• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
esma canim benim internette iste arastiramalarim pek sonuc vermiyor stüdyolarin internet siteleri yok cünkü o yüzden türkiyeye gidince mutlaka arastirma yapicaz hem fiyat hem zaman sorun olusturuyor bizde malesef.. ama hic bir yer bulamazsak mecbur bunu kabul edicez cünkü albüm olmasini ben cok istiyorum :)

lilam canim oh ne güzel pamuk gibi olacaksin nisanindan önce.. ama citcit gereklimi senin icin ekledigin fotografta saclarin pek kisa gibime gelmedi cünkü canim?

cimcime eses amiin insaAllah bizlerde o günleri görürüz insaAllah burada bir birimize destek oluruz ki oluyoruzda gercekten.. bu vesile ile tum arkadaslara tesekkür ederim.. :)

ahsen canim Allah yardimcin olsun Allah zihin acikligi versin insaAllah :) bu arada benim dügün tarihim tam gün olarak belli degil aslinda ama nisanin birinci en gec ikinci haftasi olacak Allahin izniyle :)

selin canim seni buradalarda görmek cok güzel kaybolma yine bir yerlere emi :) müzik sorunum nisan icin yok Allahtan evde olacagi icin :) sen sectin mi bi müzik?

cherypie ismini bilmiyorum kusura bakma :) hadi gözün aydin tarihiniz belli olmus.. bizde basta haziran diyorduk ama ramazan da temmuz agustos oldugu icin biraz daha erken yapmaya karar verdik dügünü..

Canlarıııımmmm aşkımla bugün iş çıkışı ev bakmaya gittiiik çekmeköyde 4 tane daire bulmuş netten bana süpriz yaptı:62: 3+1 oda sayısı haftasonuda ailelerle konuşucaz,çok güzel bi duygu ya onunla yuvamız için dolaşmak:16:

esma canim benim internette iste arastiramalarim pek sonuc vermiyor stüdyolarin internet siteleri yok cünkü o yüzden türkiyeye gidince mutlaka arastirma yapicaz hem fiyat hem zaman sorun olusturuyor bizde malesef.. ama hic bir yer bulamazsak mecbur bunu kabul edicez cünkü albüm olmasini ben cok istiyorum :)

lilam canim oh ne güzel pamuk gibi olacaksin nisanindan önce.. ama citcit gereklimi senin icin ekledigin fotografta saclarin pek kisa gibime gelmedi cünkü canim?

cimcime eses amiin insaAllah bizlerde o günleri görürüz insaAllah burada bir birimize destek oluruz ki oluyoruzda gercekten.. bu vesile ile tum arkadaslara tesekkür ederim.. :)

ahsen canim Allah yardimcin olsun Allah zihin acikligi versin insaAllah :) bu arada benim dügün tarihim tam gün olarak belli degil aslinda ama nisanin birinci en gec ikinci haftasi olacak Allahin izniyle :)

selin canim seni buradalarda görmek cok güzel kaybolma yine bir yerlere emi :) müzik sorunum nisan icin yok Allahtan evde olacagi icin :) sen sectin mi bi müzik?

cherypie ismini bilmiyorum kusura bakma :) hadi gözün aydin tarihiniz belli olmus.. bizde basta haziran diyorduk ama ramazan da temmuz agustos oldugu icin biraz daha erken yapmaya karar verdik dügünü..

MeLisim saçLarım çok kısa deiL omuzLarımda o gördüğünden snra kesiLdi boya yüzünden uçLarı cok yıprandı =((
Ama ben uzun saç hastasıyım o saçLar öLee omuzLarımdan aşağı saLıncakk bide maşa yapınca kısa durmiicak uzun oLcak iLLa takıntım var :60:

Canlarıııımmmm aşkımla bugün iş çıkışı ev bakmaya gittiiik çekmeköyde 4 tane daire bulmuş netten bana süpriz yaptı:62: 3+1 oda sayısı haftasonuda ailelerle konuşucaz,çok güzel bi duygu ya onunla yuvamız için dolaşmak:16:

Ne güzeL cnm yaa bizde bi ara surekLı doLaşıoduk öLe ev için snra düğüne 2-3 ay kaLa aLmaya karar verdık =)
Çok güzeL bi duygu dediğin gibi..allah herkese nasip etsin =)

Günaydınnn Kızçelerrr

Bu gün nasılsınız?

Ben yorgun ve uykusuzum
Çok yoğun bir dönem beni bekliyor
Benden 1 Haftasonra dayımın kızının düğünü olacak.
Ev topla taşı yerleştir. Temizlik yap.
Sonra kendi evine gel bohça yap
Ev temixle topla yerleştir.
Oraya buraya kuaföre koş

Kızlar ;kafam o kadar dolu ki bende Nişan Listesi yapmaya karar verdim.
Sizde kontrol edin eksiğim var mı??Hemde topiği ziyaret eden arkadaşlara belki faydamız olur.

