• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Selam kizlar ben geldim :) Nasilsiniz?

Canlarıııımmmm aşkımla bugün iş çıkışı ev bakmaya gittiiik çekmeköyde 4 tane daire bulmuş netten bana süpriz yaptı:62: 3+1 oda sayısı haftasonuda ailelerle konuşucaz,çok güzel bi duygu ya onunla yuvamız için dolaşmak:16:

Nilay canim hayirli olsun. Nereye gelin gidecektin sen unuttum? Fiyatlari nasil peki baktiginiz evlerin? Bende 3+1 istiyorum cünkü :)

MeLisim saçLarım çok kısa deiL omuzLarımda o gördüğünden snra kesiLdi boya yüzünden uçLarı cok yıprandı =((
Ama ben uzun saç hastasıyım o saçLar öLee omuzLarımdan aşağı saLıncakk bide maşa yapınca kısa durmiicak uzun oLcak iLLa takıntım var :60:

Hehe canim bende uzun sac hastasiyim gecen yaz omuzlarima bile gelmiyordular bir sene uzattim suan belime kadar geliyorlar (masAllah diyeyim cok zor uzuyor cünkü :9:) ama dügünden sonra kestirmeyi düsünüyorum. Uzun sacin bakimi da zor oluyor.

Kızlar ;kafam o kadar dolu ki bende Nişan Listesi yapmaya karar verdim.
Sizde kontrol edin eksiğim var mı??Hemde topiği ziyaret eden arkadaşlara belki faydamız olur.

1) Mekan seçilir
2) Mekana uygun elbise seçilir
3) Kuaför ayarlanır
4) Nişan arabası süslenecek yer ayarlanır
5) Nişan alışverişine çıkılır.
6) Nişan için erkeğe saat alınır
7) Nişan arabalarına havlu alınır
8) Nişanlığın renginden kravat mendil ayarlanır
9) Fotografçı ayarlanır
10) Nişan bohçası süslenir

:44: daha aklıma gelmiyor

Canim senin ni$anin salonda olacagi icin daha farkli seyler yaziyor burda benim listem azicik daha kisa olurdu bu durumda :) Ama hersey tamam gibi geldi gözüme. :nazar:

Sağol balımm bu ara sıksık gelebilirim, işleri hafiflettim gibiii
Sende ne var ne yok bakimm bohçayıı tamamladın mı??

Müziğide seçtim bidene ama hala bakınıyorumm kadın erkek söylenene şarkılarıı tercih ediyorumm.

Selin canim yok ben bohcalari ancak türkiyeye gidince tamamliycam. Mesela seccade takimi burada bulamam. Büyüklere göre penye etek yelek te bulunmuyor burda. O yüzden ancak türkiyede. Aslina bakarsan durdugum yerde sayiyorum suan :43:

günaydn kizlaar :)

Günaydiiinlaar gerci öglen oldu amma anca evin isleirni hall ettim geldim :)
Bu arada amiin insaAllah hayirlisiyla nisani atlatirda dügün hazirliklarina geceriz.. :nazar:

selam güzelleeeerrr
her topicte başka bir telaş, süper ya :65:
nişanı atlatın çeyiz hazırlicaz hep beraber :66:

Aleyküm selam canim. Dogru yaa ceyizde var dimiii :9:
Benim ceyizimde suan hiiic bir seycik yok :78: Baya bir isim var anlasilan.

Günaydın kızlaar :91:
evet şu nişanları atlatsaydınız diğer hazırlıklara geçseydik sizi bekliyoruz :1:
ya bişe sorcam sizde okudukça bohça yapmamam oluyomu diye düşünmeye başladım :44:
nişan olmucaksa bohça gelmesi gitmesi gerekli mi bilemedim sizin düşünceler nedir???
benim ismim esra bu arada :80:

Esra memnun oldum canim :71:
Ni$anlanacak bir cok kisi varmisiz burda yahu dimi gelincikler :12:
Ni$an yapmiyormusunuz siz canim?
Ben bilmiyorum sahsen adetler neler gerektiriyor diye.
Ama aile arasi bohca yapilmayacagina dair anlastiysaniz sorun olmamasi gerekir sanirim?

