• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
:46::46::46::46: bu liste beni çok heyecanlandırdı canım ya....sırada ben varım görünüyo..

wewonthelove gelin oluyor sırada bana geliyor..tey tey teyy:64::64::64:
Hadi bakalım senin düğününde ben tatilimin son haftasında oluyorum:1::1::1:
benmki izin vermyoo hapaaa :47::47::47::47::47: olmaz diyoooo napcksam benn kendi halledecek yani mecburen

valla benmkide aynı akıldan düşünme demekkş bildiği var bişi :17::17::17::17::17:
Al işte bir daha varmış benimki gibi,yaa bazı kadınlar kocam benı dusunmuyo hap iç ben anlamam o ş:17:yı kullanınca zevk almıyorum dıyo diyerek şikayet ediyor bizim tam tersi ben rahat olmak istiyorum bu kadar yıl bekledık bekledık stres yıne bıtmıyo hıc boyle hayal etmemıstım ben,:19::19::19:

valla aslında ben istyorum ama şuanki durum çocuk yapmamıza müsait değil hemde 5 yıl beklemişim onu yalnız vakit geçirmek istyorummmm :17::17::17::17::17::17::17::17:

bizimde durumumuz müsait değil...ama müsait olsada ben bakamamki çocuğa hiç hazır değilim :52::52::52:

süperrrr kuzum çok sevindim...güzel vakitler geçir amcanla :46::46:
benimde çalışasım yok...kalsın yarına raporlar :ssz::ssz:

my-everthing bende ilk günden başlamıştı kuzum :9::9: herkeze aynı etki etmiyor demekki :34::34:

iyi bari o zaman beni etkileedi çok şükür inş. etkilemezde bi 3 ay falan:9:

inşallah bize de yapmaz ben bi çok ilaca karşı duyarlıyım çok yan etki yapıyor bilemiorum:53::53::53::53:

canım bende öle basit soğuk algınlığı ve ağrı kesiciler dışında pek bişi alamıyorum alerjim var onun için çok korktum buda dokunacak diye

Amannnn kalsın iş güç offfffff

Napcaz bilmiyorum doğum kontrol işini bakalım:31::31::31:
Ben aylık iğneleri düşünüyorum

ilk 3 ay kullanırım şu düğün geçsin rahat ratah araştırırım iğneleri falan en uygun korunma neyse artık:17:

galiba burda herkes hap ya da iğne kullanıcak yaa ben cok korkuyorum yaa içim hiç rahat değil ne anladım ben boyle seyı yaa herseyde bı engel bı engel isyaannn dıyorum,:18::18::18:

sen bu konuyu aşırı stres yapmışsın canım nişanlının var demekki bi bildiği ne diyimki şimdi oda seni düşünüyo ama

kızlar bende yaklaşık 2 haftadır hap kullanıyorum...görünürde bir yan etkisi yok..çok korkuyodum miğde bulantııs yapar diye şimdilik bişey yok bakalım:nazar::nazar::nazar:
ama her akşam almak cidden zor ya...

kızlar birde çok önemli bir şey sorucam...düğünden çıktıktan sonra altınları ne yapacaksınız..bir fikriniz var mı?? hani eve götüremeyiz..ee bankada olmaz haftasonu..ondan sonra balayına gidiyoruz..ee nereye bırakabilriz...bizde kalması ne kadar güvenilir???

nie zor kız ben telefona hatırlatma yaptım her akşam aynı saatte içiyorum:1:
ben kayınvalideme bırakır giderim güvenemem boş evde bırakmaya

güzelleeerrr şu doğum kontrol hapına düğünden ne kadar önce başladınız??? benm hesaplarıma göre düğün tarihimde regl oluyorum balayınada gidicem napıcambilmiyorum :51::51::51:

canım adetim düğün gününe denk geliyo ondan bi önceki adette ilk günü başladım yani düğünden 1 ay önce oluyo

Aynı ayda doğmuşuz ne güzel...(27 temmuz):46::46:
bu son bekar doğum günümüz :30::30: geçen yıl aşkım halamları falan çağırmış akşam evde sürpriz yapmıştı...seneye ramazan belki bu şekilde kutlayamam bekarlığın son demlerinde ailenle olalım diye düşündüm demişti :29:

bizde ikimizde aralık doğumluyuz geçen kış bekar son doğumgünümüzdü ailece kutladık onlar bi pasta getirdi bana ben biz bi pasta aldık nişanlıma çokta güzel geçti
ayy kızlar ben 23 günlük evliyken ramazan oluyo daha evliliğe alışamadan:52:

