- Emoji Skoru
- 1
- Puanlar
- 88
- Konu Sahibi bal_bocegi
- #24.541
kızlar patronum geldi sizce konuşayımmı:44::44::44:
şöyle derin nefes al önce ,sonra git konuş bence canım
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar patronum geldi sizce konuşayımmı:44::44::44:
Kızlar bu aralar pek takip edemiyorum hep bu sayfadayım ama nedense yazamıyorum yoğunluk ve yorgunluktan sanırım..
Bu aralar kendimi hiç evlilik moduna sokamıyorum sanki başka biri evlenecekte ben ona yardım ediyormuşum gibi geliyor...
Sorunların sanki hep odak noktası benim...
Pakize şöyle yapalım..
Pakize Sizinkiler beni sevmiyor mu..
Pakize bizimkiler böyle dedi
Bizimkiler farklı dedi Sizinkiler öyle dedi..
Ayyy idare etmek ne zormuş yarabbim
Nişanlıyı idare et , Kayınvalideyi ayrı idare et Bizimkileri ayrı idare et idare işler müdürü gibi sanıyorum bu ara kendimi...
İnsanları memnun etmek çok zormuş çokkk...
Aslında birçoğunuza göre şanslı görüyorum kendimi..
Çok şükür aileler arasında anlaşmamazlık olmadı...
Herkes birbirine saygılı tabiki ben ve nişanlım pek karıştırmıyoruzda aileleri...
Kıskançlık gündem maddesiymiş bugün
Benim nişanlım
Akşam saat kaç olursa olsun hava karardıktan sonra dışarı çıkmama izin vermezz....
Arkadaşlarımla yanlız görüşmeme karışır...
Kılık kıyafet konusunda acayip kıskanç...
Yanlız başıma sigara içmeme karışır...(onun yanında da en fazla 2 tane iznim var)
Beni 2 günde bir gezmeye götürür değişik aktivitelerimiz olur sonrasında da evde otur ben sana yetmiyormuyum bak geziyoruz kafa dağıtıyoruz diyor ama insanın arkadaşlarıyla konuşmak istemesi dertleşmek bir fincan kahvesini içmek istiyor(
Beyzadem kendisi halı saha maçı yapar arkadaşlarıyla kafa dağıtmaya gider erkek erkeğe ama benim nedense hakkım yokmuş
Neden çünkü benim gezdiğim gördüğüm kadar hiçkimse görmemiş çok şanslıymışım çookkk
Hee birtek sorunumuz bu birazcık taş fırınız...
Onun haricinde zaten arkadaşım gibi kendisi bana çok güzel uyum sağlar
Şımarmaksa şımarmak
kendimi değerli hissetmekse değerki hissetmek
Sağolsun hakkını ödeyemem hiçbir konuda
Ama birazcık kurallarda esnek olsa fena olmazdı
sağol canım benımde pazar gunu gıdıcek allah yardımcımız olsun,
good_heart,canım konus patronunla sakın bı sekılde sıkıntını anlat
güzel canım sen öyle diyenlere bakma yasla ne alakası var yaff. bence siyah renk güzel ve şık kullanılırsa çok asil duruyor
zaten kaçamıcaksın
evet canım askerde ıslatılıyor öyle , bende nişanlımdan duymuştum tabi o zaman daha sevgili idik, şimdi evlenicez yuppi zaman ne çabuk geçmiş
krizantem ve isyanım iyi akşamlar canlar![]()
canım konuya eklenenler belli bir süre sonra silinmiyor. istersen yöneticilere mesaj at, belki silerler.
