• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
hazirliklara tam gaz devam telaslar tavan yapms durumda goruorum sizi:64:
İns hayirlisiyla nisani atlattnda dugunn hazirliklarina gecelm hep beraber:69:

Aaa bak bunu öğrendiğim iyi olduu, yoksa bir hazırlığım yoktuu havlum dolu ama olsun telaş olurdu o günn şimdii onlara güzel güzell elbisemin rengindee şifonn tüller alırım havluları bağlamak içinn :62:

tül bağlardım dediğim yani beyaz tül yok mu çiçek süsledikleri onu kırmızı kurdela ile bağlardım havlu asar gbi çok hoş duruyor. 1 tane torba yaptırırdım. İçene 1 havlu ile 1 lavanta kesesi veya 1 tane sabun koyardım çok hoş olurdu. Onu gelen arabalara hediye ederdim.
Havlu almaktan çekinmişte tül bağladılar demesin diye.. Ama inş. Düğünüme öyle yaparım artık. Aslında ben isimlerimizin yazdığı nişan tarihimizin olduğu havlulardan yaptırıcaktım. Havlusunu ben alsam bile tanesini 5 liraya yaparım dedi. Yani bana tanesi 10 Tlye gelicekti. Pahalı gücüm yetmez ama çok isterdim. Parası olanlara fikir olsun

Günaydınn kızLaar :16:

Günaydın caNIM

HeycanLı,stresLi,teLaşLı,hasta :60:

senden naber canım =)

geçmiş olsun salgın varmış galiba herkez aynı dertten muzdarip dikkat et kendinee
benim söz günümde hasta geçmişti çok kötü oluyor

günaydn kizlaar :)

Günaydın hoşgeldin

Son düzenleme:
tül bağlardım dediğim yani beyaz tül yok mu çiçek süsledikleri onu kırmızı kurdela ile bağlardım havlu asar gbi çok hoş duruyor. 1 tane torba yaptırırdım. İçene 1 havlu ile 1 lavanta kesesi veya 1 tane sabun koyardım çok hoş olurdu. Onu gelen arabalara hediye ederdim.
Havlu almaktan çekinmişte tül bağladılar demesin diye.. Ama inş. Düğünüme öyle yaparım artık. Aslında ben isimlerimizin yazdığı nişan tarihimizin olduğu havlulardan yaptırıcaktım. Havlusunu ben alsam bile tanesini 5 liraya yaparım dedi. Yani bana tanesi 10 Tlye gelicekti. Pahalı gücüm yetmez ama çok isterdim. Parası olanlara fikir olsun

Bence yapcağın şeyde çok hoş dururr tüllerlee kurdaleyyle felan süslersin değişik bişey olurr,
O isim yazdırma tarih atmayı ben düğünde düşünüyodum allah nasip ederse yaptırıcam o şekilde,
Lavanta keseelri ile havlu verme aklıma yattı nişanda bohçada koyacağım havluları keseelre koycaktım içinede mini keselerden alırım lavanta koyarımm değişik olurrr :55:

Bence yapcağın şeyde çok hoş dururr tüllerlee kurdaleyyle felan süslersin değişik bişey olurr,
O isim yazdırma tarih atmayı ben düğünde düşünüyodum allah nasip ederse yaptırıcam o şekilde,
Lavanta keseelri ile havlu verme aklıma yattı nişanda bohçada koyacağım havluları keseelre koycaktım içinede mini keselerden alırım lavanta koyarımm değişik olurrr :55:

Bohçaya koyduğun havluları tek tek keseye koyacaksın. İçine de lavanta kesesi atacaksın doğru mu anlamışım :)

Son düzenleme:
selam güzelleeeerrr
her topicte başka bir telaş, süper ya :65:
nişanı atlatın çeyiz hazırlicaz hep beraber :66:

Bende bohça hazırlayacağım ya biraz fikirleşelim yaa :)

Bende öyle yapayım o zaman havlu keselerini nerden alıyorsun ya da diktiriyor musun Selincim ??

Lilacım sen nişan bohçası hazırlamıcak mısın?

Hayır ben baştan söLedim bızımkıLere de onLara da istemıorum ne nişan alışverişi ne bohça..
Erkek arkadasımLa yüzük,eLbise,ayakkabı,ne varsa kafamıza gore beraber aLdık...
BeLki düğünde yapıLır biLmıorum ama benım istemedıgım kesin =)

Bohçaya koyduğun havluları tek tek keseye koyacaksın. İçine de lavanta kesesi atacaksın doğru mu anlamışım :)[/QUOTE]

Bende bohça hazırlayacağım ya biraz fikirleşelim yaa :)

Bende öyle yapayım o zaman havlu keselerini nerden alıyorsun ya da diktiriyor musun Selincim ??

