- 26 Mayıs 2012
- 2.418
- 1
- 88
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #23.961
bu hafta liseden kız arkadaşlarla buluşcaz 8-9 senedir görmedim...çoğunun çocuğu falan var...çok değişik olacak...bir arkadaşla hiç irtibatı koparmamıştık topladık kızları
sonunda ben geldim kızlarrrrruyuz etti beni pc ayyy
günaydın canım ben bi süre giremedim görmedim o yüzdennasılsın kuzum ben iyim bu arada
Kayınvelidecim aradııınasılsın kızım özledim diyoooo yerim ben bu kadını yaaa benim gerçekten 2.bi annem oldu rabbim utandırmasınnnnn
SAĞOL KUZUM
my_everyting,canım mesaj yazamıyorum kusura bakma ben eski s....._25
bende iyiyim çok şükür canım ama nişanlımın bahar alerjisi var çok kötü suanda ve haftaya bugün nikahımız var
ohhh ne güzel canım Rabbim daim etsin muhabbetinizi
tamam canım anladım tahminde ettim zaten ama emin olmamıştım
yok kuzum şimdilik değill nasılsın bakalım çok katılamadım sohbetinizee
Kayınvelidecim aradııınasılsın kızım özledim diyoooo yerim ben bu kadını yaaa benim gerçekten 2.bi annem oldu rabbim utandırmasınnnnn
SAĞOL KUZUM
canım çeyizi 2 hafta kala yani ayın onunda götürelim 1 hafta kala yani 17 sinde yerleştirelim diye düşündüm 2 hafta önce getirmek istiyorum ki şuanki evdede temizlik yapılabilsin şehir dışından misafirler gelecek götürüp niye yerleştirmiyorum çünkü anneannem ben gelmeden yerleşmesin dedi oda 1 hafta kala gelecek onu kırmadım bende eşyaların hepsi tamam sadece yatak odasının tülü ve halısı kaldı onlarıda ben yaptıracağım çeyizde gidecek yarın hallederim inşallah onun dışında temizlikte çeyiz yerleşirken yapılacak ama biz 1 ay kadar önce gidip inşaat pisliğini temizlemiştik canım cibinlik yaptırmayı düşünmüyorum çünk odam zaten küçük o dahada kalabalık gösterir onu yerine yatağın başına iki tane kuğunun olduğu güzel bi tablo aldım
evet canım dua ediyorum zaten hep
nişanlının ailesi destek olsun birazda canım neden olmuyorlar
bende iyiyim çok şükür canım ama nişanlımın bahar alerjisi var çok kötü suanda ve haftaya bugün nikahımız var
hoşgeldin canım.
sende katıl ailelerden akrabalardan bahsediyoruz
ben iyiyim çok şükür , nişanlım biraz bunalımda o kadar
maşallah canımAllahım nazarlardan saklasın, benim kayınvalidemde çok iyi Allah razı olsun hepsinden, bu zamana kadar hiçbir kötülüğünü görmedim.
rica ederim
ohhh ne güzel herşey planlanmış, az da kaldı kuzum çok heyecanlı ayyyyyyyyyy
tablolarını güle güle kullan canım.
nişanlımın ailesinin fazla maddi durumu yok bende üstelemiyorum yardım etsinler diye zaten nişanlımda istemez. ama ben babama dicem yardım etsin bize. yoksa işin içinden zor çıkıcaz galiba
http://http://www.youtube.com/watch?v=g2MXOI5COxI
Bi düğün,bi tören,yine başladı aynı şölen
Kınalar yakılır,boyanır gözü yaşlı gelin
Bitince bu mutlu düğün,gelinle damat kalır bi köşede
Olur yine başka bi gün geliriz oynarız hep birlikte
Analar,babalar otururlar bir masada
Yenilir,içilir,takılır paralar yakalar
Bitince bu mutlu düğün,gelinle damat kalır bi köşede
Olur yine başka bi gün geiriz oynarız hep birlikte
Geçecek bir ömür seçecek herkes eşini
Bir yüzük takarak tutacak eşler sözünü
Bitince bu mutlu düğün gelinle damat kalır bi köşede
Olur yine başka bi gün geliriz oynarız hep birlikte
benden size mutlu günler
tünaydın kızlar...ne güzel ıslananlar var bende çoktan ıslandım sanırımlistede adım yok gerçi ben nişan hazırlığı yapıyorum düğüne ıslatırsınız beni ...
