2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
merhabalar herkese umarım herşey yolundadır hepinizde oo şekercimde balayından dönmüş hoşgeldin :) bu arada arkadaşlar size birşey danışacam oturma odamın halısına bir türlü karar veremiyorum dün bu halıyı beğendik aldık sonra annemlere gösterdim hiç beğenmediler 2 model buldum şu ikisi sizce napmalıyım oturma odamda kırmızı 2 tane çekyat var şunun kırmızısı bana fikir verin halıcıyı aradım direk değişmek istiyom dedim sonra yine kararsızllığa kağıldım

bu akşam babamın kuzeninin kızı evleniyor...ohhhh uzun zamandır oynamamıştım güzel bir döktürcemmmmmm

ben 1. beğendim cnaım

Tatlım ben bu 3 halıyıda uygun bulmadım...sanki oturma grubuna göre biraz ağır kaçmış gibi geldi bana şekerim

şu halı nasıl şekerim...daha canlı sanki

Son düzenleme:
bu arada neler yaptığımı anlatiim damatlık tamam evin boyası bugün bitiyor eksik kalan oturma odası mutfak halısını aldım aldımda hala kararsızım bu arada...eşceyizimin ailesinden gıcık alıyorum başka sıkıntılarda yaşadık walla ben annemden babamdan ayırt etmemek için o kadar çaba sarfettim ediyorumda ama onlar öyle bir kalbimi kırdıki dün nişanlıma bana ve akrabalarıma verilen kıymet kadar ailene ve akrabalarına kıymet verecem benden daha fazlasını beklemesinler dedim benim aileme karşı srekli mahçup ediyorlar...

Tatlım ben bu 3 halıyıda uygun bulmadım...sanki oturma grubuna göre biraz ağır kaçmış gibi geldi bana şekerim

şu halı nasıl şekerim...daha canlı sanki

Eki Görüntüle 441859

ilk halı ağır değil normalde çakıl taşlı ama annem babam 60 yaş civarında olduklarından yadırgadılar modeli bende napcağımı bilemedim spor modeller hoşuma gitmedi çoooook halı baktım çok bu düğün alışverişinde en çok vaktimi halıya verdim çok kafam karıştı bende napcağımı bilemedim şimdi ilk halıya göre faturada kesildi o yüsden bende aynı markadan başka halı beğenirsem değiştirebilirim diye düşündüm

isyancım açık rengi yoğun olsun istemiyorum oturma odasında biraz koyu toz kir göstermiycek halı istedimde :)

Kızlar bu arada birşey soracağım
Kına gecesinde eşlerimize biz mi alıyoruz giyecekelri takım elbiseyi
nişanlıma aldım ben Kiğiliden gömlek dğeiştirmeye gitmiştik
gri slim-fit ceket ve koyu lacivert pantolon beyaz gömlek aldım
hem bu kombinasyonu başka zamanda kullanır diye böyle düşündüm
yaz sıcak zaten ceketi giriş için kullanıcak sadece

her yerin adeti farklı bizde sadece damatlığı alınıyor çoğu yerdede öyle diye biliyorum canım

Bizde kına gecesinde damat damatlığını giyer şekerim ama seninki iyi fikir bence güzel olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…