- Emoji Skoru
- 1.131
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #24.421
İzmirde iş olanağı çok aslında
Hangi sektördesin ki çok büyük firmalar holdingler ve fabrikalar var
Bende izmirde dereceli firmaların birinde çalışıyorum
Aslında herkes izmir için piyasa şartlarının üstünde olduğunu söyler ilginç:44::44::44:
Sanayisi gelişmiştir çünkü
Bildiği üzre liman şehri
merhaba kızlar nasılsınız bakalım :126:
iş imkanı çok çok ta maaaşlar düşüktü :) orda bulunduğum süreiçinde çalışmadım o maaşa çalışacağıma evde oturayım dye düşündüm ablamla küçükyalıda oturuyorduk sahilden göztepeye doğru yada alsancağa yürürdüm o günleri özledim konakta kahve keyfiii hele canım çekti yılda bir defa geliyorum hemen hemen geçen yaz gelmiştim izmirde evimizde var çooook eskilerde almış babamlar yeri çok iyi olmamakla beraber... çok akrabamızda var
Sen firma bazlı düşünüyorsun
Ben mesela başladım işe aynı günde yaptılar cnaım
Çalıştığın sektöre göre değişir-firmaya
Bimiyorum benim babam,ben,annem, nişanlım gayet güzel maaşlarımız dediğim gibi doğru firma tercihi önemli canım
Beklerim canım izmire
İnşallah canım Allah nasip eder inşallahh bence çok isterim
Canım belki birgün düşer yolun beklerim mutlaka Güzel İzmire
yemeğimi yedim geldimmmm yine kaynatmışsınız kızlarrr
canım hoşgeldin sabah gördüm sen dün resim ekleyip yakışıyormuyuz yazmışsın. yorum yazım şimdi.
bence çok güzel bir çift olmuşsunuz, Allah mesut etsin ömür boyu
büyük fabrikalarda veya şirketlerde evet yapıyolar ama ben bugüne kadar nerde çalıssam ya bi ay deneme süresi diyip erteliyolar yada sürekli girdi çıktı yapıyolar şimdi ben işimden ayrıldım dügünden dolayı şimdi dügün hazırlıklarıyla ilgileniyorum evin boyasıdır falan pazartesi günü evi boyayıp kapı kilidini değiştiricez bakalım ben bi konfeksiyon firmasında calıstım daha sonra bi avukatın yanında daha sonrada bi halı firmasının sekreterliğini yaptım maaş konusunda sorun yok ama sigortada hep bi sorun yaşadım şimdi dügünden sonra bi ay falan okulumla ilgilenip büyük firmalara başvurmaya balıcam
sağol canım gelme durumum olsa şeker ve senle oturur sahilde bi gayfe içer kocişlerimizi çekiştiririz
İşte dediğim gibi çalıştığın firma yapısı ile alakalı benim ilk iş yerim 3 yıldır çalışıyorum memnunum sigorta-yol-yemek-maaş+ikramiye
Zevkle tatlımmmmm
ohhhh valla süpermiş Allah nazarlardan korusun eger memnunsan zaten baska iş düşünmene gerek yok bence ben davetli değilmiyim kızlarr fallar benden
görüyorummmmmmmmmmmmmmmm görüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hepimiz bu yaz veya sonbahar kocişlerimize kavuşacagız görüyorummmmmmmmmmmmmmmm
görüyorummmmmmmmmmmmmmmm görüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hepimiz bu yaz veya sonbahar kocişlerimize kavuşacagız görüyorummmmmmmmmmmmmmmm
kızlar nereye yazacağımı şaşırdım
:26::26:
kızlar banada yardımcı olun kına daha önce çevrenizde hiç birileri kınayı evde yaptı mı, az kişi olacağından yer tutmak nasıl olur bilmiyorum eğer bir yer tutmassak da kaynanamın terasında iki katlı evi var orada yapalım diyoruz ama ne yapmalı ya
olabilir tatlım niye olmasınki yer müsayit olduktan sonra ve az kişi olduktan sonra benim bir tanıdıgımda evin içinde yapmıslardı kınayı yani illa dügün salonunda kapının önünde geniş bir meydanda olmasına gerek yokki bizim sülala kalabalık oldugu için biz mesela kapımızın önünde geniş bir meydan var orası olmasını tercih ettik ama az kişi olsaydı ben kendi evimizin bacasını yapardım
kızlar nereye yazacağımı şaşırdım
:26::26:
kızlar banada yardımcı olun kına daha önce çevrenizde hiç birileri kınayı evde yaptı mı, az kişi olacağından yer tutmak nasıl olur bilmiyorum eğer bir yer tutmassak da kaynanamın terasında iki katlı evi var orada yapalım diyoruz ama ne yapmalı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?