Evet esmam aynen doğru anladın, bende tüllü havlu keseleri var hazır satılıyorr eminönünden almıştım, bide aynılarının küçüklerini satıyolarr kına felan koymk içinn, aynı desenden bi büyük birer küçük alırım hoş olur diyee düşündümm

Son düzenleme:
Günaydın kızlaar :91:
evet şu nişanları atlatsaydınız diğer hazırlıklara geçseydik sizi bekliyoruz :1:
ya bişe sorcam sizde okudukça bohça yapmamam oluyomu diye düşünmeye başladım :44:
nişan olmucaksa bohça gelmesi gitmesi gerekli mi bilemedim sizin düşünceler nedir???
benim ismim esra bu arada :80:

hımm peki nişan bohçasına koyacaklarımı nasıl koysam ki?? Bohçanın içine koyduğum. pijama takımı havlusu lifi vs. işte bunları süslemem gerekir mi?? ya da nasıl bir şey yapabilirim??

evet şu nişanları atlatsaydınız diğer hazırlıklara geçseydik sizi bekliyoruz :1:
ya bişe sorcam sizde okudukça bohça yapmamam oluyomu diye düşünmeye başladım :44:
nişan olmucaksa bohça gelmesi gitmesi gerekli mi bilemedim sizin düşünceler nedir???

bence nişan bohçası gene de olmalı

Çünkü benim ablam hiç önemsemezdi böyle şeyleri. Aman ne bohçasıymış ne danteliymiş deyip dururdu.
Şimdi benim nişan bohçam yapılırken nasıl içi gidiyor. Sözlüme bir keresinde annene benden slm söyle bana alsın şu tüylü terliklerden benim kaynanam bana almadı dedi. Ayy çok üzüldüm ve çok utandım :17:

Bohçaya koyduğun havluları tek tek keseye koyacaksın. İçine de lavanta kesesi atacaksın doğru mu anlamışım :)

Evet esmam aynen doğru anladın, bende tüllü havlu keseleri var hazır satılıyorr eminönünden almıştım, bide aynılarının küçüklerini satıyolarr kına felan koymk içinn, aynı desenden bi büyük birer küçük alırım hoş olur diyee düşündümm[/QUOTE]

Selincim fiyatları ne kadar peki? bende ona göre gidiyim alıyım :) eminönüne gitsen her şey ne kadar ucuz ve rahat kendini hiç sıkmadan halledebiliyorsun

nişan olmayacak mı canım?

hımm peki nişan bohçasına koyacaklarımı nasıl koysam ki?? Bohçanın içine koyduğum. pijama takımı havlusu lifi vs. işte bunları süslemem gerekir mi?? ya da nasıl bir şey yapabilirim??

canım onları dizaynlı bir şekilde yerleştirirsin bence süslemene gerek yok. Pijama sonuçta :1:
ama traş makinası falan aldıysan onları kutusuyla beraber koyma bence hoş olmuyo, kutuya koymak yerine hani makyaj çantaları varya o ebatta bi çanta al onun içine koy.

Bizde çeyiz hazırlamak için sabırsızlanıyoruzz ama daha vakitt varr onlarıda yaşıycaz inş..:16:
Canım nişan olmaz diye bişey yokki yüzük taktığınızdaa nişanlanmış oluyosunuz zaten, isteme söz nişan aynı olsun dersen sözlü- nişanlı- evli olursun
ama söz nişan ayrı yapmıyorum diyosan direk nişanlı olursun, nişan olmadan düğün olurmu salonda yada evde kendi aranızda fark etmess
vee bencede bohça olmalıı küçük büyük detaylı detaysızz şimdi istemezsiniz belki ama gün gelirr içinizde kalırr

Canım pijama takımlarını iç çamaşırlarını ayrı bir bohça yap, traş takımı terlik ayakkabısını ayrı bir bohça, birde seccadesi havlusu namazlığı gömleği bilmem nesiinide ayrı bir bohçaa yani toplam 3 bohça içinee güzel güzel yerleştirr, :54:

bence nişan bohçası gene de olmalı

Çünkü benim ablam hiç önemsemezdi böyle şeyleri. Aman ne bohçasıymış ne danteliymiş deyip dururdu.
Şimdi benim nişan bohçam yapılırken nasıl içi gidiyor. Sözlüme bir keresinde annene benden slm söyle bana alsın şu tüylü terliklerden benim kaynanam bana almadı dedi. Ayy çok üzüldüm ve çok utandım :17:

tşk ederim esma, benim ablamların hepsinin büyük nişanı oldu alışverişe çıkıldı alındı bişeyler ve nişan yerine geldi bohça ordan eve.. Şimdi benim söz nişan bir oldu aceleye geldi alışverişe gidilmedi, 1 ay geçti. Nişanlım gidelim alışverişe diye çok söyledi ama gerek yok gibi geldi bana düğünde alınacakların hepsini alırız dedim, hadi yine de şimdi gidelim desem gider alırız kayınvalidemde hazırlar yapar bohçamı getirirler ama annemlerde yoklar burda kışa kadar.. Damadın bohçasıda çeyizle beraber gidiyo bizde sanırım. Off karmakarışık işler yaa :50:

Back