- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.610
- 448
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #26.081
Kendinede hep haksızlık yapıyorsun yahuuuuu
shagy halıların kullanımı çok zor bence
1 kez yıkandıktan sonra çöpe at gitsin
yapışıyor hemen halı
ben tavsiye etmiyorum
leke tutmayan akrilik halılar var ona bak kalplerarası
öptüm ben işe dönüyorummm
evet çizelgen çok süper gidiyo maşallah
kolileri hurçları falan kurdelelerken annemin elindeki makas benim sol elimin üzerine saplandı baya baya açıldı ama yara gitsen hastaneye dikiş atarlardı kesin annem falan çok kötü oldu öle görünce tentürdiyot sargı bezi fallan sardık on güne geçer inşalah
tatlım hiç unuturmuyuz bende sana cevap yazıyordum evimin resimlerini istemiştin bi tane vardı onu gösterecektim ama gittin galiba inş. küsmez resim çeker gösterirsin bize
acıkcası bende baktım baktımda gormedım sadece kazamı gecırdın denıyor orayı gordum gecmıs olsun cok
tatlım ben görmedim kusuruma bakma :18:
hemen geçmişe bakıyorum kuzumm
sanırım kötü bişi yok şükürler olsun
Kendinede hep haksızlık yapıyorsun yahuuuuu
shagy halıların kullanımı çok zor bence
1 kez yıkandıktan sonra çöpe at gitsin
yapışıyor hemen halı
ben tavsiye etmiyorum
leke tutmayan akrilik halılar var ona bak kalplerarası
benim halılar ondan kuzum ve antibakteriyel
canımm çok geçmiş olsun ama gitmeliydin bence doktora o kadar büyükmü yara kuzum
bence ihmal etme derim kuzum :26:
kızlar tekrar anlatayım o zaman pek önemli bişi değil ama
dün çeyizleri işte kolileri hurçlar kurdeleliyorduk (amcaoğlumun nişanı vardı bir gün önce eve geç geldik yapamadık kurleleleme işini) çeyiz almayada geldiler acele yapıyoruz halamlar kurdele geçiriyo annem kurdeleleri kesiyo ben kurdelelenen kolileri götürüyorum işte neyse bi anda nasıl olduğunu anlamadık annemin elindeki makas benim sol elimin üzerine saplandı şimdi tertürdiyotlu sargı bezli oturuyorum öle
evet çizelgen çok süper gidiyo maşallah
kolileri hurçları falan kurdelelerken annemin elindeki makas benim sol elimin üzerine saplandı baya baya açıldı ama yara gitsen hastaneye dikiş atarlardı kesin annem falan çok kötü oldu öle görünce tentürdiyot sargı bezi fallan sardık on güne geçer inşalah
tatlım hiç unuturmuyuz bende sana cevap yazıyordum evimin resimlerini istemiştin bi tane vardı onu gösterecektim ama gittin galiba inş. küsmez resim çeker gösterirsin bize
dün çeyizleri işte kolileri hurçlar kurdeleliyorduk (amcaoğlumun nişanı vardı bir gün önce eve geç geldik yapamadık kurleleleme işini) çeyiz almayada geldiler acele yapıyoruz halamlar kurdele geçiriyo annem kurdeleleri kesiyo ben kurdelelenen kolileri götürüyorum işte neyse bi anda nasıl olduğunu anlamadık annemin elindeki makas benim sol elimin üzerine saplandı şimdi tertürdiyotlu sargı bezli oturuyorum öle
shagyy halı kadar mikrop yuvası yok bence....
Halıyı siliyoruz süpürüyoruz tertemiz gözüküyor ama içinden kürdan bile çıkabiliyor...
Bende astım rahatsızlığı var doktorum o halıyı atmamı önerdi
Onun için evime aldığım halılar ufak ufak
kısss bende de alerji var hiç halı kullanmasak ne olur acaba yaaa, gelenler terlik giysin
canım kolay gelsin
ShekeR evli olmak nasıl bir duygu tatlım????*
Ufff ben günler yaklaştıkça cidden geriliyorum nişanlımda öyle...
Yiyip bitiriyoruz en ufak birşeyde ya surat asıyoruz yada bağırıp çağırıyoruz.....
Sonra 2 dk geçmeden aşkım canım cicim ....
çok dengesiz olduk çok sizde böylemiydiniz ShekeR good_heart ve düğünü yaklaşan kızlarr
Benimde düğümüm Ekimde.
2012 gelini olarak aranıza katıldım
ayyy süper hep aşk dolu olursunuz inşallahevli olmak garip biraz daha çok bi şey anlayamadım ama güzel heyecanlı aşk dolu
bide sizi artık hayatının merkezi yapan biri var sorumluluklarınız var ona karşı
Bişi sorucam sizlere.
Düğünde bohça yapan varmı aranızda?
Bizim nişan olmadı sadece söz oldu öyle bohça getirip götürme olayı da olmadı bide ayrı şehrilerdeyiz.
Bizde düğünden önce böyle bişi yapalım dedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?