1) Mekan seçilir
2) Mekana uygun elbise seçilir
3) Kuaför ayarlanır
4) Nişan arabası süslenecek yer ayarlanır
5) Nişan alışverişine çıkılır.
6) Nişan için erkeğe saat alınır
7) Nişan arabalarına havlu alınır
8) Nişanlığın renginden kravat mendil ayarlanır
9) Fotografçı ayarlanır
10) Nişan bohçası süslenir

:44: daha aklıma gelmiyor

Son düzenleme:

Kıss seninn düğünün 2012 de değilmii daha nişanlanmadınızz bilee ne evv bakasıı bu de bakimmm :44: yoksa tarihi erkenemi aldınızz

Sağol balımm bu ara sıksık gelebilirim, işleri hafiflettim gibiii
Sende ne var ne yok bakimm bohçayıı tamamladın mı??

Müziğide seçtim bidene ama hala bakınıyorumm kadın erkek söylenene şarkılarıı tercih ediyorumm.

Günaydınnn Kızçelerrr

Bu gün nasılsınız?

Ben yorgun ve uykusuzum
Çok yoğun bir dönem beni bekliyor
Benden 1 Haftasonra dayımın kızının düğünü olacak.
Ev topla taşı yerleştir. Temizlik yap.
Sonra kendi evine gel bohça yap
Ev temixle topla yerleştir.
Oraya buraya kuaföre koş

Günaydınn esmam nbrrsinn???
Kıss bu mervee nerelerdee de bakimm ???

Ne güzel telaşlarr tadını çıkarr biraz yorulcaksın amaa böyle günler her zaman olmuyo balımm:69:

Kızlar ;kafam o kadar dolu ki bende Nişan Listesi yapmaya karar verdim.
Sizde kontrol edin eksiğim var mı??Hemde topiği ziyaret eden arkadaşlara belki faydamız olur.

1) Mekan seçilir
2) Mekana uygun elbise seçilir
3) Kuaför ayarlanır
4) Nişan arabası süslenecek yer ayarlanır
5) Nişan alışverişine çıkılır.
6) Nişan için erkeğe saat alınır
7) Nişan arabalarına havlu alınır
8) Nişanlığın renginden kravat mendil ayarlanır
9) Fotografçı ayarlanır
10) Nişan bohçası süslenir

:44: daha aklıma gelmiyor

Ohh çok güzel olmuuuşş, çok iyi düşünmüşsün cnm sağoll en çok benim işime yarar valla, ben araba süslemeyi ve havlu bağlamayıı:44: unutmuştum daha doğrusu nişanda havlu bağlanmıyo diye biliyorummm:26:

Olur mu konvoyda gelen arabalar boş yollanmaz.
Ama benim vaktim ve nakitim olsaydı
Gelen arabalara havlu ile lavanta kesesi verirdim.
Ama asmak için tül ayarlardım çok güzel olurdu

Olur mu konvoyda gelen arabalar boş yollanmaz.
Ama benim vaktim ve nakitim olsaydı
Gelen arabalara havlu ile lavanta kesesi verirdim.
Ama asmak için tül ayarlardım çok güzel olurdu

Aaa bak bunu öğrendiğim iyi olduu, yoksa bir hazırlığım yoktuu havlum dolu ama olsun telaş olurdu o günn şimdii onlara güzel güzell elbisemin rengindee şifonn tüller alırım havluları bağlamak içinn :62:

HeycanLı,stresLi,teLaşLı,hasta :60:

senden naber canım =)

Sözde öyle oluyo nedensee bende strestenn ölcem sanıyodumm, dikkat bu ara kendinee aman hasta masta olıym demeee:8:

bende işleri hallettikçee hafifliyorum sankiiiii :64:

Sözde öyle oluyo nedensee bende strestenn ölcem sanıyodumm, dikkat bu ara kendinee aman hasta masta olıym demeee:8:

bende işleri hallettikçee hafifliyorum sankiiiii :64:

Bnmki söz deiL cnm bu ctesi istemeye geLioLar haftaya ctesıde nişan..

Ya biLmıorum bogazım yanıo öksürük var o deiLde regL oLucam bu araLar off offf :59:

ÖyLe oLuo canımm yaa iŞLer hafifLedikçe rahatLıo insan =)

KızLar bugun kuaföre gidicem akşam saçımı boyatmaya 50 TL ye yaparım demişti adam aradım sımdı rengını fLn söLedım düz boya mı 50 demıstınız dıe sıkma sen canını geL aşkOLsun 50 dedıysem 50dir dıo =))

Çıtçıt oLayına nişanda giricem vaLLa zaten maaşımı aLamadım haLa ptesi aLıcam bide sımdı ona kendimi kasmiim :59:

Back