• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kızlar aralık ayında bernardodan gunluk yemek takımı aldım sımdı degısmek ıstıyorum modelını degıstırırlermı

[ı]evli bayann hayırlı uğurlu çok mutlu mesut olun ben
bugun iptalim batık 20 lik dişimi çektirdim allah yardımcım
olsun çok zor bir operasyon geçirdim[/ı]

sağol canım benim

çok geçmiş olsun. 20 likler zor oluyormuş. Bende çektircem 2 tane var düğünden önce çektirmem gerek hemen.

saol canım umarım hemen geçer ama inim inim inledim çok canım acıdı çoook

Ahhh kuzum diş ağrısını sen bana sor...18 yaşıma kadar ne çektim ben dişlerden...demir eksikliği vardı bende sürekli dişlerim çürüyordu..kanal etadvileri, dolgular...çok iyi bilirim o yüzden diş ağrısını, acısını. çok geçmiş olsun kuzum :26::26::26:

canım tebrik ederim süpriz oldu nikah tarihin bize hep mulu olun tatlım :16:

sağol canım benim, bizede süpriz oldu valla perşembe karar verdik cuma yaptık hemen nikahı:1:

Sen nerelerdesin bakım balayındasın dimi , otel sorunu yaşamışsınız, hastalanmışsın dikkat et kendine kuzum, resimleri ekledin mi?

sağol canım benim, bizede süpriz oldu valla perşembe karar verdik cuma yaptık hemen nikahı:1:

Sen nerelerdesin bakım balayındasın dimi , otel sorunu yaşamışsınız, hastalanmışsın dikkat et kendine kuzum, resimleri ekledin mi?

evlenen gelinlerden resim, mesim yokkkkkkk...göremedik gelinlikli hallerini :20::20::20:

my everthing gecırmıs galıba
masatakvımı ne cok calıstırdılar bugun sneı ya cumanın acısı cıkıyor galıbaaa
bızımde yıllık ızneee ohh bugun harıcınde kalıyor 18 gun:8:

evet yaa çoookkk sıkıldım
evime gitmek istiyorummmmm
canım ben boschdan mesela çaycı,saç kurutma mak ve tost mak dğeiştirmiştim
3-4 ay sonra belki dğeiştirirler
dene şansını

Çok geçmiş olsun yaaa...inş birşey olmamıştır..önemsiz bir kazadır...:26::26:

Benim oyum yeni bir hayat olsun :46::46:

Benim oyum yeni bir hayat

May_everything

Geçmiş olsun kuzucummmm
Ne oldu yaa hayırdır??

çok hızlısınız ömür böyü mutluluklar diliyorum tatlım :16:
balayından ün döndük evdeyim şimdi koçiş işte :1: otel sorunu aşıldı hemn ertesi gun baska bi otele yerleştık :1::1:
hala hastayım çok kötü oldum grip geçiriyorum şimdide :2::2::2:
konu neden değişiyor tatlım bi şeymi oldu yine geçmişi okurken oralara gelmedim daha :17:

çok hızlısınız ömür böyü mutluluklar diliyorum tatlım :16:
balayından ün döndük evdeyim şimdi koçiş işte :1: otel sorunu aşıldı hemn ertesi gun baska bi otele yerleştık :1::1:
hala hastayım çok kötü oldum grip geçiriyorum şimdide :2::2::2:
konu neden değişiyor tatlım bi şeymi oldu yine geçmişi okurken oralara gelmedim daha :17:

Ohh balayı bitmiş dönülmüş:46::46::46::46:
Kayınvalidende mi kalıyorsun şimdi?

Back