• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kızlar sizden rica ediyorum başka bir topik açılırsa bugün bana msj cekip bildirirseniz memnun olurum davetileri almaya gidiyorum hadi görüşürz kızlar :31: :31:

yemeğe çıkıyorum kızlarrr :56::56::56:
kazen beyden henüz cvp gelmedi...öğle sonu görüşürüz.:3::3:..sanırım benden başkada kimse mesaj atmadı kazen beye :44::44::44:

canım afiyet olsun, bende yoğunum yazamadım sana.

bende yazdım yolladım kazene, bakalım cevap gelir inşallah:16:

kızım yeter ya aaaa good-heart vazgeçti şimdi de sen mi eziyorsun bizi aaaaa:) kaçtır yazıyosun önden nikah yaptım diye gördük,hayırlı olsun dedik,tamam ezme artık:)))

kızlar yeni konu hk. kadınlar hamamına biz kendimiz konu açabiliyor muyuz ki?orası farklı bi yer diye biliyorum,paylaşımlara dikkat edelim,gene kazen'e kızıp alınıp aynı şeyler yaşanmasın,fevri davranmayın bence..

aşk olsun eylülüm yaaa:17: mutluyum ondan yazıyorum:16:

valla bu sefer akıllandık :1: daha sakiniz:1:

kızlar sizden rica ediyorum başka bir topik açılırsa bugün bana msj cekip bildirirseniz memnun olurum davetileri almaya gidiyorum hadi görüşürz kızlar :31: :31:

tamam canım sana ve isteyen herkese mesaj atarız:34:

uykusuz:) annem sağolsun:) kaza geçirmene üzüldüm canım,ama bak derin bi yaraysa kendi kendine geçmesi zor olabilir,bu süreçte enfekte de olabilir Allah korusun,dikiş zor,acısı var,izi var diye çekiniyorsun tahmin edebiliyorum ama uzun vadeli düşün,daha kötü olmasını hiç istemem.Allah hayırlı şifa versin canım..ne güzel evin de yerleşiyor ohh,darısı başıma..

ben hergün uykumu alamamış olarak kalkıyorum anlamıyorum bi türlü niye böyle:26:

canım çok sağol amin çabuk geçsin iki haftam var:1: sabah pansuman yaparken baktım yara dünden bugüne kaynaşmaya başlamış bile kapanıyo daha kötü olsa bugün gidfecektim

EYLÜL ;
bizim oralarda oyle canım dedıgım gıbı sewmtımız cok ıyı sakın ama malesef merkeze uzak ve sıte ıcınde bır hastane dahı yok
dısarıdan ınsan gelmez senelerdır aynı ısanları cocuklar gelınler torunlar :D
guzel bır yer ama

eve baglı bılıyormusun bu anlattıgım ev olacak olursa 8 tane guvenlık kamerası var ve her camda demır var
dıs kapı ıse hapıshane kapısı gıbı 4 ayrı kılıdı var bırde surgusu var kalın :D ev sahıplerıyle aynı apartmanda olacagımız ıcın ınsallah benım boyle bı korkum yok
ben gocmenım nısanlım trakyalı adamlar ıse bıze cok uc dedıkı olurmu sorun olurmu ben senı nasıl yalnız bıracagım
bızım evde e5 dogru yanı 2 sokak ustu oyle
servısım gecer benım oaradan sorun etmezler
annelerıde ko0usmuslar bu kadar takıntılı olma cebındemı gezdıreceksın kızı fılan dıye oyle ıkna oldu tabı genede Allah korusun kotu seylerden kotu ınsanlardan

bız cok ev gezdık yenı evler hep kımısında fırın yerı var kımısınde set ustuyle beraber kımısınde hıc yer yok yanı belırsız bır durum
fırının eve gelmedıyse ıade edebılırsın
benım bulasıgım camasırım ve buzdolabımız arcelık ınox
bırde ankastre set alırız dıyorduk
buradaa yerlerı var ıster davlumbaz ıster aspırator
sımdı beyaz esyalarımı grıden ınoxtan beyaza cevırecegız
para kalacak onalrlada o 3^lü setı alırız
heh bırde kettle alacagım beyazlardan
esyalarım zaten sıyahtı benım kucuk ev aletlerı
bazı dekorlarım ıse kırmızıydı
bu evı secmemızde elbette etken degıl ama cuk oturuyor mutfak dolaplarıyla benım esyalarım :D

