- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.610
- 448
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #25.921
evet bende o şekilde yapıcam inş...içine sim atıcam güneşte ve ışılta parlasın
O zaman ortak karar alalım...yeni bir sayfa açalım diyenler el kaldırsın
Çizelgemiii çok sevdimmmmmm....2 ayı gördükkkkkk...bunlardageçerimmmmm 2 ay olmuşuz yahuuu
heh evet oyle bısey desenlı fılan gıbı guzel duruyor ekru gıbı dogru rengı
boyanın ıcıne atılan sım dahamı sade duruyor?
Kucuk bır odada yanı ortalama buyukluktekı bı odada o denız sungerı ıle olan goz yorarmı acaba?
Senın ev ne alemde sekerım
acalımmm
bebek sarısımı platnmi röflen?
Gelınlıge koyu gıdıyor
sac rengı ıstedıgımde
lauren conrad hair gorsellerde bır cok resmı var o tarz bıseyler ıstıyorum kadının her sacı ayrı guzel
ben baktımm
canım günaydın,MARKAFONİ BU KONULARDA HATA YAPMAZ AMA İADE DERLER KUZUM SIKMA CANINI.
YENİ KONUYA BEN VARIM
GÜNAYDIN CANIM
BEN VARIM
AY EVET İSYANIM VALLA 2 AYI GÖRDÜK YAAAA
heh evet oyle bısey desenlı fılan gıbı guzel duruyor ekru gıbı dogru rengı
boyanın ıcıne atılan sım dahamı sade duruyor?
kucuk bır odada yanı ortalama buyukluktekı bı odada o denız sungerı ıle olan goz yorarmı acaba?
senın ev ne alemde sekerım
acalımmm
bebek sarısımı platnmi röflen?
gelınlıge koyu gıdıyor
sac rengı ıstedıgımde
lauren conrad hair gorsellerde bır cok resmı var o tarz bıseyler ıstıyorum kadının her sacı ayrı guzel
ben baktımm
Çizelgemiii çok sevdimmmmmm....2 ayı gördükkkkkk...bunlardageçerimmmmm 2 ay olmuşuz yahuuu
davetıye cok guzelmıss gıyatını ogrenebılırmıyızzvalla kuzum öle görmeyen arkadaşlar için davetiyemi yeniden ekliyimmm aldık hepsinii Eki Görüntüle 441631
benım ev sahıbı ızın vermeye bılır denız sungerıne bende ıcıne ısıl ısıl parlasın ısterım bendeeeevet dadlum evciklerimiz ışıl ışıl parlasın mükemmel olsun
kızlarrrr 100 e düşmeme 2 gün kaldııııayyy düğünede çok az kaldıııı
platin sarısı canım kendi saç rengim açık kestane ve kendi saçıma dönücem
evet göz yorar bence
ben yaptırmayacağım öyle çünkü benim mobilyalarıma uymaz canım
bembeyaz bir evim olcakkk huzur doluuu
sim daha sade duruyor canım
göz de yormuyor güneşte filan parlıyor onu düşünebilirsin
yalnız yeni konu hakkında kimseden ses çıkmadı
yatak örtümüm büyük fotosunu bir türlü indiremedim..benimki brilant ve gül kurusu renginde kızlat...bu modelle aynı bakalım beencekmisiniz
http://www.markafoni.com/product/2303209/
kızlarrrr 100 e düşmeme 2 gün kaldııııAyyy düğünede çok az kaldıııı
yatak örtümüm büyük fotosunu bir türlü indiremedim..benimki brilant ve gül kurusu renginde kızlat...bu modelle aynı bakalım beencekmisiniz
http://www.markafoni.com/product/2303209/
herkese günaydin.
Evim kurulmus.
malesef oturma odasina tv ünitesi sigmamis.
biz de masallah 2mlik compact vitrin almisiz
Napalim diye kara kara düsünüyoruz.
Degistirme sansimiz yokmus malesef.
ne güzellll ben bile heyecan yaptım şimdiii
hayırlı olsun kuzumm
gecmısı okuyordumm
karnıma agrı gırdı cok fena usuttum sanırımm
okudum yazamıyorumm kızlar :S
ne güzelll....darısı başımızaaa
hoşbuldum kuzum evliyim ya şaka gibi , evlendik akşama baba evine döndüm çok zor oluyor yaaaa
bende hepinizi çok özledim kızlar
günaydın canım, hayırlı olsungeri sayım başladı desene
ayyyy unutttummmm kızlar yatak örtümü aldımmmmmmnişanlımla beraber beğendik...ben sade şeyleri, nişanlım ise daha abartlılı şeyler beğendi...sonunda orta bir yol bulduk
Eki Görüntüle 441575
Yaaa resimi büyük ekleyemiyorum...Markafonide var aynısı ama resim küçük olarak kayıt oluyor bilgiayara
günaydın kızlargecmişi okuyamadım ama baya iyi kaynatmısınız bugün evim boyanıyo heyecanlıyım
günaydın fıstıklarrrrrrrrrr....süper bi haftasonundan sonra işbaşı
günaydıınn hatunlarrr
dün nişanlımla leroy merlin e gidip avizelerimizi çeşmelerimizi aldık kızlar hepsi içime sindi nasip olursa bu akşamda koçtaştan duşa kabinle banyo dolabımı alıcam bu eksiklerde bitiyor çok şükür.
kızlar ben geldim evimizi temizledim miss gibi olduuu
O zaman ortak karar alalım...yeni bir sayfa açalım diyenler el kaldırsın
görmeyenler için tekrardan ekledimalbüm
günaydın kuzularım hafta sonu nışanlımın yanındaydım süperdi hiç gelesim yoktu ama mecburen gelmek zorundaydımyarında düğün alışverişine çıkıyoruz kayınvalidemler geliyolar bu akşam
Kızlar günaydın....
çok yoğun olacağım bugün öğlene kadar.. Malum c.tesi den beri izinliyim evraklar dağılmış durumda....
havale yaptığım bir iki firmanın carisi ile benim cari tutmuyor kafalarını kırıp dönerim....
Azıcık stres atayım da gelirim
Çalıştığım firmalar bir evlensen de kurtulsak diyor ama napayım cadı olmazsam iş yürümeyecej
Sizleri seviyorum benim gizli dostlarım görüşürüz
Günaydın kızlar,herkes nasıl bakalım,ben çok uykusuzum ya..anne evine geliyorum sözde ama annem beni uyutmuyor,halbuki ben de ''ya burda bi türlü uyuyamıyorum,memlekete gidince uyurum''diye umutlanmıştım..sevgili annem gece yarısı uyuduğumu bildiği halde böyle yapıyor,neyse ya aman..
benim evimde bembeyaz olacak boya için açık gri düşünüyoruz mobilyalarımız daha ön planda durur diye umuyoruz ama kum beji de olabilir her mobilyaya uygun.
Dün mobilya taksitimizi de ödemeye gittik çok şükür az kaldı koltuklarımı tay tüyü olarak değiştiriyorum yazın terletme olayı olmuyormuş.
Herkese günaydin.
Evim kurulmus.
Malesef oturma odasina tv ünitesi sigmamis.
Biz de masAllah 2mLik compact vitrin almisiz
Napalim diye kara kara düsünüyoruz.
Degistirme sansimiz yokmus malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?