:( ben 1 yıl önce 7-8 ay yasmin kullanmıştım başka nedenlerden ötrü hiç yan etkisi olmamıştı doğum kontrolü için doktora gitmedim ablama danışıp başladım ölüyorum arkadaşlar çarptı resmen beni stresliyim zaten bu aralar biliyorsunuz ilacı almaya başladım 8-9 gün boyunca sürekli kustum gece yarıları uyandım kustum hala bulantım var sinir sistemimide ekiledi ve sürekli leke görüyorum 15 gündür napcam bilmiyorum bırakamıyorumda :(

canım en kısa sürede git doktora öyle sormadan kullanılırmı hiç:20::20:

benmki izin vermyoo hapaaa :47::47::47::47::47: olmaz diyoooo napcksam benn kendi halledecek yani mecburen

bizimkide sağolsun ilaç içme dedi ama ben halledecemde demedi allah ç0ocuk nasip ederse olsun dedi daha uyus oldum başladım ilaca :17::17::17:

ben güvenemem....o da acemi sonuçta yaniii :9::9::17::17: o şekilde korunmak zormuş öle diyorlar ilk zamanlar...o yüzden en iyisi ilaç bence çok üzün süre kullanmamak şartı ile :17::17:[/QUOTE

kızlar bende ona güvenemem sonuçta onlar bakmıyacağı için..büyük yük bizde olacağı için hemen istiyolar.benimki çocuk diye deli oluyo ama kusura bakmasın. daha evlilik moduna geçmeden çocuk moduna geçemem vallalhi...:52::52:
annem konuşma esnasında ağzından kaçırmış hap kullanıyo falan diye kayınvalidemde tavsiye etmiyorum ..yaşları geldi geçiyo demiş..

ben güvenemem....o da acemi sonuçta yaniii :9::9::17::17: o şekilde korunmak zormuş öle diyorlar ilk zamanlar...o yüzden en iyisi ilaç bence çok üzün süre kullanmamak şartı ile :17::17:[/QUOTE

kızlar bende ona güvenemem sonuçta onlar bakmıyacağı için..büyük yük bizde olacağı için hemen istiyolar.benimki çocuk diye deli oluyo ama kusura bakmasın. daha evlilik moduna geçmeden çocuk moduna geçemem vallalhi...:52::52:
annem konuşma esnasında ağzından kaçırmış hap kullanıyo falan diye kayınvalidemde tavsiye etmiyorum ..yaşları geldi geçiyo demiş..

Benim ailemde, nişanlımın aileside torun torun diyorlar ama olamaz...ben hiç hazır değilim..ben doğurcam onlarmı bakacak sanki :19::19: o kadar yıl beklemişim..kocamla yanlız evde romantik, huzurlu vakitler geçirmek istiyorum..yapmak istediğimiz herşeyi yapmak istiyoruz...gece 24:00'dan sonra kokoreç yemek gibi :1::1::1: (gece dışarı çıkamadığım için) daha çok şey var...

kayınvaliden mi doğuracak???
uyuz oluyorum torun torun demeye baslarlar bıde o var,şimdiden hazırlnıyo benımkı de ama avucunu yalasın ben daha bı kocabebekle yaşamaya alışamadan bebeği kucağıma alamam Allah hönlmüze göre en hayırlı zaamanı bilendir.

Aynı ayda doğmuşuz ne güzel...(27 temmuz):46::46:
bu son bekar doğum günümüz :30::30: geçen yıl aşkım halamları falan çağırmış akşam evde sürpriz yapmıştı...seneye ramazan belki bu şekilde kutlayamam bekarlığın son demlerinde ailenle olalım diye düşündüm demişti :29:

Bizde annemlerle kutlarız herhalde son doğum günüm bekar ve baba evinde:31::31::31::31:

Benim ailemde, nişanlımın aileside torun torun diyorlar ama olamaz...ben hiç hazır değilim..ben doğurcam onlarmı bakacak sanki :19::19: o kadar yıl beklemişim..kocamla yanlız evde romantik, huzurlu vakitler geçirmek istiyorum..yapmak istediğimiz herşeyi yapmak istiyoruz...gece 24:00'dan sonra kokoreç yemek gibi :1::1::1: (gece dışarı çıkamadığım için) daha çok şey var...

