- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #25.501
günaydın kızlarrrrr
dün nikahımız olduuuuuuu hem resmi hemde dini nikah oldu artık evliyizzzz
günaydın balımmmm nasılsın
hiç öyle şey olurmu kuzum
burada hepimiz biriz
evet bugün evli ve mutlu bir hatun olacak
kızlarr rabbim hepimize mutlu ve huzurlu yuva nasip etsin inşşş
aa zaten az kalmıs ne kadar guzel daırısı basımızaa
dun gıttıgımız bı emlakcı nıkahlı olmadıgıız ıcın gunah yapıyosunuz fılan dedı baa konustu cıktık bu daıreye bakmaya goturuyo nısanlımın elını tutcam tutma sakın evı vermez dedı
bugun haftanın son gunuuu
nişanlının dediğine çok güldüm kuzum yaaa
rabbim inşş istediğin gibi bir ev bulmanı nasip eder
isyanım ben evlendima ama bende istiyorummmm gül dökülmesiniii
[/B]abcde_123 canım konuyu bilmiyorum ama Allahım hepmizin hakkında hayırlısını versin
aaaaaaaa.....hayırlı olsunnnnnnnnnn....bir yastıkta kocayınnnn....çok multu oldummmmmm tatlımnikahı olanlara gül döküyoruz artık ....
Eki Görüntüle 439815
cnm kızma ama kirada otursaydınız hemen herkesin evi olmuyo düğün borcu bitince alırsınız hersey ev değil nişanlını bi başına borçlarla bırakmak mantıksızzz oda şimdi çıkmaza girecek iyiceee hersey ev değil eşya değillll zamanla hersey olurrr bnce iyi düşünn bıraktıktn sonra belki daha kötü biri çıkck senin için ev almışlar böle seylere aileleri karıştırmaaa bnceeee sen brışırsın onlar hala o sorunda klır çok iyi düşünnnnnnnn mal mülk alınır ama sevdiğin insan bidaha gelmezzzz kirada oturursun şu evlenen arkadaşlarımızın hepsinin evi var mı yokkkk
aa bana gül dökmediniz bir haftalık evliyim bugünnn
ayyy teşekkür ederim cnm inş. zamnla herşeyimiz olurr biz<imde herşey borç ama takmıyorummmm napımmm
my everthing nikahta hoca soru sordumu sana:2::2::2::2:
ben görmüştüm 3 kez kabul ettinmi diye soruyor...3 kez evet ettim diyorsun
yok kuzum dini bilgi soruyolarmış 32 farz filan onu sordumm isyancımmm
aynen kuzum...her yerimizden borç akıyor ama şükür elim kolum tutuyor...sağlığım yerinde öderimmmm...ailemde çok üzülüyor ama şükürki sadece destek oluyorlar bize...aşka inançları sonsuz olan bir ailem olduğu için çok şanslıyım
Aaaaaa ciddenmiiiiii
yok kuzum dini bilgi soruyolarmış 32 farz filan onu sordumm isyancımmm
Aaaaaa ciddenmiiiiii
my everthing nikahta hoca soru sordumu sana:2::2::2::2:
ben görmüştüm 3 kez kabul ettinmi diye soruyor...3 kez evet ettim diyorsun
aynen kuzum...her yerimizden borç akıyor ama şükür elim kolum tutuyor...sağlığım yerinde öderimmmm...ailemde çok üzülüyor ama şükürki sadece destek oluyorlar bize...aşka inançları sonsuz olan bir ailem olduğu için çok şanslıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?