• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
eee etsin tabi evlilik teklifi:16::16::16:
hafta sonu babama dedim ki bi kahvaltıya gidelim uzun zaman oldu gitmedik dedim
Uzun zamandır yemeğe de gitmedik evlenince hiç gidemeyiz dedi
Kahvaltıda boğazımda kaldı herşey
Bu maaşda yemeğe götürcem ben götürüyorum babm ödüyor gerçi ama yine de cebimde param olsun:1::1::1::1::1:

Doğum günüm için belki ailem bana sürpriz yapabilir
Annem kendini yeni avutma yöntemi bulmuş evlensende gelcen nasıl olsa diyor sürekli
Sindirmeye çalışıyor bu aralar:1::1::1::1:

Benimkilerde aynen o şekilde :1::1:
bizde gitmedik bakkk..bende babama söleyimde gidelim barriii :34::34::34:

:D kokoreç dedinde canım çekti bu yapılırmı yaaa bende aşkımla aylardır yemiyorum bu hafta sonu geldiğinde yiyelim bari ben o konuda doydum annemler yılın 7 ayı yanımda olmadığından 6 yıldır içimde uhdesi kalmadı bişilerin ama tabiki kocamla özelim olsun doyayım isterim çünkü çocuğum olunca hiç kusuruma bakmasın önceliğim çocuğum olur oda hemen çocuk istiyor normalde ben başlı başına çocuk delisiyim hemen istememe nedenim kocAMLA vakit geçirmek rahat olmak değil evliliğe alışma süreci eşimden ve kendimden emin olmam için çünkü çok tanıdığım var evlenir evlenmez çocuk sahibi olup sonra ömür boyu sırf çocuğa bağımlı olarak mutsuz bir evlilik sürdüren...1 yıl sonra inşallah bende çok istiyorum çocuk malum başlarda nişanlımı sadece haftada 2-3 gün görecem... o kadar zorluğu kaldıramayabilirim...

kokoreç yemek için gülüm ankaradasın çifliğe gtceksin ankara gibi bi yerde tren garından bin doğru çiflik yada otobüse bin gülüm süper oluyooo askımla arada gderis çok severimmm

Biz nişanlımla aynı fikirdeyiz çok şükür...
Evliliğimizi tam anlamı ile oturtmak için 3 yılımız var..
Kısmetse 3 yıl içinde kendi evimizi barkımızı da alırız..
Sonrasında kuzumuza güzel rahat bir yaşam sağlarız. Allahın izniyle tabi

:D kokoreç dedinde canım çekti bu yapılırmı yaaa bende aşkımla aylardır yemiyorum bu hafta sonu geldiğinde yiyelim bari ben o konuda doydum annemler yılın 7 ayı yanımda olmadığından 6 yıldır içimde uhdesi kalmadı bişilerin ama tabiki kocamla özelim olsun doyayım isterim çünkü çocuğum olunca hiç kusuruma bakmasın önceliğim çocuğum olur oda hemen çocuk istiyor normalde ben başlı başına çocuk delisiyim hemen istememe nedenim kocAMLA vakit geçirmek rahat olmak değil evliliğe alışma süreci eşimden ve kendimden emin olmam için çünkü çok tanıdığım var evlenir evlenmez çocuk sahibi olup sonra ömür boyu sırf çocuğa bağımlı olarak mutsuz bir evlilik sürdüren...1 yıl sonra inşallah bende çok istiyorum çocuk malum başlarda nişanlımı sadece haftada 2-3 gün görecem... o kadar zorluğu kaldıramayabilirim...

ankarasın gt çifliğe cnmm biz arada gdrisssss

bu konuda bilgisi olan yok herhalde kimse birşey demedi...