yemeğe gideyimgelince sizlerleyim kuzuklarımmmm
nasıl yani canım yaa size annesi babası sağ oldukları halde yardım etmıyorlar oyle mı?hangı takı parasını aldılar anlmadım nısanda sana takılanları mı verdınız ?eger öyleyse çok saçma yaa senın hakkın ceyız ıcın takılanlar onları salon parasına nasıl verırler,düğünde takılan paradan verılır hadı anlarım da nişansa eger gercekten cok saçma o parayı alıp sende vermeyı bılırsın onlarmı odemıs oldu sımdı yanı!!!
ben daha konusmadım nısanlımla ama konusucam,nişanda kımseye vermedık tabıkı takıyı benım ceyızlerıme gıttı hepsi...
canım nişanda taktıklarını almadılar ama düğünde damat tarafından gelen "DAVETİYELERİ" alacakmış:18:
ohhh ne güzel herşey planlanmış, az da kaldı kuzum çok heyecanlı ayyyyyyyyyy
tablolarını güle güle kullan canım.
nişanlımın ailesinin fazla maddi durumu yok bende üstelemiyorum yardım etsinler diye zaten nişanlımda istemez. ama ben babama dicem yardım etsin bize. yoksa işin içinden zor çıkıcaz galiba
rabbim inşş şifasını verir kuzucuğumm
bu aradaaaaaa cildiniz için neler yapıyorsunuz düğün için ???
canım çeyizi 2 hafta kala yani ayın onunda götürelim 1 hafta kala yani 17 sinde yerleştirelim diye düşündüm 2 hafta önce getirmek istiyorum ki şuanki evdede temizlik yapılabilsin şehir dışından misafirler gelecek götürüp niye yerleştirmiyorum çünkü anneannem ben gelmeden yerleşmesin dedi oda 1 hafta kala gelecek onu kırmadım bende eşyaların hepsi tamam sadece yatak odasının tülü ve halısı kaldı onlarıda ben yaptıracağım çeyizde gidecek yarın hallederim inşallah onun dışında temizlikte çeyiz yerleşirken yapılacak ama biz 1 ay kadar önce gidip inşaat pisliğini temizlemiştik canım cibinlik yaptırmayı düşünmüyorum çünk odam zaten küçük o dahada kalabalık gösterir onu yerine yatağın başına iki tane kuğunun olduğu güzel bi tablo aldım
güzel telaşeler bunlar, Allah hepimize tamamlamayı nasip etsin hayırlısıyla
masatakvimim bak halaların ne iyi yardım ediyorlar sana, benimde bir halam var daha doğrusu halam değil ama bizim halamız yok diye babamızın kuzenine hala diyoruz, kadın nişanımda da yardım etti evlenirkende şimdi baş rol oynuyor resmen çok ta seviyorum onu,Allah razı olsun, yardım edenlerden.
uzakta olanların da arayıp sorması yeter, düşünmeleri yeter.
aman kızlar boşverin ne demişler hayırsız 10 komşun olacağına hayırlı 1 komşun yeter o misal yani.
tünaydın canım hoşgeldin aaaa seni de ıslayalım olur mu öyle düğündede ıslarız yalnız yemeğe gidim gelicem eklicem ismini tarih ne zamandı senin onu yaz bana özelden
ıslatma başlasın,
Eki Görüntüle 433068
bende yemekteyim kızlar gelince devam
herkese afiyet bal şeker olsun
ben de tam bunu soracaktım yaa,kızlar benım düğün geldi çattı cilt bakımı yaptırmak istiyorum ama daha önce hıc yaptırmadım kendım ugrasırdım hep,ama bu özel gün özel olsun dedım,su fırsatlardaki cilt bakımları nasıldır acaba yaa merak edıyorum bı fırsat buldum 29 TLye 1 saat temizleme,siyah nokta tem.ozon buharı,yuz liftingi,masaj,kremle nemlendirme gibi setler vardı nasıldır acaba bılenınız varmı ya da gıdenınız?:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?