- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #25.701
he bu arada Allah hiçbirinize yaşatmasın.
yaşamadan kimse kimseyi anlamaz. uzaktan konuşmakla olmaz. ben olsaydım öyle yapardım ben olsaydım böyle yapardım demekle olmaz. çünkü ne siz bensiniz ne de benim ailem sizin aileniz
bunu asla unutmayın
kızlar vakum poşeti nerden bulabilirim...
Kışlıklarımı vakumluyayım diyorum da
he bu arada Allah hiçbirinize yaşatmasın.
yaşamadan kimse kimseyi anlamaz. uzaktan konuşmakla olmaz. ben olsaydım öyle yapardım ben olsaydım böyle yapardım demekle olmaz. çünkü ne siz bensiniz ne de benim ailem sizin aileniz
bunu asla unutmayın
migrosa bak ve koçtaş da olabilir
ayy hadi gözün aydın tatlım Rabbim hayırlı geçim nasip etsin inşallahiyi aksamlar kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yarin sabahhhh 10 da ceyizim gidiyorrrr.... safakkk 15:)
Abcde
Disaridan ailen ve ailene uydugun icin bi suclu araniyo ben bunu kurdugum cumleyi kurarim
Iyi dusun
Herkez ailesime baglidir herkez sever ama babanin soguk davran uxulsun de biseyler yaptirsin demesi cirkin
Ins ayrilmazsiniz senin yapacagin evliligin mutkulugu iyisi maddi seylerle kiyaslanmamali
Buarada bugun yine yuvamizi bulamadik kizlarrrr
iyi canım geçmişi okuyodum :) yine de bitiremedim :)) senden naber?Miska naber tatlım
benimkide tam tersi tatlım...nişan elbisem tafta kumaş...gelinlik prenses
selam kızlar
ne kadar zor yawwww bu işler daha başlangııcındayım ama
sözlüyüm az önce onlardaydık misafirlikte
daha 2 hafta falan oldu sözleneli ve bikaç defa anne babasının gördüğümde elini öpmeye yeltendim opturmedıler(yanlış anlamayın)
hanı gerek yok normal öp falan bende şimdi el öpmeye yeltenmedim
az once eve geldık babam dıyo nıye el öpmuyosun e opturmuyolar dıyorum olmaz opmen gerekıyor dıyo
alışamadım daaha yaa yapım gereği atak değilim pek nasıl alışcam napıcam
anne baba da dıyemıyorum henız:26::26:
iyi canım geçmişi okuyodum :) yine de bitiremedim :)) senden naber?
bugün moralim çok bozuk yaa.. bu gece biniyodu sevgilim, yarın sabah kollarımda olcaktı, resmen dakika sayıyoduk. ama okulda bi problem çıktı bugün ve pazartesi saat 11'de bi imza atmak için okulda bulunması gerekti. 1 dakikalık bi işlem yüzünden gelemiyo, güzelim haftasonumuz gitti, hem de hevesimiz kursağımızda kaldı, çok canımız sıkıldı... uzaktan uzaktan çok zor yaa, allah uzak ilişki yaşayan biz zavallı kullarına sabır versin.. biz bi de evlendikten sonra da 6-7 ay böyle uzaktan, git-gel yaparak yaşıycaz.. bi de askerlik çıkacak bi kaç seneye. işimiz zor valla..
bu arada dün gelinliğimin 2.provasına gittim. anam, bi gittim, hiçbi şey yok ortada! sadece üstünü yapmışlar, danteliyle kaplamışlar o kadar! neyse, sakinleştirdiler beni, merka etme yetişir, hep böyle ilerliyo zaten diye.. seçtim işte boncuğunu, işlemesini, duvağımı, tacımı, kesemi falan. etek boyum, kuyruk boyu falan alındı. ayın 20'sinde 3.provam var, gittiğimde her şey bitmiş olacak bakalım. sadece kuyruk ve kurdeleyi dikmeyin, ben bi göreyim öncesinde dedim, o kalmış olacak.. 27'sinde teslim alıcam inşallah.
bu arada kına kıyafetimi de tadilata götürmem lazım, rejimle diyetle 4 kilo verdiğim için her şey büyük geliyo :) daralttırcam onu da.
Geçmişi bende oku oku bitiremedim şiştim
Canım uzaklık zor Allah yardımcın olsun şekerim... Program yapıldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iptal olmasına acayip sinir oluyorum
Yaaa şu kıyafet mevzusu da var tabi gelin kızlar 3 er 5 er kilo veriyor ben hala tombik gelinim yaaa
hoşbulduk pakizecim
düğün seneye falan olucak
valla kuşum, ben de öyle kendiliğinden süzülen gelinlerden olamadım bi türlü, dukan diyetiydi, haftada 3 gün sporuydu falan derken zayıfladım. yoksa akışına bıraksaydım, gelinliğin korsesini sıktıkça sırtımdaki yağlar fışkırabilirdi iplerin arasından
Merhaba kizlar, hayirli cumalar dilerim.
Dün gece yorgunluktan anlatamadim.
Ailem bana süpriz veda partisi düzenlemis.
Bende 16sinda olacak diye hazirlik yapmayi düsünüyordum ki
bi baktim dün herkes kapinin önünde süüüpriiiz diye bagiriyor.
Muhtesem bir gün gecirdik.
Bir sürü anlamli kiymetli ve degerli hediyeler aldim.
Göbisimi pastalar börekler cöreklerle doldurdum.
Bir sürü bir sürü ani olsun diye fotograf cekildik.
Mükemmel bir gündü gercekten.
2 hafta sonra bugün türkiyede olacagim nasipse.
Ve 30 gün sonra da evleniyorum nasipse.
kızlar albümüme bi bakın bakalım beğenecekmisiniz
ben hep burdayım kuzularımmayy kılslar yarın WeWonTheLove düğünü varrrr sanırım bu akşamda kınası
yanlış hatırlamıyosamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?