canım üzerinde ayıcık olmayan ama hasır kirli sepetlerinden 35 liraya gördüm çokta güzeldi ben onu alıcam başkada görmedim

kızlar bende ona güvenemem sonuçta onlar bakmıyacağı için..büyük yük bizde olacağı için hemen istiyolar.benimki çocuk diye deli oluyo ama kusura bakmasın. daha evlilik moduna geçmeden çocuk moduna geçemem vallalhi...:52::52:
annem konuşma esnasında ağzından kaçırmış hap kullanıyo falan diye kayınvalidemde tavsiye etmiyorum ..yaşları geldi geçiyo demiş..
:52::52::52:kaç yaşındasınız canım siz?
Benim ailemde, nişanlımın aileside torun torun diyorlar ama olamaz...ben hiç hazır değilim..ben doğurcam onlarmı bakacak sanki :19::19: o kadar yıl beklemişim..kocamla yanlız evde romantik, huzurlu vakitler geçirmek istiyorum..yapmak istediğimiz herşeyi yapmak istiyoruz...gece 24:00'dan sonra kokoreç yemek gibi :1::1::1: (gece dışarı çıkamadığım için) daha çok şey var...

bizdede senin bu kurduğun hayalleri en çok nişanlım kuruyo bizde gece gezemiyoruz:27:

bu sırada kızlar 3 yıllık evli arkadaşım var...daha 40 günlk bebeği var....geçen düğüne çağıramak için aradım ..mahvoldum diyo..çocuğun çok gazı varmış..gecelri uyumayan bir bebekmiş..kız mahvoldum diyo..evlilik çok güzel ama çocuk çok zor dedi valalhi:52::52::52:
ben bebek istiyorum ama yaa:1:

canım üzerinde ayıcık olmayan ama hasır kirli sepetlerinden 35 liraya gördüm çokta güzeldi ben onu alıcam başkada görmedim

bizdede senin bu kurduğun hayalleri en çok nişanlım kuruyo bizde gece gezemiyoruz:27:

bende bi ara çok istiyorum sonra yok daha var diyorum ama olursa oğlum olsun isterim en önemlisi sağlıklı ve hayırlı evlat olması:16::16::16::16::16:

Benimde kayınvalidem istiyorda çokkk ister ben bilirim yapcağım zamanı:1::1::1::1:
Kocalarımızla şöyle huzurlu bi vakit geçerileim
Ama çok istiyorum bir çocuğum olmasını çarşıda çocuk için birşeyler görsem nişanlıma gösteriyorum hemen gaza geliyorum o ara hemen yapcam diyorum..
Sonra düşününce vazgeçiyorum
ama eşim 30 yaşına gelmeden yaparım yani bu hesaba göre benim 2014 hamile kalmam lazım:1::1::1::1: 2015 doğum yapmam lazım:1::1::1:

bende çok istiyorum çocuk allahım tüm isteyenlere nasip etsin yüreğimde hep bir kız evladı var tabi önce sağlıklı olsun
anne anne desin bana ayy çok güzel duygudur eminimm
:16::16::16::16::16::16:

bende bi ara çok istiyorum sonra yok daha var diyorum ama olursa oğlum olsun isterim en önemlisi sağlıklı ve hayırlı evlat olması:16::16::16::16::16:

valla kızlar yalan değil ebnde istyorum kocaişimde istyo şu borçları halledelimmm istyorus inş bdie benmki kıs çocuklarına bayılıyoooo yoldayken şundan bitanede bizde olsa diyo

Son düzenleme:

canım bende bebek istiyorum çok da severim...ama ilk yıl değilde sanki ilerleyen yıllarda olsa daha iyi olur gibi..alalhım sipariş veriyorum sanki..töbe töbe...en hayırlı zamanda hayırlısı ile diye dua edelim...
yaş 30 canım ya..çok mu geç kaldım :26::26:

Hoşgeldin diyen tüm arkadaşlar teşekkürler. Gerçekten hoşbuldum.
Hazırlıklardan bihaberim ben yaa. Maalesef başka bir şehirde çalışıyorum:( Arayıl tatilinde bir takım işlerimizi hallettik. Birkaç işimiz kaldı onları da temmuzda düğünden önce hallederiz inşallah. Zaten sadece düğün hazırlığı var bizde ev kuramıyoruz. Ağustosta eş durumu belli olunca nerede yaşayacağımız belli olacak çünkü:( Eşya ev heyecanım o zaman başlayacak kısmetse. Çeyiz hazırlığı da tamamen annem ilgileniyor. Allah'tan zevklerimiz uyuyor. Şimdiye kadar yaptıkları, aldıkları içime sindi:)

bende 2014 yılının başlarında hamile kalmayı istiyorum rabbim nasip ederse :26::26: aynı zamanlarda hamile kalalım bu seferde bebek için gün sayalım beraber :16::16::9::9:

