• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
:3::3: GÜNAYDIN GÜZELLER:3::3:

Tatlım ya nişanlın biraz ağır konuşmuş..hata yapmış ama eminim düşünüp doğru kararı verecektir..üzme sen kendini en azından annen razı olmuş..çok güzel bir kına gecen olur inş :16::16:

Bunlardageçer tabiki oturmam o evde ben :9::9::9: mümkünse en uzak yer olsun :34::34:
goodheart tatlım annen nasıl oldu...merak ediyoruz..güzel haberlerle gel :26::26:
masatakvimim kuzum nasılsın?

evetttttt sonnnn 100 günnnnnnnn :32::32::32::32:

sehker canım mutluluğun daim olsun inşallah:16:
ben bile duyunca çok heyecanlandım, resimleri heyecanla bekliyoruz:16:

günaydın canım,nişanlının verdiği tepki kötü olmuş gerçekten, hani deseydiki ben annemle bir konuşım konuşuruz tekrara seninle daha iyi olurdu ama takma canım boşver gerginliktendir.o da üzülmüştür dediğine

günaydın canım:3: masatakvimim günaydın nasılsınız kızlar:3:
good_heart bende merak ettim canım nasıl oldu annen?

bu arada isyanım ıslanma zamanı, :52:

sizler nasılsınız ballarım
Ben çok iyiyimmm
Islatıyoruz siziiiiiii:46::46::46::46::46::46:

ANNEM kınayı evde 20 kısı arasında yapmak ıstıyor yanı oykle soyledı
nısanlım ıse buyuk kına ıstıyor anlasılan gosterıslı fılan...

off yanıı

neyse buarada http://www.markafoni.com/product/2264344/
su ayakkabının da guzelını bulurum dıye almadım :)

şu zamana kadar ıslatılanlar;

Eki Görüntüle 425605 Eki Görüntüle 425606 Eki Görüntüle 425607 Eki Görüntüle 425608 Eki Görüntüle 425609

ESMERSİRİNE ---------------------EVLENDİ :123:
23 Nisan 2012

trianka -------------------------EVLENDİ :123:
05 Mayıs 2012

good_heart -------------------EVLENDİ :123:
06 Mayıs 2012

emyay_8990 ---------------EVLENDİ :123:
12 Mayıs 2012

duckling -----------------------EVLENDİ :123:
12 Mayıs 2012

HayatımM ----------------------EVLENDİ :123:
19 Mayıs 2012

Pink_love
31 Mayıs 2012

SehKer
2 Haziran 2012

WeWonTheLove
10 Haziran 2012

lovelylady
22 Haziran 2012

bal_bocegi
23 Haziran 2012

my_everything
23 Haziran 2012

egumus
23 Haziran 2012

ebrummM
23 Haziran 2012

kalplerasi
29 Haziran 2012

cgdm16
30 Haziran 2012

eylul.
30 Haziran 2012

miska
7 Temmuz 2012

citl
7 Temmuz 2012

SssMmm
7 Temmuz 2012

pakizee
14 Temmuz 2012

yclozl
16 Temmuz 2012

prenses_84
21 Ağustos 2012

butterfly_01
25 Ağustos 2012

masatakvimi
26 Ağustos 2012

elfmmmm
30 Ağustos 2012

turkuaz5538
7 Eylül 2012

yenidendogdum
8 Eylül 2012

bunlardagecer1907
09 Eylül 2012

isyan123
09 Eylül 2012

:8::8::8::8::8::8:ıslanacaklar:8::8::8::8::8::8:

kardelen3434
27 Eylül 2012

karamel0741
30 Eylül 2012

mimare
14 Ekim 2012

Troubledoll357357
28 Ekim 2012

unuttuklarım varsa özelden yazın bana tarihleri
:34:

bunlarda gecer yanlıs okumadıysam sız dun ceyız fılanmı sardınız ?
gun gıbı bısey olmuss

buarada hepımız calısıyormuyuzz??
ısyan budagecer ve benım tarıhlerım soylemıı
07.09. 08.09. 09.09

muu ?
bu aksam bı akrabamın kınası var kahvede bayanlar arasında
gıycek bısey yok borctan kafa kaldıramıyoruz bugun bı elbıse alım dedım mını bısey kına ıcın cok uygun suanda bızım oaralar
20-30 tl alıcam tabı :D

pınk'ın bu aksam kınası var kızlarrr :)))

buarada tugce 7 eylul dugun benımmm

gun gıbı bısey olmuss

07.09. 08.09. 09.09

muu ?
gıycek bısey yok borctan kafa kaldıramıyoruz bugun bı elbıse alım dedım mını bısey kına ıcın cok uygun suanda bızım oaralar