canım hayırlısı olsun inşallah, merakla bekliyorum resimleri
evet sen yokken canımız sıkıldı çokkuzum sen bu konunun daimi üyelerinden
gitme bir yere sakın
canım çok yorma gözlerini , bende bitsede gitsek modundayım
ama yarın izne çıkıyorum yaşasın![]()
ben yoktum kesin ondan canınız sıkılmıştır![]()
olurmu öyle şey balayımın arifesinde burdaydım bidahada gitmedimyaniiii herdaim buradayım
kovasalar gitmem
geldim kuzumm ben
geldim geldim kızlarr yaa baya yoğunduu felaket yoruldum gözlerim gidyooeve gidip yatmak istiyorumm
ama dayanamadım sizleree arada bi yokladım
kuzum yazı siliyosunya hani yada düzeltiyosunya biraz aşağı doğru in ekle yazısı var oraya tıkla resim sayfası çıkacak resmin üstüne gel X işareti olması lazım bas sonra ve silinş anlatabilmişimdir:44:
![]()
yanlış yazdım sanırım:18: ben balayından döndüm hemencik kendimi burada buldumhıh şimcik düzelttim
![]()
canım hoşgeldin.
az kaldı ya düğüne sen gerilmişsin biraz. rahat bırak kendini, insanları memnun etmek çok zor , hele ki bu düğün telaşında.insanlar her istediklerini söyler, sen kendi düşüncelerine bak canım boşver. kafanı karıştırmakarıştırmalarına izin verme
seninki gerçekten kıskançmış ama , evlenince düzelir bir nebzede olsa bence![]()
Sarışın olan çok hoş olmuş bence ben öyle yaptırmayı düşünüyorum..
Bu arada o kadın hatice sultan mı???
Eki Görüntüle 434689Eki Görüntüle 434687 kızlar sızce kına gecesı ıcın hangı sac daha guzel ya da onerebılecegınız bu tarz sac modelı varsa paylasırsanız sevınırım
tamam şimdi telefonla görüşyo gidip konuşacam inş
ayy bende izne çıkmak istiyorummm yıllık iznim 1 hafta normalda 14 gün ama evlilik iznim 3 günmüş oraya eklemişler
acayip sinir oldum bak şimdi yine bugün müdür söledii her imkanımızı kısıtlıyo önümüzü kesiyo resmenn
neyse 1 haftada yeter inşş
bende haziran sonu isticem kızlarr
gidermiyim kuzumm kovsalar geri gelirim sizleri bırakamam![]()
Hoşbuldum tatlım...
Bu arada herkes aynı şeyi söylüyor evlenince değişirmiş ,
Çok dua ediyorum inşallah değişir...
Hatta bazen değişmezse sizin yüzünüzden hayal kırıklığı yaşarım diyorum gülüyoruz hepbirlikte
kız bana mı hava atıyorsun çatla da patla mı diyorsun hahaha![]()
Eki Görüntüle 434689
bence de bu:13:
tamam canım hadi konuş bakalım ne dicek.haber bekliyoruz senden.
aaa evlilik iznini nie yıllık izne eklemişler ne alaka yaaa
versin haziranda da iznini ama
kıs olurmu öyle şeyaşkolsun kuzumm
yaa öyle işte neymiş evlilik iznim 3 günmüş ben cumadan çıktım bidahaki pazartesiye kadar izin yaptım yıllık iznimin bi kısmından düşmüşler sadece 1 hafta kullanacakmışım
herzaman kendisiyle bizi kıyaslıyoo sonrada diyoki kendinizi benimle kıyaslamayın sinir oluyorum hakkımızı yiyooooooo
bu arada tam içeriye gidiyodumki patron çıktıkaldım öylece
![]()
iyi akşamlar fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aaa tühh konuşamadın yani
ne alakası var canım sen kendini niye onunla kıyaslayacaksın ki yasal hakkın o senin. öyle şeymi olur. Allah sorsun hesabını![]()
iyi akşamlar canım
İŞTE BURANIN HAKKI BU KADAR![]()
iyi akşamlar fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hayırlı akşamlar kızlar,![]()
sinirlenme canım boşver, konuşuruz yine bende çıkıyorum.
iyi akşamlar herkese
iyi akşamlar canlarım![]()