• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Normal diyosun yaniiii :44::44::44: yahu adama akşam kızlar gezelim diyorlar gideyimmi diyorum...sen bilirsin canım istersen git ama eve giderken ben bırakayım diyor :44::44::44: bu normalmi yanii

kuzum bence gayet normal inanki diğer türlü daha kötü:50: keşke benimki de öyle olsa :31:

Normal diyosun yaniiii :44::44::44: yahu adama akşam kızlar gezelim diyorlar gideyimmi diyorum...sen bilirsin canım istersen git ama eve giderken ben bırakayım diyor :44::44::44: bu normalmi yanii

ya herkezin huyu değişiktir benim dayımın kızının eşi işte hiç kıskanmamıstır doru düzgün onu oda derdi seni sevmiyorum falan hem bak seni düşünmese benimsemese dermi ben bırakıcam diye keşke birazcıkta nişanlım öle olsa

tabı canım benım nısanlımda sokagın kosesınden yabancı gıbı gecerdı sımdı guzel nısanlı olmak guzelde evlenelım yanıı genede streslı oluyor

valla benımkınınde bı donemı var ben cozemıyorum pantolonun dar badın kısa bılmem neren acıldı kolun acıldı sutyen ızın bellı oluyor
sacını salma
cart curt
ben ıstedıgımı yapıyorum yumusak yumusak o fark etmıyor ama bı yere gıdıp gelmeme sorunu cok cıddı
arkadaslarımla koptum toparlıyamıyorum
cunku oda bende bırbırımız olmadan hıcbır yere gıtmıyoruz
anca anca evlı ark evlerıne bebek sunnet veyahut topluca ark toplanmıssa oyle salıyor
bızımkı abartı
evlenınce rahatlıcamı dusunuyorum

benimde cok konustugum arkadasım vardı hepside baya senelik kankilerimde şimdi onlarla bile görüşemiyorum artık ne bulusmama izin veriyodu nede konusmama şimdi bitane taaa ilkokul arkadasım var ona biraz cızırtı cıkarmaya basladı bende artık yeter dedim tek arkadasım varmıs ona barı ses cıkarmasın yani tabi sizleride unutmamak gerekir

isyan pekı sen onu kıskanırmısın
arkadaslarıyle dısarı cıkarmı
gece mesela
ıcmeye fılan
ne bılım ıste ben mesela cok huzursuz olurum gıtmesını ıstemem

mendılle mummu?
cok pahalı az degılmı aldıklarınız?

Hihi yok yok daha:
100 adet kina kutusu var
gelin damat taki kurdelasi
gelin kusagi
damat icin yesil örtü ve eldiven
gelin icin kirmizi örtü
birde gelin damat kadeh takimi var.

kuzum bence gayet normal inanki diğer türlü daha kötü:50: keşke benimki de öyle olsa :31:

ya herkezin huyu değişiktir benim dayımın kızının eşi işte hiç kıskanmamıstır doru düzgün onu oda derdi seni sevmiyorum falan hem bak seni düşünmese benimsemese dermi ben bırakıcam diye keşke birazcıkta nişanlım öle olsa

benim aşkımın beni sevdiğinden bir kez bile şüphe etmedim...biz 9 yıldır birlikteyiz ilk günden beridir böyle..bana diyorki kendim kadar güveniyorum sana..arkadaşlarını, gittiğin geldiğin yerleri biliyorum..başına dert açacak birşey yapmayacağından da eminim bu yüzden seni sıkmak saçma olur diyor... tek kıskandığı nokta erkek kuaförü :9::9::9:

benimde cok konustugum arkadasım vardı hepside baya senelik kankilerimde şimdi onlarla bile görüşemiyorum artık ne bulusmama izin veriyodu nede konusmama şimdi bitane taaa ilkokul arkadasım var ona biraz cızırtı cıkarmaya basladı bende artık yeter dedim tek arkadasım varmıs ona barı ses cıkarmasın yani tabi sizleride unutmamak gerekir

aynen oyle arkadaslarıyla koparmaları olmuyor cıden bende cok arkadasımı kaybettım su 1 sene ıcınde
sonrada bısey oldumu ben sebeb olmadım gorusemıyorsunuz dıye onlar arıza cıkardı dıyıp duruyor

bıraz gezmeme ızın vermesını ısterdım
bıraz daha normal olsaydı boyutu
onun gezmesını yınede hıc ıstemezdım gezmıyor ama ben gezseydım oda gezerdı

