- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #23.781
tuti dediğini yaptım nişanlımı aramadım taaa geceye kadar o aradı beni sonrada anlattım şimdi bana cok iyi davranıyo sabahta o aradı beni gitce yeri söledi dün beni cok mutlu edip gönlümü aldı kerata
bunlardageçer tatlım naptın bugün
Canım geçmiş olsun valla koşuşturmaya alışmak lazım artık gelin oluyoruz
cepten bağlanım dedim foruma yazı yazamadım kalktım net başına
çok güzel bir gündü kekleri poğaçaları salatalarımızı yaptık gelenlerde sağolsular elleri boş gelmemiş bir şeyler yapmışlar hep
10 kişi falandık, yemeniler,havlular , lifler, patikler , çamaşırlar falan hepsi el birliği ile hurçlandı, üzerlerine ne oldukları yazıldı kolay
bulunsun diye.
canım çok yoruldum inan ki sorma , mutfakta bi yandan çay demliyorum biryandan biri sesleniyor bunlardageçer
nerdesin öbür yandan diğer, bir odadan diğer odalara geçtim durdum 2 kilo verdim yahu, onlar gidince yorgunluktan uyumuşum.
ne zormuş gelin olmak yaaa
ama pike takımımda geldi onlar gelmeden süper oldu hepsi çok beğendi . böylelikle o eski moda dantelli pike takımını almaktan kurtuldum, zafer benim oldu
almak isteyenlere tavsiye ederim kızlar:128::128::128: pikesin de baya kaliteli çarşafı yastıklarıda. 4 yastığı gldi 2 normal, 2 işli. gayet güzel, tam çeyizlik
kendi fikrimce allı pullu yatak örtüleri yerine bunu sererim daha iyi
cepten bağlanım dedim foruma yazı yazamadım kalktım net başına
çok güzel bir gündü kekleri poğaçaları salatalarımızı yaptık gelenlerde sağolsular elleri boş gelmemiş bir şeyler yapmışlar hep
10 kişi falandık, yemeniler,havlular , lifler, patikler , çamaşırlar falan hepsi el birliği ile hurçlandı, üzerlerine ne oldukları yazıldı kolay
bulunsun diye.
canım çok yoruldum inan ki sorma , mutfakta bi yandan çay demliyorum biryandan biri sesleniyor bunlardageçer
nerdesin öbür yandan diğer, bir odadan diğer odalara geçtim durdum 2 kilo verdim yahu, onlar gidince yorgunluktan uyumuşum.
ne zormuş gelin olmak yaaa
ama pike takımımda geldi onlar gelmeden süper oldu hepsi çok beğendi . böylelikle o eski moda dantelli pike takımını almaktan kurtuldum, zafer benim oldu
almak isteyenlere tavsiye ederim kızlar:128::128::128: pikesin de baya kaliteli çarşafı yastıklarıda. 4 yastığı gldi 2 normal, 2 işli. gayet güzel, tam çeyizlik
kendi fikrimce allı pullu yatak örtüleri yerine bunu sererim daha iyi
Canım geçmiş olsun valla koşuşturmaya alışmak lazım artık gelin oluyoruz
Misafir yine de güzel şey ben yorulsam da seviyorum tatlım yaa
Ayyy ne güzellll sen anlatırken yüzümde benimde gülücükler açıldı...hep böyle güzel şeyler için yorulalım inş..kolaymı kuzum gelin oluyoruzhele 1 ay kala daha fena yoğunlaşıcaz
süper tatlım aldığım yatak örtüsüde güzel çıkmış çok sevindim...aşkla kullan inş
sağolun canlar
güzel telaşeler bunlar gerçekten. misafiri severim bendeisyanım dedğin gibi hep böyle güzel şeyler olsun hayatımızda
şimdiden fena yoğunlaştığımı hissediyorum , düğüne 1 ay kala Allahım yardım et hepimize,
sağolun canlar
güzel telaşeler bunlar gerçekten. misafiri severim bendeisyanım dedğin gibi hep böyle güzel şeyler olsun hayatımızda
şimdiden fena yoğunlaştığımı hissediyorum , düğüne 1 ay kala Allahım yardım et hepimize,
Ya ben de düşünemiyorum hele de 1 hafta kala falan nasıl giriyodu kızlar hayret ediyordum ben hiç giremem heralde koşuşturmadan
Nişan zamanı da çok telaşem olmuştu onun gibi olacaksa yandım valla :18:
Allah hep güzel koşuşturmalar, tatlı telaşeler versin inşallah
Ben şimdiden çok heyecanlanmaya başladım kızlar yaaa
canım kapıda ödeme yapsan evden çıkmaman lazım ama
Yarın misafirim var 2 gün içinde gelse neyse ama mümkün değil. Haftasonu kapalı. Sonrasında da hep dışarda olucam koşturmacam olucak. Yarın çıkabilirsem halledicem artık. Atm ile bugüne kadar işim olmadı yanlış bişeyde yapmak istemiyorum. Sinir oldum.
canım sinirlenme atm den değilde bankada vezneden havale yapsan ??? para göndereceğin kişinin hesap numarası ve şubesinin olduğu yeri soruyorlar sanırım satıcı zaten sana verir bilgilerini canım kolay bişey canım yanlışlık olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?