2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
yok kuzucuklarım sormuyolar :34::34:
sadece 3 kez ettim diyosun zaten söylüyor sana ve mihir istiyosunuz kızlar bu olaya dikkat edin eşinizin yapabileceği bişey isteyin:34::34:
ben 20 gr dan 2 tane bilezik istedim:32::32::32::32:

bende senin gibi istycektim 20 gr2 bilezikk eşinin bunları yapana kadar nikah tam anlamıyla olmuyomuşşş mu ne bişiyler duymuştummm yanlış olamsınn:13::13::13: good herart düğün günümü kıydılar senin nikahı düğün gecesi kıyacaklarmış benmkini

hıı soracakmı
dua okuturmu acaba bıze?
bende merak ettım
o emlakcı dedıkı nıkahınızı ben kıyacam ben hocayım dedı :4:

ödenir kuzum ya boşver önemli olan kocişle geçinmek bende dün kavga ettimmm sormaa gece gece deli etti beniiii dün işte akşam dedşim şunu arayım teli meşkul biriyle konusyooo teyzesinin kıız evlendi daha evleneli iki hafta oldu annesi onla konuyomuş dqaha kaç gün oldu yakaladım meşkul meşkulll ee dedim kimle konuyonuz siz senin telle dedim teyzemin kızı annen dedim beni bi kere aramıyooo teyzenin kızı kocaya gideli iki hafta oldu bal şekeremi düştü dedim beni hiç aramıyo bidaha aramıycm dedimm kavga ettikkk bu yüzdennn:19::19::19:

Aman kuzummmmm bunun için niye kavga ettinki...insanlar işine geleni arar işine gelmeyeni aramazlar..valla ben artık hiç takmıyorum aramasınlar sormasınlar beni...bu mesafe evlendikten sonrada böyle devam edecek...kimse birşey diyemeyecek :34::34:

bız daha resmınıkah gunu almadık
ama bende dugune yakın olsun ıstıyorum

ödenir kuzum ya boşver önemli olan kocişle geçinmek bende dün kavga ettimmm sormaa gece gece deli etti beniiii dün işte akşam dedşim şunu arayım teli meşkul biriyle konusyooo teyzesinin kıız evlendi daha evleneli iki hafta oldu annesi onla konuyomuş dqaha kaç gün oldu yakaladım meşkul meşkulll ee dedim kimle konuyonuz siz senin telle dedim teyzemin kızı annen dedim beni bi kere aramıyooo teyzenin kızı kocaya gideli iki hafta oldu bal şekeremi düştü dedim beni hiç aramıyo bidaha aramıycm dedimm kavga ettikkk bu yüzdennn:19::19::19:

kayınvaliden arayıp sormuyormu seni çok ayıp ama birşeye ihtiyaç varmı diye sık sık arayıp sorması lazım düğün gelmiş çatmiş az kalmış seninde
ama bu nişanlının suçu değil ki onla neden tartışıp aranı bozuyorsun

Son düzenleme:
Aman kuzummmmm bunun için niye kavga ettinki...insanlar işine geleni arar işine gelmeyeni aramazlar..valla ben artık hiç takmıyorum aramasınlar sormasınlar beni...bu mesafe evlendikten sonrada böyle devam edecek...kimse birşey diyemeyecek :34::34:

hayır kuzum vakti gelince diyoki annemi nie aramıyosun neden annemi istemyosun diyo sırası gelmişti bende dedimki annen kardeşinin kııznı arayacağına bir kere olsun beni arasın kızım napıyon die bundan sonarada ben aramıycm ne olursa olsun dedimmm iyi yapmamışlmıyımmm nişanlım bana hep öle yapıyodu

bizim şöyle oldu anlatayım hatırladığım kadarıyla :1::1:
2 şahit eğer şahitlerden biri kadın olacaksa 1 erkek 2 kadın olması şart çünkü 2 kadın 1 erkeğe eşittir die biliyorum neyse
2 şahit buluyorsun önce hoca adınızı soyadını baba adını anne adını soruyo her iki tarafa
önce erkeğe soruyo falen filan dan olma falan filandan doğma falan kızı eş olarak kabul ettinmi erkek kabul ettim diyo
bunu üç kez soruyo hoca ve 3 kez ettim diyo aynı şeyi kızada soruyo
amam bunu öncesinde bizlere soruyoalr mihir olarak ne istersin die
ben eşimin gücü yeteceği bişey istedim ki bu eşlerimiz boynuna borç oluyo:40::40:
o yüzden kızlar sonuçta onşar bizim eşlerimiz zor sokmayalım eğer gücü varsa zaten alır bize her istediğimizi
neyse kızda 3 defa kabul ettim diyo hoca duzasını yapıyo veeeeee dinenn evli oluyosunuzzzzzzz:32::32::32::32:

