala hastayım çok kötü oldum grip geçiriyorum şimdide :2::2::2:
konu neden değişiyor tatlım bi şeymi oldu yine geçmişi okurken oralara gelmedim daha :17:

SehKer hoşgeldin canım geçmiş olsun

bu arada neler yaptığımı anlatiim damatlık tamam evin boyası bugün bitiyor eksik kalan oturma odası mutfak halısını aldım aldımda hala kararsızım bu arada...eşceyizimin ailesinden gıcık alıyorum başka sıkıntılarda yaşadık walla ben annemden babamdan ayırt etmemek için o kadar çaba sarfettim ediyorumda ama onlar öyle bir kalbimi kırdıki dün nişanlıma bana ve akrabalarıma verilen kıymet kadar ailene ve akrabalarına kıymet verecem benden daha fazlasını beklemesinler dedim benim aileme karşı srekli mahçup ediyorlar...

11 gün var bizimkinin damatlığı yok gerçi birtekl o kaldı garibim benle evle uğraşmaktan kendine sıra gelmiyo:1: ohh sende baya bi iş halletmişsin güle güle kullan aldıklarını canım

arkadaşlar gelinliğin altına büstiyer mi giyceksiniz nor mal sütyen mi ben büstiyer de aldım ama rahat edemem diye korkuyorum
ne dersiniz????

ben jartiyer giyicem ama gelinlik kendinden bistüyerli olduğu için rahat bi takım alıcam dantelli falan:17::17:

my_everything çok şükür burdaysan büyük bir sorun yok sanırım:ssz:
Geçmiş olsun yinede:9:

Bizim kiracılar yarın çıkıyor pazar gün boya badana sonra gelsin eşyalarımız:9:
çok mutluyum çookkk:9:

Evet bende öyle düşündüm
bir sürü takım elbisesi var
Daha sonra bu kombinasyonu kullanabilir hem
aldığımız ceket güzel bi jean ve rugan ayakkabılarla filan çok tarz olur
Aşığımmmm kocişime yaaa:16::16::16::16::16::16:

ben nısanlıma yalın ceketı almak ıstıyorum
cok yakısır omuzlarına fılan :D
Nısanlım benım uzun zaman spor yapmıs vucut calısmıs daha dogrusu kolları fılan guzel
ben gene selulıtlı :kkk:

good_heart canım ben sana yazdım anlattım ama sen görmedin daha doğrusu eylülden başkası görmedi

çok geçmiş olsun canım

11 gün var bizimkinin damatlığı yok gerçi birtekl o kaldı garibim benle evle uğraşmaktan kendine sıra gelmiyo:1: ohh sende baya bi iş halletmişsin güle güle kullan aldıklarını canım

ben jartiyer giyicem ama gelinlik kendinden bistüyerli olduğu için rahat bi takım alıcam dantelli falan:17::17:

tesekkür ederim tatlım sanada geçmiş olsun önemli bi sey yoktur umarım ?

tesekkür ederim tatlımm:3:

merhabalar herkese umarım herşey yolundadır hepinizde oo şekercimde balayından dönmüş hoşgeldin :) bu arada arkadaşlar size birşey danışacam oturma odamın halısına bir türlü karar veremiyorum dün bu halıyı beğendik aldık Eki Görüntüle 441850 sonra annemlere gösterdim hiç beğenmediler 2 model buldum şu ikisiEki Görüntüle 441851 Eki Görüntüle 441853 sizce napmalıyım oturma odamda kırmızı 2 tane çekyat var şunun kırmızısıEki Görüntüle 441854 bana fikir verin halıcıyı aradım direk değişmek istiyom dedim sonra yine kararsızllığa kağıldım :D

tatlım oturma odası için çok koyu sonuçta hep orayı kullanacaksın biraz ferah olsun:34:
benimde oturma odamdaki koltuk kırmızı ben halı olarak beyaz üzerine kırmızı siyah küçük küçük daireli halı aldımç okda şık duryo kirlenir temiz tutamam die duşünme sonuçta hep kullanaksın biraz iç açıcı olsun bidenem :34::34::34: bence bunlar çok koyu yinede fikir senin tatlım. ama isyan eklemiş onlarda güzel bence:34::34::40::40::40:

tatlım heryerin adeti farklıdır biz almadık benim eşimde kınada koyu gri pantolon lacivert ceket giydi:1::1::1: :16::16::16::16:

hee bi de kalplerasi taze taze halı baktığın için bilirsin normal halılarla shagyler arasındaki fiyat farkı ne?