bızımde para durumu nanay
ben kasım aralık gıbı almaya baslamıstım ve o zaman hıc borcum yoktu yaklasık bı 10 bın lıralık ceyız alısverısı yaptım ıyıde yapmısım suanda 1 -2 arası bı acıgım var alacagım
ben 5 bın kredı cekıcem balayınıda koyacagız ıcıne
boyle ıuste su para derdı olmasa bıseyınde tadı olmazdı o kadar kıymetlılerkı suanda gozumde anlatamam
bırde salonu kucuk
95 metre kare ne olacak zaten
korıdora konsol alacagım
üzerine 2 ayna yuvarlak cunku mutfak esyamı alamaycak mutfak dolabı
yarın aksam eve gıdılecek bı konusalacak cunku adamla daha adam akıllu konusmadık yarın fotograf cekerım
amma uzun yazdım yazdım da yazdım

küçük ev aletlerınde eger almadıtysan bence alma zaten artık dugun parasından alırsın ınsallah hedıyede getıren olur bence
senın tayının cıkma durumu ne zaman netlesecek
dugunden 2 hafta oncemı geleceksın ıstanbula
1 haftan var yanı onunde
bence cok kafa yorma o yakınlarındakı ev eger ıyıyse fotogralasınalr tutulsun o ev canım

kazene bende mesaj atıyorummmm :51::51::51::51::51::51::51::51::51::51: :30:
Kazen bey;
öncelikle iyi günler..biz 2012 gelin adayları olarak topiğimizin kadınlar hamamında tamamen başka bir isimle yeni bir topik açarak orada kalmasını istiyoruz..bu yüzden sizden yardım istiyoruz..sizide zor duruma sokmadan kadınlar hamamına uygun olabilecek bir başlık ismi arıyoruz..sizdende fikir sitiyoruz..biz iki tane bulduk ama olabilirmi bilmiyoruz...

yeni bir hayat ve kaldığımız yerden devam. bu iki başlık adı altında yeni bir topik açabilirmiyiz...iyi günler

aşk olsun eylülüm yaaa:17: mutluyum ondan yazıyorum:16:

valla bu sefer akıllandık :1: daha sakiniz:1:

takılıyorum canım ya,alınmıyon demi:) ben senden önce dünya evine gircem nasipse,o zaman her dk yazıyormuşum evlendim,evlenemeyenler çatlasın patlasın diye ehehehehe:1: güzel şey ya evlilik,söylicen tabi,bambaşka bi havası,tadı var..:16:

ben hergün uykumu alamamış olarak kalkıyorum anlamıyorum bi türlü niye böyle:26:

canım çok sağol amin çabuk geçsin iki haftam var:1: sabah pansuman yaparken baktım yara dünden bugüne kaynaşmaya başlamış bile kapanıyo daha kötü olsa bugün gidfecektim

canım düğün stresindendir,evlenince geçer:) sevindim daha iyi olmana.

EYLÜL ;
bizim oralarda oyle canım dedıgım gıbı sewmtımız cok ıyı sakın ama malesef merkeze uzak ve sıte ıcınde bır hastane dahı yok
dısarıdan ınsan gelmez senelerdır aynı ısanları cocuklar gelınler torunlar :D
guzel bır yer ama

eve baglı bılıyormusun bu anlattıgım ev olacak olursa 8 tane guvenlık kamerası var ve her camda demır var
dıs kapı ıse hapıshane kapısı gıbı 4 ayrı kılıdı var bırde surgusu var kalın :D ev sahıplerıyle aynı apartmanda olacagımız ıcın ınsallah benım boyle bı korkum yok
ben gocmenım nısanlım trakyalı adamlar ıse bıze cok uc dedıkı olurmu sorun olurmu ben senı nasıl yalnız bıracagım
bızım evde e5 dogru yanı 2 sokak ustu oyle
servısım gecer benım oaradan sorun etmezler
annelerıde ko0usmuslar bu kadar takıntılı olma cebındemı gezdıreceksın kızı fılan dıye oyle ıkna oldu tabı genede Allah korusun kotu seylerden kotu ınsanlardan

bız cok ev gezdık yenı evler hep kımısında fırın yerı var kımısınde set ustuyle beraber kımısınde hıc yer yok yanı belırsız bır durum
fırının eve gelmedıyse ıade edebılırsın
benım bulasıgım camasırım ve buzdolabımız arcelık ınox
bırde ankastre set alırız dıyorduk
buradaa yerlerı var ıster davlumbaz ıster aspırator
sımdı beyaz esyalarımı grıden ınoxtan beyaza cevırecegız
para kalacak onalrlada o 3^lü setı alırız
heh bırde kettle alacagım beyazlardan
esyalarım zaten sıyahtı benım kucuk ev aletlerı
bazı dekorlarım ıse kırmızıydı
bu evı secmemızde elbette etken degıl ama cuk oturuyor mutfak dolaplarıyla benım esyalarım :D

