2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
KIZLAR BNM DÜĞÜN 30 EYLÜLDE...ağustosta evimizi tutmayı düşünüyoruz temmuzun sonunda eşyalarımızn çoğunun siparişini vercez 1ayda teslim ediyorlar....eylülde de çeyizim gidecek evimiz yerleşicek eksikler tamamlanıcak inşallah yetişir....

Son düzenleme:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

naptım ben yaaaaaa karmate den anadan ayrı babadan ayrıyı dinledimmmmm koptum koptummmmm

bende hep teyzem yok diye üzülürdüm ama böyle teyzede istemem yanii teyze anne yarısı derler ama sende öle değil...bakıyorum herkezin teyzesine gerçekten anne yarısı gibi...benim ne teyzem ne kızkardeşim var...birtek annem var dayanağımmm

Nerde çokluk orda b.... diye boşuna dememişler canım
Olmasın boşver olanların hayrı mı var sanki
Bi tek annen olsun san ayeter canım

çok az kaldı canım, hazırlıklar ne alemde

oooooo komşum gelmişşşşşş evet son 22 nasılsın bakalım ne var ne yok tamamladınmı biraz eksikleri?

Ben iyiyim kızlar, sizler nasılsınız ???
Stres hat safhadaa :18: Evim daha bitmedii bitmeğe çok az kaldı diyimm :)
Eksik olarakta bi tek halılarımla avizelerim kaldı. Halılarımı beğendim alıcaz önümüzdeki hafta, avizeleride bu hafta inş. hallederiz.
Akşam çeyizlerim yerleşicekk, hem çok heycanlı hem çok garip hissediyorum kendimi :2:
Düğün hazırlığımda da bir tek ayakkabım alınacak o kadar.
Sizde durumlar kızlarr, komşum sen anlatt düğün adaşım benim sende durum ne çeyizin ne zaman gidicek, eşyaların geldimi, evi temizledinizmi :))

Birde kızlar aranızda cibinlik yaptıranınız varmı, yada elinde cibinlik modeli olan varsa paylaşabilirmi ?

Nerde çokluk orda b.... diye boşuna dememişler canım
Olmasın boşver olanların hayrı mı var sanki
Bi tek annen olsun san ayeter canım

Evet canım haklısın...ama sağolsun yengemler, babamın kuzeninin karısı var (uzak akraba ama çok yakınızdır) bunlar hep soruyorlar..yapılacak birşey varmı falan diye birileri böyle dedikçe çok hoşuma gidiyor doğrusu en çok üzüldüğün nokta guya dostum dediğim insanların hiçbiri ortada yok çok kırgınım onlara

Benimde yengem saolsun hep sorar ev bir yerleşmeye başlasın şöyle yapcaz etcez der
Ki kanser yani bende istemiyorum dinlensin istiyorum ama durmuyor işte o da
Benimde senin arkadaşın gibi bir kuzenim var sözde çok yakındık yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi nişanlandığımdan beri yok hiç
Neymiş nişanlanmışım değişmişim
Sen nişanlıyken ben öyle mi davrandım birde küsüyor onla elbise bakmaya gitmemişm diye sen benle gelinlikciye geldin mi kaç kere aradım gel diye gelmedi
Düğünde ne giyceğini konuşur anca

benimki ne gizyeceğini bile düşünmüyor...çok kırgınım ama çokkkk
bu hafta liseden kız arkadaşlarla buluşcaz 8-9 senedir görmedim...çoğunun çocuğu falan var...çok değişik olacak... bir arkadaşla hiç irtibatı koparmamıştık topladık kızları

benimki ne gizyeceğini bile düşünmüyor...çok kırgınım ama çokkkk
bu hafta liseden kız arkadaşlarla buluşcaz 8-9 senedir görmedim...çoğunun çocuğu falan var...çok değişik olacak... bir arkadaşla hiç irtibatı koparmamıştık topladık kızları

sonunda ben geldim kızlarrrrr uyuz etti beni pc ayyy

amin canımm inşş

günaydın canım
saol canım allah razı olsun rabbim herkese nasip etsin inşş

aşkolsun yani kızlar günaydın nasılsınız dedim hiç biriniz ne gördünüz ne cevap verdiniz ben şimdi küsmeyeyimde napiyim

günaydın canım ben bi süre giremedim görmedim o yüzden nasılsın kuzum ben iyim bu arada

isyan ve good_heart yoğunlar galiba:44:

yok canım yaa bu pc beni delirtiyoo
demekki her ailede bir pürüzlük çıkartan oluyoo kızlarr dikkat edelimmm uzak tutalım elimizden geldiğince

Günaydın kızlar ben geldim

hoşgeldin canım

ayy ne az kaldı yaa benim o heyecanlarım geldi aklımaa

Ohhhh hoş ssohbetler şimdiden tatlım

güzel telaşeler bunlar, Allah hepimize tamamlamayı nasip etsin hayırlısıyla

masatakvimim bak halaların ne iyi yardım ediyorlar sana, benimde bir halam var daha doğrusu halam değil ama bizim halamız yok diye babamızın kuzenine hala diyoruz, kadın nişanımda da yardım etti evlenirkende şimdi baş rol oynuyor resmen çok ta seviyorum onu,Allah razı olsun, yardım edenlerden.

uzakta olanların da arayıp sorması yeter, düşünmeleri yeter.

aman kızlar boşverin ne demişler hayırsız 10 komşun olacağına hayırlı 1 komşun yeter o misal yani.

Kayınvelidecim aradııı nasılsın kızım özledim diyoooo yerim ben bu kadını yaaa benim gerçekten 2.bi annem oldu rabbim utandırmasınnnnn

Maddi açıdan bişi istemiyorum zaten almasınlar ama bak ben akşamdan akşama geldim ütü yaptım yastık doldurdum eşya koliledim gece kaçlarda yatıp ta sabah işe geldim hiç biri çalışmıyo evde evlerimizde yakın birbirine bu açıdan destek olabilirlerdi ama olsun kimseden bişi istemiyorum annem yeter bana ayrıca benimde halam 5 tane hadi bir tanesi yurt dışında onu saymasan bile 4 tane yani

rabbim herkese huzurlu bir yuva nasip etsin inş

kızlar kaç saattir delirecem topiğe giremiyodum netim gitti hep sonunda başardım

amin canımmmm
bizde nerde bu kız işi var heralde dedik

ohh ne güzel planlamışsınız canım yetişir merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…