2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

dur nereye cıkıyosun tatlım ben senin yazını bile görmedim tanısmıs olurduk kırılma burdaki kimseye görmemeiş olabilirler belki onlarda

herdaim yanınızdayım kızlarrr:13::13::13::13:
msj atalım ama ne yazalım :44::44:

kuzum sana özel mesaj atıcam atamadım mesaj kutun dolmuş

yeni bir hayat olsun başlık adı bence hem şu anki durumumula uygun hemde evlilikle alakalı

Iyi günler Kazen.

Biz 2012 Gelinleri olarak Kadinlar Hamaminda ayri bir konu acmak istiyoruz.

''2012 Gelinleri'' basligi altinda olmayacagini anladik.

Baslik konusunda yardimci olabilirmisiniz lütfen?

Gibi biseyler olabilir mi

bence güzel kuzum

isyanım yeni bir hayat güzel olur gerçekten.

canım aşk olsun unuturmuyuz seni.

amin inşallah

bakın ne olsun ben buldun ismini , "kaldığımız yerden devam"

yeni bir hayat olsun başlık adı bence hem şu anki durumumula uygun hemde evlilikle alakalı

Iyi günler Kazen.

Biz 2012 Gelinleri olarak Kadinlar Hamaminda ayri bir konu acmak istiyoruz.

''2012 Gelinleri'' basligi altinda olmayacagini anladik.

Baslik konusunda yardimci olabilirmisiniz lütfen?

Gibi biseyler olabilir mi

bu iki başlıkta güzel kızlarr arasında seçim yapalım

msjda gönderelim kazen beye gelinim yazdı ve güzel bir msj hepimiz gönderelim belki kazen beyde bir fikir verebilir

ara ara girip bakıyorum
çokkk yoğunum yaaa
öpüyorum hepinizi
yeni konu açılırsa bana msj atınız lütfen

Tabikide kuzum kolay gelsin

BU MESAJ NASIL KIZLAR

kazen bey;
öncelikle iyi günler..biz 2012 gelin adayları olarak topiğimizin kadınlar hamamında tamamen başka bir isimle yeni bir topik açarak orada kalmasını istiyoruz..bu yüzden sizden yardım istiyoruz..sizide zor duruma sokmadan kadınlar hamamına uygun olabilecek bir başlık ismi arıyoruz..sizdende fikir sitiyoruz..biz iki tane bulduk ama olabilirmi bilmiyoruz...

yeni bir hayat ve kaldığımız yerden devam. bu iki başlık adı altında yeni bir topik açabilirmiyiz...iyi günler:44::44:

Son düzenleme:
bu iki başlıkta güzel kızlarr arasında seçim yapalım

msjda gönderelim kazen beye gelinim yazdı ve güzel bir msj hepimiz gönderelim belki kazen beyde bir fikir verebilir

bencede gelinim gayet güzel yazdı istediğimiz iste karar verelim.hepimiz aynı mesajı atalım, onay verirse açarım ben konuyu

kuzum dolu değil :44::44::44: gönder bakalım tekrardan
kuzum benm doluymuş pardon

harikaaaa çok beğedim hadi gönderelim kızlar tabi sizlerde beğendiyseniz

isyancim eline saglik tesekkürler :)

Yeni konu acilirsa bana da özelden link atarsaniz sevinirim.

Benim birazdan cikmam gerek cünkü.

Son 10 günüm kaldi
Yavas yavas istemesemde esyalarimi toparlamam lazim :S

isyancim eline saglik tesekkürler :)

Yeni konu acilirsa bana da özelden link atarsaniz sevinirim.

Benim birazdan cikmam gerek cünkü.

Son 10 günüm kaldi
Yavas yavas istemesemde esyalarimi toparlamam lazim :S

brnimfr kınam bir hafta önceden olca için benimde yavas yavas toplamam lazım ama elim gitmiyo

brnimfr kınam bir hafta önceden olca için benimde yavas yavas toplamam lazım ama elim gitmiyo

Benimde ayni sekilde.
Odami bos görmekten korkuyorum acikcasi.
Son güne kadar bekleyim diyorum ama oda olmayacak cünkü 3-5 esya degil herseyi toplamam lazim.

harika cnm ne güzel :) şimdi sen evli bir bayan mısın yani ayyy ne güzel bi duygu hayırlı olsun tatlım çok sevindim

sağol canım benim. evliyim ama eşimden ayrıyım çok zormuş yaaa sen nasılsın nasıl gidiyor hazırlıkların, gelinliğinde problem olmuştu hallettinmi.

