selam kızlar,nasılsınız,çok yoğunum giremiyorum.
Geçmişi okudum,bayağı kaynatmışsınız,korunmalardan bebişlere,altınlardan buketlere vs..
Ben de bi süredir o siteye bakıyordum buketler için.ama miska'nın yaşadığı çiçek şokundan sonra netten alsam mı bilemedim,malum photoshop da vardır fotolarda..
Sipariş eden ve memnun kalan olursa ya da duyarsanız buraya da yazın lütfen,biz de ona göre karar vermiş oluruz..
Heheh
çok güldüm kıs
Aynen,sürekli hava atıyo,eziyo bizi
3 hafta,4 günlük gelinim,1 haftalık gelinim,canım ben yeni evliyim hehehe
Kimbilir biz nasıl olucaz,düşünsene aşağıda topiği okuyanlara sesleniyormuşuz "hu huuuu aşağıdaki xyzhgkg
ben 2 hafta 6 günlük evliyim,heyy sen de duydun mu bakim,çok şeker ya,çatlak gelinler derler artık bize
ya ben merak ediyorum,evlilikle alakası olmayan biri,bi sürü kızın burda gün saydığını,geçmiyor günleeerrr,isyyaağğğnn diye pöykürdüğünü duysa ne derdi,mesela ben evlilik arefesinde olmasam ohoo neler derdim
P.s: Good-heart canım,takılmalarımı yanlış anlamazsın umarım,sen yazdıkça ve çizelgen ilerledikçe ben de tatlı bi sevinç duyuyorum senin adına,darısı bizim başımıza
Allahım karnıma ağrılar girdi gülmektenn çok fenasınız kızlarrrr
Yok kzuzum alınırmıyım hiç sizlere
Ama sabah sabah iyi güldürdün beni eylülcümm
çokk sevindim kuzummmm eğlenmene güzel geçmesine o his çok başka saatlerde haftalarda sürse tadı damağımızda kalırr
Rabbim bir ömür yuvandan huzuru ve mutluluğu sağlığı eksik etmesin inşş
Kıs ben bu yorumu yeni gördüm amma güldüm yaaa