2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
masatakvimim, good_heartım,my_everyting , cilt,Troubledoll357357, cgdm, ve adını şimdi yoğunluktan unutttuğum diğer gelincikler, nerdesiniz yahuuu

artık ıslandınız,evlendiniz kaçtınız heee

:123::123::123::123:kızlar düğünüzdede hangi şarkılarda dans etmek istersiniz :123::123::123:

masatakvimim, good_heartım,my_everyting , cilt,Troubledoll357357,kardelen3434 cgdm, ve adını şimdi yoğunluktan unutttuğum diğer gelincikler, nerdesiniz yahuuu

Hahahah gözümün önünde canlandırdım sizi baya komik olmuş...karşıda olmasıda ayrı bir alem yaniii

BANA BİR KIZMASI VARDI GÖRİCEKSİNİZ ONA NİYE SAÇLARINI ELLETİYOSUN AMA KUAFÖRE SONUCTA SACLARIMI ELLETMİCEM DE NEREMİ ELLETCEM OOĞLANDA SOK OLMUSTU ZATEN REZİL ETMİŞTİ GÖTÜRDÜĞÜ KUAFÖREDE SUNU DEMEZMİ LÜTFEN BAYAN FÖN CEKEN ELEMAN VARMIYMIS BENİM SAÇLARIMA O FÖN CEKCEKMİŞ SANKİ İŞ KURA GİTTİKTE FÖN CEKEBİLEN ELEMAN ARIYORUZ O GÜN BENİİ HAKKETEN DELİRTMİŞTİ AMA GENEDE COK KOMİKTİ :d

evet biz beraber büyüdük geçen gün nişanlımda öle dedi...sen hayatım oldun artık, senle büyüdüm..sensiz bu dünya eksik kalır dedi...çok duygulandım

ay bende çok duygulandım şimdi, ne güzel söylemiş. Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah

masatakvimim, good_heartım,my_everyting , cilt,Troubledoll357357, cgdm, ve adını şimdi yoğunluktan unutttuğum diğer gelincikler, nerdesiniz yahuuu

masatakvimi erken çıktı kuzum..amcası geldi ya gezecekler beraber
good-heart yoğun olduğunu sölemişti
diğerlerini bilmiyorum

[ı]hahaha dün yazmışdım haksızmıyım evli mutlu şekercimm[/ı]

darısı bizim başımızaaaaaaaaaa

[ı]sanada bol şans mutluluk diliyorum dualarımız seninle canım[/ı]

[ı]aminn çabuk çabuk geçsin zaman bizde gelin olalım allahım[/ı]

bunları internetten ziyade kına malzemesi satan yerlerde 50 tanesi 6 lira ya buldum ben ve kazıklandığımı anladım canım

buaarda bızım ılıskımız 13 ay olacak 6 haziranda :d
nısanlanalıda 3 hazıranda 3 ay olacak
ıste 3 ay sonrada dugun ınsallah
adet olayım dr gıtcem haplan alakalı demısmıydım

ya bu hapı içtikten sonra regl oluyorsun değilmi

[lıst]
[*]troubledoll357357 seni bizi izlerken yakaladım canım, gel yahu nerdesin?
[/lıst]

canım geçmişi okuyordum anca geldim

masatakvimim, good_heartım,my_everyting , cilt,troubledoll357357, cgdm, ve adını şimdi yoğunluktan unutttuğum diğer gelincikler, nerdesiniz yahuuu

işte geldim burdayım ayrıca ben daha ıslanmadım ki 48 günüm var dahaa

Son düzenleme:
Ben şu kınanın 50 tanesini 7,5 Tl aldım aynı siteden zuzu88
Ve üstünede 100 tane 4 tl küçük uğur böceklerinden alıp yapıştırdım
üstündede .... kınası 25.08.2012 yazıyor

bende bu kınaların aynısında aldımcanım,ama herseyım tuhaf yaa hepsını kırmızı almadım da rengarenk aldım,mavı pembe mor beyaz kırmızı yesılbu arada ben 350 tanesini 35 tlye aldım

benimki hiç kıskanmadı yaaa...benimkindemi anormallik var acaba :44::44::44: hep istediğim yere gittim, istediğim kişi ile gezdim, istediğimi giydim...var benimkinde bir anormallik
sen kıskanılmak ıstemıyosan sorun değil tatlım,benimkide öok kıskanc akrep burcu,ilk günden beri deli gibi kıskanıyo,tesettürlü olmasam kapan derdı emınım,salımdan bı an yanlıslıkla boynum gorunsun hemen gelıyo kapatıyo,gecen eve gıttım yatak odası kuruluyor dıye meraktan,benı odanın cundan baktırıp dıger odaya gonderdı erkekler var dıye,sınır oldum yemek ısmarladı orda 1 saat oturdum,sonra ben gıdıyorum dedım cıktım ,bazen cok hosuma gıdıyo da bazen boyle gereksız kıskanıyo,ama kadının yaradılışında var erkeğinin korumasına ıhtıyac duyuyo,benı kıskanmasa heryere yalnız gonderse olmazdı bu iş cunku bende kıskancım onun kadar oolmasa da

baslarda cok karısamıyolar asıl ama sonra sahipleniyolar hemen,mesela benımkı arkadasımda kalmama ızın vermez ılla kavga ederız ben gıderım sonucta ama bın takla atarak hee tabı hakkını yıyemem evden ıse ısten eve,tek tutkusu fanatik fenerbahcesı,onun dısında herseyı bırlıkte yasıyoruz,o da ben de kımseyle yasamadıgımız seylerı,ilk bırbırımızle yasadık o yuzden kıskanmak bızım ılışkımızın yapı taşlarından biri gibi

:123::123::123::123:kızlar düğünüzdede hangi şarkılarda dans etmek istersiniz :123::123::123:

Birkaç tane var şimdilik

Selami Şahin Burcu Güneş- Ben Bir tek Adam- Kadın Sevdim
Sezen Aksu - Seyirlik değil ömürlük olsun
Özdemir Erdoğan-Pervane
Enrique İglesias- Hero
Robbie Williams-Feel
Marc Anthony I Need You

Son düzenleme:
Eger ilişkiniz öle mutluysa tabiki sizin için problem yok demektir tatlım nasıl mutluysanız hep böle kalın allah bozmasın

saol canım geldim geç oldu biraz yoğun geçti bu ay ki ikramiyen bereketli olsun canım

Saol canım...ilaç gibi gelecek bana..henüz yatmadı maaşlar ama haberi geldi
bizde bu hafta çok yoğunduk aksine bugğnde bomboş oturdum akşama kadar

kızlar bu da bizim davetiyemizz,gecen hafta ekleyecektım unuttum,
yalnız alıntı yapmadan yorum yaparsınız kızlar silicem malum isim ve diğer bilgilerimiz yazıyor

Eklentiler

• $24052012331.jpg
    109,2 KB · Görüntüleme: 26
  • $24052012332.jpg
    84 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:
kızlar bu da bizim davetiyemizz,gecen hafta ekleyecektım unuttum,
yalnız alıntı yapmadan yorum yaparsınız kızlar silicem malum isim ve diğer bilgilerimiz yazıyor

kız ben resmi sildim cevap yazarken neredesin bakım sen

çok güzel davetiyeniz canım,

WeWonTheLove canım davetiyen çok güzel benim davetiyemde siyahtı asıl duruyo bence
canım bu arada resim ekleyeceğimiz zaman ne yapıyorduk 'albüm yapıyorduk ' daha sağlıklı olur kuzum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…