- Emoji Skoru
- 1
- Puanlar
- 88
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #24.501
Hahahah gözümün önünde canlandırdım sizi baya komik olmuş...karşıda olmasıda ayrı bir alem yaniii
evet biz beraber büyüdükgeçen gün nişanlımda öle dedi...sen hayatım oldun artık, senle büyüdüm..sensiz bu dünya eksik kalır dedi...çok duygulandım
masatakvimim, good_heartım,my_everyting , cilt,Troubledoll357357, cgdm, ve adını şimdi yoğunluktan unutttuğum diğer gelincikler, nerdesiniz yahuuu
artık ıslandınız,evlendiniz kaçtınız heee
herkese günaydın canlarnasılsınız bakalım?
Bu akşamdan itibaren 1 haftalık yıllık izne çıkıyorumBu haftam çok yoğun geçecek gelinlik damatlık, nikah şekeri, davetiye derken hepsini halledicez allah'ın izniyle.. Bana dua edin sorun cıkmadan halledelim kızlar
selam kızlar,nasılsınız,çok yoğunum giremiyorum.
Geçmişi okudum,bayağı kaynatmışsınız,korunmalardan bebişlere,altınlardan buketlere vs..
Ben de bi süredir o siteye bakıyordum buketler için.ama miska'nın yaşadığı çiçek şokundan sonra netten alsam mı bilemedim,malum photoshop da vardır fotolarda..
Sipariş eden ve memnun kalan olursa ya da duyarsanız buraya da yazın lütfen,biz de ona göre karar vermiş oluruz..
Hehehçok güldüm kıs Aynen,sürekli hava atıyo,eziyo bizi 3 hafta,4 günlük gelinim,1 haftalık gelinim,canım ben yeni evliyim hehehe Kimbilir biz nasıl olucaz,düşünsene aşağıda topiği okuyanlara sesleniyormuşuz "hu huuuu aşağıdaki xyzhgkg
ben 2 hafta 6 günlük evliyim,heyy sen de duydun mu bakim,çok şeker ya,çatlak gelinler derler artık bizeya ben merak ediyorum,evlilikle alakası olmayan biri,bi sürü kızın burda gün saydığını,geçmiyor günleeerrr,isyyaağğğnn diye pöykürdüğünü duysa ne derdi,mesela ben evlilik arefesinde olmasam ohoo neler derdim
P.s: Good-heart canım,takılmalarımı yanlış anlamazsın umarım,sen yazdıkça ve çizelgen ilerledikçe ben de tatlı bi sevinç duyuyorum senin adına,darısı bizim başımıza
Allahım karnıma ağrılar girdi gülmektenn çok fenasınız kızlarrrr Yok kzuzum alınırmıyım hiç sizlere
Ama sabah sabah iyi güldürdün beni eylülcümm
çokk sevindim kuzummmm eğlenmene güzel geçmesine o his çok başka saatlerde haftalarda sürse tadı damağımızda kalırr
Rabbim bir ömür yuvandan huzuru ve mutluluğu sağlığı eksik etmesin inşş
Kıs ben bu yorumu yeni gördüm amma güldüm yaaa
bunlardagecer1907 ve isyan123 ve ve 100e düşenlerrrrrrrrrrrrrrrr
Eki Görüntüle 434198 Eki Görüntüle 434199 Eki Görüntüle 434200 Eki Görüntüle 434201 Eki Görüntüle 434202
darısı bizim başımızaaaaaaaaaa
[ı]sanada bol şans mutluluk diliyorum dualarımız seninle canım[/ı]evet tatlım ben geldimmmm
Yorgunluktan uyuyamıyorum
Kınamı yakıldım geldim yarın bu saatlerde gelin almam olcak inşallah
Kına yakılırken çok kötü olunuyor kızlar çok ağlanıyor annemi babamı gördükce içim cız etti
:119::119::119::124::124::124: Ve sonunda haziran... Haziran gelinciklerinin gözü aydın, kısmetse sayılı günleri kaldı artık.. Allah herkesi beklediği zamana erdirsin..
