• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Okudum, okudum geçmişi bitiremedim ne çok konuşulmuş:) Evlenenler olmuş Allah mutlu etsin bir ömür onları. Ve evlenecek olanları da tabi. Ben de 2012 geliniyim. 16 Temmuzda düğünüm. Ama aslında nikahımız oldu önceden. Resmiyette evliyim yani. Ortamınız çok sıcak geldi. Paylaşımlar falan. İnsan en çok kendini anlayabilecek kişilere yakınlık duyuyor sanırım. Neyse ilk seferden bu kadar gevezelik yeter. Kısacası bende sizle gün saymaya geldim:)

canım hoşgeldin aramıza. hayırlı olsun :34:
senide aramız da görmekten çok mutlu olduk:16: paylaşımlarımız süper burada sende katıl:34:

güzel gelin adayları ve nişanlanacak bayanlar hepinize iyi günler diliyorum ben davetiye dağıtmaya gidiyorum...geldiğimde görüşmek üzere inşallah :16:

canım işin rast gitsin inşallah:16:

çiftestandart hoşgeldin canım aramıza...:16:
WeWonTheLove canım yanda alıntı yap yeri var başında + var hatta konuyu okurken alıntı yapmak istediklerin cevaplara yada sorulara o + ya bas alıntı yaptıklarının hepsine ceap vermek içinde cevap yaz sekmesine bas kutucukta bütün alıntı yaptığın sorular yada cevaplar çıkacaktır sonrasında her yazan kişinin altına yorumunu yaz tek tek oldu bitti:9:

:1::1::1::1::1:kız Lovelady sordu ben değil akıllım:9::9::9:

afiyet olsun kuzummmm:56::16::16:

Çok mu yedim ne:56::56::56::56::56:
ohhh afiyet olsun kuzum...bende şimdi yicem güzeller...:56:

canlar hepinize afiyet olsun:56: bende fazla kaçırdım galiba:17:

cimcimem ne güzelde anlattın:46::46::46::16::16::16:

ay utandım:17::17:

ayyy kuzuuuu heyecanlandırdın gerçekten bein yaa evlenmek üzereyim anneee ben ne yapıcam şimdi:17::17::17::30::30::30::77::77::77::123::123::123:

:9: heyecanlan tabi:46::46:

canlarım yaaa çokk teşekkür ederim..harikasınız......sanıırm yavaş yavaş başarıyorum...:54::54::54:

rica ederiz canım:34:

annem aradı perdeciler gelmiş salonuma ip perdeyı getirmişler,yemek odamda bugun geliyo ohh değmeyin keyfime kızlar:8::8::8::8::8:

bıde bana bılgıgınız oynak kın gecesı sarkısı ısımlerı yazarmısınız daha ben hiç cd doldurmadım da:1::1::1:

canım hayırlı olsun inşallah haftaya evlisin:38:

bende de alerjik rinit var şubatta bir başlıyorum-haziran ortasına kadar öksür öksür tıkanıyorum iyice, herşeyden sakınmak gerekiyor kendini ama mümkün değil işte:50:

Nişanlına Allah şifa versin canım, zor bir durum anlayabiliyorum:31:

"haftaya evli olmak" sanki başkasıyla konuşuyormuşsun evlenecek kişi ben değilim gibi geliyo hala:1:
maalesef canım çok kötü sürekli hapşırıyo gözlerini zor açıyo gözleri sürekli kaşınıyo:43:

tünaydın kızlar...ne güzel ıslananlar var bende çoktan ıslandım sanırım :1: listede adım yok gerçi ben nişan hazırlığı yapıyorum düğüne ıslatırsınız beni:9:...
solaryuma gideceğim biraz bronzlaşmam gerekiyor...
bugün ailelerden konu açılmış sanırım her evde vardır böyle arızalı tipler benim teyzem yok halamda yok:52: dayım ve amcam var amcamı hiç sevmem eş dosttan kazık yerim yüzümü iyi görünüp arkamdan konuşanlar var maalesef ama takmıyorum benim için küçük insan onlar:kkk:

prenses nişanlısının yanına uçtu sanırım allah rast getirsin yolun açık olsun canım...
sehker in bugün kınası var heyecan başladımı acaba inşallah herşey istediği gibi olur...