kayınvaliden arayıp sormuyormu seni çok ayıp ama birşeye ihtiyaç varmı diye sık sık arayıp sorması lazım düğün gelmiş çatmiş az kalmış seninde
ama bu nişanlının suçu değil ki onla neden tartışıp aranı bozuyorsun

valla ne arayığ soruyo kadınn varsa yoksa kardelşi kızları bende gecenlerde dedim nişanlıma annene kalsa kardeşinin kızlarını sana yama yapardı dedim teyzesi bana isteme gelirken hevesliydi dua dilirken kadın öle bi bozuldukii vermeyecekler sanıyodu ailem istememişti yabancı dieee verilince kadın mosmor olduuuu aynı yaşıt teyzesinin kızı var nişanlımda ben seni sevmişim bana ne annem ne yaparsa kendine diyooo nişanlım onlardan yana olsa çeviriler yanii

günaydın kızlar nasılsınız dün bir haber aldım burdan dogrumu abcde_123 diye bi arkadasımız nişanlısından ayrılmıstı konusmasını bekledim yalnız konusmadı baska bir bilgi aldınızmı cok üzülmüştm onun için sizler nasılsınız bakalım

evimin boyasına duvar simi varmıs boyanın içine atılıyomus güzel gözüküyo diyolar aranızda böle bişey kullanmayı düşünen kullanan yada baska bir evde gören varmı nasıl duruyor kızlar

Son düzenleme:
bende senin gibi istycektim 20 gr2 bilezikk eşinin bunları yapana kadar nikah tam anlamıyla olmuyomuşşş mu ne bişiyler duymuştummm yanlış olamsınn:13::13::13: good herart düğün günümü kıydılar senin nikahı düğün gecesi kıyacaklarmış benmkini

canım benim önce kıydılar :16::16::16:

hıı soracakmı
dua okuturmu acaba bıze?
bende merak ettım
o emlakcı dedıkı nıkahınızı ben kıyacam ben hocayım dedı :4:

emlakcıya bak yaaa:1::1::1::1::1::1:

hayır kuzum vakti gelince diyoki annemi nie aramıyosun neden annemi istemyosun diyo sırası gelmişti bende dedimki annen kardeşinin kııznı arayacağına bir kere olsun beni arasın kızım napıyon die bundan sonarada ben aramıycm ne olursa olsun dedimmm iyi yapmamışlmıyımmm nişanlım bana hep öle yapıyodu

benim nişanlım arama sorma diyor tam tersine..kayınvalidem beni aramakmı gülerim sadece :9::9:

benim nişanlım arama sorma diyor tam tersine..kayınvalidem beni aramakmı gülerim sadece :9::9:

bana kalsa hiç aramam ama nişanlım habire bana ara dediği için yaptım bunu umarım anlamıştır... aramadıı aramasın umrumda değil yarın kuzu kuzu gelir::39::39:

günaydın kızlaarr nasılsınız
bunlardagecer1907 nin sayılı dakikaları kaldı resmi olarak evlenmesine rabbim haklarında hayırlısını eylesin
kaynananın arama muhabbeti geçmiş bende isyan123 gibi buna gülerim sadece
babamın mide kanaması geçirdiği akşam aradı hakkını yemeyeyim saat 23.00 de uyumak üzere olduğum vakitte yine de aradı saolsun diye düşünürken yaptı yine yapacağını asıl amacı farklıymış. :47: nişanımda bi kız varmış elbisesini çok beğenmiş onun kim oldğunu soruyor kızının balosunda o elbiseden almak istiyormuş :53: rabbim sınıyormusun dedim içimden

günaydın kızlaarr nasılsınız
bunlardagecer1907 nin sayılı dakikaları kaldı resmi olarak evlenmesine rabbim haklarında hayırlısını eylesin
kaynananın arama muhabbeti geçmiş bende isyan123 gibi buna gülerim sadece
babamın mide kanaması geçirdiği akşam aradı hakkını yemeyeyim saat 23.00 de uyumak üzere olduğum vakitte yine de aradı saolsun diye düşünürken yaptı yine yapacağını asıl amacı farklıymış. :47: nişanımda bi kız varmış elbisesini çok beğenmiş onun kim oldğunu soruyor kızının balosunda o elbiseden almak istiyormuş :53: rabbim sınıyormusun dedim içimden

sende söleseydın bu durumda sorulacak soru bumu diye

Back