2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
valla ben öle haksız seylerde cok fazla alttan alamam kaynımla ben cok şakalaşırız bir gün şakadan vurdu bana bende kafaya vurulmasından nefret ederim dedim yapma kızdım kaynananmda bana kızdı o senin büyügündür gibisinden bende dedim hani anne ben senin kızın oluyodum benim canımı acıtırken iyi ben kızınca kötü ayrımcılık yapma dedim o günden beri ne nişanlımla kavgalarımaza karısır nede kaynımla şakalarımıza karısır bazen ses cıkarmak lazım

sehker kıs sabah sabah ne işin var burda senin yinee:20::20::20:
kocişinle ilgilen kuzummm:17::16::16::16:

Erken uyanıyoruz Canim kahvaltı kahve falan faslı oluyor ben telefonda o pc de oyun oynuyoruz :9:
Telefon int bağlı o yüzden sayfa yenilemize bende online okuyorum:34:
Kocişimle ilgileniyorum yanımda :17:

Erken uyanıyoruz Canim kahvaltı kahve falan faslı oluyor ben telefonda o pc de oyun oynuyoruz :9:

kıs ben balayında bir defa girdim nete hep eşimle ilgilendimm
:16::16::16::16::17::17:

siz tadını çıkartın gerisini boşverelim dimi neyse:16::16::16::16::16:

valla kıs balayını burda yptınnn
:1::1::1:

ben balayında elime telefon bile almayı düşünmüyorum doğrusu...siz değişk bir çiftsiniz maşallah :nazar::nazar::nazar:

hadi kızlar cuma duamızı yapalımmmm:26::26::26::26:

Allah'ım sen büyüksün..sen herşeyi bilen, görensin...bu çıktığımız güzel yolda bizleri zorluklarla karşılaştırma...başından kalkamayacağımız yükleri üzerimize verme..bizleri koru, kolla..kaplerimizi sevgi ve huzur ile doldur...girdiğimiz bu yolda bizi hiçbirzaman pişman etme rabbim..bizlere yardım et...sen bilensin, görensin..sana inancımız sonsuz..herşeyi senden ister senden dileriz..ellerimizin göğe yükseldiği bu zamanda dualarımızı kabul eyle...AMİNNNN:26::26::26:

:123::123:bunlardageçerimmm canım benimm:123::123:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::66::66::66::66::66::66::66:
tabriklerrrrrr kuzummmmm:8::8::8::8::8::16::16::16::16::16::16:

allah'ım sen büyüksün..sen herşeyi bilen, görensin...bu çıktığımız güzel yolda bizleri zorluklarla karşılaştırma...başından kalkamayacağımız yükleri üzerimize verme..bizleri koru, kolla..kaplerimizi sevgi ve huzur ile doldur...girdiğimiz bu yolda bizi hiçbirzaman pişman etme rabbim..bizlere yardım et...sen bilensin, görensin..sana inancımız sonsuz..herşeyi senden ister senden dileriz..ellerimizin göğe yükseldiği bu zamanda dualarımızı kabul eyle...aminnnn:26::26::26:

amin inşallahhhhh:16:
Hayırlı cumalar kızlarrr:16::16::16:
Dua edelim bol bol hepimizin ihtiyacı var:16::16:

Allah'ım sen büyüksün..sen herşeyi bilen, görensin...bu çıktığımız güzel yolda bizleri zorluklarla karşılaştırma...başından kalkamayacağımız yükleri üzerimize verme..bizleri koru, kolla..kaplerimizi sevgi ve huzur ile doldur...girdiğimiz bu yolda bizi hiçbirzaman pişman etme rabbim..bizlere yardım et...sen bilensin, görensin..sana inancımız sonsuz..herşeyi senden ister senden dileriz..ellerimizin göğe yükseldiği bu zamanda dualarımızı kabul eyle...AMİNNNN:26::26::26:

amiiinnn canım allahım dualarımızı kabul eylesin sevdiklerimize bağlılığımızı baki kılsın :nazar:

