2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Bilmiyorum kuzucum yaaa benim kuzeniminkiler pırıl pırıl yumuşacık duruyor...leke tutmayan akrilik halı aklıma bulunsun daha hiç halılara bakmadığım için birşey bilmiyorum doğru düzgün

canımm çok geçmiş olsun ama gitmeliydin bence doktora o kadar büyükmü yara kuzum
bence ihmal etme derim kuzum :26:

my_everything tatlım çok geçmiş olsun...
Verilmiş sadakan varmış vallahi

dikkat edelim kendimize dua okuyalım bol bol nazara geliyoruz sanırım....

bunlardageçer tatlım aynen bende ohhhhhhhhhh çekiyorum birde bitmiş halini görsem çok mutlu olucam

acıkcası bende baktım baktımda gormedım sadece kazamı gecırdın denıyor orayı gordum gecmıs olsun cok

tatlım ben görmedim kusuruma bakma :18:
hemen geçmişe bakıyorum kuzumm
sanırım kötü bişi yok şükürler olsun

kızlar tekrar anlatayım o zaman pek önemli bişi değil ama
dün çeyizleri işte kolileri hurçlar kurdeleliyorduk (amcaoğlumun nişanı vardı bir gün önce eve geç geldik yapamadık kurleleleme işini) çeyiz almayada geldiler acele yapıyoruz halamlar kurdele geçiriyo annem kurdeleleri kesiyo ben kurdelelenen kolileri götürüyorum işte neyse bi anda nasıl olduğunu anlamadık annemin elindeki makas benim sol elimin üzerine saplandı şimdi tertürdiyotlu sargı bezli oturuyorum öle

benim halılar ondan kuzum ve antibakteriyel

canımm çok geçmiş olsun ama gitmeliydin bence doktora o kadar büyükmü yara kuzum
bence ihmal etme derim kuzum :26:

canım dün baya kötüydü ama bugün pansumanda baktım baya iyi kapanıyo temiz tutmaya çalışıyorum su değdirmemeye o elimi kullanmamaya çalışıyorum 1 günde bile farketmiş kapanmaya başlamış yoksa bugün gidecektim

ayy gerçekten çok geçmiş olsun tatlım...
eğer gerçekten hala kanama filan oluyorsa bi doktora göster tatlım bilemezsin iyileşme süresini uzatmış olursun kuzum

ShekeR evli olmak nasıl bir duygu tatlım????*

Ufff ben günler yaklaştıkça cidden geriliyorum nişanlımda öyle...

Yiyip bitiriyoruz en ufak birşeyde ya surat asıyoruz yada bağırıp çağırıyoruz.....

Sonra 2 dk geçmeden aşkım canım cicim ....

çok dengesiz olduk çok sizde böylemiydiniz ShekeR good_heart ve düğünü yaklaşan kızlarr

çok geçmiş olsun tatlım sana bi tavsiye iz kalmasını istemiyorsan bepanten merhem al yaranın üstüne sür her gün hem daha çabuk kapanır yaran hem iz kalmaz 10 günde geçmesi istiyorsan mutlaka yap bi kaç günde karanın kapandıgımı görceksin

çok geçmiş olsun tatlım...nazar demiştir

kısss bende de alerji var hiç halı kullanmasak ne olur acaba yaaa, gelenler terlik giysin

öptüm ben işe dönüyorummm

canım kolay gelsin

tatlım tekrardan geçmiş olsun inşş geçer kuzum

kalplerarsı bak benim halım bu kuzum koltuğum kırmızı bu halıyı aldım

Eklentiler

• $000711_8546.jpg
    40,9 KB · Görüntüleme: 36
kısss bende de alerji var hiç halı kullanmasak ne olur acaba yaaa, gelenler terlik giysin

canım kolay gelsin

balım benim bencede süper olur ama anne babadan tut kayınvalide görümce hatta alt komşu üst komşu çok fazla yorum yapıyor...
Onlara kendimi anlatmaktansa istedikleri gibi yapıyorum lakin sadece şimdilik....

Ev yerleşsin bi evlenip barklanalım ilk işim halıların hepsi ardiyeye gidecek sonra da hayır kurumlarına bağış olarak verilecek

ev içinde terlik giymek lazım bencede halı da neymiş yaa güzelim parkeyi ne diye yaptırıyorlar

Resmen parke yapılıyor ve sonra halı ile kapanıyor....

mikrop yuvası bütün halılar mikrop yuvası

Sanırım kayınvalideme anneme söyleyemediklerimi burda söyledim...

kimse üstüne alınmasın kızlar bu benim fikrim sadece

evli olmak garip biraz daha çok bi şey anlayamadım ama güzel heyecanlı aşk dolu
bide sizi artık hayatının merkezi yapan biri var sorumluluklarınız var ona karşı

Bişi sorucam sizlere.

Düğünde bohça yapan varmı aranızda?

Bizim nişan olmadı sadece söz oldu öyle bohça getirip götürme olayı da olmadı bide ayrı şehrilerdeyiz.

Bizde düğünden önce böyle bişi yapalım dedik.

kızlar yaa aranızda evlenenler var bilirler nikah başvurusu için neler yapmak gerekiyor bide 1 günde bitirebilirmiyiz biz bu işleri

evli olmak garip biraz daha çok bi şey anlayamadım ama güzel heyecanlı aşk dolu
bide sizi artık hayatının merkezi yapan biri var sorumluluklarınız var ona karşı
ayyy süper hep aşk dolu olursunuz inşallah

tatlım ben hiç bohça işine girmedim. yapmayı da düşünmüyorum bana göre bohça da gereksiz.
illa şart diyorlarsa eğer sadece sana ve nişanlına yapın olsun bitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…