2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Bu geçmişi okuma işi olmasa her zaman pc başında olamıyorum ki ama yaa bugün kıyafetlerimi toplayacağım.. Çeyizimi paketledim bitti, yarın evime temizliğe gidiyorum annemle, pazarda çeyizim gidecek.. Çeyiz sermeyeceğim.. Zaten nişanlımın ailesinden de ne gelen var ne giden.. Ben İstanbulluymuşum adetim olmazmış Canımı sıkmadan devam etmeye çalışıyorum..

Dün gelinliğimi giydim çok heyecanlandım, birde içersi çok sıcaktı.. Fenalaştım tansiyonum düştü sanırım.. Kendimi gelinlikçimin kollarında buldum Salı gününe kadar üstündeki çiçekleri yerleştirecek duvağımı hazırlayacak, teslim alacağım...

Veeeeee Kina gecemiz super bı sekilde gerceklestiiiiiiiiii

Canım çok sevindim, bu geceyi zor edersin artık.. Yarın da çok güzel geçer inş. Kaynanan yine bir marjinallik yapar belki ama sen sinir olma eğlen bu durumla millet onu ayıplar boşver.. Mutluluğun daim olsun tatlım..

Kolay gelsin tatlım, ama bizi unutma gel arada.. işlerin rast gitsin..Bir görüşte aşık olacağın şeyler görüp al inş.

kızlar iş yerinde artık hiç huzurum kalmadı hep eziliyorum canım çok sıkkın patronumla konuşacam
ben insanlara iyi davrandıkca en yakınım dediğim bile aynı şeyi yapıyo

Canım sıkma canını her işyerinde böyle sıkıntılar oluyor, Duruma göre ayar vereceksin.. Sen tavrını koy, düzelir.. Kendine yeni iş bulmadan da çıkma

Kızlar kına için dün akşam salon tuttul orkestra ayarladıkkkk içime çok sindiiii çok mutluyummmmmmmmmmm

Hayırlı olsun canım..

bence de buluşalım kızlar, kardelenle biz çok yakınız. good_heartta gelebilir, oda istanbulda

[/B]

İstanbul gelini olarak isterim, pek severim buluşmaları... Buluşalım diyorsanız gelirim,

Çok güzeller canım, bayıldım..

ayy sıra sizde artık dimi

teşekkür ederim tatlım bir kaç sorun (erkek tarafı ) dışında hiç bir sorunumuz yok herşey yolunda süper
balayına gideyim geleyim anlatcam hepsini

Canım bende kınamı bu siteden aldım
İlgililer ve ürünler çok kaliteli tavsiye ederm

bende kına süslerimin resmini koycam ama resimler büyük geliyor küçültmek gerek oda çok uzun sürüyo düğümden sonra paylaşcam hepsini şekerim

teşekkür ederim tatlım bir kaç sorun (erkek tarafı ) dışında hiç bir sorunumuz yok herşey yolunda süper
balayına gideyim geleyim anlatcam hepsini

inşallah her zaman güzel haberler verirsin tatlım ya olur oda nazar boncuğu olsun ufak sıkıntılar onlar...

valla doğru söylüyorsun aslında

milena hoşgeldin canım

günlerimiz azalıyor artık yavaş yavaş

tamam kuzum ben okudum cevapladım , sende cevabımı oku
afiyet olsun

saol kuzum bende okudum cevapladım

pişttt herkes nerede

ben geldim kuzum yemektenn çok yedim heralde :18::18:

patron gelsin konuşacam inş çıkarsamda iş bulmem çıkamam zaten kuzum

kına resmimi koycaktım ama bir çok kişi yok birazdan koyayım bari tatlım

albüm olarak ekle tatlım sadece arkadaşların görsün

ooo hanımla buluşmalar konuşulmuş İzmirdeyiz diye beni unutmuşsunuz hıhhhh,

Sehkeriiimmm bizde senle buluşalım düğünden sonra

milena hoşgeldin canım.
Canım tansiyonun düşmüş kendine dikkat et

Buluşma ayarlayabilirsek müsatit zamanımıza, gel tabi canımsüper olur

kına resmimi koycaktım ama bir çok kişi yok birazdan koyayım bari tatlım

aayy albüm yap çok heyecanlandım

ooo hanımla buluşmalar konuşulmuş İzmirdeyiz diye beni unutmuşsunuz hıhhhh,

Sehkeriiimmm bizde senle buluşalım düğünden sonra

Kuzum saçmalama izmire gelirsem şak diye sendeyimmmmm
biliyorsun nişanlım izmirli ve oaraya muhakkak geliriz

ooo hanımla buluşmalar konuşulmuş izmirdeyiz diye beni unutmuşsunuz hıhhhh,

sehkeriiimmm bizde senle buluşalım düğünden sonra

masatakvimim aşkolsun unuturmuyuz seni hiç.kız ben seni de konyada sanıyordum,hani isyanla daha yakınsınız ya ondan . Başka izmirli varmı burada onlarda grup olun işte

Son düzenleme:
Kuzum saçmalama izmire gelirsem şak diye sendeyimmmmm
biliyorsun nişanlım izmirli ve oaraya muhakkak geliriz

Tabiki gelceksin hepinizi bekliyorumm
Canım nişanlımın kuzenin eşliyle konuştum şimdi
Onlarde senin çalıştığın semte oturuyorlarmış
Ve biz eylülde oraya gelcez ama sen düğün telaşında olcaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…