Ben de temmuz 1 'i göreyim inş.Temmuzun ilk gelini olayım, sonra topiğimizin gelinleri bir bir gelin olsun...
Eki Görüntüle 434436
Eki Görüntüle 434439
kızlar kına için bunları beğendm internetten nasıl....örtüyü el gülünü bide dağıtılacak tüllü taçlarıda görerek almayı düşünüyorum
buaarda bızım ılıskımız 13 ay olacak 6 haziranda :d
nısanlanalıda 3 hazıranda 3 ay olacak
ıste 3 ay sonrada dugun ınsallah
adet olayım dr gıtcem haplan alakalı demısmıydım
masatakvimim, good_heartım,my_everyting , cilt,troubledoll357357, cgdm, ve adını şimdi yoğunluktan unutttuğum diğer gelincikler, nerdesiniz yahuuu
artık ıslandınız,evlendiniz kaçtınız heee
işte geldim burdayım ayrıca ben daha ıslanmadım ki 48 günüm var dahaa
Ben şu kınanın 50 tanesini 7,5 Tl aldım aynı siteden zuzu88
Ve üstünede 100 tane 4 tl küçük uğur böceklerinden alıp yapıştırdım
üstündede .... kınası 25.08.2012 yazıyor
sen kıskanılmak ıstemıyosan sorun değil tatlım,benimkide öok kıskanc akrep burcu,ilk günden beri deli gibi kıskanıyo,tesettürlü olmasam kapan derdı emınım,salımdan bı an yanlıslıkla boynum gorunsun hemen gelıyo kapatıyo,gecen eve gıttım yatak odası kuruluyor dıye meraktan,benı odanın cundan baktırıp dıger odaya gonderdı erkekler var dıye,sınır oldum yemek ısmarladı orda 1 saat oturdum,sonra ben gıdıyorum dedım cıktım ,bazen cok hosuma gıdıyo da bazen boyle gereksız kıskanıyo,ama kadının yaradılışında var erkeğinin korumasına ıhtıyac duyuyo,benı kıskanmasa heryere yalnız gonderse olmazdı bu iş cunku bende kıskancım onun kadar oolmasa dabenimki hiç kıskanmadı yaaa...benimkindemi anormallik var acaba :44::44::44: hep istediğim yere gittim, istediğim kişi ile gezdim, istediğimi giydim...var benimkinde bir anormallik
baslarda cok karısamıyolar asıl ama sonra sahipleniyolar hemen,mesela benımkı arkadasımda kalmama ızın vermez ılla kavga ederız ben gıderım sonucta ama bın takla atarak hee tabı hakkını yıyemem evden ıse ısten eve,tek tutkusu fanatik fenerbahcesı,onun dısında herseyı bırlıkte yasıyoruz,o da ben de kımseyle yasamadıgımız seylerı,ilk bırbırımızle yasadık o yuzden kıskanmak bızım ılışkımızın yapı taşlarından biri gibibence sen kasınıyosun evet ilk basta kıskanmalık karısmalık güzel hoş geliyoda insan sevildiğini hissediyo ama bi süre sonra hakkaten bayıyo her işine karısıyo burnunu sokuyo napcan orda burda napcan bayıyo yani ondan sonrada kavgalar cıkıyo
:123::123::123::123:kızlar düğünüzdede hangi şarkılarda dans etmek istersiniz :123::123::123:
iyi insan lafın üstüne gelirmiş canım
saol canım geldim geç oldu biraz yoğun geçti bu ay ki ikramiyen bereketli olsun canım
masatakvimi erken çıktı kuzum..amcası geldi ya gezecekler beraber
good-heart yoğun olduğunu sölemişti
diğerlerini bilmiyorum
canım geçmişi okuyordum anca geldim
işte geldim burdayım ayrıca ben daha ıslanmadım ki 48 günüm var dahaa
kızlar bu da bizim davetiyemizz,gecen hafta ekleyecektım unuttum,
yalnız alıntı yapmadan yorum yaparsınız kızlar silicem malum isim ve diğer bilgilerimiz yazıyor
kızlarr ben geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?