tatlım shagylerin temizliği çok rahatttt..benim kuzenim aldu tüm halılarını...hiç kir belli etmiyor..ayriyetende yıkanması çok kolay anında temizleniyor :46::46::46:

çok geçmiş olsun canım

tatlım ben görmedim kusuruma bakma :18::17::17:
hemen geçmişe bakıyorum kuzumm:16::16:
sanırım kötü bişi yok şükürler olsun :16::16:

shagyy halı kadar mikrop yuvası yok bence....

halıyı siliyoruz süpürüyoruz tertemiz gözüküyor ama içinden kürdan bile çıkabiliyor...

bende astım rahatsızlığı var doktorum o halıyı atmamı önerdi:1:

onun için evime aldığım halılar ufak ufak:17:

ben nısanlıma yalın ceketı almak ıstıyorum
cok yakısır omuzlarına fılan :D
Nısanlım benım uzun zaman spor yapmıs vucut calısmıs daha dogrusu kolları fılan guzel
ben gene selulıtlı :kkk:

Kendinede hep haksızlık yapıyorsun yahuuuuu

tatlım shagylerin temizliği çok rahatttt..benim kuzenim aldu tüm halılarını...hiç kir belli etmiyor..ayriyetende yıkanması çok kolay anında temizleniyor :46::46::46:

shagy halıların kullanımı çok zor bence
1 kez yıkandıktan sonra çöpe at gitsin
yapışıyor hemen halı
ben tavsiye etmiyorum
leke tutmayan akrilik halılar var ona bak kalplerarası

öptüm ben işe dönüyorummm

canım bizimki bambaşka nedenler,yazamıyorum buraya,emlakçının dolandırıcı karakterli çıkması gibi birşey diyeyim..
Halbuki ne hayaller kurduk,eşyaları tekrar eve uygun şekilde bakmaya başladık,herkesle sevincimizi paylaştık filan..buraya vakitsizlikten yazamamıştım.neyse vardır bir hayır,şükrediyorum..

kalplerasi,senin halılardan en güzeli taşlı olan ama o da değişik geldi,takımına pek uygun değil..anne-babana ne bakıyorsun onların zevki farklı,evi-eşyaları sen kullanıcan.isyan'ın paylaştıklarını beğendim ve daha uygun bence..

anladım bende canım olsun kısmet artık ınsallah cok cok guzel bır ev bulursunuz canım

çok geçmiş olsun canım

acıkcası bende baktım baktımda gormedım sadece kazamı gecırdın denıyor orayı gordum gecmıs olsun cok

ben ıcıne bırsey gıymecegım :) zaten eve gıdınce dus alacagım
terlemıs olurum
namaz fılan kılınıyor bızde es hanımına dua eder hayırlı olsun ıyı bır anne hayırlı bır es guzel tatlı muhabbet dua yapacak ısımız cok :15: :16:

bende mutfagıma kırmızı koyu kırmızı shagy alabılırım evı bı tutalımda bende hayaller tamam :D
ocagın yanında camı var herhalde katlamalı olur dıger turlu perdenın ucusma ıhtımalı olur deıglmı kızlar?

ne dersiniz????

bende mormal diye düşünüyorum , rahatsız eder büstiyer. Gelinliği sık onu sık , yanarız içinde yavv

kızlar bu arada birşey soracağım
kına gecesinde eşlerimize biz mi alıyoruz giyecekelri takım elbiseyi
nişanlıma aldım ben kiğiliden gömlek dğeiştirmeye gitmiştik

canım bizde kınada damat takım elbise giymez illaki, ee tabi isterse giyer ama benim kinin giyeceğini pek sanmıyorum, düğünde zor giyecek zaten:1:

my_everything çok şükür burdaysan büyük bir sorun yok sanırım:ssz:
Geçmiş olsun yinede:9:

Bizim kiracılar yarın çıkıyor pazar gün boya badana sonra gelsin eşyalarımız:9:
çok mutluyum çookkk:9:

ohhh eviniz yarın halloluyor yani süper:16:

my_everything görmedik canım yazdığını , önemli bir şey yoktur umarım, çok geçmiş olsun:16:

dısı senı yakar ıcı benı yakar :9: :9: :9: :10:
tas gıbıyım dıyemem sımdı

ben shagy den zıyade yanı yatak odası yollukları oluyorya parlak ıpten gıbı onları cok begenıyorum yatak odamda yolluk yerı olursa onlardan alırım :S
dolap olculerınızı bılıyormusunuz kızlar yatak odası ıcın?

Back