• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
sağol canım benim gerçi ufak bi kaza atlattım ama taşıdık hayırlısıyla:)

geçmiş olsun canım

amin canım amin ev nasıl boşaldı bilsen bu hafta da yerleştiricez inşallah

sanada hayırlı olsun canım nikahın kıyılmış
evet geri sayım başladı son 11 gün kaldı bu hafta işteyim çalışıyorum haftasonu izne çıkıyorum bi hafta düğün öncesi 1 hafta düğün sonrası kullancam bu haftayı bitirirsem gerisi hooop die geçer zaten:1:

hayırlı olsun canım mutlulukla kullan inşallah biraz küçük net gözükmüyo ama güzele benziyo:34:

hayırlı olsun canım inşallah diğer hazırlıklarda tez zamanda biter:16:

günaydın canım aynen senin gibi düşünüyorum süper haftasonundan sonra işbaşı hiç çekilmiyo:27:

günaydın canım hayırlı olsun aldıklarınız güle güle kullanın

ohh ne güzel haftasonuda ben girişicem temizliğe çeyiz yerleşecek:52:

ben size uyarım

çok güzel olmuş canım

günaydın canım mutlu mutlu aırsın inşallah eksiklerini çok seviyorum bu alışveriş faslını:1:

günaydın canımmm nasılsın?

günaydın eylülcüm nasılsın?

saol canım teşekkür ederim :16::16::16:
geçmiş olsun hayırdır:26:

Ortak bir karar alıp açalım...bende açarım...ama sürekli düzenleme işini yapamam galibaaa :9::9::9:

kuzum tamam açalımda yine buraya taşırlarsa konumuzu:1::1::1::1:

kızlar kustayım suanda bugün cok yogunum kurstan cıkınca gidip davet,yeleri alıcam ondan sonra evimin temizliğine bakıcam oyhhh heyecanlandım he acaba davetiyelerim nasıl oldu adam son halini gösterdi ama tam olarak görmek bambaska olsa gerek

bakıyorumda benı ıyıce unutmussunuz hepınıze kustum ıste sımdı gıdınce sıe foto cekıp getırcektım getırmıcem.
kac oldu ara ara gırıyorum kımse cwp bıle vermıo ask olsun
sımdı cıkıyorum kıb

kazen beye soracağız...başlık olarak ne açabiliriz..kimseyi rahatsız etmeden diye...sonuçta günlük hala orada durabiliyor değilmi?:34::34:

Kizlar vitrini var ama vitrini ayir degil yani alt kismi tüm o yüzden nisanlimda dedi simdilik saklayalim o zaman kendi evimizi alinca kullaniriz dedik baska bi cözüm gelmedi aklimiza salonun takimi var cünkü onu da bozmamiz sacma olur :S

Bakalim bulacagi bir care insaAllah :)

bakıyorumda benı ıyıce unutmussunuz hepınıze kustum ıste sımdı gıdınce sıe foto cekıp getırcektım getırmıcem.
sımdı cıkıyorum kıb

aa kuzum olurmu öyle şey bizler herkese cvp vermeye çalışıyoruz muhakkak gözümüzden kaçmıştır yoksa burada öyle şey olmaz:20::20::20: kuzuzcuğummmmm:16::16::16::16:

Arkadaslar konu ismi biraz özel yada farkli bir konu olsa belki daha iyi olur.

2012 gelinleri gibi bir sey alinirsa yine genel bir baslik olacak.

Daha özel bir sey olabilir mi?

sımdı cıkıyorum kıb

yawww kuzum sen nasıl unutulursunki aşk olsun yaniii...eskiler unutulmaz :16::16:
kızlar kazenden cevap geldimi size. geldiyse ona göre açalım yada açmayalım.

ben açarım:kkk::kkk: peşimden gelinnnn:16:
Tamam tatlım soralım kazen beye...hafi mesaj yazalım...ne yazalım peki :44::44:

sımdı cıkıyorum kıb

aaaaa olurmu çiğdemcimmm ya hep telaşeden herşeyi unuttum bedne evi temizledim bu hafta eve mobilyakarım geliyooooo

Iyi günler Kazen.

Biz 2012 Gelinleri olarak Kadinlar Hamaminda ayri bir konu acmak istiyoruz.

''2012 Gelinleri'' basligi altinda olmayacagini anladik.

Baslik konusunda yardimci olabilirmisiniz lütfen?

Gibi biseyler olabilir mi :1:

Çizelgemiii çok sevdimmmmmm....2 ayı gördükkkkkk...bunlardageçerimmmmm 2 ay olmuşuz yahuuu :32::32::32::32:

evet çizelgen çok süper gidiyo maşallah:nazar::1:

kolileri hurçları falan kurdelelerken annemin elindeki makas benim sol elimin üzerine saplandı baya baya açıldı ama yara gitsen hastaneye dikiş atarlardı kesin annem falan çok kötü oldu öle görünce tentürdiyot sargı bezi fallan sardık on güne geçer inşalah:27:

sımdı cıkıyorum kıb

tatlım hiç unuturmuyuz bende sana cevap yazıyordum evimin resimlerini istemiştin bi tane vardı onu gösterecektim ama gittin galiba inş. küsmez resim çeker gösterirsin bize:17:

yawww kuzum sen nasıl unutulursunki aşk olsun yaniii...eskiler unutulmaz :16::16:

Tamam tatlım soralım kazen beye...hafi mesaj yazalım...ne yazalım peki :44::44:

aaaaa olurmu çiğdemcimmm ya hep telaşeden herşeyi unuttum bedne evi temizledim bu hafta eve mobilyakarım geliyooooo

bende uzulmustum gıremeyınce unuttunuz dıye
bu arada kızlaro kadrggusel bıseymıs kı bıran once o vakıterınız gelsın
rabbım sızlerede aynı heyecanı yasatsın sımdı evıme gıdıyorum kendınıze ıyı bakın opuldunuz hepınız

Back