• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Kahve sevilmezmi kuzum yaaa:53::53:
terasta bencede güzel olur kına...ben pişam oldum...hmen yanımızda okul var keşke onun bahçesine sahne kurdurtup orkestra getirtseymişim..ne güzel sokakta olurdu kınam :31::31::31: hiç aklıma gelmemişti. geçen kandilde okul bir şenlik düzenledi bahçeye kurdu sahneyi..tüm mahalle oyna eğlen süper oldu :32::32:

hey hey valla süper olurdu:16: herkes sokakta olurdu desene ama yapabilrseniz terasta yapın mükemmel oluyor.:16:

kız yok anam yok bunun kıskançlık merasimi gene vay basıma aldımmı deliyi kız sorma bana ne diyo biliyon mu evlendimiz zaman ben bakkala gitmicekmişim işle ev yakın ya onu arıcakmısım o getircekmiş deli dumrula bak sen :30:

benimki daha önceleri yapıyordu onu. şimdi öyle huyları kalmadı çok şükür.:16:
sizin ilişkiniz kaç yıllık canım:34:

hey hey valla süper olurdu:16: herkes sokakta olurdu desene ama yapabilrseniz terasta yapın mükemmel oluyor.:16:

benimki hiç kıskanmadı yaaa...benimkindemi anormallik var acaba :44::44::44: hep istediğim yere gittim, istediğim kişi ile gezdim, istediğimi giydim...var benimkinde bir anormallik :1::1::1:

hımmm nişanlı bi sene kaldık 6 7 ayda sevgili kaldık işte bir bucuk sene yi biraz gecik ne yeni ne eski ya bunun huyu hep böleydi şimdi tabi daha önceye göre birazdaha karısmıyo etmiyo ama can cıkar huy cıkmaz

benimki hiç kıskanmadı yaaa...benimkindemi anormallik var acaba :44::44::44: hep istediğim yere gittim, istediğim kişi ile gezdim, istediğimi giydim...var benimkinde bir anormallik :1::1::1:

bence sen kasınıyosun evet ilk basta kıskanmalık karısmalık güzel hoş geliyoda insan sevildiğini hissediyo ama bi süre sonra hakkaten bayıyo her işine karısıyo burnunu sokuyo napcan orda burda napcan bayıyo yani ondan sonrada kavgalar cıkıyo

YORUMLARI OKURKEN YORULDUMMM
BIRDE AGIRLIK BASTIKIII PFFFF
KLTUGA DAYADIM BASIMII OYLECENE SIZI IZLIYORUMMM
BU AKSAM GELINLICKIYE EKSTRA PARA VERMEYE GIDIYOZ
SAAT DORT GIBI MAKYAJ YAPCAM
EVKUR TAKSIDIM VAR
FALAN FISMAN
YARINDA DUGUN PAZARDA NISAN
IKI GUNDE DOLU :D
MAAŞIMDAN ELİMDE PAZATESI 30 TL PARA KALIYOR :d
HESAPLADIMMM

benımkıde bana cok karısır
da once hıc kıskanılmamıstım :D

hoşuma gıdıyo :9:
ama kuzenleırme bıle gıdıyımmı dedıgım gıtsemmı otur oturdugun yerde dınlen dıyor :D

orta hallısı guzel bızımkı bıraz abartı

EVKUR TAKSIDIM VAR
FALAN FISMAN
HESAPLADIMMM

bizde nişanlımla bi dügüne davetliyiz böle onunla biyere bi çift olarak gitmeye bayılıyorum :52::52:

kız ayy tahtalara vur nazar değmesin, :nazar:çok zor oluyor karışınca. bence gayet normal :34:

hımmm nişanlı bi sene kaldık 6 7 ayda sevgili kaldık işte bir bucuk sene yi biraz gecik ne yeni ne eski ya bunun huyu hep böleydi şimdi tabi daha önceye göre birazdaha karısmıyo etmiyo ama can cıkar huy cıkmaz

canım siz daha çok yenisiniz ondan böyle olur kıskanmalar:34: biz 6 seneyi devirdik artık gerisini saymıyorum bile:1:

bızde cumartesı beraber gıdıcez
dun aldıgım elbıselerden bırını gıycem :D :D
ccuk gıbı sevındım ya elbıse alınca