bızımde para durumu nanay
ben kasım aralık gıbı almaya baslamıstım ve o zaman hıc borcum yoktu yaklasık bı 10 bın lıralık ceyız alısverısı yaptım ıyıde yapmısım suanda 1 -2 arası bı acıgım var alacagım
ben 5 bın kredı cekıcem balayınıda koyacagız ıcıne
boyle ıuste su para derdı olmasa bıseyınde tadı olmazdı o kadar kıymetlılerkı suanda gozumde anlatamam
bırde salonu kucuk
95 metre kare ne olacak zaten
korıdora konsol alacagım
üzerine 2 ayna yuvarlak cunku mutfak esyamı alamaycak mutfak dolabı
yarın aksam eve gıdılecek bı konusalacak cunku adamla daha adam akıllu konusmadık yarın fotograf cekerım
amma uzun yazdım yazdım da yazdım

küçük ev aletlerınde eger almadıtysan bence alma zaten artık dugun parasından alırsın ınsallah hedıyede getıren olur bence
senın tayının cıkma durumu ne zaman netlesecek
dugunden 2 hafta oncemı geleceksın ıstanbula
1 haftan var yanı onunde
bence cok kafa yorma o yakınlarındakı ev eger ıyıyse fotogralasınalr tutulsun o ev canım

bakıcaz canım,artık karar vermek lazım.
nasipse haftaya gidiyorum evet,önümde evimle ve kalan herşeyle ilgilenmek için tam 2 haftam kalmış olacak.inşaallah yetiştiririz.
evin güvenli görünüyor,içine de sindiyse tut canım,çünkü cidden acele etmek gerekiyo,biz 1-2 ev bulmuştuk,yok şunu da soralım,yok bugün de bekleyelim derken baktık evler bir bir gidiyo..
demiştim ya en başta şahane bi ev tutulmuş,kaparo verilmiş,birçok şey ayarlanmıştı,ama tepetaklak oldu o iş,yoksa biz bu zamana kadar kalmazdık,vardır bi hayır diyorum..
canım tayinlerimiz normalde her yıl 25 mayısta açılırdı,ama bu yılki bakanımız bize sahip çıkmıyor,temmuz ortası-sonuna kalabilir diyorlar,ağustos olabilir diyorlar.hiçbirşey belli değil anlayacağın..biz de beklemek istemedik açıkcası,çünkü yaz tatilinde evliliğe adaptasyon sürecimi atlatırım diye düşündüm,evlendikten 3-5 gün sonra işe dönmek bende uyum sorunu yaratabilir,alışmam uzayabilir diye düşündüm..bu sebeple Allah'a sığınıp evi eşyaları herşeyi ayarlamaya,yuvamızı kurmaya çalışıyoruz.inşaallah gönlümüze göre nasip eder de bi sıkıntı yaşamayz,güzel güzel yuvamızda yaşarız.

canım sen kazamı geçirdin benim haberim yok. çok geçmiş olsun.

bence de süper fiyat 500 tanesi 200 tl. nerede yaptırdın cilt:34:

afiyet olsun kuzummm :56:
bende çok acıktımm:56::56::53::53:

sağol canım sana da afiyet olsun:16:
bu cuma gelinlik randevum bu cuma halledicem inşallah tatlım :1:

ayy çok güzel bende diktirmeye başladım provamda giycem Allah nasip ederse:16:

hala cvp gelmedi kızlarrr..:53::53:

banada cevap gelmedi:44:

takmıyor artık bizi:1::1::1::1::1:
Seni özledim ben amaa konuşamadık da:16::16::16::16:

Ayyy evet yaaa...sabah sen yoğundum şimdide ben yoğunum...:16::16:
çanakkale güzeldi dimi :31::31: bende istiyorum gitmekkkk :46::46:

masatakvimim sen çanakkaleye mi gittin çok güzel bir yer orası :16:

illa cevap gelmesinimi beklicez biz kendimiz açsak olmazmı

canım sen kazamı geçirdin benim haberim yok. çok geçmiş olsun.

bence de süper fiyat 500 tanesi 200 tl. nerede yaptırdın cilt:34:

sağol canım sana da afiyet olsun:16:

ayy çok güzel bende diktirmeye başladım provamda giycem Allah nasip ederse:16:

banada cevap gelmedi:44:

masatakvimim sen çanakkaleye mi gittin çok güzel bir yer orası :16:

canım bencede biz açalım yeni bir topik kadınlar hamamına...ismine tam karar verip...kazen geldiğinde zaten ona danışmış oluyoruz mesaj attık önceden yani :34::34::34:

Back