ısyan sızın cıdden co uzun zaman olmus ondanda boyledır canım
beraber buyumussunuz neredeyse

gelınn bence o zaman fıyat cok ıyıı uygun bılee
yesıl ortu ne manaya gelıyor damatta?

benim aşkımın beni sevdiğinden bir kez bile şüphe etmedim...biz 9 yıldır birlikteyiz ilk günden beridir böyle..bana diyorki kendim kadar güveniyorum sana..arkadaşlarını, gittiğin geldiğin yerleri biliyorum..başına dert açacak birşey yapmayacağından da eminim bu yüzden seni sıkmak saçma olur diyor... tek kıskandığı nokta erkek kuaförü :9::9::9:

eee daha iyi işte ya ne güzel.:34: ama şu erkek kuaföründen neden kıskanır acep hala onu anlamadım:1:
işte erkek milletini anlayamıyorsun bazı noktalarda
:44:

canım kınanda güle güle kullanın aldıkalırınızı:16:

Amin canim insaAllah hepimiz icin amin diyorum :)

Yenidendogdum bizde damada kinada yesil örtü ve yesil eldiven takiliyor, kinada gelinin duvagi var ya mesela damatta o örtüyü omuzlarina atiyor :)

evet ya bi kere kuaföre gitmiştim rasgele dügün vardı bende dedim surda bi fön cektireyim onlarda ben görmedim apartmanın karsısında oturuyolarmıs kapının acıldıgında görmüş oglan sacıma fön cekiyo geldi cıkardı beni ne diye elletiyomusum saclarımı deli ya töbe töbe ya ne yaptırcaktım sacımı elletmeyipte orda yaptırmadı baska kuaföre götürüp kapının orda beklemişti valla aklıma geldikce gülüyorum ya bazen cok komikleşiyo

eee daha iyi işte ya ne güzel.:34: ama şu erkek kuaföründen neden kıskanır acep hala onu anlamadım:1:

nişanlımda ban hep şey der sana güveniyorum ama ben karsı tarafa güvenmiyorum der hep aslında saçma bence hersey bizde bitiyo

bende anlamadım...orrada o erkek saçıma tenime değiyormuş...ya diyorum bak doktor gibi düşün...o da bakıp deyiyor ama meslek yani diyorum anlamıyor :8::8: pazar günü kandırcam inş :8::8:

Amin canim insaAllah hepimiz icin amin diyorum :)

Yenidendogdum bizde damada kinada yesil örtü ve yesil eldiven takiliyor, kinada gelinin duvagi var ya mesela damatta o örtüyü omuzlarina atiyor :)

amin canım inşallah:16:

değişik bir adetmiş, ben ilk defa duydum:34:

ısyan sızın cıdden co uzun zaman olmus ondanda boyledır canım
beraber buyumussunuz neredeyse

gelınn bence o zaman fıyat cok ıyıı uygun bılee
yesıl ortu ne manaya gelıyor damatta?

evet biz beraber büyüdük:16::16: geçen gün nişanlımda öle dedi...sen hayatım oldun artık, senle büyüdüm..sensiz bu dünya eksik kalır dedi...çok duygulandım :17::17::16::16:

evet ya bi kere kuaföre gitmiştim rasgele dügün vardı bende dedim surda bi fön cektireyim onlarda ben görmedim apartmanın karsısında oturuyolarmıs kapının acıldıgında görmüş oglan sacıma fön cekiyo geldi cıkardı beni ne diye elletiyomusum saclarımı deli ya töbe töbe ya ne yaptırcaktım sacımı elletmeyipte orda yaptırmadı baska kuaföre götürüp kapının orda beklemişti valla aklıma geldikce gülüyorum ya bazen cok komikleşiyo

ay çok güldüm canım ya seninkide alemmiş valla:1::1:

nişanlımda ban hep şey der sana güveniyorum ama ben karsı tarafa güvenmiyorum der hep aslında saçma bence hersey bizde bitiyo

aynen benim ki de öyle der. demekki ağız birliği yapıyor hepsi:9:

bende anlamadım...orrada o erkek saçıma tenime değiyormuş...ya diyorum bak doktor gibi düşün...o da bakıp deyiyor ama meslek yani diyorum anlamıyor :8::8: pazar günü kandırcam inş :8::8:

hadi kandır bakalım:1:

Hahahah gözümün önünde canlandırdım sizi baya komik olmuş...karşıda olmasıda ayrı bir alem yaniii :9::9::9::9:

Back