bugünde hiç bir şey yapasım yok önüme gelse tatlı-kek-börek yesem bol bol çay içsem acaip tembelleştim bu ara bişey yapasım gelmiyor zaten havalardanmıdır nedir sürekli uyku modundayım mayıs bitti güneş adam gibi açmadı gitti haziran geldi son 22 günüm kaldı nişanlım 21 haziranda gelecek inşallah moral gecesi yapalım diyorum geldikleri akşam başbaşa yemek yeriz bir yerlerde ....zaman ne gösterir bilinmez tabi...daha kahvaltı bile etmedim birşeyler atıştırayım bayanlar ben görüşmek üzere ,
bu aradaaaaaa cildiniz için neler yapıyorsunuz düğün için ???
:12:

benim evlendiğim gün sen nişanlanıyorsun galiba:46:
ben cildimle ilgili hiç bişi yapmadım şimdiye kadar düğünede yapmam heralde tembelim o konuda:32:

maaşallah:nazar::nazar::nazar:
bende inşllah bigün buray kayınvalidemın gunahını almışım çok iyi bi insanmış derim,bunu gercekten çok istiyorum
size anlatmadım ama gecen hafta ben yuzugu atmak üzereydım,sonradan aılem uzulmesın yıne dıye kımseye bısey soylemedım ama nısanlım benı cok uzmustu,gun gecsın bıraz toparlarım durumu oyle anlatırım aıleme dedım ama nısanlım aradıkca yazdıkca ben daha cok sınırlendım annesıne anlattım herseyı bıttı dedım,istemıyorum dedım,etme kızım bu satten sonra olurmu felan dedı olur dedım ben kımseden korkmuyorum rezıl de olursam olurum ama bıttı bu ış dedım,gerekırse evımı tasırım ıszde tasının herkes unutur zamanla ama ben unutmuycam bunu dedım,sonra kapattım aradı 3 gun boyunca benı ıkna etmeye calıstı felan ama sorun nısanlımla oldugu ıcın ben karar vermıstım resmen bıtıyodu kızlar,sonra tekrar aradı annesı evı temızleyeceklermıs temızlemeyın bosuna dedım,annenle konusmaya gıdıcem felan dedı sakın dedım aıleme ben soyluycem,onra yıne yıne kac kez aradı agladım hatta konusurken uzulsemde bıtecek bu ıs dedım sonra bu kez son aramsında o aglıyodu nısanlımın amcaları bbası vefat ettıkten sonra arayıp sormadıkları gıbı bıde kayınvlaıdeme sen dugunu yapamayacaksın bak gor olmaz bu ıs felan demıs nedense,kadın hersey bıyana bak kızım evlenınce bana ıkınızde dua edeceksınız bozuna uzulmusuz dıyceksınız,cok mutlu olacaksınız felan dedı,senı cok sevıyo kacgundur uyku uyumuyoruz sevmese davetıyeleri alıp dağıtıcam dıye sevınmezdı felan dedı,üzüldüm ne olursa olsun aramızda bu tarz bı konusma gecmesını ıstemezdım ama sonraısnda demekkı bısey olsa Allah korusun benı el kızı gorup atmayacaklar,oğlunu sucladı hep ve sonunda konustuk hatasını duzelttı anlaştık çok şukur,insallah hep mutlu olabiliriz.

ağzınızın tadı bozulmasın canım bu kadar kızacak ne yaptı nişanlın:50: kayınvaliden çok olumlu davranmış ama neden sevmiyorsun ki

canım nişanda taktıklarını almadılar ama düğünde damat tarafından gelen "DAVETİYELERİ" alacakmış:18:

nasıl yani canım anlamadım

Anladım cnm, bizim daha evin kaba pisliği felan hiç bişi yapılmadı. Bi bitse herşey peşpeşe yapılcak inş. Çeyizide iyi düşünmüşsün hem evdeki kalabalık, karışıklık bir haftada olsa önceden gitmesi iyidir. Bizim ev şuan karman çorman oturcak düzgün yer yok desem yeridir. Akşam bi düzenleme yapmam lazımm :26:

aynen kuzum evde dip köşe oturacak yer kalmadı benim kayınpederim biraz tezcanlı o yüzden herşeyi hemen hallediyoruz biz:1:

