EYLÜL ;
bizim oralarda oyle canım dedıgım gıbı sewmtımız cok ıyı sakın ama malesef merkeze uzak ve sıte ıcınde bır hastane dahı yok
dısarıdan ınsan gelmez senelerdır aynı ısanları cocuklar gelınler torunlar
guzel bır yer ama
eve baglı bılıyormusun bu anlattıgım ev olacak olursa 8 tane guvenlık kamerası var ve her camda demır var
dıs kapı ıse hapıshane kapısı gıbı 4 ayrı kılıdı var bırde surgusu var kalın
ev sahıplerıyle aynı apartmanda olacagımız ıcın ınsallah benım boyle bı korkum yok
ben gocmenım nısanlım trakyalı adamlar ıse bıze cok uc dedıkı olurmu sorun olurmu ben senı nasıl yalnız bıracagım
bızım evde e5 dogru yanı 2 sokak ustu oyle
servısım gecer benım oaradan sorun etmezler
annelerıde ko0usmuslar bu kadar takıntılı olma cebındemı gezdıreceksın kızı fılan dıye oyle ıkna oldu tabı genede Allah korusun kotu seylerden kotu ınsanlardan
bız cok ev gezdık yenı evler hep kımısında fırın yerı var kımısınde set ustuyle beraber kımısınde hıc yer yok yanı belırsız bır durum
fırının eve gelmedıyse ıade edebılırsın
benım bulasıgım camasırım ve buzdolabımız arcelık ınox
bırde ankastre set alırız dıyorduk
buradaa yerlerı var ıster davlumbaz ıster aspırator
sımdı beyaz esyalarımı grıden ınoxtan beyaza cevırecegız
para kalacak onalrlada o 3^lü setı alırız
heh bırde kettle alacagım beyazlardan
esyalarım zaten sıyahtı benım kucuk ev aletlerı
bazı dekorlarım ıse kırmızıydı
bu evı secmemızde elbette etken degıl ama cuk oturuyor mutfak dolaplarıyla benım esyalarım
bızımde para durumu nanay
ben kasım aralık gıbı almaya baslamıstım ve o zaman hıc borcum yoktu yaklasık bı 10 bın lıralık ceyız alısverısı yaptım ıyıde yapmısım suanda 1 -2 arası bı acıgım var alacagım
ben 5 bın kredı cekıcem balayınıda koyacagız ıcıne
boyle ıuste su para derdı olmasa bıseyınde tadı olmazdı o kadar kıymetlılerkı suanda gozumde anlatamam
bırde salonu kucuk
95 metre kare ne olacak zaten
korıdora konsol alacagım
üzerine 2 ayna yuvarlak cunku mutfak esyamı alamaycak mutfak dolabı
yarın aksam eve gıdılecek bı konusalacak cunku adamla daha adam akıllu konusmadık yarın fotograf cekerım
amma uzun yazdım yazdım da yazdım
küçük ev aletlerınde eger almadıtysan bence alma zaten artık dugun parasından alırsın ınsallah hedıyede getıren olur bence
senın tayının cıkma durumu ne zaman netlesecek
dugunden 2 hafta oncemı geleceksın ıstanbula
1 haftan var yanı onunde
bence cok kafa yorma o yakınlarındakı ev eger ıyıyse fotogralasınalr tutulsun o ev canım