kuzum tam damardan girdin:1::1::1::1: gece gece kokoreç yemek yanında soda ve turşu biber :56::56::56::56::56:
ayyy canım çektiiiiiii :52::52::52::52:

bu sırada kızlar 3 yıllık evli arkadaşım var...daha 40 günlk bebeği var....geçen düğüne çağıramak için aradım ..mahvoldum diyo..çocuğun çok gazı varmış..gecelri uyumayan bir bebekmiş..kız mahvoldum diyo..evlilik çok güzel ama çocuk çok zor dedi valalhi:52::52::52:

Benimde kayınvalidem istiyorda çokkk ister ben bilirim yapcağım zamanı:1::1::1::1:
Kocalarımızla şöyle huzurlu bi vakit geçerileim
Ama çok istiyorum bir çocuğum olmasını çarşıda çocuk için birşeyler görsem nişanlıma gösteriyorum hemen gaza geliyorum o ara hemen yapcam diyorum..
Sonra düşününce vazgeçiyorum
ama eşim 30 yaşına gelmeden yaparım yani bu hesaba göre benim 2014 hamile kalmam lazım:1::1::1::1: 2015 doğum yapmam lazım:1::1::1:

Bizde annemlerle kutlarız herhalde son doğum günüm bekar ve baba evinde:31::31::31::31:

bilmiyorum biz naparız...ben evlilik teklifi almadım..geçenlerde sana evlilik teklifi etmedim özel olarak dedi..edeckmiş ben doğrum günümde bekliyorum bunu o yüzden bu yıl ailemle olmayız gibi geliyor bana :16::16: onun son doğum günü geçti ailesi ile kutladık...güzeldi o zamanlar ailesi ile zaman geçirmek :31::31:

kuzum tam damardan girdin:1::1::1::1: gece gece kokoreç yemek yanında soda ve turşu biber :56::56::56::56::56:
ayyy canım çektiiiiiii :52::52::52::52:

Ayyy evet yaaa...çok severim bende...hafif hava soğuk olacak...arabanın üstüne oturup dışarda yiyeceksin ohhhhh :56::56::56:

canım o anlaşmaya bağlı mesela biz nişanlımla şöyle konuştuk : nişanlımın ailesi bize düğün ve eşya le alakalı hiç borç bırakmıyorlar çok şükür ama bu yüzden de çok borca girdiler onun için bilezikler hariç kalanları ailesine vericez bilezikleri alıcaz sadece

galiba canım

hoşgeldin canım naber nasılsın?

hoşgeldin pakize:3:
ne var ne yok bakalım:34:

iyiyim kızlar siz nasılsınız:16:

:D kokoreç dedinde canım çekti bu yapılırmı yaaa bende aşkımla aylardır yemiyorum bu hafta sonu geldiğinde yiyelim bari ben o konuda doydum annemler yılın 7 ayı yanımda olmadığından 6 yıldır içimde uhdesi kalmadı bişilerin ama tabiki kocamla özelim olsun doyayım isterim çünkü çocuğum olunca hiç kusuruma bakmasın önceliğim çocuğum olur oda hemen çocuk istiyor normalde ben başlı başına çocuk delisiyim hemen istememe nedenim kocAMLA vakit geçirmek rahat olmak değil evliliğe alışma süreci eşimden ve kendimden emin olmam için çünkü çok tanıdığım var evlenir evlenmez çocuk sahibi olup sonra ömür boyu sırf çocuğa bağımlı olarak mutsuz bir evlilik sürdüren...1 yıl sonra inşallah bende çok istiyorum çocuk malum başlarda nişanlımı sadece haftada 2-3 gün görecem... o kadar zorluğu kaldıramayabilirim...