Okudum, okudum geçmişi bitiremedim ne çok konuşulmuş:) Evlenenler olmuş Allah mutlu etsin bir ömür onları. Ve evlenecek olanları da tabi. Ben de 2012 geliniyim. 16 Temmuzda düğünüm. Ama aslında nikahımız oldu önceden. Resmiyette evliyim yani. Ortamınız çok sıcak geldi. Paylaşımlar falan. İnsan en çok kendini anlayabilecek kişilere yakınlık duyuyor sanırım. Neyse ilk seferden bu kadar gevezelik yeter. Kısacası bende sizle gün saymaya geldim:)

hoşgeldin aramıza hayırlı olsun canım hazırlıkların ne durumda?

güzel gelin adayları ve nişanlanacak bayanlar hepinize iyi günler diliyorum ben davetiye dağıtmaya gidiyorum...geldiğimde görüşmek üzere inşallah :16:

görüşürüz canım

inşş geçer canım dualarımız sizinle:34::34:

Allah razı olsun canım çok sağol:29:

annem aradı perdeciler gelmiş salonuma ip perdeyı getirmişler,yemek odamda bugun geliyo ohh değmeyin keyfime kızlar:8::8::8::8::8:

bıde bana bılgıgınız oynak kın gecesı sarkısı ısımlerı yazarmısınız daha ben hiç cd doldurmadım da:1::1::1:

ohhh hadi iyisin, yemek odanda geliyor perdelerde tamam.
:16:

ben doldurdum canım, usb belleğimde bakım hemen yazıcam sana:34:

"haftaya evli olmak" sanki başkasıyla konuşuyormuşsun evlenecek kişi ben değilim gibi geliyo hala:1:
maalesef canım çok kötü sürekli hapşırıyo gözlerini zor açıyo gözleri sürekli kaşınıyo:43:

canım çok geçmiş olsun ilaç falan kulanıyordur değil mi? benimde bir hapım var birde spreym var:31: yanımda taşıyorum sürekli :31:

canım çok geçmiş olsun ilaç falan kulanıyordur değil mi? benimde bir hapım var birde spreym var:31: yanımda taşıyorum sürekli :31:

yok canım ilaç kullanmıyor etkili bi ilacı yok çünkü polenler yapıyo polenler tamamen gidene kadar da sürüyo geçen bahar arştırıp bi ilaç almıştım ona ama faydasını görmedi

ağzınızın tadı bozulmasın canım bu kadar kızacak ne yaptı nişanlın:50: kayınvaliden çok olumlu davranmış ama neden sevmiyorsun ki
canım doğum kontrol yontemı yuzunden benı cok kırdı canım boşver hatasını duzelttı ama yıne de aklıma gelınce uzuluyorum, kayınvalıdem kotu bırı değil ama cok düşüncesiz bizi onlarca borcun latına sokuyor bak şimdi heryere borc kredıye brc ev kıra bende dusundukce sevemıyorum elimde değil:50::50::50:

bekliyorum tatlım

WeWonTheLove ve diğer canlar

kına için müzik arşivim canlar; bir kaç tane daha ekleme yapıcam
:34:

fikir olsun sizlere, isimleri farklı olabilir bazılarını bulabileceğim şekilde düzenlemiştim:17:

$kına yak~1.jpg $türkçe pop karışık.jpg $roman.jpg $oyun h.jpg $mezdeke.jpg $karadeniz.jpg $halay.jpg $yabancı.jpg

slm kızlar nasılsınız bu ara yazıp yazıp kaçıyorum kusura bakmayın ama slm vermeden cıkmak ıstemıyorum.

hersey bıttı derken yıne dun bı ton para harcadım offff yetısemıyorum artık ya.
yatak odama mınık pedallı cop kovası aldım. sonra mutfaktakı kucuk balkonuma koymaya plastık cekmecelı sebzelıklerden aldım.
nısanlıma kaprı kendıme yazlık pıjama takımı mutfak havlusu corap vs derken yıne bıttı gıttı paracıklarım.
bu arada yarın perdelerım takılıyo cok buyuk merak ıcındeyım. beyaz esyalarımı da baglattık.
bu hafta sonu fotografcı dawetıye ve avıze ısını halledıcez.
bu arada ceyızımı almalarına cok az kaldı ıyıce beynım karıstı
dun butun gece uykumda ceyızlerımle ugrastım.
buarada trendyoldan elbıse almıstım bı kac gun once gelmıs bıle cok sasırdım valla
sızler neler yapıyosunuz bakalım

Son düzenleme:
Back