- Emoji Skoru
- 2.474
- Puanlar
- 448
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #24.441
bizim kalabalık değil işte az kişiyiz hani bir yer tutsak boş kalacak ondan ev olabilir gibi geliyor ama müzik nasıl olacak ışıklar sönmesi gerekirken kim ilgilecek ne bileyim zaten az kişiyiz nasıl organize olacak herşey onu düşünüyorum
öyle bir olurki ses ve müzikten anlayan birisini bulursun leptapa veya pc ye usb ye hala ne bilim oynak müzikler koydun mu zaten her kınada dügünde müzikle ilgilenen biri öle seyler olur sırası geldimi zaten o an herkez yardımcı olur ben diyodum nişanda sözde kim bana yardımcı olacakta falanda filanda ooooooooooooooo bi baktımki cok sayıda gönüllü var hiç dert etme öle seyler kendiliğinden oluyo nişanlınla konus olmazsa onun tanıdıklardan halledilsin
inşallah ya çünkü az kişiyiz yakın akrabalar olacak ondan evde olsun istiyoz, inşallah dediğin gibi gönüllü bulurum canım
gelinim siz bıde uzaksınız netten fılanmı gordun sen resımlerı?
evet canım bana sorarsan ben mor buketı daha sık buldum inci üstüne inci basınada incili seyler bazılarına göre uyumlu olabılır ama ben farklı seylerı sevdıgımden moru begendım
Eki Görüntüle 434436
Eki Görüntüle 434439
Kızlar kına için bunları beğendm internetten nasıl....örtüyü el gülünü bide dağıtılacak tüllü taçlarıda görerek almayı düşünüyorum
Ben şu kınanın 50 tanesini 7,5 Tl aldım aynı siteden zuzu88
Ve üstünede 100 tane 4 tl küçük uğur böceklerinden alıp yapıştırdım
üstündede .... kınası 25.08.2012 yazıyor
Çooookkk sıkıldımmmmmm
Çooookkk sıkıldımmmmmm
Çooookkk sıkıldımmmmmm
he yaaaaa wallaa bende napsakki
al benden de okadar gerci benim canımın sıkkınlı nişanlımın anormal tavırlarından geliyo ya neyse
kızlar nereye yazacağımı şaşırdım
:26::26:
kızlar banada yardımcı olun kına daha önce çevrenizde hiç birileri kınayı evde yaptı mı, az kişi olacağından yer tutmak nasıl olur bilmiyorum eğer bir yer tutmassak da kaynanamın terasında iki katlı evi var orada yapalım diyoruz ama ne yapmalı ya
Çooookkk sıkıldımmmmmm
Bilmem napsakki :44::44::44:
aman erkeklerinde malum günleri oluyor galiba huyları değişiyor bazen
kahve sevmem ben ama senin için içerim isyanım
canım benim kuzenimde terasta yapmışlardı süper olmuştu.ses sistemi falanda kurdular, çok eğlenmiştik, bence gayet uygun olur
benimki sağolsun sabahtandır daha yeni işlerinden fırsat bulup araya bildi nasılsın iyimisinden sonra işlerim çok var hadi görüşürüs bye dedim kapadımpşikopata bağlıyo adam beni ya
Kahve sevilmezmi kuzum yaaa
terasta bencede güzel olur kına...ben pişam oldum...hmen yanımızda okul var keşke onun bahçesine sahne kurdurtup orkestra getirtseymişim..ne güzel sokakta olurdu kınamhiç aklıma gelmemişti. geçen kandilde okul bir şenlik düzenledi bahçeye kurdu sahneyi..tüm mahalle oyna eğlen süper oldu
kız yok anam yok bunun kıskançlık merasimi gene vay basıma aldımmı deliyi kız sorma bana ne diyo biliyon mu evlendimiz zaman ben bakkala gitmicekmişim işle ev yakın ya onu arıcakmısım o getircekmiş deli dumrula bak sen
yok artık daha neler...birde üstünden kapıyı kitlesin bariiii
Çooookkk sıkıldımmmmmm
he yaaaaa wallaa bende napsakki
al benden de okadar gerci benim canımın sıkkınlı nişanlımın anormal tavırlarından geliyo ya neyse
benimde canım sıkılıyor yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?