• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
hımmmm ırakmıııı...inş gitmez yaaa çok zor olur senin için :26::26:

alışkınız aslında 9 ay ırakta kalmıştı nişanlıyen benim için sorun olmaz kendiişi kariyeri gitmek iterse engellemem sonuçta buralara gelmek için çalışmış okumuş kendi egolarım için iş kariyerini engellemem hiç bi zaman. her zaman işine saygı duydum :34:

shagyy halı kadar mikrop yuvası yok bence....

halıyı siliyoruz süpürüyoruz tertemiz gözüküyor ama içinden kürdan bile çıkabiliyor...

bende astım rahatsızlığı var doktorum o halıyı atmamı önerdi:1:

onun için evime aldığım halılar ufak ufak:17:

ben de öyle okudum netten,o yüzden shaggy tercih etmem sanırım.

Faklı şehire gelin giden varmı?

Ben Ant. nişanlım İSt. o yüzden kına gecesi nasıl olmalı karar veremedim.

Kına da gelinlik giyicem ki burda olanlar da gelinlikle görsün die. Herkes İst. gelemez çünkü.

Böyle durum olan var mı?

ben varım canım,hem de öyle komşu şehir filan da değil ki öğlen giyip araca binip birkaç saate orda olayım.başta giyeyim diye düşündüm sonra vazgeçtim,öyle kalabalık bi çevrem yok,kına da evde olucağı için az kişi çağırıcaz.çok merak eden düğünden sonra fotolarıma baksın..gelinliği o kdr yol getirip giyip,kirletip,kabarıklığını söndürüp mahvetmek istemiyorum açıkcası..sana kalmış birşey..

evet cnm bende aynı durumdayım bn ank. nışanlım denizli burada kına olcak ama gelinliğimide giycem aynı gün maaleeseeeefffffff :50::50::50:

Aynı kaderi paylaşıyoruz demekki böyle kısmetmiş ne diyelim

anladım cnm zor o zaman allah sana yardım etsin. en kısa zamanda bir sonuca bağlarsınız. ama fazla sıkıntı yapma kendine cnm ben çok sıkılmıştım bu karar zamanında ondan yani :1:

Bende sıkıldım canm. Ama hayırlısı bakalım 3 aya çok karar değiştiririm ben :9:

ben de öyle okudum netten,o yüzden shaggy tercih etmem sanırım.

ben varım canım,hem de öyle komşu şehir filan da değil ki öğlen giyip araca binip birkaç saate orda olayım.başta giyeyim diye düşündüm sonra vazgeçtim,öyle kalabalık bi çevrem yok,kına da evde olucağı için az kişi çağırıcaz.çok merak eden düğünden sonra fotolarıma baksın..gelinliği o kdr yol getirip giyip,kirletip,kabarıklığını söndürüp mahvetmek istemiyorum açıkcası..sana kalmış birşey..

Allah'dan gelinlik bende olacak. Birde arada bir hafta olacak o yüzden biraz şansım var cnm kısmet bakalım :16:

alışkınız aslında 9 ay ırakta kalmıştı nişanlıyen benim için sorun olmaz kendiişi kariyeri gitmek iterse engellemem sonuçta buralara gelmek için çalışmış okumuş kendi egolarım için iş kariyerini engellemem hiç bi zaman. her zaman işine saygı duydum :34:

:46::46::46: tebrik ediyorum seni kuzum

ayyy ben çok fenayımmmm peşinden ayrılmam acayip kıskancımmmm:52::52::52::52::52::52::52:

eşim aşçı sadece bulaşıkcı bir kadın var onun haricinde hep erkek :9::9::9::9::9:

:9::9::9: benimki ıraktayken o bile olmuyor çok rahat oluyoruz :9::9::9:

balayında bi olay yaşadık kadınların ne kadar fena oldugunu anladım bazı kadınlarda utanma namus denilen bi şey yok kocam benim ynımda o utandı kadınlar yaptıklarından utanmadı ne kadar sabırlısın ben döversin sandım diyo benimkide :9::9::9:
kocanıza güvensenizde dışardakı bazı kadınlara güvenmeyin yaşadım gördüm :34:

balayında bi olay yaşadık kadınların ne kadar fena oldugunu anladım bazı kadınlarda utanma namus denilen bi şey yok kocam benim ynımda o utandı kadınlar yaptıklarından utanmadı ne kadar sabırlısın ben döversin sandım diyo benimkide :9::9::9:

Birde bu durum var değil mi
Onu bende yaşadım bir kere
nişanlımla el ele alışverişteyiz kasaya geldik
kasada kız saf salak bakıyor nişanlıma
çok sinirlenmiştim:47:

çok haklısın yanında evli barklı adama bile göz kırpan ayarlamaya çlaışan kadın var

]

gelin almadan bi kaç kare silicem hemen şekerler
babamdan kopmam çok zor oldu

:5:

Son düzenleme:
çok merak ediyorum bende evinizi evimi :9:
bende 15 güne kadar koyarım fotolarımı :9:

ayy koy canım çok hyecanlı merak ettim bende şimdi

Faklı şehire gelin giden varmı?