MeLisimm hoşgeLdinnn :16:
Ya sen ne kadar ıLımLı bi kızsın öLe..saçma geLebiLir ama yazdıkLarını okurken sakinLeşıorum neden biLmem =))

:9: gzm pink bencede tercih meselesi de banada bi kac ay önce pa$am 'annem bugün sana pembe cicili bicili terlik almis' dedi bende tesekkür ettim tabi ama bende pek sanmiyorum tüylü tüylü giyecegimi.. ama hatira olarak elbette saklarim.. düsünülmesi bile güzel bisey cünkü :)

pink canim benim sanada cok tesekkür ederim Allah razi olsun..

bende hepinizi cok seviyorum.. bana burada destek oluyorsunuz moral veriyorsunuz fikir veriyorsunuz.. iyi ki varsiniz gelincikler :71:

sahi yaa mervecik kac gündür yok ortalikta.. yakinda oda gelir insaAllah..

onun $afagi benim kinden bir gün daha azdi kizlar..

yani mervemiz 23 gün sonra ni$anlanacakkkk :46:

bende 24 gün sonra türkiyeye ucacagim :12:

Son düzenleyen: Moderatör:
cevap gelirse bizede bildir hepimizden selam söylee :))

kizlarrr bugün babamin gömleklerini ütüledim yine bir süürüüü..

ütü yaparken hep kendi kendime diyorum yakinda koci$imin giyisilerini ütülüycemmm :9::69:

pink canim benim sanada cok tesekkür ederim Allah razi olsun..

bende hepinizi cok seviyorum.. bana burada destek oluyorsunuz moral veriyorsunuz fikir veriyorsunuz.. iyi ki varsiniz gelincikler :71:

sahi yaa mervecik kac gündür yok ortalikta.. yakinda oda gelir insaAllah..

onun $afagi benim kinden bir gün daha azdi kizlar..

yani mervemiz 23 gün sonra ni$anlanacakkkk :46:

bende 24 gün sonra türkiyeye ucacagim :12:
kalplerimiz birrr melisim :)))

Uçacaksın uçacaksın havalara uçacaksınn..ayağını yerden kescezz senin...Türkiyeye uçacaksın :)))

Ya bi video vardı bu iLanı aşk ediyorum benımLe evLenir misin die şarkı varya geLinLe damat birbirLerine onu söLuodu süperdi..videoyu buLamıorum nette siLinmiş dıo hep =/

cevap gelirse bizede bildir hepimizden selam söylee :))

kizlarrr bugün babamin gömleklerini ütüledim yine bir süürüüü..

ütü yaparken hep kendi kendime diyorum yakinda koci$imin giyisilerini ütülüycemmm :9::69:

:60:ben şimdiden başladım ütülemeye.. ne saçma bir duygu ama nasıl mutlu oluyorumm nasıl kendimi iyi hissediyorum.Sonra diyorum kendi kendimee offf kes şunu deli misin nesin?? :60::60:

:60:ben şimdiden başladım ütülemeye.. ne saçma bir duygu ama nasıl mutlu oluyorumm nasıl kendimi iyi hissediyorum.Sonra diyorum kendi kendimee offf kes şunu deli misin nesin?? :60::60:

kiz simdiden neyi ütülüyosun? bohcaliklari heralde dimi? :9:

pinkim simdi mutlu oluyoruz heyecanlaniyoruz bunlari düsününce ama bi 5 sene sonra aah su herif ütüsünü kendisi yapsa diye dert yanariz kesin :9::9:

lilam canim bu videoyu mu diyosun acaba?

Yok cnm o değiL yaa düğünde geLinLe damat çıkıo damat iLanı aşk ediorum benımle evlenır mısın kısmını söLuo geLinde bende seni sevıorum sana söz verıorum ii gunde kotu gunde kadınınım dıorum kısmını söLuoduu =/

Back