2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
aa zaten az kalmıs ne kadar guzel daırısı basımızaa
dun gıttıgımız bı emlakcı nıkahlı olmadıgıız ıcın gunah yapıyosunuz fılan dedı baa konustu cıktık bu daıreye bakmaya goturuyo nısanlımın elını tutcam tutma sakın evı vermez dedı :16: :52:
bugun haftanın son gunuuu :emir_bebek:

:1::1::1::1:nişanlının dediğine çok güldüm kuzum yaaa:9::9::9:

rabbim inşş istediğin gibi bir ev bulmanı nasip eder:16::16::16::16:

isyanım ben evlendima ama bende istiyorummmm gül dökülmesiniii :1::1::1::1::1::17::17:

:1::1::1::1:nişanlının dediğine çok güldüm kuzum yaaa:9::9::9:

rabbim inşş istediğin gibi bir ev bulmanı nasip eder:16::16::16::16:

isyanım ben evlendima ama bende istiyorummmm gül dökülmesiniii :1::1::1::1::1::17::17:

hemen kuzum hemen :8::8::8:

Eki Görüntüle 439827 Eki Görüntüle 439828 $gül2.jpg

[/B]abcde_123 canım konuyu bilmiyorum ama Allahım hepmizin hakkında hayırlısını versin

kızlar çok yoğun çalışıyorum o yüzden 4 ten sonra açılıyor zaten anca bakmakla yetiniyorum
iş yerinde de sıkıntılarım var zaten
konuyu bilmeyen arkadaşlarım için kısaca anlataym. ve son gelişmeleri.
nişana kadar hiç problem yaşamadm denilebilr. evdekilerin hepsi ılımlı idi. babam biraz babası yüzünden burun kıvırıyordu ama nişanlım iyi birisi olduğu iiçin sesini çıkarmamıştı. zaten hayır deseydi ben de nişanlanmazdım bunu da iyi biliyor kendisi.

cnm kızma ama kirada otursaydınız hemen herkesin evi olmuyo düğün borcu bitince alırsınız hersey ev değil nişanlını bi başına borçlarla bırakmak mantıksızzz oda şimdi çıkmaza girecek iyiceee hersey ev değil eşya değillll zamanla hersey olurrr bnce iyi düşünn bıraktıktn sonra belki daha kötü biri çıkck senin için ev almışlar böle seylere aileleri karıştırmaaa bnceeee sen brışırsın onlar hala o sorunda klır çok iyi düşünnnnnnnn mal mülk alınır ama sevdiğin insan bidaha gelmezzzz kirada oturursun şu evlenen arkadaşlarımızın hepsinin evi var mı yokkkk :36::36::36:

cnm kızma ama kirada otursaydınız hemen herkesin evi olmuyo düğün borcu bitince alırsınız hersey ev değil nişanlını bi başına borçlarla bırakmak mantıksızzz oda şimdi çıkmaza girecek iyiceee hersey ev değil eşya değillll zamanla hersey olurrr bnce iyi düşünn bıraktıktn sonra belki daha kötü biri çıkck senin için ev almışlar böle seylere aileleri karıştırmaaa bnceeee sen brışırsın onlar hala o sorunda klır çok iyi düşünnnnnnnn mal mülk alınır ama sevdiğin insan bidaha gelmezzzz kirada oturursun şu evlenen arkadaşlarımızın hepsinin evi var mı yokkkk :36::36::36:

Kesinlikle katılıyorummmmm....bizimde evimiz yok...bizede destek çıkan kimse yok...herşeyi kendimiz alıyoruz..evlendiğimize bir sürü borcumuz olacak...altınlarla kapatırız..sonra çalıştıkça herşeyimiz olurrrr...ben sevdiğim adamla olmayı tercih ettim...abcd_123 iyi düşün derim :31::31:

ayyy teşekkür ederim cnm inş. zamnla herşeyimiz olurr biz<imde herşey borç ama takmıyorummmm napımmm

aynen kuzum...her yerimizden borç akıyor ama şükür elim kolum tutuyor...sağlığım yerinde öderimmmm...ailemde çok üzülüyor ama şükürki sadece destek oluyorlar bize...aşka inançları sonsuz olan bir ailem olduğu için çok şanslıyım :21::21:

kızlar çok teşekkür ederim darısı nikahı henüz kıyılmamış olanların başına:1:
bunlardageçer1907 nin de mi nikahı bugün?

aynen kuzum...her yerimizden borç akıyor ama şükür elim kolum tutuyor...sağlığım yerinde öderimmmm...ailemde çok üzülüyor ama şükürki sadece destek oluyorlar bize...aşka inançları sonsuz olan bir ailem olduğu için çok şanslıyım :21::21:

ödenir kuzum ya boşver önemli olan kocişle geçinmek bende dün kavga ettimmm sormaa gece gece deli etti beniiii dün işte akşam dedşim şunu arayım teli meşkul biriyle konusyooo teyzesinin kıız evlendi daha evleneli iki hafta oldu annesi onla konuyomuş dqaha kaç gün oldu yakaladım meşkul meşkulll ee dedim kimle konuyonuz siz senin telle dedim teyzemin kızı annen dedim beni bi kere aramıyooo teyzenin kızı kocaya gideli iki hafta oldu bal şekeremi düştü dedim beni hiç aramıyo bidaha aramıycm dedimm kavga ettikkk bu yüzdennn:19::19::19:

my everthing nikahta hoca soru sordumu sana:2::2::2::2:
ben görmüştüm 3 kez kabul ettinmi diye soruyor...3 kez evet ettim diyorsun :46::46::46:

evet canım soruyor 3 kez farklı şekilde soruyor birini hatırlıyorum zevcen olarak aldın kabul ettinmi diyo aldım kabul ettim diyorsun üçünede

evet canım bu çok büyük bir şans:46:

Back