2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
ama bakın bşey dicem kızlar benim söz takılmadan önce falda çıkmıstı he tabi ozamanlar ben kim evlenmek kim diye düşünüyoken yengem cok güzel fal bakar bigün dediki duygu sana yüzük gözüküyo dedi bende hadi be yenge kendi kızlarını evlendirdin benimi gözüne taktın şimdi kocaya vercen dedi bi ay gecmedi ana bi baktımki sözlenmişim
bazen cıkıyo fallar he

öyle bir olurki ses ve müzikten anlayan birisini bulursun leptapa veya pc ye usb ye hala ne bilim oynak müzikler koydun mu zaten her kınada dügünde müzikle ilgilenen biri öle seyler olur sırası geldimi zaten o an herkez yardımcı olur ben diyodum nişanda sözde kim bana yardımcı olacakta falanda filanda ooooooooooooooo bi baktımki cok sayıda gönüllü var hiç dert etme öle seyler kendiliğinden oluyo nişanlınla konus olmazsa onun tanıdıklardan halledilsin

inşallah ya çünkü az kişiyiz yakın akrabalar olacak ondan evde olsun istiyoz, inşallah dediğin gibi gönüllü bulurum canım

inşallah ya çünkü az kişiyiz yakın akrabalar olacak ondan evde olsun istiyoz, inşallah dediğin gibi gönüllü bulurum canım

olmazsa bulamam diyosan güvendiğin bi kaç kişiye rica et onlar zaten senin o telaşında mutlulugunda kırmazlar seni

gelinim siz bıde uzaksınız netten fılanmı gordun sen resımlerı?

Evet aynen öyle oldu. Nisanlim fotograf cekti makineyle sonra birlikte baktik. Zaten iki tane vardi olabilecek olan. Biz ikinciden yana tercihimizi yaptik. Kirasi biraz daha yüksekti ama mevkii olarakta evin kalitesi acisindan da daha güzeldi. O yüzden 3-5 kurus baska yerden kisariz ama evimizde rahat ederiz dedik. Sizde mi uzaksiniz?

evet canım bana sorarsan ben mor buketı daha sık buldum inci üstüne inci basınada incili seyler bazılarına göre uyumlu olabılır ama ben farklı seylerı sevdıgımden moru begendım

Acikcasi bende mor olani renk katar diye daha cok begendim.
Diger butektte cok zarif gerci ama dedigin gibi herseyde incili olursa tuhaf kacar belki.

Cok hos gercketen. Fiyati ne kadar peki?

Ben şu kınanın 50 tanesini 7,5 Tl aldım aynı siteden zuzu88
Ve üstünede 100 tane 4 tl küçük uğur böceklerinden alıp yapıştırdım
üstündede .... kınası 25.08.2012 yazıyor

Benim kina kutularimda bunlara benziyor.
Hayirli olsun :)

Kizlar benim kina gecem acik havada olacak.
Bana süslemeler icin tavsiye verebilirmisiniz?
Ne alinmasi gerekir bu durumda?

http://www.kadinlarkulubu.com/davetiye/533040-davetiyemiz.html?#post24908110

Buda bizim davetiyemiz kizlar.
Sade ama tatli bisey olsun dedik, bunu begendik.

kahve içelim kızlar hadiiii bir keyif kahvesi iyi gelir yemekten sonra

Eki Görüntüle 434555

kahve sevmem ben ama senin için içerim isyanım

Çooookkk sıkıldımmmmmm

canım benim kuzenimde terasta yapmışlardı süper olmuştu.ses sistemi falanda kurdular, çok eğlenmiştik, bence gayet uygun olur

Bilmem napsakki :44::44::44:
aman erkeklerinde malum günleri oluyor galiba huyları değişiyor bazen

benimki sağolsun sabahtandır daha yeni işlerinden fırsat bulup araya bildi nasılsın iyimisinden sonra işlerim çok var hadi görüşürüs bye dedim kapadım pşikopata bağlıyo adam beni ya

Bilmem napsakki :44::44::44:
aman erkeklerinde malum günleri oluyor galiba huyları değişiyor bazen

kız yok anam yok bunun kıskançlık merasimi gene vay basıma aldımmı deliyi kız sorma bana ne diyo biliyon mu evlendimiz zaman ben bakkala gitmicekmişim işle ev yakın ya onu arıcakmısım o getircekmiş deli dumrula bak sen

kahve sevmem ben ama senin için içerim isyanım

canım benim kuzenimde terasta yapmışlardı süper olmuştu.ses sistemi falanda kurdular, çok eğlenmiştik, bence gayet uygun olur

Kahve sevilmezmi kuzum yaaa
terasta bencede güzel olur kına...ben pişam oldum...hmen yanımızda okul var keşke onun bahçesine sahne kurdurtup orkestra getirtseymişim..ne güzel sokakta olurdu kınam hiç aklıma gelmemişti. geçen kandilde okul bir şenlik düzenledi bahçeye kurdu sahneyi..tüm mahalle oyna eğlen süper oldu

benimki sağolsun sabahtandır daha yeni işlerinden fırsat bulup araya bildi nasılsın iyimisinden sonra işlerim çok var hadi görüşürüs bye dedim kapadım pşikopata bağlıyo adam beni ya

aman ya boşver benimkide bütün gün aramadı aramadı tam işim olca zaman aradı konaktayken eve geldim aradı actım vay efendim niye acmamısım benim ona kızmam lazımken bu saate kadar niye aramadın diye o bana hesap soruya hele buna ya

benimki mahallemizin geniş bi meydanı var orda olcak ama nasıl olur bilmem :26:

yok artık daha neler...birde üstünden kapıyı kitlesin bariiii

yok artık daha neler...birde üstünden kapıyı kitlesin bariiii

onun böle anormal huyları vardır kapımızın tam önünde market var bol eşortman var üstümde güzel bişi bana diyo ne alcaksan ver ben alim niye diyom bu haldemi gitcen diyo üstünde pijamayla töbe ya eşortman nere pijama nere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…