• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Hoşgeldin diyen tüm arkadaşlar teşekkürler. Gerçekten hoşbuldum.
Hazırlıklardan bihaberim ben yaa. Maalesef başka bir şehirde çalışıyorum:( Arayıl tatilinde bir takım işlerimizi hallettik. Birkaç işimiz kaldı onları da temmuzda düğünden önce hallederiz inşallah. Zaten sadece düğün hazırlığı var bizde ev kuramıyoruz. Ağustosta eş durumu belli olunca nerede yaşayacağımız belli olacak çünkü:( Eşya ev heyecanım o zaman başlayacak kısmetse. Çeyiz hazırlığı da tamamen annem ilgileniyor. Allah'tan zevklerimiz uyuyor. Şimdiye kadar yaptıkları, aldıkları içime sindi:)

canım Allah kolaylık versin işlerinizde,Annen başındaysa korkma zaten, onlar en iyisini bilir:16:

benim bey kız erkek ayrımı yapmıyo:1::1::1::1::9::9::9:
inşş bizde ynı şekilde en az 1 sene sonra yani kısmet olursa 2014 de anne olurum inşşş:16::16::16::16::16:

Allah gönlüne göre versin canım, desene 2014 te beraberiz Allah nasip ederse:16:

inş. cnm nebilim oda kısalrı seviyo allah sağlıklı nasip etsin önce diyo kızlar yarın nikahım var cumartesi pazarda sınavın var bana dua edin arakadaşlar pazarda evim temizlenecek içim içime sığmıyo dualarınızı eksik etmeyin pazartesi evli olarak döncem inş..

ben erkek isterim:1::1::emir_bebek::emir_bebek:

canım Allah kolaylık versin işlerinizde,Annen başındaysa korkma zaten, onlar en iyisini bilir:16:

Allah gönlüne göre versin canım, desene 2014 te beraberiz Allah nasip ederse:16:

inşş canım kısmet olursa ben 2014 kucağıma almak isterim:1::1::16::16::16:

mesajın var kutuna bak cnmmm

baktım gülüm :1::1: dolmuşmu:27::27:

bana gelen hediye klozet takımını paylaşım kızlar sizinle, bakalım beğenecek misiniz?

buna benziyor baklava desenleri daha yuvarlağımsı.
beyaz renk yine böyle. aralarında pullar var

$4617Pullu_Beyaz_3.jpg $1597Pullu_Beyaz_2.jpg

Son düzenleme:
bende çok istiyorum çocuk allahım tüm isteyenlere nasip etsin yüreğimde hep bir kız evladı var tabi önce sağlıklı olsun
anne anne desin bana ayy çok güzel duygudur eminimm
:16::16::16::16::16::16:

Benimde kalbimde bir kız evladı :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
Bende temmuzda doğcak şekilde hamile kalayım istiyorum:1::1::1:
Yazın sıcak olur ama yengeç burcu olmak ayrıcalık ne de olsa:1::1::1::1::1:

isyanım bak bu süper olur:1::1:
bir bakmışız burdayız yine beraber :16:
benimde tahmini yılım 2014 :16:

Şimdiden heyecan yaptımmmm:16::16::16::16::16:

..................................

Eklentiler

• $IMG_3618.jpg
    $IMG_3618.jpg
    77,4 KB · Görüntüleme: 37
  • $IMG_3631.jpg
    $IMG_3631.jpg
    80,9 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
bana gelen hediye klozet takımını paylaşım kızlar sizinle, bakalım beğenecek misiniz?

buna benziyor baklava desenleri daha yuvarlağımsı.
beyaz renk yine böyle. aralarında pullar var

Eki Görüntüle 433337 Eki Görüntüle 433338

tatlım bayıldım cpk hoş ama rengi cok acık diye daha hemen kirlenme olmazmı bende bi tane beyaz görüp çok begenmiştim o yüzden almaktan vaz gectim ama gercekten çok hoş güle güle kullan

good_heart

Yeni incinin büstiyerlerine baktım
Göğsü toparlamıyor
Göğsü büyük olan yani ben :1::1::1::1: (85) dağınık gösterdi hoşuma gitmedi

Şimdiden heyecan yaptımmmm:16::16::16::16::16:

bende heyecanlandım şimdi:16:

:46::46::46::46::46:
Güle güle kullan canım
Gündelik için mii?
Beyaz zor olur ya

tatlım bayıldım cpk hoş ama rengi cok acık diye daha hemen kirlenme olmazmı bende bi tane beyaz görüp çok begenmiştim o yüzden almaktan vaz gectim ama gercekten çok hoş güle güle kullan

canım gelmedi msj tekrar gönder:44::44:

çok güzel canım sade ve şık güle güle kullan balımmmm:16::16::16::16:

sağolun kızlar, hediye olduğu için seçim şansı yoktu tabi:34: ama bunu ilk ev yerleştirmeye gidince sericem. birkaç gün sonra kaldırırım. günlük kullanım için alıcam daha alamadım:34:

canım gelmedi msj tekrar gönder:44::44:

yolladım cnm :1:

kuzum gelmedi yine anlamadım niye gelmiyor:44::44:

bende heyecanlandım şimdi:16:

sağolun kızlar, hediye olduğu için seçim şansı yoktu tabi:34: ama bunu ilk ev yerleştirmeye gidince sericem. birkaç gün sonra kaldırırım. günlük kullanım için alıcam daha alamadım:34:

evet canım öyle yaparsın bunu misafirin geldiğinde serersin:34::34::34:
malesey benim 1 tane var:31: daha sonra alacam misafir için:30:

bunlardagecer banyo takımn çok güzel güle güle kullan cnmmmm :nazar::nazar::nazar: bende geçen sene özenip deri banyo takımı aldım kirli sepeti çöp kovası filan krem rengi evet çok güzel ama şimdi abartılı geliyor pişman oldum....

Back