hayır kuzum vakti gelince diyoki annemi nie aramıyosun neden annemi istemyosun diyo sırası gelmişti bende dedimki annen kardeşinin kııznı arayacağına bir kere olsun beni arasın kızım napıyon die bundan sonarada ben aramıycm ne olursa olsun dedimmm iyi yapmamışlmıyımmm nişanlım bana hep öle yapıyodu
BENIMDE kayınvalıdem benı aramıyor nısanlım lutfen benım ıcın ara dıyor
ben aramayı unutuyorum sevıyorum annesını fılan

bizim şöyle oldu anlatayım hatırladığım kadarıyla :1::1:
2 şahit eğer şahitlerden biri kadın olacaksa 1 erkek 2 kadın olması şart çünkü 2 kadın 1 erkeğe eşittir die biliyorum neyse
2 şahit buluyorsun önce hoca adınızı soyadını baba adını anne adını soruyo her iki tarafa
önce erkeğe soruyo falen filan dan olma falan filandan doğma falan kızı eş olarak kabul ettinmi erkek kabul ettim diyo
bunu üç kez soruyo hoca ve 3 kez ettim diyo aynı şeyi kızada soruyo
amam bunu öncesinde bizlere soruyoalr mihir olarak ne istersin die
ben eşimin gücü yeteceği bişey istedim ki bu eşlerimiz boynuna borç oluyo:40::40:
o yüzden kızlar sonuçta onşar bizim eşlerimiz zor sokmayalım eğer gücü varsa zaten alır bize her istediğimizi
neyse kızda 3 defa kabul ettim diyo hoca duzasını yapıyo veeeeee dinenn evli oluyosunuzzzzzzz:32::32::32::32:
canım bunun dısında ben hocanın dua ettıgınde bayandadana tekrar etmesını ıstedıgını duydum
günaydın kızlaarr nasılsınız
bunlardagecer1907 nin sayılı dakikaları kaldı resmi olarak evlenmesine rabbim haklarında hayırlısını eylesin
kaynananın arama muhabbeti geçmiş bende isyan123 gibi buna gülerim sadece
babamın mide kanaması geçirdiği akşam aradı hakkını yemeyeyim saat 23.00 de uyumak üzere olduğum vakitte yine de aradı saolsun diye düşünürken yaptı yine yapacağını asıl amacı farklıymış. :47: nişanımda bi kız varmış elbisesini çok beğenmiş onun kim oldğunu soruyor kızının balosunda o elbiseden almak istiyormuş :53: rabbim sınıyormusun dedim içimden
hıc demedımı gecmıs olsun falan dıye :5:

sende söleseydın bu durumda sorulacak soru bumu diye
yok canım gened eolmaz tas atana ekmek atın

Aminnn aminnn
:123::123:bunlardageçerimmm canım benimm:123::123:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::66::66::66::66::66::66::66:
tabriklerrrrrr kuzummmmm:8::8::8::8::8::16::16::16::16::16::16:

TEBRIKLERRRRR ALLAH TAMAMINA ERDIRSINN

benımde kayınvalıdem benı aramıyor nısanlım lutfen benım ıcın ara dıyor

canım bunun dısında ben hocanın dua ettıgınde bayandadana tekrar etmesını ıstedıgını duydum

Yok canım gened eolmaz tas atana ekmek atın

aminnn aminnn

tebrıklerrrrr allah tamamına erdırsınn

doğrudur canım ama ben hatırlamıyorum tekrar ettimmi die:1::1::1::1::9::9::9::9:

BENIMDE kayınvalıdem benı aramıyor nısanlım lutfen benım ıcın ara dıyor

yok canım gened eolmaz tas atana ekmek atın

Aminnn aminnn

TEBRIKLERRRRR ALLAH TAMAMINA ERDIRSINN

o kadar da eşek değilmiş canım ilk önce geçmiş olsun dedi bende bu yüzden saolsun yine de aradı diye düşünürken amacını belirtmiş oldu :47: şaşırtmadı yani beni yine :9:

ben utanırımkı tekrar etmeye :S

pakizee ne oldu topladınızmı benım kucuk tv paralarımı :72:

Back