2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
valla ben öle haksız seylerde cok fazla alttan alamam kaynımla ben cok şakalaşırız bir gün şakadan vurdu bana bende kafaya vurulmasından nefret ederim dedim yapma kızdım kaynananmda bana kızdı o senin büyügündür gibisinden bende dedim hani anne ben senin kızın oluyodum benim canımı acıtırken iyi ben kızınca kötü ayrımcılık yapma dedim o günden beri ne nişanlımla kavgalarımaza karısır nede kaynımla şakalarımıza karısır bazen ses cıkarmak lazım

sehker kıs sabah sabah ne işin var burda senin yinee
kocişinle ilgilen kuzummm

Erken uyanıyoruz Canim kahvaltı kahve falan faslı oluyor ben telefonda o pc de oyun oynuyoruz
Telefon int bağlı o yüzden sayfa yenilemize bende online okuyorum
Kocişimle ilgileniyorum yanımda

Erken uyanıyoruz Canim kahvaltı kahve falan faslı oluyor ben telefonda o pc de oyun oynuyoruz

kıs ben balayında bir defa girdim nete hep eşimle ilgilendimm

siz tadını çıkartın gerisini boşverelim dimi neyse

valla kıs balayını burda yptınnn

ben balayında elime telefon bile almayı düşünmüyorum doğrusu...siz değişk bir çiftsiniz maşallah

hadi kızlar cuma duamızı yapalımmmm:26::26::26::26:

Allah'ım sen büyüksün..sen herşeyi bilen, görensin...bu çıktığımız güzel yolda bizleri zorluklarla karşılaştırma...başından kalkamayacağımız yükleri üzerimize verme..bizleri koru, kolla..kaplerimizi sevgi ve huzur ile doldur...girdiğimiz bu yolda bizi hiçbirzaman pişman etme rabbim..bizlere yardım et...sen bilensin, görensin..sana inancımız sonsuz..herşeyi senden ister senden dileriz..ellerimizin göğe yükseldiği bu zamanda dualarımızı kabul eyle...AMİNNNN:26::26::26:

:123::123:bunlardageçerimmm canım benimm:123::123:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118:
tabriklerrrrrr kuzummmmm

amin inşallahhhhh
Hayırlı cumalar kızlarrr
Dua edelim bol bol hepimizin ihtiyacı var

amiiinnn canım allahım dualarımızı kabul eylesin sevdiklerimize bağlılığımızı baki kılsın

BENIMDE kayınvalıdem benı aramıyor nısanlım lutfen benım ıcın ara dıyor
ben aramayı unutuyorum sevıyorum annesını fılan

canım bunun dısında ben hocanın dua ettıgınde bayandadana tekrar etmesını ıstedıgını duydum
hıc demedımı gecmıs olsun falan dıye

sende söleseydın bu durumda sorulacak soru bumu diye
yok canım gened eolmaz tas atana ekmek atın
Aminnn aminnn
:123::123:bunlardageçerimmm canım benimm:123::123:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118:
tabriklerrrrrr kuzummmmm

TEBRIKLERRRRR ALLAH TAMAMINA ERDIRSINN

doğrudur canım ama ben hatırlamıyorum tekrar ettimmi die

o kadar da eşek değilmiş canım ilk önce geçmiş olsun dedi bende bu yüzden saolsun yine de aradı diye düşünürken amacını belirtmiş oldu şaşırtmadı yani beni yine

ben utanırımkı tekrar etmeye :S

pakizee ne oldu topladınızmı benım kucuk tv paralarımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…