Kızlar iyi akşamlar öpüldünüz :54::54::3::3:

isyanım bak bu süper olur:1::1:
bir bakmışız burdayız yine beraber :16:
benimde tahmini yılım 2014 :16:

Son düzenleme:
valla kızlar yalan değil ebnde istyorum kocaişimde istyo şu borçları halledelimmm istyorus inş bdie benmki kıs çocuklarına bayılıyoooo yoldayken şundan bitanede bizde olsa diyo

benim bey kız erkek ayrımı yapmıyo:1::1::1::1::9::9::9:
inşş bizde ynı şekilde en az 1 sene sonra yani kısmet olursa 2014 de anne olurum inşşş:16::16::16::16::16:

Çıkanlara iyi akşamlar güzeller....

Açıkcası istemeden hamile kalmaktan çooooooooooookkkkkkkk korkuyorum...İnsan ın başınada korkuları gelirmiş ya zaten...Çok hayallerimiz var planlarımız var yurt dışına gtmek istediğimiz yerler var çocuk olursa hepsi yalan olur en az 3 yıl istemiyorum rabbim hepimizin gönlüne göre versinnnnn inşallah:16::16::16::16:

Hazırlıklardan bihaberim ben yaa. Maalesef başka bir şehirde çalışıyorum:( Arayıl tatilinde bir takım işlerimizi hallettik. Birkaç işimiz kaldı onları da temmuzda düğünden önce hallederiz inşallah. Zaten sadece düğün hazırlığı var bizde ev kuramıyoruz. Ağustosta eş durumu belli olunca nerede yaşayacağımız belli olacak çünkü:( Eşya ev heyecanım o zaman başlayacak kısmetse. Çeyiz hazırlığı da tamamen annem ilgileniyor. Allah'tan zevklerimiz uyuyor. Şimdiye kadar yaptıkları, aldıkları içime sindi:)

nereye gelin gidiceksin??? daha doğrusu nereye tayin istiyceksin desem daha iyi olur:1::1:

hakkında inşş hayırlısı olur canım:16::34:

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Haberleşirizzz:1::1::1::1::49::49::49::49::49::49::49::49:

İyi akşamlar Balımmmm:16::16::16:

iyi akşamlar kuzum görüşürz yarın:3::3::3:

herkes çıkıyo yaa ben gene mesaideyim:31:

herkeslere iyi akşamlar olsun kızlar:10:

bende çok istiyorum çocuk allahım tüm isteyenlere nasip etsin yüreğimde hep bir kız evladı var tabi önce sağlıklı olsun
anne anne desin bana ayy çok güzel duygudur eminimm
:16::16::16::16::16::16:

Allah isteyen herkese nasip etsin:16: benim gönlümde bir kız bir erkek var, Hayırlsını Allah bilir tabi

canım bende bebek istiyorum çok da severim...ama ilk yıl değilde sanki ilerleyen yıllarda olsa daha iyi olur gibi..alalhım sipariş veriyorum sanki..töbe töbe...en hayırlı zamanda hayırlısı ile diye dua edelim...
yaş 30 canım ya..çok mu geç kaldım :26::26:

canım bir kaç sne sonra bakması zor olur o açıdan. 2. çocuk istersen zorlanırsın, bence, fazla uzatma arayı:34:

benim bey kız erkek ayrımı yapmıyo:1::1::1::1::9::9::9:
inşş bizde ynı şekilde en az 1 sene sonra yani kısmet olursa 2014 de anne olurum inşşş:16::16::16::16::16:

inş. cnm nebilim oda kısalrı seviyo allah sağlıklı nasip etsin önce diyo kızlar yarın nikahım var cumartesi pazarda sınavın var bana dua edin arakadaşlar pazarda evim temizlenecek içim içime sığmıyo dualarınızı eksik etmeyin pazartesi evli olarak döncem inş..

Back