ee ne dıcektım ben
he ben bılezık takmayı sevıyorum ya
dun kınaya taktım :D
normaldede takı takmayı severım ama hanı nısanlıyız ya baskab ı duygu gelıyor

benımkıde bana cok karısır
da once hıc kıskanılmamıstım :D

hoşuma gıdıyo :9:
ama kuzenleırme bıle gıdıyımmı dedıgım gıtsemmı otur oturdugun yerde dınlen dıyor :D

orta hallısı guzel bızımkı bıraz abartı

eskiden nasıl diyim dügünlerde falan oynama otur dur gel offfffff askımınki abartıydı şimdi daha azaldı ama birazdaha abartılı yani eskiden etek giyme elbise giyme bilmem ne şimdi artık nişanlanmanın evlenme yaklastıkca ne bilim böle kıskanmasıda azaldı bende biraz olsun nefes aldım :D kıskanılmak evet güzel sey fakat fazlası zarar

buaarda bızım ılıskımız 13 ay olacak 6 haziranda :D
nısanlanalıda 3 hazıranda 3 ay olacak
ıste 3 ay sonrada dugun ınsallah
adet olayım dr gıtcem haplan alakalı demısmıydım

EVKUR TAKSIDIM VAR
FALAN FISMAN
HESAPLADIMMM

canım gene çok kaynattık galiba. artık bende eskisi gibi takip edemiyorum valla:31: gelin mi olduk dertli olduk yahu:1::1: konuş konuş bitmiyor.:kkk:

canım baya işlerin varmış senin.Allah kolaylık versin.:34:

kına olayına karar verdiniz mi?

Kizlar bayana ulasmis ablam.

30 adet mendil
25 adet mum
olsun dedik.

Toplam fiyat 200TLden 165TLye inmis.

:46:

Son düzenleme:
kız ayy tahtalara vur nazar değmesin, :nazar:çok zor oluyor karışınca. bence gayet normal :34:

canım siz daha çok yenisiniz ondan böyle olur kıskanmalar:34: biz 6 seneyi devirdik artık gerisini saymıyorum bile:1:

Normal diyosun yaniiii :44::44::44: yahu adama akşam kızlar gezelim diyorlar gideyimmi diyorum...sen bilirsin canım istersen git ama eve giderken ben bırakayım diyor :44::44::44: bu normalmi yanii

eskiden nasıl diyim dügünlerde falan oynama otur dur gel offfffff askımınki abartıydı şimdi daha azaldı ama birazdaha abartılı yani eskiden etek giyme elbise giyme bilmem ne şimdi artık nişanlanmanın evlenme yaklastıkca ne bilim böle kıskanmasıda azaldı bende biraz olsun nefes aldım :D kıskanılmak evet güzel sey fakat fazlası zarar

valla benımkınınde bı donemı var ben cozemıyorum pantolonun dar badın kısa bılmem neren acıldı kolun acıldı sutyen ızın bellı oluyor
sacını salma
cart curt
ben ıstedıgımı yapıyorum yumusak yumusak o fark etmıyor ama bı yere gıdıp gelmeme sorunu cok cıddı
arkadaslarımla koptum toparlıyamıyorum
cunku oda bende bırbırımız olmadan hıcbır yere gıtmıyoruz
anca anca evlı ark evlerıne bebek sunnet veyahut topluca ark toplanmıssa oyle salıyor
bızımkı abartı
evlenınce rahatlıcamı dusunuyorum

bızde cumartesı beraber gıdıcez
dun aldıgım elbıselerden bırını gıycem :D :D
ccuk gıbı sevındım ya elbıse alınca

ee ne dıcektım ben
he ben bılezık takmayı sevıyorum ya
dun kınaya taktım :D
normaldede takı takmayı severım ama hanı nısanlıyız ya baskab ı duygu gelıyor

ay ay böle için kıpır kıpır oluyo demi millet sana bakıyo ay bunlarmı nişanlı olan dans ediyosun heyecanlandım he :D eskiden umut bizim kapımısın önünden gecemezken şimdi oooooooooo gelip babamla tavla bile oynuyolar :D nerden nereye eskiyi düşündükce insan bir tuhaf oluyor be :D

Back