09.09 İsyan ve bunlarda geçerin canım düğün tarihleri

Canım damat halayı çekti

seni gördüm göreli divane oldum deli
gel bana güzel kız kalbimi çalan hırsız
haydi halaya eller havaya

abim damat oluyor sırada bana geliyor
haydi hayala eller havaya

haydi hayala eller havaya

gönlüm sana vuruldu düğün dernek kuruldu
bizim halayın sesi tüm dünyada duyuldu

gönlüm sana vuruldu düğün dernek kuruldu
bizim halayın sesi tüm dünyada duyuldu,
haydi halaya eller havaya :66::62:

Çok geçmiş olsun tatlım...iyi haberlerini bekliyoruz :26::26:

saol canım allah razı olsun:16:

kızlar merhaba endoskopi çekildim
off kötüyüm 2 gündür allahım hiç bişey düşünemiorum valla
sağlığım için dua ediyorum

çok geçmiş olsun tatlımmm:16::16:

kızlarr yaa ben hala çiçeğimi alamadım o dediğim kadın bı cevap vermedı yaparm yapmam dıye,ben de baska bı sıtede buldum ıkı tan ebırı pmebe diğeri fuşya ayakkabım fusya ama koyu değil,hangısı ayakkabıma uyaar yardım edın ne olur,
ben fusyayı daha cok begendım ama :(galiba o uymuyo kızkardesım begendıgını al,ayakkabı zaten gorunmeyecek cok dıyoEki Görüntüle 432274 Eki Görüntüle 432273
işte bunlar,eger rengini seçebilirsem dünki çiçeklerdeki gibi uzun kurdelalar olsun ıstıyorum
Eki Görüntüle 432276

ben 2. ve 3. beğendim karar vermişsin zaten 3. sanırım:1::1::1:

geçmişi de fazla okuyamadım

ama okuduğum kadarıyla

good_heart annesini doktora götürecekti naptı acaba, nasıl oldu?

isyanım kayınvalidenin annesinin üst katında ev tutun demişler he bu da güzel:1: boşver kuzum napcan orda ya, iyi demişsin gerek yok diye

masa takvimiminde işleri yavaş yavaş kolaylıyor herhalde, ev tadilatı falan o da hasta olmuş Allah şifa versin dikkat et kuzum kendine

gelin çiçeklerinden bahsetmişsiniz. ben frezya tercih edicem
:16:

Canım mutluluklar diliyorum şimdiden
Herşey çok güzel olcak eminim:16::16::16::16:

Teşekkür ederim canımm

Ohhhh bizde böyle adet var mı bilmiyorum
Ama ben hoşlanmam göstermem herhalde kimseye nazar değer :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Güle güle kullan canım

Kötü olmuşş
Nişanlın haksızlık etmiş sana
Kız tarafı bilir ne yapılcağını aslında bizde de böyle
Kız tarafındna ziyade kız karar verir ne olcağına
Nişanlın orda hep beraber konuşalım demek istemiştir belki
Onlar anlaşılan Kına olsun istiyorlar canım

Günaydın Güzel Gelinlerrr:16::16::16:

Good_Heart annesi nasıl oldu acaba??

:3::3: GÜNAYDIN GÜZELLER:3::3:

Tatlım ya nişanlın biraz ağır konuşmuş..hata yapmış ama eminim düşünüp doğru kararı verecektir..üzme sen kendini en azından annen razı olmuş..çok güzel bir kına gecen olur inş :16::16:

Bunlardageçer tabiki oturmam o evde ben :9::9::9: mümkünse en uzak yer olsun :34::34:
goodheart tatlım annen nasıl oldu...merak ediyoruz..güzel haberlerle gel :26::26:
masatakvimim kuzum nasılsın?

sehker canım mutluluğun daim olsun inşallah:16:
ben bile duyunca çok heyecanlandım, resimleri heyecanla bekliyoruz:16:

günaydın canım,nişanlının verdiği tepki kötü olmuş gerçekten, hani deseydiki ben annemle bir konuşım konuşuruz tekrara seninle daha iyi olurdu ama takma canım boşver gerginliktendir.o da üzülmüştür dediğine

günaydın canım:3: masatakvimim günaydın nasılsınız kızlar:3:
good_heart bende merak ettim canım nasıl oldu annen?