Benimde kayınvalidem istiyorda çokkk ister ben bilirim yapcağım zamanı:1::1::1::1:
Kocalarımızla şöyle huzurlu bi vakit geçerileim
Ama çok istiyorum bir çocuğum olmasını çarşıda çocuk için birşeyler görsem nişanlıma gösteriyorum hemen gaza geliyorum o ara hemen yapcam diyorum..
Sonra düşününce vazgeçiyorum
ama eşim 30 yaşına gelmeden yaparım yani bu hesaba göre benim 2014 hamile kalmam lazım:1::1::1::1: 2015 doğum yapmam lazım:1::1::1:

bende 2014 yılının başlarında hamile kalmayı istiyorum rabbim nasip ederse :26::26: aynı zamanlarda hamile kalalım bu seferde bebek için gün sayalım beraber :16::16::9::9:

Kızlar iyi akşamlar öpüldünüz :54::54::3::3:

kayınvaliden mi doğuracak???
uyuz oluyorum torun torun demeye baslarlar bıde o var,şimdiden hazırlnıyo benımkı de ama avucunu yalasın ben daha bı kocabebekle yaşamaya alışamadan bebeği kucağıma alamam Allah hönlmüze göre en hayırlı zaamanı bilendir.

valla bizimkiler de istyo ama bn bi yıl gezecezzzz 9 ayda durck iki sene olck o zmn olck inş.istyoruzzzz

bilmiyorum biz naparız...ben evlilik teklifi almadım..geçenlerde sana evlilik teklifi etmedim özel olarak dedi..edeckmiş ben doğrum günümde bekliyorum bunu o yüzden bu yıl ailemle olmayız gibi geliyor bana :16::16: onun son doğum günü geçti ailesi ile kutladık...güzeldi o zamanlar ailesi ile zaman geçirmek :31::31:
Ayyy evet yaaa...çok severim bende...hafif hava soğuk olacak...arabanın üstüne oturup dışarda yiyeceksin ohhhhh :56::56::56:

eee etsin tabi evlilik teklifi:16::16::16:
hafta sonu babama dedim ki bi kahvaltıya gidelim uzun zaman oldu gitmedik dedim
Uzun zamandır yemeğe de gitmedik evlenince hiç gidemeyiz dedi
Kahvaltıda boğazımda kaldı herşey
Bu maaşda yemeğe götürcem ben götürüyorum babm ödüyor gerçi ama yine de cebimde param olsun:1::1::1::1::1:

Doğum günüm için belki ailem bana sürpriz yapabilir
Annem kendini yeni avutma yöntemi bulmuş evlensende gelcen nasıl olsa diyor sürekli
Sindirmeye çalışıyor bu aralar:1::1::1::1:

eee etsin tabi evlilik teklifi:16::16::16:
hafta sonu babama dedim ki bi kahvaltıya gidelim uzun zaman oldu gitmedik dedim
Uzun zamandır yemeğe de gitmedik evlenince hiç gidemeyiz dedi
Kahvaltıda boğazımda kaldı herşey
Bu maaşda yemeğe götürcem ben götürüyorum babm ödüyor gerçi ama yine de cebimde param olsun:1::1::1::1::1:

Doğum günüm için belki ailem bana sürpriz yapabilir
Annem kendini yeni avutma yöntemi bulmuş evlensende gelcen nasıl olsa diyor sürekli
Sindirmeye çalışıyor bu aralar:1::1::1::1:

Benimkilerde aynen o şekilde :1::1:
bizde gitmedik bakkk..bende babama söleyimde gidelim barriii :34::34::34:

:D kokoreç dedinde canım çekti bu yapılırmı yaaa bende aşkımla aylardır yemiyorum bu hafta sonu geldiğinde yiyelim bari ben o konuda doydum annemler yılın 7 ayı yanımda olmadığından 6 yıldır içimde uhdesi kalmadı bişilerin ama tabiki kocamla özelim olsun doyayım isterim çünkü çocuğum olunca hiç kusuruma bakmasın önceliğim çocuğum olur oda hemen çocuk istiyor normalde ben başlı başına çocuk delisiyim hemen istememe nedenim kocAMLA vakit geçirmek rahat olmak değil evliliğe alışma süreci eşimden ve kendimden emin olmam için çünkü çok tanıdığım var evlenir evlenmez çocuk sahibi olup sonra ömür boyu sırf çocuğa bağımlı olarak mutsuz bir evlilik sürdüren...1 yıl sonra inşallah bende çok istiyorum çocuk malum başlarda nişanlımı sadece haftada 2-3 gün görecem... o kadar zorluğu kaldıramayabilirim...

kokoreç yemek için gülüm ankaradasın çifliğe gtceksin ankara gibi bi yerde tren garından bin doğru çiflik yada otobüse bin gülüm süper oluyooo askımla arada gderis çok severimmm

kısssss valla acayip canımı çektirdinn:52::52::52::52::52::52::52: kocişimi söleyeyimde gidelim yemeğee:56::52::52::52::52:

Back