- 21 Şubat 2010
- 11.020
- 2.474
- 448
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #25.541
sehker kıs sabah sabah ne işin var burda senin yinee
kocişinle ilgilen kuzummm
sehker kıs sabah sabah ne işin var burda senin yinee
kocişinle ilgilen kuzummm
sende söleseydın bu durumda sorulacak soru bumu diye
Erken uyanıyoruz Canim kahvaltı kahve falan faslı oluyor ben telefonda o pc de oyun oynuyoruz
Telefon int bağlı o yüzden sayfa yenilemize bende online okuyorum
Kocişimle ilgileniyorum yanımda
valla kıs balayını burda yptınnn
Erken uyanıyoruz Canim kahvaltı kahve falan faslı oluyor ben telefonda o pc de oyun oynuyoruz
bunlardageçer evlenmiştir artık tebrik ediyorummmmmmmmm
hadi bunu kutlayalımmmmmm
bunlardageçer evlenmiştir artık tebrik ediyorummmmmmmmm
hadi bunu kutlayalımmmmmm
hadi kızlar cuma duamızı yapalımmmm:26::26::26::26:
allah'ım sen büyüksün..sen herşeyi bilen, görensin...bu çıktığımız güzel yolda bizleri zorluklarla karşılaştırma...başından kalkamayacağımız yükleri üzerimize verme..bizleri koru, kolla..kaplerimizi sevgi ve huzur ile doldur...girdiğimiz bu yolda bizi hiçbirzaman pişman etme rabbim..bizlere yardım et...sen bilensin, görensin..sana inancımız sonsuz..herşeyi senden ister senden dileriz..ellerimizin göğe yükseldiği bu zamanda dualarımızı kabul eyle...aminnnn:26::26::26:
hadi kızlar cuma duamızı yapalımmmm:26::26::26::26:
Allah'ım sen büyüksün..sen herşeyi bilen, görensin...bu çıktığımız güzel yolda bizleri zorluklarla karşılaştırma...başından kalkamayacağımız yükleri üzerimize verme..bizleri koru, kolla..kaplerimizi sevgi ve huzur ile doldur...girdiğimiz bu yolda bizi hiçbirzaman pişman etme rabbim..bizlere yardım et...sen bilensin, görensin..sana inancımız sonsuz..herşeyi senden ister senden dileriz..ellerimizin göğe yükseldiği bu zamanda dualarımızı kabul eyle...AMİNNNN:26::26::26:
BENIMDE kayınvalıdem benı aramıyor nısanlım lutfen benım ıcın ara dıyorhayır kuzum vakti gelince diyoki annemi nie aramıyosun neden annemi istemyosun diyo sırası gelmişti bende dedimki annen kardeşinin kııznı arayacağına bir kere olsun beni arasın kızım napıyon die bundan sonarada ben aramıycm ne olursa olsun dedimmm iyi yapmamışlmıyımmm nişanlım bana hep öle yapıyodu
canım bunun dısında ben hocanın dua ettıgınde bayandadana tekrar etmesını ıstedıgını duydumbizim şöyle oldu anlatayım hatırladığım kadarıyla
2 şahit eğer şahitlerden biri kadın olacaksa 1 erkek 2 kadın olması şart çünkü 2 kadın 1 erkeğe eşittir die biliyorum neyse
2 şahit buluyorsun önce hoca adınızı soyadını baba adını anne adını soruyo her iki tarafa
önce erkeğe soruyo falen filan dan olma falan filandan doğma falan kızı eş olarak kabul ettinmi erkek kabul ettim diyo
bunu üç kez soruyo hoca ve 3 kez ettim diyo aynı şeyi kızada soruyo
amam bunu öncesinde bizlere soruyoalr mihir olarak ne istersin die
ben eşimin gücü yeteceği bişey istedim ki bu eşlerimiz boynuna borç oluyo
o yüzden kızlar sonuçta onşar bizim eşlerimiz zor sokmayalım eğer gücü varsa zaten alır bize her istediğimizi
neyse kızda 3 defa kabul ettim diyo hoca duzasını yapıyo veeeeee dinenn evli oluyosunuzzzzzzz
hıc demedımı gecmıs olsun falan dıyegünaydın kızlaarr nasılsınız
bunlardagecer1907 nin sayılı dakikaları kaldı resmi olarak evlenmesine rabbim haklarında hayırlısını eylesin
kaynananın arama muhabbeti geçmiş bende isyan123 gibi buna gülerim sadece
babamın mide kanaması geçirdiği akşam aradı hakkını yemeyeyim saat 23.00 de uyumak üzere olduğum vakitte yine de aradı saolsun diye düşünürken yaptı yine yapacağını asıl amacı farklıymış.nişanımda bi kız varmış elbisesini çok beğenmiş onun kim oldğunu soruyor kızının balosunda o elbiseden almak istiyormuş rabbim sınıyormusun dedim içimden
yok canım gened eolmaz tas atana ekmek atınsende söleseydın bu durumda sorulacak soru bumu diye
Aminnn aminnnhadi kızlar cuma duamızı yapalımmmm:26::26::26::26:
Allah'ım sen büyüksün..sen herşeyi bilen, görensin...bu çıktığımız güzel yolda bizleri zorluklarla karşılaştırma...başından kalkamayacağımız yükleri üzerimize verme..bizleri koru, kolla..kaplerimizi sevgi ve huzur ile doldur...girdiğimiz bu yolda bizi hiçbirzaman pişman etme rabbim..bizlere yardım et...sen bilensin, görensin..sana inancımız sonsuz..herşeyi senden ister senden dileriz..ellerimizin göğe yükseldiği bu zamanda dualarımızı kabul eyle...AMİNNNN:26::26::26:
:123::123:bunlardageçerimmm canım benimm:123::123:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118:
tabriklerrrrrr kuzummmmm
benımde kayınvalıdem benı aramıyor nısanlım lutfen benım ıcın ara dıyor
ben aramayı unutuyorum sevıyorum annesını fılan
canım bunun dısında ben hocanın dua ettıgınde bayandadana tekrar etmesını ıstedıgını duydum
hıc demedımı gecmıs olsun falan dıye
Yok canım gened eolmaz tas atana ekmek atın
aminnn aminnn
tebrıklerrrrr allah tamamına erdırsınn
BENIMDE kayınvalıdem benı aramıyor nısanlım lutfen benım ıcın ara dıyor
ben aramayı unutuyorum sevıyorum annesını fılan
canım bunun dısında ben hocanın dua ettıgınde bayandadana tekrar etmesını ıstedıgını duydum
hıc demedımı gecmıs olsun falan dıye
yok canım gened eolmaz tas atana ekmek atın
Aminnn aminnn
TEBRIKLERRRRR ALLAH TAMAMINA ERDIRSINN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?