bu arada isyanım ıslanma zamanı, :52:

kızlar çok teşekkür ederim annem iyi ama bi türlü ikna edemedim doktora götürmeye ne diller döktüm ne dediysem istemedi:20::20::20:
bende bi güzel karnını doyurdum sonra uyuttum :16::16: dinlensin istedim ama bu seferde bi korku sardı beni insanın aklına herşey gelebiliyo sonuçta kanına bulaştı die pişman oldum uyuttum die korktum 5 dk bi gittim odasına nefes alıyomu die kontrol ettim yaklaşık 3.5 saat uyudu:16::16::16::16: 4 gibi uyandı çay demledik balkonda çay sefası yaptık:1::1::1::1: doktora götüremesemde yardım etmiş oldum evde yanında olmuş oldum
sonra eşim geldi bana bi sarıldı ' çok iyi yaptın çok teşekkür ederim' dedi:17::17::17::17: çok mutlu oldum ve mutlu ettiğimede inanıyorum :16::16::16::16::16::16: :nazar::nazar::nazar::nazar: rabbim herkese mutlu huzurlu sağlıklı yuva kurmayı nasip etsin inş:16::16::16::16::nazar:

off yanıı

gun gıbı bısey olmuss

07.09. 08.09. 09.09

muu ?

yenidendoğdum canım günaydın;

senin evlilik tarihin 8 eylül diye ben öyle yazım ama yanlışsa söyle değiştirim.

o ayakkabıya baktım canım çok pahalı orda sen daha güzelini bulursun daha uyguna, alma bence hiç

evet dün çeyizleri derledik topladık akraba ve komşular geldi kuzum. çok istediler bizde kıramadık.zaten biz daha önce ütüleyip ayırmıştık, onlarda geldiler bohçaladılar, hurçladılar, isimler yazıldı üzerlerine unutulmasın ne oldukları diye, eksikler varmı onlara bakıldı, biz tek başımıza hayatta yapamazdık onları ne zor işmiş yaaa:53:

genelde hepimiz çalışıyoruz kuzum:34:

günaydın canlarım güzel br gün geçirmenizi diliyorum :)

Selam sekerlerrrrr :3:
Artık cok az kaldı kina gunümüz geldi artık yavaş yavaş misafirlerimizde geliyor guZel telaşlar başladı sabah geç uyanayım biraz dedim telefonun sesini titreşimini kapattım herkes aramız bide azar ısıttım ev telefonun odamdan olan paralelininde fişini çektim deli olmuş herkes :17:
Yarınki plan 12 de kuaföre gidiyorum 3 te kuaförden çıkıyorum dış cekim icin yola çıkıyoruz 6 gibi dış çekinden gelip tekrar kuaförde rutus oluyorum 7 buçuk gibi kina yerinde oluyoruz sonra çıkmayı beklicek anlatırken biraz heyecanlandim :9:
Bu arada coooook yoruldum herkes her şeyi bana soruyor her ayrıntıyı düşünmen gerekiyor gelin olmaz ciddi sorumlulukmus:16:
Herkese sevgiler sekerler bu aralar giremiyorum umarım hersey iyidir balayinda artık boş zamanlarda resimleri yuklucem :17:

herşey gönlünce olsun canım sen anlatınca ben de heyecanlandım....

saol canım allah razı olsun:16:

çok geçmiş olsun tatlımmm:16::16:

ben 2. ve 3. beğendim karar vermişsin zaten 3. sanırım:1::1::1:

kızlar çok teşekkür ederim annem iyi ama bi türlü ikna edemedim doktora götürmeye ne diller döktüm ne dediysem istemedi:20::20::20:
bende bi güzel karnını doyurdum sonra uyuttum :16::16: dinlensin istedim ama bu seferde bi korku sardı beni insanın aklına herşey gelebiliyo sonuçta kanına bulaştı die pişman oldum uyuttum die korktum 5 dk bi gittim odasına nefes alıyomu die kontrol ettim yaklaşık 3.5 saat uyudu:16::16::16::16: 4 gibi uyandı çay demledik balkonda çay sefası yaptık:1::1::1::1: doktora götüremesemde yardım etmiş oldum evde yanında olmuş oldum
sonra eşim geldi bana bi sarıldı ' çok iyi yaptın çok teşekkür ederim' dedi:17::17::17::17: çok mutlu oldum ve mutlu ettiğimede inanıyorum :16::16::16::16::16::16: :nazar::nazar::nazar::nazar: rabbim herkese mutlu huzurlu sağlıklı yuva kurmayı nasip etsin inş:16::16::16::16::nazar:

amin cnaımm
Annenn iyi olduğuna çok sevindimmmm

off yanıı

Daha güzeli bulursun alma tatlım hem pahalı rahat mı nasıl riske atcaksın

Tatlım çok sevindim annenin iyi olmasına :46::46: iyi kalpli güzel gelinciğimiz :16::16: kocanda çok mutlu olmuştur:46::46: nazar değmesin size:nazar::nazar:

Back