Ben Ant. nişanlım İSt. o yüzden kına gecesi nasıl olmalı karar veremedim.

Kına da gelinlik giyicem ki burda olanlar da gelinlikle görsün die. Herkes İst. gelemez çünkü.

Böyle durum olan var mı?

ben varım canım, ben kına gecem için ayrı ayrı hem abiye hem bindallı almadım, abiye bindallı tarzı bişey aldım bir tek onu giycem belki gelinlikte giyerim kararım belli olmaz. o yüzden 3 kıyafet değiştirmiyim dedim oynıcam yaaa, habire kıyafetle kim uğraşacak
kına gecesi kıs tarafında olmalı canım.

kızlarrr sohpete bir türlü katılamadım yahu çok yoğunum :) :1:

bende fazla sohbete katılamadım yoğunum yaaa

canlarım ben ne nişanlıma yaptım nede akrabalarına sadece alınması gerekenleri aldım eşime :12::12::12::13:

en güzelini yapmışsın canım, anlaştıysanız hiç problem yok:16:
canım çk sağol bizde önümüzdeki hafta başvuru yapıcaz ama nikah kısmetse düğünde olucak bugün aradım bizim burda nikah memurunun gelmesi için 188 tl istiyolarmış :31:

valla bizimkini eşim diyim artık o verdi ama ne kadar verdi sormamışım bile.

Bizimde salonda olacak nikah. Hayırlısı bakalım. Biz henüz başvuru için evrakları hazırlamadık inş. 2 günde hallolur.

Cnm bizim nikah salonda olacak o yüzden seninki gibi bir şansım olmayacak :(

Artık başka çare yok düğün+kına birarada gibi bişi olacak hayırlısıyla.
Ama bindallı felan giymeyi düşünmüyorum bu durumda ama yinede şartlar ne gösterir bilmiyorum kısmet artık.

benim bir arkadaşımda kendi tarafında düğün+kına gibi bir şey yapacak 1 hafta sonra eşinin memleketinde nikah yapacak, yapılabilir bende uzak olanlar için gayet mantıklı.

trt haberde türkçe sevdalıları diye köşkte şarkı söylüyorlar...
durduk yere gözlerim doldu....
Az kaldı ya şaka maka :14:

ayy kıyamam kısss, bende ağlarım:14:

pahalımı :44::44: sadece 2 halım 1000 tl tuttu :18::18::18:
almışken iyisini alayım dedim :26::26:

kızlar bu arada annemler ve görümcemler tatile gittiler :32:
biz eşimle 2 balayımızı yaşıyoruz:17::17::17::16::16::16:

demekki antialerjik olanlar baya pahalıymış yaaa. ama napalım sağlık. güle güle kullan kuzum.

balayı yapıyonuz hee ah sizi sizi:1:. onlar sizi başbaşa bırakmak için yapmışlardır onu

ohhh ne güzelllll :16::16::16::16::16:

güzel gelinler iyi akşamlarrrrr..ben daha kuaföre gitcem..süslencem...akşamda ohhh ohh döktürcem :32::32::32:

canım isyanım iyi akşamlar bol bol eğlen kuzum :32:

:46::46::46: tebrik ediyorum seni kuzum

ayyy ben çok fenayımmmm peşinden ayrılmam acayip kıskancımmmm:52::52::52::52::52::52::52:

kıskançlık başa bela bende çok kıskancım ama hiç iyi bişey değil aslında :1:

bende kıskancım yaaa dışarıda işi olsa gönderir miydim bilmiyorum hiç, bu kıskançlığı yenmem gerek.

bulabildinmi cnm bişeyler . bugün bende baktım :1: fiyatlar çok uçuk ya :1:
ıneternetten satılık daıre bakıyorum
:S
napcaksammm

satılık sairelere de bakmak lazım canlar, fikir olur önceden iyi olur

valla bende kıskanıyorum kocamı yalan yokkk cumartesi pazar temizlik yaptık öldüm kocişim bile yerleri silddii şaşırdım doğrusuu :9::9::9::9::9::9:

kıskanç hatun seni:1:
silsin canım alışsınlar boşver.

bir erkek ne olur ne olmaz iş yapmayı öğrenmeli bence, bir kadında bir erkeğin iş yükünü bilmeli, hayatta neler olacağı belli olmuyor.

Back