tatlım isyanımda güzel bir yazı yazdı buda olabilir yada ikisinide gönderelim
fazla mal göz çıkarmaz

tamam kuzucuğum bekliyorum msjını

isyanım ben bu yazıyı gönderdim canım gayet güzel olmuş emeğine sağlık

yemeğe çıkıyorum kızlarrr
kazen beyden henüz cvp gelmedi...öğle sonu görüşürüz...sanırım benden başkada kimse mesaj atmadı kazen beye :44::44::44:

elülüm albümü ekledim sen görmek istiyordun kuzumm

canım gördüm,çok güzel gelin başın,gelinliğinle uyumlu.ben daha sade birşey istiyorum,hayatım boyunca abartılı olamadım:)bakalım yapabilecek mi kuaförüm:) amaaaaaa boydan foto da istiyoruz ona göre,ne o öyle kaşıkla uzattın kaçtın gittin:))hepiciğini isteriz:)

canım siz gene giriş katları uyguna bulmuşsunuz ya,nişanlımla birkaç giriş kat bulduk maşallah onlara da 700 tl istiyorlar,e benim de içim elvermiyor,hem çok düşük,hem belki akacak kokacak bilemiyorum,hem hırsızlardan korkuyorum hem 700 tl..aman ya zor işler zor..canım,nişanlımın ark.larının çoğu ters taraflarda oturuyor,o yüzden bize çok faydaları olamadı..bi de ben bi sürü güzel ev buluyorum E5'e yakın diye istemiyor,ya ne var şu E5'te kızlar ya,yok tekin değildir,yok bende aklı kalır diye diye bi sürü evi,bi sürü semti eledi,bi de deniz aşkı var ki görmeyin,sahile uzak ev de istemiyor,bakalım ne olacak.
salon tk,yatak odası hazır canım aldık onları.oturma odasına köşe istiyorum ama ev olmadan olmuyor,ölçülere göre bakıcaz.
bu arada sen gri ne alaka fln demişsin ama bence takma o kadar,keşke bnm eşyalar da gri olsa,çok beğeniyorum,ama onlar daha pahalı diye alamadık..herşeyi ikimiz yapıyoruz,ona gücümüz yetmedi canım,kart limitleri patladı patlayacak..o yüzden biz de evimizi alana kadar,bunlar bozulana kdr kullanır ilerde değişiriz diye düşündük.zaten ilerde imkanım olursa griyi de almam direkt hepsini ankastre alır,evimi ona göre yaptırırım.Allah gönlümüze göre versin..
bizim de bulaşık mk. yok henüz.bi de robot dışında küçük ev aletlerimiz yok,çok lazım olanları alıcaz,gerisi belki hediye gelir diye biraz beklicez,inşaallah gelir:))ben de şeyden korkuyorum ya,fırınımı büyük aldım,küçük fırın kullanmayı bilmiyorum,hang marka iyidir bilmiyorum,bazı evlerde fırın yeri olmuyor ya mini fırın+setüstü ocağa çevirebiliriz.eğer öyle olursa bana önerebileceğiniz bi fırın markası var mı kızlar,şimdiden sormuş olayım..

yatak örtümüm büyük fotosunu bir türlü indiremedim..benimki brilant ve gül kurusu renginde kızlat...bu modelle aynı bakalım beencekmisiniz

http://www.markafoni.com/product/2303209/

güle güle kullan canım,rengi çok hoş..

günaydın eylülcüm nasılsın?

uykusuz:) annem sağolsun:) kaza geçirmene üzüldüm canım,ama bak derin bi yaraysa kendi kendine geçmesi zor olabilir,bu süreçte enfekte de olabilir Allah korusun,dikiş zor,acısı var,izi var diye çekiniyorsun tahmin edebiliyorum ama uzun vadeli düşün,daha kötü olmasını hiç istemem.Allah hayırlı şifa versin canım..ne güzel evin de yerleşiyor ohh,darısı başıma..

hoşgeldin canım, nasılsın senide ıslatıcaz heee 2 gün sonra süper.

Bu arada ben işten erken çıkmak için önden nikahımı yaptım

kızım yeter ya aaaa good-heart vazgeçti şimdi de sen mi eziyorsun bizi aaaaa:) kaçtır yazıyosun önden nikah yaptım diye gördük,hayırlı olsun dedik,tamam ezme artık:)))

cgdm kimse seni unutmuyo da senin telaşın çok bu ara,o yüzden gelip 2 cümle yazıp çıkmak zorunda kalıyorsun,muhabbete dahil olamıyorsun,kimseye birşey söyleyemiyor,bazı şeylere katılamıyorsun,ondan o şekil gelişmiştir.yoksa kızlar yapmıyor öyle şeyler..
bu arada duana içten bir amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn diyorum,o kadar çok ihtiyacım var ki buna! :)

kızlar yeni konu hk. kadınlar hamamına biz kendimiz konu açabiliyor muyuz ki?orası farklı bi yer diye biliyorum,paylaşımlara dikkat edelim,gene kazen'e kızıp alınıp aynı şeyler yaşanmasın,fevri davranmayın bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…